Mediteran Hotel 4*– Atsauksmes

41
Novērtējums 6.410
pamatā
41 atsaukt
№9 viesnīcas reitingā Becici
7.3 Numurs
7.3 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.2 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainajā tūristu ciematā Becici, divus kilometrus no Budvas, Adrijas jūras debeszils smilšainajā krastā. Viesnīca tika atvērta 1980. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2005. gadā. Galvenā autoosta atrodas 2 km attālumā no viesnīcas, un Tivatas lidosta ir 20 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар sashadarnitskii
Viesnī ca ir moderna. Atrodas nevis tieš i pludmalē , bet nedaudz dziļ ā k. (nosacī ti 1.5 rindiņ a). Viesnī cas materiā lā bā ze ir labā lī menī . Viss ir diezgan moderns. Telpas ir sakā rtotas. Restorā ns labs – viss ļ oti garš ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir moderna. Atrodas nevis tieš i pludmalē , bet nedaudz dziļ ā k. (nosacī ti 1.5 rindiņ a). Viesnī cas materiā lā bā ze ir labā lī menī . Viss ir diezgan moderns. Telpas ir sakā rtotas.
Restorā ns labs – viss ļ oti garš ī gs.
Personā ls ir draudzī gs un nav uzmā cī gs.
Ir vē rts atzī mē t spa viesnī cā (bez maksas varat izmantot iekš telpu baseinu, saunas, akmens gultas ar apkuri).
Ā ra baseins nav ī paš i liels, bet mā jī gs. Viesnī cas akvaparks (ja tā ds vienī gais Melnkalnē no 2021. gada) ir liels, bet jū nija sā kumā tikai gatavojā s sezonai un nestrā dā ja.
Lī dz jū rai iet divas minū tes pa atseviš ķ u ceļ u. Pludmale ir tī ra (daž ā da izmē ra oļ i). Par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem nav jā maksā (bez maksas). Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga. Š eit ir bā rs.
Viesnī ca atrodas 30 minū š u attā lumā . ejiet lī dz Stara Budva (caur gā jē ju tuneli).
Jū s varat sasniegt Sveta Stefan ar mikroautobusu (15 minū tes) vai staigā t gar jū ru (30-40 minū tes).
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska no ekskursijā m uz visā m Melnkalnes daļ ā m. Cenas ekskursijā m pa viesnī cas gidu un kaltu firmu (blakus viesnī cai) ir vienā das. Organizā cijas lī menis ir labs.
Viesnī cas tops par jū su naudu - cena / kvalitā te.
Vietē jie iedzī votā ji ir ļ oti draudzī gi pret mums – brā ļ iem slā viem. Izbaudi Melnkalni!
Балкон Готель з висоти Ресторан Ресторан Ресторан Ресторан Аквапарк Номер
аватар vasileva74
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti labs ē diens (garš ī ga gaļ a, saldē jums, kū kas, augļ u kompoti), lai gan vakariņ ā s mani pā rsteidza nelielais darbinieku skaits (ilgi gaidī ja, kad atnesī s vī nu). SPA centrā ir liels iekš telpu baseins, izmantoja bez maksas, man ļ oti patika, jo cilvē ku maz (salī dzinot ar pludmali). … Tomēr ▾ Ļ oti labs ē diens (garš ī ga gaļ a, saldē jums, kū kas, augļ u kompoti), lai gan vakariņ ā s mani pā rsteidza nelielais darbinieku skaits (ilgi gaidī ja, kad atnesī s vī nu). SPA centrā ir liels iekš telpu baseins, izmantoja bez maksas, man ļ oti patika, jo cilvē ku maz (salī dzinot ar pludmali). Arī bezmaksas piekļ uve ū dens atrakciju parkam. Istaba laba.
аватар Ms_Alina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs. Brokastī s daž ā dī ba, uzkopš ana numurā bez komentā riem. Pludmale ir pietiekami liela. BET: Istabas ir noguruš as. Viesnī cai teritorijas praktiski nav. Man nepatika administratoru rupjī bas reģ istrē joties, kā arī daž kā rt pludmalē pavadoņ u bargā s ā kstī bas. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs. Brokastī s daž ā dī ba, uzkopš ana numurā bez komentā riem. Pludmale ir pietiekami liela.
BET: Istabas ir noguruš as. Viesnī cai teritorijas praktiski nav. Man nepatika administratoru rupjī bas reģ istrē joties, kā arī daž kā rt pludmalē pavadoņ u bargā s ā kstī bas. Ļ oti slikts WIFI.
Gribu teikt, ka Melnkalne mums tā iepatikā s, ka viņ i nepievē rsa lielu uzmanī bu visiem iepriekš minē tajiem trū kumiem.
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas "Mediteran" ī patnī ba ir sava akvaparka klā tbū tne, kuru viesnī cas viesi var izmantot bez maksas. Viesnī ca ir liela, ar sazarotu infrastruktū ru: ā ra un iekš telpu peldbaseini, sauna, fitnesa centrs, vairā ki restorā ni un kafejnī cas, pā ris veikali un pat neliela mā kslas galerija : ). … Tomēr ▾ Viesnī cas "Mediteran" ī patnī ba ir sava akvaparka klā tbū tne, kuru viesnī cas viesi var izmantot bez maksas. Viesnī ca ir liela, ar sazarotu infrastruktū ru: ā ra un iekš telpu peldbaseini, sauna, fitnesa centrs, vairā ki restorā ni un kafejnī cas, pā ris veikali un pat neliela mā kslas galerija : ). Viesnī cai "Mediteran" ir sava zona pludmalē , arī sauļ oš anā s krē slu, saulessargu un dvieļ u izmantoš ana pludmalē viesiem ir bez maksas. Viesnī ca atrodas zinā mā attā lumā no jū ras, tā pē c lī dz pludmalei jā iet kā jā m apmē ram piecas minū tes. Viesnī cas numuri ir diezgan ē rti, santehnika apkalpojama. Katrs numurs ir aprī kots ar centrā lo gaisa kondicionē tā ju, mini bā ru, plakanā ekrā na TV; Ir arī seifs un fē ns. Wi-Fi reģ istratū ras zonā . Viesnī cā nav animā cijas. Tā kā viesnī cas ē ka atrodas netā lu no noslogotas š osejas, no daž iem numuriem paveras skats uz ceļ u, autostā vvietu un ū dens atrakciju parku - trokš ņ aini.
Bē rniem lī dz trī s gadu vecumam nepiecieš ama bē rnu gultiņ a - 3 eiro/dienā.

Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!

*****
Fotogrā fijas un iespaidi par viesnī cu tika atnesti no reklā mas informatī vā s ekskursijas pa Melnkalni 2013. gada oktobrī .
аватар marta-p
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirms ceļ ojuma rezervē š anas, lai nepieviltu draugus, palasu atsauksmes par ceļ ojumu aģ entū rā m, par viesnī cā m (ir labas atsauksmes, ir sliktas). Pieņ emot lē mumu par Vidusjū ras viesnī cu, jums jā izvē las ceļ ojumu aģ entū ra) Kijevā ir daudz ceļ ojumu aģ entū ru, un ir ļ oti grū ti atrast pienā cī gu! Mani konsultē ja tū risma aģ entū ra "Bounty Travel". … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma rezervē š anas, lai nepieviltu draugus, palasu atsauksmes par ceļ ojumu aģ entū rā m, par viesnī cā m (ir labas atsauksmes, ir sliktas). Pieņ emot lē mumu par Vidusjū ras viesnī cu, jums jā izvē las ceļ ojumu aģ entū ra) Kijevā ir daudz ceļ ojumu aģ entū ru, un ir ļ oti grū ti atrast pienā cī gu! Mani konsultē ja tū risma aģ entū ra "Bounty Travel". Viņ i nav tā lu no manas mā jas, es nolē mu doties apskatī t, un es nezaudē ju! Vadī tā ji palī dzē ja, ieinteresē jā s, stā stī ja un jau krā mē jam somas uz Melnkalni ar draugiem! Lidojums bija ē rts! Apmetā s Vidusjū rā - Beč ič i, Melnkalne! Izmitinā š ana noritē ja ā tri! Paceļ oties uz istabu, pirmais, kas aizrauj garu, ir lielisks skats uz Adrijas jū ru. Istaba teicamā stā voklī , mē beles jaunas, nesen veikts remonts. Viesnī cā ar apkalpoš anu nodarbojas praktiski jaunieš i. Personā ls patī kams un neuzbā zī gs. No rī ta pē c gardā m brokastī m devā mies uz pludmali. Kamē r mē s atpū tā mies, brī vu vietu pietika visiem. Pludmalē ir viss! Ir volejbola laukumi. Jū ra ir patī kama. laimī ga atpū ta)
Padoms: pludmalē vē lams ne tikai atpū sties, bet arī atrast laiku ekskursijā m (ekskursijas var atrast katrai gaumei).
Uz Budvu gā jā m kā jā m (uz to var nokļ ū t ar autobusu, vai arī var staigā t pa tuneli un tad pa krastmalu bū s 15-20 minū tes jā brien). Arī skaista Budvas vecpilsē ta. Daba ļ oti skaista, seni klosteri, kalni. . . Becici ir klusa vieta. Budva ir savā dā ka - ir daudz veikalu, tirgu, ā trā s ē dinā š anas, izklaides bē rniem un pieauguš ajiem . . Ikviens atradī s izklaidi pē c vē lē š anā s. Tas ir atkarī gs no tā , kā dus mē rķ us tu ē d, lai atpū stos! Visur var dzirdē t krievu valodu, angļ u - nederē ja. ! Jū s nenož ē losiet savu ceļ ojumu uz Melnkalni!! !
Nav par ko sū dzē ties, viss bija ļ oti garš ī gi un brī niš ķ ī gi, pā rē jais man ļ oti patika)
аватар tee2812
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s š ajā viesnī cā palikā m nedē ļ u. Normā la viesnī ca, nav par ko sū dzē ties. aa - lifti ļ oti š auri : ) jā , š ī s nav turku š ū poles, nav viss iekļ auts. Bet viss nepiecieš amais ir, viss darba kā rtī bā , tī rs. … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā palikā m nedē ļ u.
Normā la viesnī ca, nav par ko sū dzē ties. aa - lifti ļ oti š auri : ) jā , š ī s nav turku š ū poles, nav viss iekļ auts. Bet viss nepiecieš amais ir, viss darba kā rtī bā , tī rs. Visas telpas ir vienā das. atš ķ iras ar skatu no loga. Godī gi sakot - tas nav ī paš i svarī gi, kā man, jo vakarā nonā cā m istabā . mazgā ties un gulē t. Viesnī ca atrodas diezgan tuvu jū rai - tas ir ļ oti ē rti.
Becici ir ļ oti klusa vieta, es pat teiktu, ka garlaicī ga. Budva ir pavisam citā dā ka – ir daudz veikalu, tirgu, ā trā s uzkodas, izklaides bē rniem un pieauguš ajiem. Arī skaista Budvas vecpilsē ta
Beč ič i un vispā r Melnkalnē ir maz viesnī cu. Bet es nenož ē loju, ka samaksā ju par viesnī cu, nedaudz vairā k nekā par villu.
pirmkā rt - bezmaksas pludmale - liela un ē rta - citā di no 6 lī dz 8 eiro par sauļ oš anā s krē sliem (pie mums pat 12 eiro viesnī cas nerezidentiem). vai apmesties ar savē jo bez maksas paš valdī bas pludmalē un viens otram uz galvas.
otrkā rt - tuvu jū rai. villas atrodas pā ri ceļ am, un atpakaļ ceļ š ir stā vs uz augš u.
treš kā rt - Brokastis - mū su viss! ! ! laba bufete. Pietiek lī dz pulksten 16-17. Tad mē s ē dā m kā dā restorā nā .
ceturtkā rt, Budvā netā lu ir viesnī cas (Splendid, Mediteran, Montenegro, Iberostar, Tara), ja vē laties pastaigā ties (mē s gribē jā m, mē s gā jā m). Es jums nestā stī š u par vakariņ ā m un kā pē c - izcilu virtuvi Melnkalnē
Ē diens. Restorā ni Becici atrodas krastmalā , ar tiem man nepietiek. . . Ne visi ir labi. . . Daudz ā trā s ē dinā š anas. No tā , kas man patika - restorā ns Rafailovič os (neatceros nosaukumu, netā lu no Monako restorā na) un Budvā - Sanmarī no. Ē dieni - negush steiks - lieliski. un grilē tu kalmā ru - laizī si pirkstus. maksā.8-9 eiro, atkarī bā no vietas. Porcijas lielas. zupa - 2 eiro, salā ti 2 eiro...
Man nepatika viņ u š ļ akstī š anā s - bee...varbū t š ā ds punkts palika bez garš as, bet es vairs negribē ju eksperimentē t.
Ekskursijas. Bijā m 2 ekskursijā s: uz kanjoniem 35 eiro un uz Kotoras lī ci 25 eiro. Abiem ļ oti patika. ES iesaku.
Valoda. Krievu visur. Angļ u valoda nebija noderī ga.
Jū ra ir diezgan vē sa, bet ļ oti patī kama. Grū ti tikt iekš ā , bet ā rā tikt negribas. ļ oti sā ļ š un neticami tī rs. Kas attiecas uz laikapstā kļ iem - pirmajā dienā bija kaut kā da "pirts", iespē jams, pateicoties tam, ka bija mā koņ i un radā s tvaika istabas efekts. Bet visas turpmā kā s dienas pū ta skaists vē jiņ š . un ā rā nav karsts. un zem lietussarga ē nā pat nedaudz vē ss.
Kopumā pā rē jais man patika
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, kas atrodas ciematā Becici, divus kilometrus no Budvas. Š ī s viesnī cas lielā kā priekš rocī ba ir sava lieliskā pludmale, kur sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek nodroš inā ti bez maksas. Pludmalē ir daudzas ū dens aktivitā tes, protams, par papildus samaksu. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, kas atrodas ciematā Becici, divus kilometrus no Budvas. Š ī s viesnī cas lielā kā priekš rocī ba ir sava lieliskā pludmale, kur sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek nodroš inā ti bez maksas. Pludmalē ir daudzas ū dens aktivitā tes, protams, par papildus samaksu.
Papildus tam ir daudz citu labu lietu. Viesnī cā ir divi peldbaseini - iekš telpu un ā ra, kur ir arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi b / n. Dvieļ i tiks nodroš inā ti ar depozī tu 15 eiro apmē rā . Ir arī restorā ns ar atvē rtu zonu, a la carte restorā ns, vestibila bā rs, kafejnī ca, picē rija pludmalē , kabarē klubs, veikali, aptieka un pat frizē tava. Papildus tam - automaš ī nu noma un kongresu centrs. Cita starpā ir pieejams brī niš ķ ī gs Spa centrs ar daudzveidī gā m kvalitatī vā m procedū rā m un pakalpojumiem, sauna (7 eiro stundā ) un pat akvaparks (par maksu).
Internets viesnī cā bezmaksas - Wi-Fi reģ istratū rā , kabelis istabā s.
Ē dinā š ana BB vai HB, piemaksa par vakariņ ā m 15 eiro pieauguš ajam, 10 eiro bē rnam dienā .
Istabu kategorijas atš ķ iras tikai ar skatu pa logu – jū ras puse, kalni un tieš ais skats uz jū ru (skats uz jū ru), tomē r ne visos numuros ir balkons un vannas istaba ar kajī ti vai vannu. Treš ajam viesim numurā.30% atlaide. Bē rnu gultiņ a par maksu - 2.5 eiro diennaktī .
Numuros ir TV (ir krievu kanā li), kondicionieris, seifs, minibā rs, telefons, vannasistabā ziepju piederumi, fē ns, svari.
Ļ oti laba viesnī ca! Bū tu tajā atpū tusies, tomē r nevaru pateikt, kā dā kvalitā tē ir ē diens. Domā ju, ka par vakariņ ā m diez vai bū tu maksā jusi 15 eiro, visticamā k, tam bū tu meklē jusi daž ā das citas vietas.
Возле ресепшина отеля выставлены национальные костюмы У входа в отель У входа в отель Номер Номер Холл и лобби-бар Спа-центр
аватар kovtunONline
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daž reiz tikai viena maza detaļ a var pā rliecinā t jū s doties uz š o konkrē to vietu. Š ajā viesnī cā š ī detaļ a ir 7500 m2. Ū dens parks, vienī gais akvaparks Melnkalnē ! Š ajā.2013. gada sezonā tas ir iekļ auts cenā visiem viesnī cas viesiem. … Tomēr ▾ Daž reiz tikai viena maza detaļ a var pā rliecinā t jū s doties uz š o konkrē to vietu. Š ajā viesnī cā š ī detaļ a ir 7500 m2. Ū dens parks, vienī gais akvaparks Melnkalnē ! Š ajā.2013. gada sezonā tas ir iekļ auts cenā visiem viesnī cas viesiem. Jauks pieskā riens papildus plaš ajam restorā nam un tī rā m, gaiš ā m telpā m. Spa zona ir atvē rta no 9:00 lī dz 21:00. Pludmale ir aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, par papildu samaksu, tā pat kā lielā kajā daļ ā Melnkalnes viesnī cu. Gluda ieeja jū rā un smilš aina pludmale ir vē l divi plusi ģ imenē m ar bē rniem, š eit viņ iem noteikti bū s jautri! Š ajā kompleksā viesnī cas atpū tas cienī tā jiem bū s interese katru dienu! Un pa krastmalu 40 minū š u laikā var aiziet lī dz Budvas vecpilsē tai - Budvas Rivjē ras pē rlei!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar draugu 2012. gada septembrī . Gribu teikt, ka apkalpoš ana ir lieliska, ē diens arī . Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as (kuru tur nav). Mē s devā mies ekskursijā s. Daba ir lieliska, jū ra ir tī ra. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar draugu 2012. gada septembrī . Gribu teikt, ka apkalpoš ana ir lieliska, ē diens arī . Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as (kuru tur nav). Mē s devā mies ekskursijā s. Daba ir lieliska, jū ra ir tī ra. Ir atpū ta cilvē kiem, kuri vē las atpū sties no skrieš anas (Maskava), burzmas, rū pē m. Tie, kas vē las kaut cik trokš ņ ot, parā diet sevi no visā m pusē m (tā tas ir, var darī t kur grib, gan Mediterā nā , gan citā s viesnī cā s). Lasī ju daudz sliktu atsauksmju par š o viesnī cu, bet visu redzē ju pats un nevaru tā m piekrist. Marina, Galja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dracs.suvorovsk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas servisa ziņ ā nav lī dz 3 zvaigznē m. Iespaids, ka viņ i atradā s PSRS. Ja no rī ta peldē jā ties jū rā un iedevā t dvieli, tad pē cpusdienā par dvieli jā maksā.2 eiro, par to neviens nebrī dina. Nav pludmales, pilsē tas. … Tomēr ▾ Viesnī cas servisa ziņ ā nav lī dz 3 zvaigznē m. Iespaids, ka viņ i atradā s PSRS. Ja no rī ta peldē jā ties jū rā un iedevā t dvieli, tad pē cpusdienā par dvieli jā maksā.2 eiro, par to neviens nebrī dina. Nav pludmales, pilsē tas. Bet jaukais personā ls ieņ em labas vietas sauļ oš anā s krē slos un pē c tam laipni piedā vā.2 eiro savas viesnī cas viesiem. Pludmalē ir maksas tualete. Vairā kas reizes dienā istabā ielido meitene ar lē ciena izskatu, lai pā rbaudī tu mini bā ru, lai gan tur nav nekā pieklā jī ga, izņ emot ū deni. Visur ir brī dinā jumi, ka uz viesnī cu aizliegts ienest dzē rienus un ē dienu, reģ istratū rā liela ū dens pudele maksā.10 eiro, neskatoties uz to, ka Melnkalne necieš no dzeramā ū dens trū kuma. Vakariņ u laikā dzē rieni tiek apmaksā ti, izņ emot ū deni bez gā zes. Bet tiklī dz prasī jā m ū deni, teica, ka bezmaksas ū dens ir beidzies. Vakariņ u laiks ir no 19.00 lī dz 21.30, kas ir neē rti. Tā s varē ja pagarinā t vismaz lī dz pulksten 22. Mē s aizkavē jā mies ekskursijā , un mū su gids lū dza, ja mums nav laika, atstā t mums sausā s devas, kas ir ļ oti sausas. . Bulciņ a, neskaidras desas gabaliņ š , banā ns un maza pudele negā zē ta ū dens. Mums bija laiks, ieradā mies 21.10, bet personā ls bija ļ oti saš utis, un uzstā ja, ka mē s ē dam devas, un ē diens ā tri tika izņ emts no restorā na-ē dnī cas. Ja dienas vidū vē lē sities kā du stundu atpū sties un piekā rt zī mi “Netraucē t”, viņ i tik un tā pieklauvē s pie tevis un teiks, ka saskaņ ā ar plā nu viņ iem š obrī d ir tī rī š ana, palū dziet to iztī rī t iekš ā . stundu, pē c 20 minū tē m atkal pieklauvē s, atgā dinā s par tī rī š anu, un pē c 10 minū tē m vienkā rš i atvē rs ar savu atslē gu un sā ks tī rī t, kuras kvalitā te ir ļ oti apš aubā ma. Ir tik daudz sī kumu, ka nav iespē jams tā s visas uzskaitī t. Bet jū s varat atpū sties, jo esat izvē lē jies š o viesnī cu, pievē rsiet uzmanī bu un nepievē rsiet uzmanī bu š ā diem sī kumiem. Melnkalne ir skaista valsts ar pā rsteidzoš u dabu un labiem cilvē kiem, un to ir vē rts apmeklē t vē lreiz.
Parādīt vairāk »


iemiesojums YusyaPusya
Labdien! Sakiet, lūdzu, kurp doties, ko redzēt Melnkalnē? Ir 2 cilvēki, jauns pāris. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в живописном туристическом посёлке Бечичи, в двух километрах от Будвы, на песчаном берегу лазурного Адриатического моря. Отель открылся в 1980 году, последняя реновация проводилась в 2005 году. Главный автобусный вокзал находится в 2 км от отеля, аэропорт Тиват — в 20 км. Этот отель подойдёт как для пляжного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель расположен в 70 км от аэропорта Подгорицы и в 40 км от железнодорожного вокзала г. Бар.
Pludmales apraksts Пляж протяжностью 100 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн, крытый бассейн с подогревом, сад, терраса для загара, ресторан Cristal (на 600 мест), ресторан Amfora (на 100 мест.), пляжный ресторан-пиццерия Azzurro (на 300 мест), кафе Opera, лобби-бар Akvarius, круглосуточная стойка регистрации, 2 конференц-зала (на 426 и 700 мест), многоязычный персонал, крытая и охраняемая парковка.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские горки в аквапарке.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Аквапарк площадью 7500 кв. м (7 бассейнов и 10 горок), солярий, массажный кабинет.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Standard Room, Lux room.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Becici b.b., 85310 Будва, Черногория.
Tālruņi: +382 33 689 383
Tīmekļa vietne: Mediteran Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.