Dolce Vita 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 6.110
№14 viesnīcas reitingā Becici
6.4 Numurs
6.6 apkalpošana
7.1 Tīrība
5.7 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tūristu pilsētā Becici, 200 metru attālumā no jūras, 50 metru attālumā no pasta un tuvākā veikala. Viesnīca atklāta 2007. gadā, pēdējais remonts veikts 2012. gadā. Blakus visa nepieciešamā infrastruktūra - akvaparks, aptieka, nacionālās virtuves restorāns Stari Hrast, pludmalē var nobaudīt Azurro picērijas ēdienus un Maxim restorāns, 15 minūšu pastaigas attālumā atrodas diskotēka Mojito . Lieliska izvēle gan relaksējošām ģimenes brīvdienām, gan aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар IrinaArt
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Divi pieauguš ie palika nedē ļ u. 103. telpa - pirmais stā vs, balkons. Viss ir godī gā stā voklī . Ļ oti mazs galdiņ š un pat televizors uz tā - neē rti. Viņ i to noņ ē ma tā pat. Istabā nav tē jkannas. Gaisa kondicionieri varē ja ieslē gt tikai tad, kad bijā t istabā . … Tomēr ▾ Divi pieauguš ie palika nedē ļ u. 103. telpa - pirmais stā vs, balkons. Viss ir godī gā stā voklī . Ļ oti mazs galdiņ š un pat televizors uz tā - neē rti. Viņ i to noņ ē ma tā pat. Istabā nav tē jkannas. Gaisa kondicionieri varē ja ieslē gt tikai tad, kad bijā t istabā . Gaisa kondicionieris ir pakā rts tā , lai tas pū stu tieš i pie gultas galvgaļ a. Izkā pā m - pā rklā jā m ar palagu, jo bez kondicioniera naktī nav iespē jams, ir ļ oti karsts - augusts!
Š eit ir vē l viena lieta: kā viņ i paskaidroja reģ istratū rā , ja jū s rezervē jat istabu patstā vī gi, tad Wi-Fi ir bezmaksas, un, ja caur ceļ ojumu aģ entū ru, tas ir maksas. Maksā ja 20 eiro nedē ļ ā . Mazliet, bet kaitinoš i. Televī zijā nav Ukrainas kanā lu. Skatī jā mies BBC. Brokastis sliktas. Izrakstī š anā s no istabas - pulksten 10!
Lī dz viesnī cai ved neticami stā vs kā piens, bez kā pnē m, izgā jā m cauri kaimiņ mā jai, tur bija nedaudz zemā k. Lī dz tā da paš a nosaukuma pludmalei jā brauc 5-7 minū tes, š ajā pludmalē bija neliela atlaide sauļ oš anā s krē sliem un saulessargam. Par pā reju komentā ru nav.
аватар 1legion
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies Dolce vita Beč ič os 2017. gada augustā . Viesnī ca atrodas labā vietā , 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Pludmalei ir sava, bet ja vē lies sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, maksā . Izmantojot gultas veļ u, jū s varat arī viegli atrast vietu, un ne tikai viesnī cas pludmalē . … Tomēr ▾ Atpū tā mies Dolce vita Beč ič os 2017. gada augustā . Viesnī ca atrodas labā vietā , 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Pludmalei ir sava, bet ja vē lies sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, maksā . Izmantojot gultas veļ u, jū s varat arī viegli atrast vietu, un ne tikai viesnī cas pludmalē . Wifi viesnī cā ir maksas. Tas viss ir klaji meli, ka tas ir bez maksas. Nē , tā ir taisnī ba, ka pirmā s 15 minū tes katru dienu ir bez maksas. Un tā.5 € dienā , 20 € nedē ļ ā . Un pat tad, kad jū s maksā jat, interneta ā trums vē las tikai to labā ko. Mums bija divistabu apartamenti, mē s bijā m trī s un bē rns. Tikai divi cilvē ki var izveidot savienojumu ar maksas internetu. Uz jautā jumu, par ko maksā jā m naudu, meitene reģ istratū rā paraustī ja plecus. Bē rnu gultiņ a, starp citu, 5 € dienā .
Nav zaļ ā s zonas pastaigai, saki paldies, ka ir kur noparkoties.
Kondicionieris viens divā m istabā m, tā ļ oti trū ka. Gulē jā m piesmakuš ā guļ amistabā , atvē rtais logs nelī dzē ja.
Atseviš ķ s stā sts ar duš u. Pē c duš as jū s varat pludinā t papī ra laivas uz grī das. Tas notika tā , ka pat dvieļ us neglā ba, ko apkopē jas tik cī tī gi uzvilka. 7dien vannasistaba š ausmī gi smirdē ja.
Istabā viss ir vecs. Divi atzveltnes krē sli ir veci un salū zuš i. Arī gulta ir jā uzlabo.
Brokastis iekļ autas. Monotons. Omlete, siers, desa, graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi saldi un ne, gurķ i, tomā ti, kafija, tē ja, ā boli, banā ni.
Protams, svē tku beigā s pierod pie atmosfē ras. Jū s nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu. Bet es nekad vairs nenā ktu š eit. Un neiesaku ; )
аватар vanechka.klimenko.00
Pienā ca atvaļ inā jums. ā tri izvē lē ts. iepirkā s "sarunā s" par labu viesnī cu. 1. Transfē rs no lidostas-viesnī cas nav tas, ko jū s visi esat pieraduš i just. autobuss apstā jā s sabiedriskā transporta pieturā un mū s izkravā ja - tā lā k +36 karstumā ar koferiem un mazu bē rnu pā ri autobā ņ iem bez luksoforiem - 350 metri un te nu esam. … Tomēr ▾ Pienā ca atvaļ inā jums. ā tri izvē lē ts. iepirkā s "sarunā s" par labu viesnī cu.
1. Transfē rs no lidostas-viesnī cas nav tas, ko jū s visi esat pieraduš i just. autobuss apstā jā s sabiedriskā transporta pieturā un mū s izkravā ja - tā lā k +36 karstumā ar koferiem un mazu bē rnu pā ri autobā ņ iem bez luksoforiem - 350 metri un te nu esam.
2. Mani "iepriecinā ja" faktiskā vestibila neesamī ba un š ausmī gs sastrē gums. mums teica, ka wi-fi ir maksas (bezmaksas tikai 15 minū tes) un ē dienu istabā (melones, arbū zi) NEDRĪ KST ienest un ē st.
3. viesnī cas gids - Tatjana (no Pilon firmas) teica, ka viesnī cai ir sava pludmale, bet reā li sauļ oties var jebkur. kā vē lā k izrā dī jā s, viesnī cai patieš ā m ir sava pludmale, bet tikai ar maksas krē sliem, kad mē s ar ģ imeni nolē mā m sauļ oties krastā , viesnī cas darbinieks (pludmales zē ns) vienkā rš i ar skandā lu iemeta mū su mantas jū rā ! ! ! atgriezā mies viesnī cā un lū dzā m izsaukt policiju. . . bet ne viesnī cas gids, ne administrā cija to nedarī ja. mē s paš i aizbraucā m uz Budvu, sameklē jā m policijas iecirkni, iesniedzā m iesniegumus, pē c kā viesnī cas administrā cija sā ka "izrullē t" visus interesentus....bet tas ir pavisam cits stā sts.
4. tā tad, pludmale. nu tā , kas š ķ iet viesnī ca - tiem, kas nevē las pirkt sauļ oš anā s krē slus ar lietussargu par 10 eiro - š ī ir publiska pludmale, kur visi no visas apkā rtnes ir pilni ar izsmē ķ iem un plastmasas maisiņ iem un pudelē m. pludmale netiek tī rī ta. neticu, ka pludmale ir 200 metri - 800. vai pa š oseju ar neregulē tu satiksmi, vai pa smirdī gu tuneli, kas ved uz akvaparku.
5. viesnī cas serviss - ne viens vien Krievijas vai Ukrainas TV kanā ls, tī rī š ana - caur celmu klā ju.
6. numurs. š ķ iet, ka nav slikti. bet kondicionieris, kas uzstā dī ts tā , lai pū stu tikai uz tevi - ņ emot vē rā , ka bijā m ar bē rnu - netika biež i lietots. Pa atvē rto logu un balkonu telpā dzirdams maš ī nu troksnis un no tā m nā kamie sodrē ji.
7. novads. atkal nestrā dā ja transfē rs viesnī ca-lidosta - vajadzē ja atkal doties karstumā ar koferiem uz sabiedriskā transporta pieturu 700 metru attā lumā .
аватар alonuschk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, un bijā m ļ oti vī luš ies ((("Wi-Fi", kā solī ts, nemaz nebija, istabiņ a maza, paplā te vannasistabā saplī susi, visu laiku iekš ā bija ū dens duš a uz grī das (((izlietne … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, un bijā m ļ oti vī luš ies ((("Wi-Fi", kā solī ts, nemaz nebija, istabiņ a maza, paplā te vannasistabā saplī susi, visu laiku iekš ā bija ū dens duš a uz grī das (((izlietne bija aizsē rē jusi, bija ū dens; personā la attieksme pretī ga
аватар Melta288
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tas noteikti nepretendē uz 4 zvaigznē m. Skats no balkona, kā bildē , tikai no 4 stā va. Ja zemā k, tad redzama tikai blakus esoš o viesnī cu pagalms. Arī viesnī cas ī paš niekam ir sava pludmale, tač u par sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu uz tā s viesnī cas viesi, kā jau visiem, maksā . … Tomēr ▾ Tas noteikti nepretendē uz 4 zvaigznē m. Skats no balkona, kā bildē , tikai no 4 stā va. Ja zemā k, tad redzama tikai blakus esoš o viesnī cu pagalms. Arī viesnī cas ī paš niekam ir sava pludmale, tač u par sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu uz tā s viesnī cas viesi, kā jau visiem, maksā . Skaitlis ir normā ls. Trauki - tikai 2 glā zes. Ledusskapi pilnī bā aizņ em maksas minibā rs. Lū dza izņ emt, neļ ā va. Peldkostī mus un dvieļ us nož ū t, kā padomju sanatorijā s, paņ ē mu virvi un drē bju š ķ ipsnas / lasī ju arī atsauksmes). Labi iztī rī ts, brokastis normā las. Un vē l, sī kums, protams, bet skapī visi 6 pakaramie ir vienreizlietojami, kas tiek pā rdoti kopā ar kleitu vai biksē m, no tā m nemitī gi krī t lietas, kaut kā necienī gi priekš.4 zvaigznē m. Kondicionieris karā jas tā , ka jebkurā gadī jumā pū š pa gultu. Mums ir labā ka 3 zvaigž ņ u viesnī ca Zaporož je.
Nav jē gas pā rmaksā t par š ī m 4 zvaigznē m. Labā k bū tu bijusi villa ar virtuvi.
Man ļ oti patika Melnkalne! Man ļ oti patika pludmale Becici. Ē diens ir garš ī gs visur. Daba, jū ra, vecpilsē tas – viss priecē aci. Atpū ties labi. Bet nā kamreiz izvē lē simies citu viesnī cu.
Вид из номера 1 этаж Вид из номера  1 этаж.
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir neliela mā jī ga viesnī ca, kas atrodas Becici ciematā , divus kilometrus no Budvas. Tas atrodas otrajā lī nijā.150-200 m no pludmales pā ri ceļ am. Komplekta izmaksas pludmalē (2 sauļ oš anā s krē sli + 1 lietussargs) 6 eiro dienā . … Tomēr ▾ Š ī ir neliela mā jī ga viesnī ca, kas atrodas Becici ciematā , divus kilometrus no Budvas. Tas atrodas otrajā lī nijā.150-200 m no pludmales pā ri ceļ am. Komplekta izmaksas pludmalē (2 sauļ oš anā s krē sli + 1 lietussargs) 6 eiro dienā . Netā lu no viesnī cas atrodas veikali, restorā ns, kafejnī ca, aptieka un diskotē ka.
Viesnī cā ir vestibila bā rs, restorā ns, bā rs uz vasaras terases, trenaž ieru zā le, sauna (strā dā tikai ziemā ). Viesnī cā tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis. Internets ir maksas - 4 eiro dienā , 20 eiro nedē ļ ā (pirmā s 15 minū tes ir bez maksas). Ir numuri ar skatu uz jū ru.
Numuri pā rsvarā ir 2 un 3-vietī gi. Ir "suite" numuri un luksusa dzī vokļ i. Numurā : TV (panelis) ar kabeļ televī ziju, telefons, kondicionieris, seifs (b/n), minibā rs (par maksu), balkons. Vannas istabā ir duš a un fē ns.
Kurš nebaidā s no otrā s lī nijas, ir pilnī gi iespē jams apsvē rt š o viesnī cu. Tas atrodas klusā vietā .
Сьют Ресепшн Телезал Лифт Стандартный номер Стандартный номер
аватар comanov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā ir neē rtī bas: ja jums ir vē lme gatavot sev, tad jū s to nevarat izdarī t. Ko paņ em no bā ra - samaksā (cenas ar dubultu ietī š anu uz tualetes galdiņ a) tad nu ziņ o par pirkš anu zemā k lielveikalā . Tas principā ir visi viesnī cas trū kumi manuprā t. … Tomēr ▾ Kopumā ir neē rtī bas: ja jums ir vē lme gatavot sev, tad jū s to nevarat izdarī t. Ko paņ em no bā ra - samaksā (cenas ar dubultu ietī š anu uz tualetes galdiņ a) tad nu ziņ o par pirkš anu zemā k lielveikalā . Tas principā ir visi viesnī cas trū kumi manuprā t. Runā jot par vispā rē jo apskatu, ir padomi: nepē rciet ekskursijas no gidiem, turpat blakus cena ir daudz zemā ka; piekrastē neatradī siet lē tu pā rtiku; labā k braukt ar mikroautobusu, lai nokļ ū tu Budvā uz tirgu, lielveikalu un visu nopirktu sev; nepē rciet olī veļ ļ u tirgos - viltojums nesasalst!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
lē ta 4 zvaigž ņ u viesnī ca. turklā t visam, kā izrā dī jā s, Melnkalnes viesnī cā m nav oficiā li noteikta zvaigž ņ u vē rtē juma - č etras zvaigznes viesnī cas fotogrā fijā ir ī paš nieka vē lmju saraksts, viņ š varē tu izvilkt piecas. … Tomēr ▾ lē ta 4 zvaigž ņ u viesnī ca. turklā t visam, kā izrā dī jā s, Melnkalnes viesnī cā m nav oficiā li noteikta zvaigž ņ u vē rtē juma - č etras zvaigznes viesnī cas fotogrā fijā ir ī paš nieka vē lmju saraksts, viņ š varē tu izvilkt piecas. Tieš ā m - trī s rubļ u banknote ar trī s cilvē ku personā lu. Saimnieks pats pē c apmeklē tā jiem sū c (!! ! ) ē damistabas galdus un, ja pē c viņ a domā m drupatas nav daudz, tad var vienkā rš i ar roku noslaucī t. Nav reā li atrisinā t nopietnu problē mu (izņ emot dvieļ a nomaiņ u) - viņ i skatā s acī s un saka "man tik ž ē l".
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар DimonK
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m. Viesnī ca gandrī z jauna – viss tī rs, kā rtī gs, labi uzturē ts. Tikai 6 stā vi, bet viena stā va platī ba ir maza. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m.

Viesnī ca gandrī z jauna – viss tī rs, kā rtī gs, labi uzturē ts. Tikai 6 stā vi, bet viena stā va platī ba ir maza. Mū sē jā ir 6 istabas. Personā ls ir ļ oti mazs, bet viņ i paspē j visu.

WiFi visos stā vos, pieklā jī gs ā trums.

Istaba ir vidē ja izmē ra, mums ir viena divguļ amā gulta un viena atseviš ķ a pilna gulta bē rnam. Satelī ta TV, sadalī ts Samsung strā dā patieš ā m klusi. Balkoni ir pā ri viens otram – aizsegti. Tī rī š ana katru dienu.

Brokastis diezgan trū cī gas, bet vietē jiem č etriniekiem tā , cik es saprotu, ir norma. Olu ē diens (olu kultenis / ceptas olas / vā rī tas), konditorejas izstrā dā jumi, pildī ti ar desu un sieru, daž reiz sagriezti tomā ti, gurķ i, desa, siers, graudaugi, kū kas, dzē riens, tē ja, kafija. Tas bū tī bā arī viss.

Pirmajā stā vā ir terase, kur jū s iegriezī siet iegā dā tā arbū zā , jo jū s nevarat to ienest savā istabā.

Ir arī autostā vvieta 6-7 automaš ī nā m: jū s atstā jat atslē gas reģ istratū rā , un viņ i to aizvedī s pie jums, izmetī s to, kad vien vē laties.
Bē rniem nav nekā , jo nav teritorijas. Un vispā r mē s Becici nepamanī jā m nevienu vietni.

Lī dz jū rai apmē ram 5 minū tes, ja nobrauc zem tilta. Viesnī cas viesiem sauļ oš anā s krē sli un lietussargs 6 eiro. Mazie oļ i - tuvā k smiltī m, ū dens jau ir ļ oti silts. Var paņ emt lī dzi savu vai doties uz interesantā kā m vietā m, bet par to vairā k atseviš ķ ā stā stā par Melnkalni.

Vispā r godī gs Eiropas č etrinieks.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Saimnieki ir vienkā rš i puiš i - STRĀ DĀ ! Š ajā gadī jumā pirksti nesaliecas. Numuri ir diezgan atbilstoš i standartam, un brokastu bufete ir ok. Tī rs, skaists, moderns. VISI iet uz sapulci. 5 punkti! … Tomēr ▾ Saimnieki ir vienkā rš i puiš i - STRĀ DĀ ! Š ajā gadī jumā pirksti nesaliecas. Numuri ir diezgan atbilstoš i standartam, un brokastu bufete ir ok. Tī rs, skaists, moderns. VISI iet uz sapulci. 5 punkti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums sostenuto
Tomēr ar 6 stāviem nepietiek ...
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в туристическом городке Бечичи, в 200 метрах от моря, в 50 м от почты и ближайшего магазина. Отель был открыт в 2007 г., последняя реновация проводилась в 2012 г. Рядом есть вся необходимая инфраструктура — аквапарк, аптека, ресторан национальной кухни Stari Hrast, на пляже можно отведать блюда с пиццерии Azurro и ресторана Maxim, в 15 минутах ходьбы — дискотека Mojito. Прекрасный выбор как для спокойного семейного, так и для активного молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 25 км от аэропорта Тивата. 60 км от Подгорицы.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 350 м от отеля. Протяженность пляжа м 1,6 км.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Рестораны национальной кухни StariHrast, на пляже можно ресторан Maxim и пиццерия Azurro, лобби-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 33 номера.

Istabās

В номерах представлено: фен, индивидуальный кондиционер, Wi-Fi, сейф (бесплатно), ТВ, мини-бар, телефон, питьевая вода.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Boreti BB, Becici, Budva
Tālruņi: +382 33 471 033
Tīmekļa vietne: Dolce Vita
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).