Jautājums o Maroka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
191 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kad ir labākais laiks doties uz Maroku?
Nākošgad plānojam braukt ar vīru uz Maroku, interesē jautājums kad tur labāk braukt, kurā gadalaikā? Vai ir vērts ņemt līdzi 5 gadus vecu bērnu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2012-05-1312 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар DegusT
atkarībā no tā, kā jūs plānojat pavadīt savu laiku, kāds maršruts? Patiesībā jūsu ceļojuma sezona ir atkarīga no šiem parametriem.
аватар magnus777
Tas viss ir atkarīgs no jūsu ceļojuma mērķa un vietas. Ja gribas vienkārši pagulēt Atlantijas okeāna pludmalē, labāk doties rudenī, jo no maija līdz septembrim no okeāna pūš stiprs auksts vējš, kas saceļ putekļu vētras, nomāc palmas utt. , un rudenī ūdens būs siltāks.
аватар magnus777
Nu par bērnu grūti teikt. Gaisa temperatūra Marokā sasniedz 45 grādus, plus ļoti dedzinoša saule un smilšu vētras. Tāpēc pārliecinieties paši.
аватар ksuhafrol
Braucam, lai vairāk iepazītu valsti un tās kultūru, par maršrutu vēl neesam izlēmuši. Vai domājat par to, kā vislabāk doties pašam, vai tomēr labāk ir iegādāties ekskursiju? Saprotu, ka bērnu labāk atstāt mājās. Būšu pateicīgs par jebkuru padomu.
аватар magnus777
Šajā gadījumā piecgadīgu bērnu noteikti labāk nenēsāt līdzi! Galu galā jums būs jābrauc cauri Atlasa kalniem un Atlantijas okeāna piekrastei ar arābu vilcieniem un autobusiem. Tur sastrēgums, caurvēja utt. Plus vēl gari braucieni, daudz cilvēku vecpilsētu ielās un šaurās ejas, kas nomētātas ar visādiem atkritumiem un precēm, čūskām utt. Un kādu prieku jūs iegūsit no ceļojuma, ja domāsiet tikai par bērnu.
аватар magnus777
Un Marokā tiešām ir ko redzēt. Noteikti apmeklējiet senās pilsētas, piemēram, Fezu un Marakešu, kā arī Kasablanku un Assaouiru (Essaouira). Brauciet cauri centrālajam atlantam, apskatiet argana kokus (tie tikai tur aug), iegādājieties argana eļļu un apskatiet kazas, kas kāpj šajos kokos.
Nu vispār palasiet šīs valsts vēsturi, tur ir daudz skaistu vietu, kas ir tikai viena Majorelle dārza vērta. Starp citu, ja jums garšo vīns, tad Marokā ir ļoti garšīgs rozā vīns, un ir arī pelēks, ko ražo šajā valstī.
аватар DegusT
nu, protams, pelēkais vīns ... kur bez tā? Naivi domā,ka tiešām ir pelēks.Nē,parasti rozā,un baigā garša. Galvenais ieintriģēt,lai tūristi noteikti nopirks ko nevajadzīgu!Arābu vilcieni ir izcili elektrovilcieni,diezgan tīri atšķirībā no pašmāju.Un dzelzceļa stacijas lielajās pilsētās ir tikai piemērs kam sekot!
Ierodoties Kasablankā, jūs varat braukt apkārt saviem spēkiem, protams, ja vadāties pēc vietas (var izmantot karti) un noteikti runājat franču vai spāņu valodā. Angļu valoda - tikai tūristu zonā. Ja ir interese, uzrakstīšu maršrutu personīgā ziņā... jo braucu no Kazas uz Rabātu - Fēsu - Marakešu un atpakaļ bez vilciena pavadīšanas. Agadira un dienvidu pilsētas kā arī Saura (essuera... tiklīdz eiropieši nesakropļo!!!) protams maršrutā!Un tiešām 5 gadīgu bērnu šajā situācijā labāk neņemt. ..
аватар ksuhafrol
Paldies par jūsu atbildēm, safsaf, ja varat, tad dodieties uz personīgo maršrutu, pa kuru veicāt savu ceļojumu uz Maroku.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Maroka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl