Villa Jelko 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.310
№18 viesnīcas reitingā Becici
6.4 Numurs
5.6 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.4 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Villa atrodas klusā kūrortpilsētas Bečiči rajonā, divu kilometru attālumā no Budvas. Bečiču pludmale saņēma "Zilo karogu" par akvatorijas tīrību. Netālu atrodas arī "zvejnieku ciemats" Rafailovici, kas ir slavens ar saviem zivju restorāniem un atpūtas bāriem.Vairāk →
аватар burchyk2
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Villa atrodas ļ oti ļ oti ē rtā un mā jī gā vietā . Blakus ir lielveikals (kur cenas zemā kas nekā jebkur citur). Tuvu jū rai (bet jū ra pa logu nav redzama), samē rā tuvu Budva un Rafailovič i. Ceļ a zem logiem nav (jo lielā kā daļ a villu ir uzceltas blakus ceļ am). … Tomēr ▾ 1. Villa atrodas ļ oti ļ oti ē rtā un mā jī gā vietā . Blakus ir lielveikals (kur cenas zemā kas nekā jebkur citur). Tuvu jū rai (bet jū ra pa logu nav redzama), samē rā tuvu Budva un Rafailovič i. Ceļ a zem logiem nav (jo lielā kā daļ a villu ir uzceltas blakus ceļ am).
2. Istabas - mazas (skat. 6) ar balkoniem, bet tajos ir viss nepiecieš amais (TV, kondicionieris, skapis ar pakaramiem, naktsgaldiņ i, fē ns). Vannasistaba š aura, bet tur neizgulē sies : )) Ir mini virtuves ar plī tī m tad it kā "pamodos" un sā ka strā dā t kā rtī gi. Virtuvē ir viss! ! ! nepiecieš amie instrumenti (bet iesaku paņ emt lī dzi asu nazi).
3. Wi-Fi bija lielisks! ! ! ! ! Pā rsteidzoš as filmas, TV tieš saistē . skype super.
4. Tī rī š ana-mitriniet 2-3 reizes nedē ļ ā , mainiet stabiņ u. veļ a reizi nedē ļ ā . Dvieļ i bija svaigi 2. dienā . Iesaku pludmalē paņ emt lī dzi savu dvieli.
(izlasot atsauksmes par bumbu esmu ļ oti pā rsteigts, ka ar tī rī š anu mums bija viss)
5. Saimnieki ir patieš ā m draudzī gi cilvē ki.
Mē s prasī jā m visu, kas mums vajadzī gs, un viņ i to izdarī ja. (Ū dens izlietnē tecē ja slikti - uzreiz atnā ca sū dzē jā s un saimnieki visu salaboja).
6. cenas - ī si sakot, nav zemas.
аватар svetmal30
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s villā.2014. gada jū lijā . Ļ oti laba villas atraš anā s vieta. Uz Budvu kā jā m pa tuneli vai ar autobusu par 50 centiem. Lī dz Rafailovič iem kā jā m pa vakara promenā di gar krastmalu. Villa atrodas 50 m attā lumā no Mega tirgus un ā trā s ē dinā š anas tirgus. … Tomēr ▾ Atpū tā s villā.2014. gada jū lijā . Ļ oti laba villas atraš anā s vieta. Uz Budvu kā jā m pa tuneli vai ar autobusu par 50 centiem. Lī dz Rafailovič iem kā jā m pa vakara promenā di gar krastmalu. Villa atrodas 50 m attā lumā no Mega tirgus un ā trā s ē dinā š anas tirgus. 20m no villas atrodas Bukeria ar gardiem konditorejas izstrā dā jumiem. Ļ oti garš ī gs ē diens Athos restorā nā par normā lā m cenā m. Istaba villā ir maza, tī ra. Dvieļ i tika mainī ti divas reizes nedē ļ ā , tajā paš ā laikā tī rī ti. Atkritumi jā izved paš iem. Ē dā m uz balkona, tur ir galds un krē sli. Numurā ir neliela virtuvī te ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem. Ne tikai asu nazi un attaisā mo (ņ em lī dzi). Nedaudz pagatavojā m, nopirkā m ē dienu Mega tirgū , nopirkā m daž ā du gaļ u un grilē jā m aiz stū ra. Produkti Melnkalnē ir ļ oti garš ī gi, tur ir viss katrai gaumei. Man patika burgers, milzī gas pankū kas ar pildī jumu.
Pretī ā trā s ē dinā š anas tirgum ir neliela vieta, kur var pagatavot ļ oti lielas un gardas siltā s sviestmaizes ar grilē tu vistu un daž ā diem dā rzeņ iem pē c izvē les. Iet tuvu jū rai. Brī vajā pludmalē vienmē r ir brī vas vietas, bet serbiem tā ir ļ oti saspringta, trokš ņ aina un netī ra. mest stublā jus pie kā jā m. Devā mies atpū sties uz Svē tā Nikolaja salu. Kuģ is brauc no Budvas. Maksa ir 3 eiro vienai personai (turp un atpakaļ ), lietussarga un 2 sauļ oš anā s krē slu izmaksas - 5 eiro. Bet tur tieš ā m ir paradī ze. Noteikti lī dzi jā bū t vannoš anā s č ī bā m. Uz salas jū rā ir ež i. Beč ič i pludmalē s ež u nav. Telpas atbrī voš ana 9:00. Mantas atstā jā m lejā pie saimnieces un devā mies pastaigā pa promenā di. Saimnieki ir ļ oti jauki cilvē ki, lai gan viņ i nesaprot ne ukraiņ u, ne krievu valodu. Bet principā tas nav nepiecieš ams, jo uz villas viss darbojas labi. Mū su ģ imenes lielā kais pluss ir ļ oti labā villas atraš anā s vieta.
Internets ir tikai bumba.
jū s varat skatī ties filmas, tē rzē t Skype. Starp citu, villā atpū tā s tikai daudzvalodī gie ukraiņ i, tā pē c klusums un kā rtī ba. Jā patur prā tā , ka blakus esoš ā s villas atrodas pastaigas attā lumā no Villa Jelko 3 *.
аватар irromas
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s Villa Ž elka no 13. lī dz 20. jū lijam. Istaba atradā s pirmajā stā vā . Vannasistaba patieš ā m ir maza, bet tas mū s neapbē dinā ja. Saimnieki ir draudzī gi. Reizi nedē ļ ā tī rī š ana nebija, dvieļ i tika mainī ti vienu reizi. … Tomēr ▾ Atpū tā s Villa Ž elka no 13. lī dz 20. jū lijam. Istaba atradā s pirmajā stā vā . Vannasistaba patieš ā m ir maza, bet tas mū s neapbē dinā ja. Saimnieki ir draudzī gi. Reizi nedē ļ ā tī rī š ana nebija, dvieļ i tika mainī ti vienu reizi. Villa ir ļ oti ē rta: netā lu Megamarket, restorā ni, pludmale 10 minū š u gā jiena attā lumā . Vakariņ ā s bijā m Budvā (ī paš i patika Kangaroo restorā ns), tur ir lē tā k un pastaiga pirms gulē tieš anas nebija lieka. Brokastis un pusdienas gatavoja paš i, visi nepiecieš amie trauki bija villā , produkti no lielveikala. Melnkalne patieš ā m ir ļ oti laba valsts. Jū ra ir tī ra, skaista daba. Es gribu tur atgriezties vē lreiz.
аватар nortridj
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m pē dē jā brī ž a ceļ ojumā , Melnkalnē bijā m pirmo reizi, uzreiz teikš u, ka nepaveicā s ar laiku, auksts, lī st lietus, paš i vietē jie tā dus laikapstā kļ us vidū neatceras Jū nijs uz ilgu laiku. … Tomēr ▾ Bijā m pē dē jā brī ž a ceļ ojumā , Melnkalnē bijā m pirmo reizi, uzreiz teikš u, ka nepaveicā s ar laiku, auksts, lī st lietus, paš i vietē jie tā dus laikapstā kļ us vidū neatceras Jū nijs uz ilgu laiku. . . Par villu - uzreiz pē c ieraš anā s Beč ič os mū s sadalī ja divā s villā s, saka: Kijevā viņ i kaut ko sajauca un pā rdeva vairā k kuponu nekā vietas villā (! ? ). Mē s dabū jā m Zelku, pā rē jā s - SANYA, abā m 2 zvaigznē m, bez pazī š anas zī mē m, tikai uzraksts serbu valodā "Rooms **", kas nebū t nav dzī voklis, kā mums tika reklamē ts. Par samaksā to naudu, godī gi sakot, gaidī jā m sliktā ko, tā pē c redzē tais mū s nedaudz iepriecinā ja, ka tā nebija š ķ ū nis, bet gan pieklā jī ga izskata trī sstā vu balta villa ar balkoniem. Dzī vojā m 1. stā vā pie saimniekiem + vē l 1 istabiņ a. Viss pieticī gi, koka gultas ar vē l nenokareniem matrač iem, palagi, krā saini dvieļ i, pavisam maza koplietoš anas duš a (paplā te) un tualete ar niecī gu izlietni (ar sievu esam tievi, bet ja cilvē ks ir lielā ks, var dabū t iestrē dzis))). Istaba paredzē ta uzreiz 3, tā pē c atseviš ķ a gulta tika izmantota kā plaukti drē bē m (paprasī ja saimniecei gludekli un uzreiz visas mantas izgludinā ja). Ir fē ns, TV ar 1 krievu kanā lu, drē bju skapis, mini ledusskapis, ir virtuvī te, bet tā ir atseviš ķ a un paredzē ta trī s istabā m, ir visi piederumi, un katrā istabā ir savs komplekts š ķ ī vji, galda piederumi, katli, pannas. Praktiski izmantojā m tikai tehniku ​ ​ un š ķ ī vjus, un kaimiņ i gatavoja uz elektriskā s plī ts, tā tad var ietaupī t un gatavot pats. Daž ā dus konditorejas izstrā dā jumus neredzē jā m, kā Bulgā rijā tirgo burekus (kā rtainā s mī klas izstrā dā jumi ar biezpienu vai gaļ u 1.5 eiro, picas gabals 1.5 eiro). Megamarketā var iegā dā ties gaļ as pusfabrikā tus un ja tuvumā bū s č eks, tad uz grila bez maksas gatavos gaļ u (cepa š ļ akatas, tā s ir plakanas kotletes no maltā s gaļ as - amatierim, jo ​ ​ atdzisusi, a. tauku atlieku pā rklā jums. . . , š aš liku kebabs(garš ī gi) un gaļ as standziņ as. Maize tie drū p, nepatī k, ir piens, bet patika arī skā bs, garš ī gi sieri no 5eiro kg Prosciutto ir forš a gaļ a , bet tirgus ir dā rgs - 17-19 eiro/kg, Ja nebrauc ekskursijā uz Neguš i, kur var par 9-10 eiro/kg nopirkt, ko arī izdarī jā m, tad pa taisno uz Budvu uz Zelena Piatsa tirgus, tur par 12 eiro/kg iesaku, ir daudz forš ā ks par jamonu, jo cū kgaļ as š ķ iņ ķ i gadu velk un kū pina, un tad bez ledusskapja glabā vē l 2 gadus, lai gan pilnī bā ar ā du un speķ i, tie ir atveda mā jā s jau š autenē un vakuumā - tirgū darī s par velti.
Kopumā Melnkalne ir pā rsteidzoš a valsts, nav lē ta, ī paš i ar grivnas vē rtī bas samazinā š anos, bet dabas un pā rsteidzoš u tradī ciju dē ļ ir vē rts apmeklē t! Atpū ta var bū t gan ekonomiska, gan superdā rga – viss ir jū su gaumes un budž eta ziņ ā . Pareizticī gā valsts ar nemierī gu vē sturisko pagā tni un lepniem maziem cilvē kiem ir kaut kas! Daudzas svē tvietas, klosteri, kanjoni, alas, lī č i, vecpilsē tas. . . Bija vecajā Bā rā , cilvē ki tur nedzī vo, pē c pilsē tas iznī cinā š anas 1812. (kauja ar turkiem) un 1979. (zemestrī ce) gados š ī ir pilsē tas drupas zem klajas debess, kur atrodas funkcionē još a ū denskrā tuve un Sv. Ivans - iesaku, un tad ar taksi 5 eiro nolaidī sies lī dz pilsē tas centram un pavadī s neaizmirstamu iepirkš anos - Itā lija pā ri jū rai un preces ir atbilstoš as. Ir zī moli - bet ļ oti dā rgi, un nezinā mi zī moli, bet par smieklī gā m cenā m. Kam mazie izmē ri ir paradī ze, jo Melnkalnes sievietes ir lielas, tā pē c lē nos izmē rus pā rdod ar lielā m atlaidē m + ir sā kusies izpā rdoš anas sezona 50-70%.
аватар Aleksus85
Jā lū dz par wi-fi, kā debesu mannu - ar š ā du signā lu Skype zvanu varē ja veikt tikai pā ris reizes. Dvieļ i tika mainī ti reizi nedē ļ ā un pat tajā paš ā laikā viņ i mums abiem piekrita atvē lē t vienu lielu (vannas istabu). … Tomēr ▾ Jā lū dz par wi-fi, kā debesu mannu - ar š ā du signā lu Skype zvanu varē ja veikt tikai pā ris reizes. Dvieļ i tika mainī ti reizi nedē ļ ā un pat tajā paš ā laikā viņ i mums abiem piekrita atvē lē t vienu lielu (vannas istabu). Tiklī dz viņ i ievā cā s un sā ka izpakot, vannas istabā kaut kas sabruka ar mež onī gu rū koņ u. Izrā dī jā s – karnī ze, kas turē ja duš as aizkaru. Sā kumā uz lū gumu iedot segas pā rvalku atbilde bija “Kā pē c vispā r jā slē pjas, ir karsti kā...”, un uz atkā rtotu pieprasī jumu – “Segas pā rvalku nav, ir tikai palagi. ” (viņ i gulē ja, paslē puš ies, kā vilcienā - palags, un uz tā sega). Kad jautā ja, vai ir tē jkanna, saimnieks lepni rā dī ja podus naktsskapī - tā mē s paš i sev katliņ os uzvā rī jā m ū deni : ) Uz lū gumu ieslē gt televizoru saimnieks ilgi centā s saprast, kā pē c kanā li. netika pieķ erti, viņ š devā s pā rbaudī t satelī tantenu. Tad viņ š ieradā s ar kā du vī rieti, kurš , noklikš ķ inot uz tā lvadī bas pultī m, noteica iemeslu - pults, kas vadī ja uztvē rē ju, nedarbojā s, jo bija izlā dē juš ā s baterijas. Vai jū s domā jat, ka ir ievietotas jaunas baterijas? Bet nē - tos var vienkā rš i pā rkā rtot no televizora pults uz uztvē rē ja pulti un viss darbojas (tikai ir manuā li jā ieslē dz un jā izslē dz televizors. . . bet fig ar to, nav grū ti piecelties no gultas) . Un to visu pavada "saziņ a" ar saimnieku, kurš sū dus nesaprot ne krieviski, ne angliski (kurā viņ š vispā r ir vā cietis). Tā pē c mē s viņ am izskaidrojā m savas problē mas uz pirkstiem un vairā kā s valodā s (viņ i pat atcerē jā s elementā rus vā ciski, kad situā cija jau kļ uva bezcerī ga). Atpū tas nedē ļ as beigā s es jau sapratu viņ u serbu valodā daudz labā k nekā viņ š mani saprata krieviski vai angliski : )
Bet vī rietis ir labs, un viņ a sieva arī . Otrajā uzturē š anā s dienā es pat savā cu visiem pases un devos uz Budvu, lai mums veiktu pagaidu reģ istrā ciju (tā pat kā pierā dī jums, ka esam š eit legā li, lai atpakaļ ceļ ā nebū tu problē mas ar robež sargiem . Bet neviens nekad nav pā rbaudī jis š o dokumentu) .
Neskatoties uz visiem sī kumiem, ko aprakstī ju iepriekš , es biju ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo. Tā kā galvenais š ajā villā ir tā s budž eta cena un ē rtā atraš anā s vieta: turpat blakus ir veikals ar lieliskiem konditorejas izstrā dā jumiem - kas nepiecieš ams vieglā m brokastī m uz balkona (starp citu, ir labs balkons ar galdiņ u). istabiņ a), 30 metrus tā lā k ir megamarkets, kurā var ne tikai lē ti nopirkt pā rtiku, bet pat gatavot bez maksas (no viņ iem pirkto gaļ u tur ceps paš i). Netā lu no megamarket atrodas labs restorā ns "Code Milos". Lī dz Budvai ir jā iet vien 10 minū tes (zem pā rejas izveidots tunelis, caur kuru mierī gi, bez marš ruta trokš ņ a var aiziet lī dz Budvai). Novē lu jums visiem jaukus svē tkus! =)
аватар nika16
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par naudu, kas tika samaksā ta - dzī vokļ i ir brī niš ķ ī gi! ! ! Patika viss! … Tomēr ▾ Par naudu, kas tika samaksā ta - dzī vokļ i ir brī niš ķ ī gi! ! ! Patika viss!
Вилла Наши апартоменты Вид с террасы Море
аватар schigol
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nu ko lai saka. . . Beč ič i ir mazs ciemats, vispā r - man patika, kā jā m gā ju lī dz Rafailovič iem, un patiesī bā lī dz Budvai - š ī s vietas ir apskates vē rtas, ir daudz zivju restorā nu, un varbū t man ir tā paveicies, bet es to izdarī ju. … Tomēr ▾ Nu ko lai saka. . . Beč ič i ir mazs ciemats, vispā r - man patika, kā jā m gā ju lī dz Rafailovič iem, un patiesī bā lī dz Budvai - š ī s vietas ir apskates vē rtas, ir daudz zivju restorā nu, un varbū t man ir tā paveicies, bet es to izdarī ju. t nekur neskrien - visur gatavo garš ī gus ē dienus, cenas diezgan adekvā tas. Uz viesnī cas rē ķ ina ir pluss - istabā ir Wi-Fi un diezgan liels balkons, kur pilnī gi iespē jams ieturē t brokastis, un tad mī nusi: - dvieļ i, kā teikts "katru otro rī tu" , tika mainī ti reizi nedē ļ ā ! Tī rī š ana, nu, ja vienreiz izliet pudeli ū dens no kondicioniera un staigā t ar lupatu, tiek uzskatī ta par tī rī š anu, tad tā arī bija vienreiz. Un tas, kas mani briesmī gi nogalinā ja, bija brokastis par 7 eiro - sagriezta desa, tomā ts, karote kaimaka un tē ja. Un pats kaitinoš ā kais ir tas, ka izbraukš anas priekš vakarā viņ i mū s pat nebrī dinā ja, ka mums ir jā atbrī vo istaba pulksten 9 no rī ta. Ar sapratni, ka mans pā rsē š anā s ir 14.05, mierī gi gatavojos pē dē jo reizi doties uz pludmali un mierī gi sakravā ties, kā rezultā tā izgā ju uz ielas, viņ i mani nobremzē ja ar bakstī š anu pulkstenī , viņ i saki, ka man jā dodas prom. . . Tieš ā m tika pilnī bā sabojā ta pē dē jā uzturē š anā s diena Melnkalnē . Nā kamreiz - simtprocentī gi uz Villa Zeljko, noteikti nebraukš u, pat ja tā bū s pē dē jā vieta, ko var apmeklē t.
Ну а это вид слева Вот она эта вилла... Вид с балкона, справа Вид с балкона, на вход в виллу, я была на втором этаже Живопись на лестнице


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Вилла расположена в тихом районе курортного местечка Бечичи, в двух километрах от Будвы. Пляж Бечичи получил «Голубой флаг» за чистоту акватории. Также недалеко находится "рыбацкая деревушка" Рафаиловичи, которая знаменита своими рыбными ресторанами и лаунж-барами.

Atrašanās vieta 2 км от г. Будва.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м от виллы. Ширина пляжной полосы достигает до 50 м, а протяжённость более 3 км.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Смена полотенец – каждое второе утро.

Уборка апартаментов – 1 раз в 3 дня.

Смена постельного белья – каждые 5-7 дней.

Telpu apraksts

Апартаменты (2+3) – номера с кухней, возможно размещение до 5-ти человек.

2-хместные номера без кухни.

Istabās

Терраса, кондиционер, ванная комната с душевой кабиной, спутниковое ТВ, холодильник, оборудованная кухня (апартаменты), вид во двор; отдельный вход в свою ванную комнату на этаже (двухместные номера).

Adrese Omladinskih Brigada 3, Becici, Montenegro
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.