Viesnīca ar saviem plusiem un mīnusiem

Rakstīts: 29 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 6 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī cā bijā m jū lijā.2018. Viesnī cā ir labs remonts, santehnika darbojas labi. Bet mani pā rsteidza saimnieku alkatī ba. Duš as kabī nē nav plaukta, kur novietot ziepes un veļ as lupatiņ u, tā pē c katru reizi ir jā iziet no kabī nes pē c krā jumiem un pē c tam jā iet atpakaļ . Nemaz nerunā jot par to, ka š ampū ns, ž eleja un matu kondicionieris netiek nodroš inā ti, jums ir lai paš i tos iegā dā tos. Otrais ir dvieļ i. Tie ir divi, un tie ir paredzē ti rokā m, nevis ķ ermenim. Un viens kā jā m. Jau ja saimnieki ietaupa, tad var nopirkt lielos un mainī t katru otro dienu, nevis katru dienu, bet ciemiņ i varē s normā li izž ū t. Tā s ir mazas lietas, tač u tā s ir kaitinoš as. Gulta tika mainī ta reizi nedē ļ ā . Atkritumi tika izvesti katru dienu. Gaisa kondicionieris darbojā s pareizi. Ir drē bju ž ā vē tā js, kas ir plus. . Istabā ir tē jkanna un 2 glā zes. Gribē tos 2 krū zes, bet pē kš ņ i glā zes pā rsprā gs.
Un gribu piebilst, ka viesnī ca atrodas kalnā un tū ristiem ar slimu sirdi, ģ imenē m ar maziem bē rniem un vecuma cilvē kiem karstumā ir grū ti kā pt augš ā . Tas ir jā ņ em vē rā , izvē loties viesnī cu.
Ē dienu neņ ē mā m, brokastojā m viesnī cā Obala par 5 eiro no cilvē ka / bufete / un vakariņ as tur par 5.5 eiro / ē dienkarte /. Bet villā "Boyana" ir arī ē diens, bet cilvē ki saka, ka tas nav ī paš i garš ī gs un diezgan nabadzī gs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu