Bahia City Hotel 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.910
№9 viesnīcas reitingā Agadira
6.2 Numurs
6.2 apkalpošana
6.4 Tīrība
5.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Agadiras centra, 400 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1976. gadā, restaurācija veikta 2016. gadā.Vairāk →
аватар mashakaravai318
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca kopumā nav slikta, bet esiet gatavi uz aizkaru vannas istabā . Lī dz okeā nam aiziet kā das 10 minū tes, netraucē ja. MĒ S rezervē jā m tikai brokastis, pavisam vienkā rš i, bet gā jā m reti, biež ā k blakus kafejnī cā dzē rā m tē ju ar gardiem konditorejas izstrā dā jumiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca kopumā nav slikta, bet esiet gatavi uz aizkaru vannas istabā . Lī dz okeā nam aiziet kā das 10 minū tes, netraucē ja. MĒ S rezervē jā m tikai brokastis, pavisam vienkā rš i, bet gā jā m reti, biež ā k blakus kafejnī cā dzē rā m tē ju ar gardiem konditorejas izstrā dā jumiem. Krastmalā ir daudz kafejnī cu un restorā nu, kur var paē st gardus ē dienus. Tiem, kam nepatī k sē dē t istabā , viesnī ca ir piemē rota.
аватар zudin.gleb
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
vietē jie iedzī votā ji nav draudzī gi, nav izglī toti un nav labi audzinā ti. visi, kas nav saistī ti ar tū risma sfē ru, ir mež onī gi, ī stenī bā viens attī stī bas posms ir zemā ks (rā dī ja plikus ē zeļ us, un meta ar akmeņ iem, un vajā ja cerī bā uz aplaupī š anu). … Tomēr ▾ vietē jie iedzī votā ji nav draudzī gi, nav izglī toti un nav labi audzinā ti. visi, kas nav saistī ti ar tū risma sfē ru, ir mež onī gi, ī stenī bā viens attī stī bas posms ir zemā ks (rā dī ja plikus ē zeļ us, un meta ar akmeņ iem, un vajā ja cerī bā uz aplaupī š anu). viesnī ca brū k, bet 2 zvaigznes ir 2 zvaigznes un jū s zinā t, ko gaidī t. piemē rots nakš ņ oš anai. bet viesnī cas bā rs ir vienī gā pulcē š anā s vieta gejiem, lesbietē m, prostitū tā m un narkomā niem (kas ir tikpat naidī gi). Telpā nevar uzglabā t naudu nevienā valū tā . 4 istabiņ ā s pē c kā rtas tika nozagti 100 dolā ri, neskatoties uz slē pto summu, viesnī cas vadī ba tam, protams, neticē ja un solī ja to izskatī t (protams, neviens neko nedarī ja). Visas pā rē jā s negatī vā s atsauksmes ir patiesas. vienī gais pareizais lē mums ir ī rē t auto uz maksimā lo dienu skaitu un ceļ ot pa valsti (smuki un interesanti).
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī cas atraš anā s vieta. viss ir blakus. Viesnī ca nav jauna, bet mums viss strā dā ja, sievietes, kas uzkopj telpas, ir ļ oti jaukas un uzmanī gas. (Es biju kopā ar savu dē lu un viņ i pat paspē ja izmazgā t viņ am biksī tes un zeķ es, kamē r mē s bijā m brokastī s). … Tomēr ▾ Laba viesnī cas atraš anā s vieta. viss ir blakus. Viesnī ca nav jauna, bet mums viss strā dā ja, sievietes, kas uzkopj telpas, ir ļ oti jaukas un uzmanī gas. (Es biju kopā ar savu dē lu un viņ i pat paspē ja izmazgā t viņ am biksī tes un zeķ es, kamē r mē s bijā m brokastī s). Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ja ē dat vakariņ as, gatavojieties dienestam nesteidzī gi, bet vienmē r ar smaidu. Apakš ē jos stā vos vakaros var klausī ties mū ziku. Reģ istratū rā ir pieejams Wi-Fi, un tas sasniedz arī otro stā vu. Ekskursijas no gida neņ ē ma, ļ oti dā rgas, un vienu reizi redzē jā m viesnī cas gidu uz visu atpū tas laiku. Bet, no otras puses, tuvumā ir arī citas aģ entū ras - tur visu pastā stī s, pateiks kur un kā un tū re notiks augstā lī menī , tā pē c ī paš s paldies Hasanam, ka atrā dī ja mums daļ iņ u no tik skaista un pievilcī ga valsts, piemē ram, Maroka. Mē s vē lamies atgriezties, jo ir vē l daudz interesantu vietu, kuras mē s vē lē tos redzē t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lady.kotofeich
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar draugiem vē lē jā mies atrast ekonomisku, bet interesantu iespē ju aktivitā tē m brī vā dabā . Š ogad izvē le krita uz Maroku! Vienkā rš i brī numu valsts! Esam tik daudz ceļ ojuš i un redzē juš i ekskursijā s! Un viesnī cai, kurā mē s faktiski tikai nakš ņ ojā m, Koralā tika ī paš i lū gts paņ emt lē tu, bet pienā cī gu. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem vē lē jā mies atrast ekonomisku, bet interesantu iespē ju aktivitā tē m brī vā dabā . Š ogad izvē le krita uz Maroku! Vienkā rš i brī numu valsts! Esam tik daudz ceļ ojuš i un redzē juš i ekskursijā s! Un viesnī cai, kurā mē s faktiski tikai nakš ņ ojā m, Koralā tika ī paš i lū gts paņ emt lē tu, bet pienā cī gu. Sud Bahia — ideā ls mums, paldies!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja dodaties uz Maroku, aizmirstiet par roņ u viesnī cu. Jums ir jā skatā s š ī valsts, nevis jā pavada atvaļ inā jums savā istabā , iznī cinot preces no Dutik; ) Tā pē c mē s izvē lē jā mies budž eta izmitinā š anas iespē ju - SUD BAHIA - to, kas jums nepiecieš ams! Neskatoties uz to, ka netaupī jā m uz ekskursijā m, suvenī riem un zivju gardumiem kafejnī cā s un restorā nos, brauciens tomē r bija ļ oti lē ts. … Tomēr ▾ Ja dodaties uz Maroku, aizmirstiet par roņ u viesnī cu. Jums ir jā skatā s š ī valsts, nevis jā pavada atvaļ inā jums savā istabā , iznī cinot preces no Dutik; ) Tā pē c mē s izvē lē jā mies budž eta izmitinā š anas iespē ju - SUD BAHIA - to, kas jums nepiecieš ams! Neskatoties uz to, ka netaupī jā m uz ekskursijā m, suvenī riem un zivju gardumiem kafejnī cā s un restorā nos, brauciens tomē r bija ļ oti lē ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Marokas ceļ ojuma iespaidi - fantastiski! Skaista valsts, skaista daba, ļ oti draudzī gi cilvē ki. Sud Bahia - ideā li piemē rots ī sai atpū tai istabiņ ā , jo tur pavadī jā m tikai nakti. Santehnika viss darba kā rtī bā , darbinieki pieklā jī gi. … Tomēr ▾ Marokas ceļ ojuma iespaidi - fantastiski! Skaista valsts, skaista daba, ļ oti draudzī gi cilvē ki. Sud Bahia - ideā li piemē rots ī sai atpū tai istabiņ ā , jo tur pavadī jā m tikai nakti. Santehnika viss darba kā rtī bā , darbinieki pieklā jī gi. Turklā t ļ oti ē rta atraš anā s vieta, viss ir tuvumā un veikali, un tirgus, un naktsklubi, un promenā de, un restorā ni. Dzī vojā m istabā ar skatu uz baseinu, pagalmu, pa logiem ļ oti labs skats, mandarī ni ap baseinu - skaistums, vā rdu sakot!