Jautājums o Agadira

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
92 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
VISI vai ne VISI?
Sakiet, vai ir jēga pirkt viss iekļauts, ja plānojat palikt 7 naktis, no kurām 2 dienas ir ekskursijas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2013-01-0211 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар sigur62
Tīri subjektīvi.
Viss nozīmē izsalkušu, zemniecisku tautiešu pūlī stāvēt rindās pēc skābiem miesas sārņiem un primitīviem vienmuļiem ēdieniem.
Katrā valstī tas notiek savādāk, iespējams, Maroka ir noteikuma izņēmums.
IMHO.
Oll fani, es atvainojos.
аватар svbir
Marokā nav jāstāv rindā. Dzērienus atnes viesmīļi. Marokas ēdieni. garšīgi. It īpaši, ja viesnīca ir augstāka par 4 *! Viss ir izdevīgāk, ja esi pieradis pusdienās vakariņās izdzert vismaz pudeli vīna un alus. Kā arī citi dzērieni tēja/kafija, minerālūdens. Vairāk nekā atmaksājas, pat ja pāris dienas atlicini ekskursijām.
аватар tmvvelen
Vai ir liela cenu atšķirība starp visiem un ne visiem? Varu personīgā piemērā teikt - pat ja neesi alkohola cienītājs neierobežotā daudzumā - dzērienu trūkums ir nedaudz neērts - piemēram, vakariņās pēc gaļas apēšanas gribas vismaz karstu tēju... un ja ne visi,tad nav iekļauti dzērieni!( piemēram, mums bija brokastis + vakariņas), jebkurš dzēriens (vai tas būtu ūdens, tēja vai alus) no 3-5 dolāriem ... bet no otras puses - ja starpība tūres cenā ir ievērojama, var būt jēga ņemt "ne visu" :)
аватар Samana
Atšķirība ir aptuveni 12 000 rubļu. starp visiem un BB Tāpēc es domāju, vai ir kāda jēga un ietaupījumi?
аватар svbir
Un kāda viesnīca? Ja uz diviem, tad jēga ņemt Visus!
аватар tmvvelen
nu ja neesi "pietūkuma" cienītājs :), bet tiešām brauc skatīties un brauc ekskursijās - tēja/kafija vienmēr ir iekļauta brokastīs :) Agadira ir pilna ar kafejnīcām, sākot no banāla makdonalda līdz visdažādākajām bistro, bāri, restorāni katrai gaumei un budžetam - ēdiet to, kas patiešām garšo, nevis to, kas "iekļauts" :)
аватар Samana
svbir, Albatros Beach Agadir viesnīca ir visizdevīgākā no Pegasus piedāvātajām. Cena par 2 visām no 54494 rubļiem.
аватар svbir
Es paskatījos. Šķiet laba viesnīca. Es ņemtu Visu. Vai vismaz puspansija. Marakeša un Essaouira ir lieliskas ekskursijas. Žēl, ka ir tikai nedēļa brīva. Maroka ir pārsteidzoša valsts, kas pilna ar noslēpumiem un skaistām vietām (pilsētām un dabu). Okeāns ir burvīgs. Es domāju, ka ziemā ūdens būs auksts. Mēs bijām jūnijā, un ūdens bija uzmundrinošs. Ēdiens ir brīnišķīgs! Marokas virtuve ir ļoti garšīga un daudzveidīga! Jauku atpūtu! Jums tas patiks! )))
аватар tmvvelen
ūdens okeānā auksts - gājām oktobra beigās - novembra sākumā - peldējām arī - pēc vietējo teiktā - decembris - janvāris - peldēties jau ļoti auksti
аватар Samana
Piekrītu, peldēt nemāk!Bet pati valsts ir interesanta, tāpēc nenācu no ārzemēm, bet gan tikai izglītojošu iemeslu dēļ. Paldies par padomu, ņemšu vērā (ja tomēr izdosies apmeklēt). Lai jauks ceļojums un daudz nezināmā!
аватар tmvvelen
Starp citu, mēs devāmies uz Essaouiru ar īrētu automašīnu (40 eiro - dienā) - noteikti dodieties uz turieni !!! ļoti skaista - kā dekorācijas filmai par pirātiem :)))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Agadira
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl