Cena neatbilst kvalitātei

Rakstīts: 12 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 20 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s palikā m 2017. gada augustā . Divi pieauguš ie un 2 bē rni (3 un 6 gadi), pē dē jā brī dī mā jā s palika 1.5 gadus veca meita un tas bija pareizi.
Laikapstā kļ i. Ir karsts, 36-37', bet, pateicoties jū rai, to nav grū ti izturē t. Jū ra silta 26-27'.
Becici. Kas attiecas uz mani, Becici nav ī sti vietā ģ imenē m ar maziem bē rniem. Neatradā m bē rnu piena pā rslas brokastī s, bē rnu krē slus, diē tisko (tvaika) ē dienu. Lielā kā daļ a villu atrodas stā vā s nogā zē s, ir pakā pieni, bet nav ratiņ krē slu rampas. 3 gadus vecam bē rnam tur viss ir kā rtī bā , bet 1-2 gadus vecam vecā kiem bū s grū ti. Diezgan nesakopts, visur kaut kā di dē ļ i, bū vmateriā li, nav zā lā ju, izdegusi zā le, nekrā sotas rampas, nolobī tas margas. Tas ir ī paš i pā rsteidzoš i pirmajā s dienā s, 3. dienā mē s to nepamanī jā m, jo ​ ​ daba ir pā rsteidzoš a. Pludmales ir plaš as, mazi oļ i. Kur sauļ oš anā s krē sli ir daudz tī rā ki.

Villa Ivanovič i. Villa ir jauna 2016. gadā , lieliska atraš anā s vieta - pā ri tiltam pludmale, 10 metru augļ u stends, blakus veikali, restorā ni, aptiekas. Blakus ir nepabeigts baigais bū vlaukums un ceļ š , bet ar aizvē rtiem logiem tas netraucē gulē t. Teritorijas nav. Mē s dzī vojā m dzī vokļ os. Tie visi atrodas pirmajā stā vā , nedaudz tumš i. Viss ir ļ oti budž eta, bet tī rs un pilnī gi jauns. Daudz nepabeigtu sī kumu - vadi, daž as caurules izlī duš as, cokola nav, plaukti vannas istabā . Par 200 € dienā tā ds cipars ir nomā kts, lai gan pierod. Wifi ir normā ls. Nav tualetes piederumu. Ir neliela virtuves zona, saskaņ ā ar villas noteikumiem jū s nevarat gatavot gaļ u, zivis un jū ras veltes. Ir pieejami visi nepiecieš amie virtuves piederumi. Sliktā kā daļ a ir tī rī š ana. Ļ oti slikta kvalitā te. Dvieļ i tiek mainī ti saskaņ ā ar noteikumiem ik pē c 3 dienā m un gultas veļ a ik pē c 7 dienā m. Kamē r nerunā jā m ar meiteni no aģ entū ras, nekas nemainī jā s.
Uzturs. Brokastis un vakariņ as paņ ē mā m ar bē rnu gaidī š anu, lai tie tiktu ā tri un pē c iespē jas vairā k pasniegti mā jā s. Ivanovič os nav restorā na. Jums jā iet uz viesnī cu Anita, tā ir netā lu. Bet tur var ē st uz vietas un bez iepriekš ē ja pasū tī juma. Brokastis 4€, kompleksā s vakariņ as 5€. Tas ir lē tā k, un jū s vienmē r varat doties citur. Ē diens ir ok, bet atkā rtojas un ā tri kļ ū st garlaicī gs. Ar vienu vakariņ u pietiek diviem bē rniem ar galvu. Kopumā nav slikti, bet ne par naudu un tuvu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu