Jautājums o Agadira

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
92 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
laikapstākļi-daba-agadira-jūnijs
Kādi ir laika apstākļi un ūdens temperatūra Agadirā jūnija vidū? vai ir kāds kurš ir bijis marokā un var atbildēt uz pāris jautājumiem? Jautāju trešo reizi. Ietaupiet!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2013-06-0511 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар svbir
Laiks Agadirā jūnijā ir skaists. Gaiss 25-28C, ūdens ap 20. Pirms pusdienām parasti ir dūmaka, bet iedegums klājas labi, pat viegli apdegties. Šo laiku varat izmantot iepirkšanās vai hammam. Agadirā ir smalkas dzeltenas smiltis, pludmales platums kā 2 futbola laukumi, garumu neviens nekad nav mērījis. Jūdzes gar okeānu! Ūdens ir krāšņs. Miera laikā - tirkīza, caurspīdīga. Kad vilnis (un viļņi ir cilvēka augums) - ar smalku smilšu suspensiju, kas tiek maisīta uz augšu no apakšas. Lēkt uz viļņiem – atrakcija sliktāka par akvaparku! Maroka ir skaista valsts! Marokas virtuve ir viena no garšīgākajām pasaulē. Ekskursijas – katrai gaumei: vēstures, kultūras, dabas, piedzīvojumu! Lai dotos apvienot pludmales brīvdienas ar ekskursijām vajag 2 nedēļas.Attālumi lieli,ekskursijas visai dienai,vai pat 2.Iesaku:Marakeša/Essaouira,džipu safari tuksnesī. Un vēl labāk Marokas imperatora pilsētas (7 dienas), un pēc tam - 5-7 dienas okeānā. Ekskursijas tika ņemtas no gidiem viesnīcā. Es neesmu dzirdējis par privātajiem, it īpaši krievu valodā. lang. Vakaros varat klīst pa klubiem. Diskotēka 4-5* viesnīcās. Sievietēm ieeja bez maksas. Suvenīri souk (bazārā), saldumi - konditorejās, gardumi lielveikalā Marjane.
аватар mashka106
Paldies! Beidzot vismaz kāds kaut ko prātīgu uzrakstīja. Kas attiecas uz Maržanu - kā viņu atrast? Vai arī Agadirā tādi ir vairāki? Kurā viesnīcā bijāt, lai būtu vieglāk orientēties?
аватар magnus777
Marokā vasarā ir saulains un karsts, bet Atlantijas okeānā ūdens vienmēr ir vēss, nekad nekļūst silts! Tajā pašā laikā pūš stiprs vējš (palmas noliecas līdz zemei!) Un paceļas smilšu vētras. Vējš ir tik stiprs, un gaisā ir tik daudz smilšu, ka šajā laikā labāk nestaigāt pa ielu! Tomēr šis haoss ilgst tikai dažas stundas, un tad atkal ir silti un labi.
Iesaku aiziet uz tirgu (SUK arābu valodā), tur ir daudz dabīgu produktu, kurus nekur nenopirksi un pat neredzēsi! Cenas ir diezgan zemas, un jūs pat varat kaulēties.
Bijām ekskursijā uz Marakešu un Assaouiru (Esveiru), mums ļoti patika. Kopumā valsts ir ļoti interesanta visos aspektos, izlasiet manu pārskatu.
аватар mashka106
Labi, paldies par informāciju! es lasīšu!
аватар svbir
Jūnijā vēju nebija! Bet viss maijs pūta lieliski! Bija viesnīcā AGADIR BEACH CLUB 4 *. Skatiet apskatu "VISS IR ĻOTI LABI!", tur ir daudz noderīgas informācijas. Uz Maržanu devāmies ar taksi. Mazas baltas mašīnas. Lētāki netīrumi! Iepriekš vienojieties par cenu. Uz zara no viesnīcas 15 MAD, līdz Marzhan 10. Maržaņā centrā ir sala, uz tās pēc svara un iepakotas garšvielas, kas jums patīk (lētāk nekā uz zara)! Un visādi marinēti dārzeņi plastmasas spainīšos. Pts. ieteiktu! Tādas olīvas, puķkāpostus, gurķus un burkānus (ir arī asorti) nekur nepamēģināsi! Viss noslēpums ir īpašā marinādē. Bumbu austrumu saldumi Mini Pain konditorejas veikalā — Boulangerie: 1.Avenue Hassan 1er, Cité Dakhla, Agadir. 2. Avenue des F.A.R. Imm. Tiguemi, Agadira. Var nopirkt arī uz kuces, bet tie ir daudz sliktāki par konditorejas veikaliem, var ņemt līdzi darbiniekiem dāvanās. Iesaku arī slaveno arābu kafiju ar kardamonu. Jūsu priekšā esošajai kucei tiks sasmalcināti arabikas un kardamona graudi, iegūto maisījumu brūvējiet turkā. Apdullināts! Smarža uzreiz aizved atmiņas uz Austrumiem! Restorānā nogaršojiet Tajine ar jēra gaļu, žāvētām plūmēm un mandelēm! Īsts ievārījums! Un pastila. Šis ir tāds kārtains gaļas pīrāgs ar kanēli!!! )
аватар mashka106
super! paldies par info!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Agadira
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl