Maslinjak Resort 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.710
№11 viesnīcas reitingā Becici
7.8 Numurs
8.2 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.6 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas skaistā olīvu birzī Becici ciematā, 1,5 kilometru attālumā no pludmales. Budvas centrs atrodas 4 km attālumā. Lieliski piemērots relaksējošu brīvdienu cienītājiem.Vairāk →
аватар barabashanyaa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visu laiku labā kā s brī vdienas! Jauks dzī voklis ar baseinu. Labs ē diens! Laba personī bas organizā cija. Patī kams saimnieks. Laba cena un tī ra vieta. Netā lu no Budvas. Bē rniem draudzī gs un saprotoš s. Droš ī ba. Liels rotaļ u laukums un daudz olī vkoku. … Tomēr ▾ Visu laiku labā kā s brī vdienas! Jauks dzī voklis ar baseinu. Labs ē diens! Laba personī bas organizā cija. Patī kams saimnieks. Laba cena un tī ra vieta. Netā lu no Budvas. Bē rniem draudzī gs un saprotoš s. Droš ī ba. Liels rotaļ u laukums un daudz olī vkoku.
аватар E.Oksana
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Melnkalnē bijā m pirmo reizi. Atpū tā mies tikai nedē ļ u, bet š o braucienu atcerē simies vē l ilgi. Viss bija tik brī niš ķ ī gi, un vieta ļ oti gleznaina un skaista, un saimnieki viesmī lī gi un draudzī gi, un viesnī cā jū ties patiesi komfortabli kā mā jā s. … Tomēr ▾ Melnkalnē bijā m pirmo reizi. Atpū tā mies tikai nedē ļ u, bet š o braucienu atcerē simies vē l ilgi. Viss bija tik brī niš ķ ī gi, un vieta ļ oti gleznaina un skaista, un saimnieki viesmī lī gi un draudzī gi, un viesnī cā jū ties patiesi komfortabli kā mā jā s. Cenas optimā las, kvalitā te izcila.
Paldies viesnī cas saimniekiem! ! !
Вид из окна. Отель с бассейном.
аватар taxisher
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tas ar mazu bē rnu 4 gadus no augusta vidus lī dz septembra vidum. 1. Mani nesatika. Lai gan iepriekš zvanī ju, rakstī ju, bet...paņ ē mu taksi un uz priekš u no lidostas. Kad sasniedzā m Bechechchchchii un ceļ š gā ja kalnup, es satvē ru galvu. … Tomēr ▾ Atpū tas ar mazu bē rnu 4 gadus no augusta vidus lī dz septembra vidum.
1. Mani nesatika. Lai gan iepriekš zvanī ju, rakstī ju, bet...paņ ē mu taksi un uz priekš u no lidostas. Kad sasniedzā m Bechechchchchii un ceļ š gā ja kalnup, es satvē ru galvu. 4 km lai tu saprastu! Lī dz pludmalei 4 km lejā pa stā vu kalnu un stā vā kalnā ar mazu bē rnu. Un tā katru dienu 2 reizes (jo mē s pa dienu guļ am)
2. Maksā jums caur Sberbanku 30%, ierodoties man teica, ka 17 eiro nesasniedza))) banka tur paņ ē ma kaut kā du maksu. Par laimi paņ ē mu lī dzi maksā jumu ar norā dī to iemaksā to summu un Marks (menedž eris) kaut kā novī ta. Pā rē jos 70% samaksā ju un viss.
3. Skaļ ais nosaukums "Olive Grove" ir 5 putekļ aini zaļ as krā sas karyucheks. Pati villa ir diezgan jauka ē ka bariņ am cilvē ku, tas nozī mē , ka vienā istabā var dzī vot 6 un vairā k cilvē ki, izdarī t secinā jumus par iedzī votā ju skaitu, sauļ oš anā s krē slu trū kumu, kopumā "š ajā mā jā viss ir sajaukts " un "sardī nes" baseinā un vakara "ora" zem loga.
4. Atseviš ķ i vē los runā t par ī paš nieka ģ imeni un dienestu. Es nenā cu pie jums ciemos, es samaksā ju par savu izmitinā š anu. Izlasi vē lreiz š o frā zi, dā rgais Vladimir! Viņ iem ir ģ imene – vī rs, sieva un 3 pieauguš i bē rni – studenti).
Sauļ oš anā s krē slus un baseinu nemitī gi aizņ em bē rnu draugi, viņ i no rī tiem atbrauca ar maš ī nu un visu dienu "č akarē jas". Ko jū s saprastu - ar kokteiļ iem suns, kurš arī peldē jā s baseinā - ne reizi vien izteica piezī mi, un topless no "telī tē m"))) Mans dē ls, 4 gadi, protams, bija pā rsteigts)))
Un, protams, pusdienas un vakariņ as pie visas ģ imenes, draugu un darbinieku lielā galda. Un tad viņ i dodas jums kalpot. Iepriekš pat nebā ziet galvu "ē damistabā "...Tiem, kas tur pulcē jas, jā bū t gataviem justies kā "nabaga radiniekam", kurš netika aicinā ts pie galda. Dī vaini. . .
5. Transfē rs uz jū ru un atpakaļ ir atseviš ķ a "dziesma". Tā kā benzī ns ir ļ oti dā rgs, ī paš nieki taupa. Un jū s pā rvadā s nevis "mikroautobusā ", bet parastā pasaž iera "Opel" ar nolokā miem sē dekļ iem bagā ž niekā . 9 cilvē ki vienlaikus! vai tu esi vā jš ? Kā jū s saprotat, jū s ne vienmē r izbraucat pirmo reizi, ne vienmē r pat otro)) daž reiz viņ i vienkā rš i nenā k pē c jums, un jums ir jā zvana Sonijai, kurai visi š ie ceļ ojumi jau ir noguruš i (un es saprast viņ u). Vai kā jas 2 km augš up (taisni). Vai taksis 5 eiro. Paš i gā jā m lejā , atkal karstumā , protams, maš ī nu gaidī jā m ceļ a malā karstumā , saulē , smirdot pē c benzī na (maš ī nu ir daudz, un ceļ š š aurs serpentī ns) Labi , man ž ē l mazā .
6. Pā rtika - produkti. Neiesaku no viņ iem neko pasū tī t (zupu no maisiem), desiņ as brokastī s par pā rmē rī gā m cenā m. Vakariņ ā s gan man patika zivs, bet Budvā , protams, ar ostas restorā niem nevar salī dzinā t. Tuvā kais veikals atrodas 2 km attā lumā , pā rtikas maisu neš ana ir nepatī kams prieks. Š eit pievienojiet dzeramā ū dens pudeles. It ī paš i, ja esat ar bē rnu un bez vī ra)) Es pat nevē los to visu aprakstī t! Un vajag visu – no augļ iem lī dz veļ as pulverim un augu eļ ļ ai. Kā jas. . . kā jas. . .
7. Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga, Ļ OTI auksta. Man salī dzinā jumā - tī rs avota ū dens. Ja ir saule - tu peldies, ja nav saules - tu nebrauksi. Š oreiz bē rnam auss un puņ ķ is "lī dz ceļ iem" lī dzi. Bet es izdarī š u rezervā ciju, kā dam auksts ū dens karstumā ir prieks. Kas dzī voja villā ar bē rniem - visi bē rni bija mazā kā vai lielā kā mē rā slimi.
аватар igoshina8
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar diviem bē rniem atpū tā mies Villa Maslinac gandrī z mē nesi un bijā m ļ oti apmierinā ti. Pasū tī jā m apartamentus paš i caur internetu, sazinā jā mies ar ī paš nieku un pā rskaitī jā m avansu 30%, kā rezultā tā nakš ņ oš ana 28 dienas 4 personā m izmaksā ja 1320 eiro. … Tomēr ▾ Mē s ar diviem bē rniem atpū tā mies Villa Maslinac gandrī z mē nesi un bijā m ļ oti apmierinā ti. Pasū tī jā m apartamentus paš i caur internetu, sazinā jā mies ar ī paš nieku un pā rskaitī jā m avansu 30%, kā rezultā tā nakš ņ oš ana 28 dienas 4 personā m izmaksā ja 1320 eiro.
Atraš anā s vieta. Villa atrodas pusotra kilometra attā lumā no jū ras, bet mums tas bija tikai pluss. Pirmkā rt, ik pē c 2 stundā m kursē bezmaksas transports uz jū ru un atpakaļ . Ja tomē r piekrastē palikā m lī dz vē lam vakaram, tad taksis uz villu maksā ja 2-3 eiro. Priekš rocī ba bija tā da, ka villai garā m nebrauc maš ī nas, proti, ar mieru varē ja ļ aut bē rnus pastaigā ties, bija ļ oti kluss, no kalna pavē rā s lielisks skats uz jū ru. Villā ir peldbaseins, sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i bez maksas. Acij tī kama arī villas teritorija - olī vas, vī nogas, mandarī ni, mazas palmas un neparastas puķ u dobes. Vī nogas jau bija nogatavojuš ā s, un mē s drī kstē jā m tā s salasī t un ē st.
Mums bija dzī voklis Nr. 9 1. stā vā , viena liela istaba ar virtuvī ti, pusdienu galds, skapis un divi dī vā ni, un guļ amistaba ar vienu lielu divguļ amo gultu, dī vā nu un garderobi, vannas istaba ar tualeti, izlietne un duš a, siltais ū dens vienmē r ir bijis.
Uzturs. Katra istaba aprī kota ar nelielu virtuvi - ir plī ts, ledusskapis un nepiecieš amie trauki. Diezgan biež i viņ i gatavoja paš i, pirka produktus Budvas tirgū - cenas ir tā das paš as kā Krievijā , bet garš a.... Nav pat vē rts salī dzinā t, ne velti Melnkalne ir atzī ta par videi draudzī gā ko Eiropas nostū ri. Vakarā krastmalā pie Vecrī gas var iegā dā ties svaigā kā s zivis un jū ras veltes. Villā ir arī kafejnī ca-bā rs, pagatavoja ļ oti garš ī gi par pieņ emamā m cenā m - vienī gā ī paš ī ba: nav ē dienkartes, kā tā du gatavos ko gribē s, tikai vakariņ as jā pasū ta pirms pusdienā m, lai var nopirkt nepiecieš amos produktus un gatavot. Nu kafiju, tē ju, kokteiļ us, saldē jumu var pasū tī t jebkurā laikā . Noteikti izmē ģ iniet kapuč ī no, ko gatavo Sonja – tā ir tikai pasaka. Serbiete Sonja ir villas dvē sele un sirds, sieviete, kuras vā rds ir Š arms!
Reizi dienā gā jā m uz kā du kafejnī cu piekrastē , parasti vakariņ as č etriem bez stiprā alkohola (alus neskaitā s) maksā ja 25-35 eiro, apmeklē tā kā bija Azzuro kafejnī ca pie Splendid, ļ oti patī kama atmosfē ra, neuzbā zī ga mū zika, a daudzveidī ga ē dienkarte un demokrā tiskas cenas.
Apkalpoš ana. Istaba tika tī rī ta ik pē c 3 dienā m - tī rī ja ļ oti rū pī gi, atstā jā m dzeramnaudu 2 eiro. Gultas un dvieļ u maiņ a ik pē c 5 dienā m. Turklā t, ja mē s lū dzā m mainī t gultu agrā k (bē rns vē ma), tas nesagā dā ja nekā das problē mas. Tiek nodroš inā ts tualetes papī rs, bet ziepes un š ampū ns jā pē rk paš iem.
Vē los atzī mē t, ka mū s sagaidī ja lidostā un aizveda tieš i uz villu (25 eiro)
Ekskursijas. Nolē mā m apskates vietas izpē tī t paš i. Nopirkā m Melnkalnes karti un noī rē jā m maš ī nu. Sonja pati piezvanī ja uz nomas dienestu un piekrita, auto tika nogā dā ts tieš i uz villu, tad arī paš i paņ ē ma (auto noma vidē ji 50-70 eiro dienā , ieskaitot apdroš inā š anu). Benzī ns ir diezgan dā rgs 1.5 eiro litrā , tač u neliels patē riņ š.5-7 litri kompensē š o starpī bu. 2 dienas izbraucā m visu piekrasti, 3dien izbraucā m iekš zemē .
Atseviš ķ i vē los atzī mē t jū ras ekskursiju, Budvas krastmalā par 25 eiro stundā var noī rē t laivu ar kapteini un baudī t skatu uz Budvas Rivjē ru no jū ras, ļ oti iesaku. Prom no rosī gā m pludmalē m baudī jā m skatus uz akmeņ ainajiem krastiem un nelielā m grotā m, kur ū dens ir kristā ldzidrs. Pat paspē ju tur nopeldē ties – sajū tas ir neaprakstā mas.
Ieteikumi. Ģ imenē m ar bē rniem un iemī lē juš iem pā riem ļ oti iesaku atpū sties Maslinacā , tač u, ja jums patī k diskotē kas un ballī tes, iespē jams, labā k ir meklē t mā jokli tuvā k krastam; lai gan taksometrs nav problē ma.
Droš i vien daudziem mans apskats liksies cukur-salds, bet pā rē jais tieš ā m atstā ja tikai visoptimistiskā kos iespaidus, izņ emot to, ka ledusskapis naktī skaļ i dā rdē ja
Сербка Соня
аватар denis_vp
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tieš ā m ļ oti skaista villa, dzī vokļ i jauni un labi aprī koti. Jauks personā ls, ī paš i serbiete Sonja, kura rū pē jas par transfē ru no viesnī cas uz jū ru un strā dā kafejnī cā , mū su dē ls un meita viņ ā vienkā rš i iemī lē jā s. … Tomēr ▾ Tieš ā m ļ oti skaista villa, dzī vokļ i jauni un labi aprī koti. Jauks personā ls, ī paš i serbiete Sonja, kura rū pē jas par transfē ru no viesnī cas uz jū ru un strā dā kafejnī cā , mū su dē ls un meita viņ ā vienkā rš i iemī lē jā s.
Tagad par skumjo lietu, tas ir ļ oti tā lu no jū ras un, ja tieš ā m ir 20 minū tes, lai nokā ptu no kalna, tad atpakaļ kalnā ir apmē ram stunda, un ar bē rniem vispā r nav iespē jams uzkā pt. Marš ruts uz jū ru nav mikroautobuss, bet mazs japā ņ u apvidus auto kā mū su Chevrolet Niva, saimniekam tieš ā m ir mikroautobuss, tikai izmanto reti un nelabprā t, ļ oti biež i no 2. reizes izbrauca no jū ras, vai paņ ē ma taksometru, kad viņ i saprata, ka mē s pat neietilpsim 2. shuttle.
Mū su lielā kā vilš anā s ir milzī gais bū vlaukums, kas pavē rā s zem mū su logiem, kalns gandrī z 24 stundas diennaktī tika izdobts ar domkratā m, pā rtraukums bija tikai no 3 lī dz 7 no rī ta. Es domā ju, ka komentā ri ir lieki. Pē c ī paš nieces teiktā , Eiropas Savienī ba ā rstniecī bas iestā dē m pieš ķ ī rusi naudu un melnkalnieš i tā s aktī vi attī sta. Taisnī bas labad gan jā piebilst, ka citā s telpā s tas nav tik dzirdams, mū su istabas un zem mums esoš ā s telpas logi gā ja tieš i uz bū vlaukumu.
аватар HelloDolly
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Viesmī lī gs saimnieks, kurš vakaros ar savā m rokā m gatavo izcilas vakariņ as, kas ir iekā rtotas Jū su ē rtai laika pavadī š anai. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Viesmī lī gs saimnieks, kurš vakaros ar savā m rokā m gatavo izcilas vakariņ as, kas ir iekā rtotas Jū su ē rtai laika pavadī š anai. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Atmosfē ra viesnī cā ir neticami mierī ga, viegla, patī kama. Daudz viesu no Maskavas un Minskas. Un ir laime tur atgriezties vakarā . Tā tad jū s visu dienu staigā jā t, gā jā t, peldē jā t. Un tad jū s atgriež aties savā olī vu villā , kur Vladimirs jau gatavo vakariņ as, kur Sonja smaida un joko, kad jū s satiekaties. Jū s esat atgriezies un laimī gs. Klusums, kalni, jū ras dzirksti, laternas, zils baseins un krikets. Un mana sirds ir mierī ga un priecī ga. Priecī gs un mierī gs. Es neaizmirsī š u š os vakarus.


iemiesojums yuliska777
Pastāstiet, lūdzu, kā sazināties ar šīs villas īpašniekiem?Pastāstiet man kontaktus.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums lerasol.40
Ļoti skaistas viesnīcas bildes, bet ļoti maz atsauksmju. Braucu vasarā ar bērnu un vēlos precizēt vai tuvumā ir veikali vai tirgus, lai ir ko pagatavot, jo. bērns ēd ļoti slikti. Paldies visiem, kas atsaucas.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Гостиница расположена в красивой оливковой роще в посёлке Бечичи, в 1,5 километрах от пляжа. До центра города Будва — 4 км. Прекрасно подойдёт для любителей спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Главный автобусный вокзал Будвы находится в 3 км. Расстояние до аэропорта Тивата составляет 25 км.
Pludmales apraksts Пляж Бечичи в 1,5 км. Организуется трансфер на микроавтобусе до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Терраса для загара, шезлонги и зонтики у бассейна (бесплатно), услуги по глажению одежды, семейные номера. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • džakuzi
Telpu apraksts

Всего 12 современно укомплектованных апартаментов.

Istabās

Во всех номерах есть кондиционер и гостиный уголок со спутниковым телевидением. В собственной ванной комнате с душем предоставляются бесплатные туалетно-косметические принадлежности и полотенца. В номерах-студио и апартаментах имеется мини-кухня с обеденной зоной.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Crna gora, Becici, Velja Maslina bb, Postanski broj: 85310
Tālruņi: +382 69 123 456
Tīmekļa vietne: Maslinjak Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.