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojumā uz Maroku dzī vojā m mā jī gā viesnī cā SUD BAHIA - tikai 10 minū tes no pludmales un 5 minū tes no zoodā rza - pa ceļ am uz pludmali. Vakaros ar prieku staigā jā m pa krastmalu, tur ir tik daudz restorā nu un kafejnī cu, naktsklubu. … Tomēr ▾ Ceļ ojumā uz Maroku dzī vojā m mā jī gā viesnī cā SUD BAHIA - tikai 10 minū tes no pludmales un 5 minū tes no zoodā rza - pa ceļ am uz pludmali. Vakaros ar prieku staigā jā m pa krastmalu, tur ir tik daudz restorā nu un kafejnī cu, naktsklubu. Vienā no tiem mē s to pat aizdedzinā jā m)). Piektdien un sestdien ieeja bez maksas. Turklā t, pasū tot vienu dzē rienu, otru - bez maksas. Vietē jie ir diezgan draudzī gi. Neviens ī sti nepieturas. Cilvē ki nav tik uzmā cī gi kā Ē ģ iptē vai Turcijā . Sadraudzē jā mies ar vietē jiem, ieteicā m, ko kur nopirkt. Mē s visi pirkā m Inzganas rajonā tirgū . Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, viesnī cu un ceļ ojumu kopumā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bahia ir ideā ls risinā jums budž eta brī vdienā m nepretencioziem ceļ otā jiem. Lieliska vieta tiem, kas negrasā s tusē t viesnī cā , kad tuvumā ir okeā ns un tik eksotiskā valstī ir tik daudz interesantu lietu! … Tomēr ▾ Bahia ir ideā ls risinā jums budž eta brī vdienā m nepretencioziem ceļ otā jiem. Lieliska vieta tiem, kas negrasā s tusē t viesnī cā , kad tuvumā ir okeā ns un tik eksotiskā valstī ir tik daudz interesantu lietu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dukeua
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Neh tryndet, viesnī ca ir normā la. * Uzziņ ai. Trī szvaigž ņ u (t. i. - ē rta) viesnī ca nodroš ina normā lu komforta lī meni numurā , jā bū t tualetei, vannas istabai, galdam, krē slam, spoguli, somu turē tā ju, televizoru. … Tomēr ▾ Neh tryndet, viesnī ca ir normā la.
* Uzziņ ai. Trī szvaigž ņ u (t. i. - ē rta) viesnī ca nodroš ina normā lu komforta lī meni numurā , jā bū t tualetei, vannas istabai, galdam, krē slam, spoguli, somu turē tā ju, televizoru. Veļ as maiņ a - divas reizes nedē ļ ā , istabu uzkopš ana - katru dienu.
Visā das burž uā ziskas pā rmē rī bas kā matu fē ns, kondicionieris, ledusskapis, satelī ttelevī zija utt. , jau ir 4 zvaigznes. Lai kontingents ar kundzī gā m manierē m uzreiz nopē rk 5 * +, nevis uzbriest.
Un tagad ejam!
Sud Bahia tiek lasī ts kā "Sud Bahia" — ar samazinā tu "x". Apraksts no tmvvelen ir pareizs, apstiprinu un pats papildinu sekojoš o.
1. Tā da viesnī ca kā "Slava komunisma cē lā jiem", dzī vojamo mā ju stā vi iekā rtoti ļ oti vienkā rš i, bez volā niem - tā ds sveiciens no PSRS. Vestibils ir labi iekā rtots - mī ksti dī vā ni, kokgriezumi paneļ i. Tā da sajū ta, ka esmu 60. gados. Jā , Wi-Fi ir maksas, piemē ram, 20 tugriki stundā.
2.
Telpas ir tī ras, diezgan lielas, regulā ri uzkoptas, ir karstais un aukstais ū dens. Karstais ū dens - ne ļ oti karsts, un auksts - ne ļ oti auksts, jo temperatū ra ir 35C, nebija nepiecieš ams izmantot Mikseri. TV - pā ris arā bu kanā li, ar 10 franč u. Grī da flī zē ta, slidena (tā ir viņ u tradī cija). Elektroinstalā cija daž ā s telpā s ir muļ ķ ī ga. Nepietiek ar rozetē m - tikai viena brī va, nā cā s izslē gt televizoru (kam tas vispā r ir? ).
3. Brokastis viesnī cā "continental" - tas ir, bulciņ as ar ievā rī jumu un kafiju vai tē ju. Bonusā desiņ as (drī zā k negarš ī gas), vā rī tas olas, tomā ti, gurķ i un olī vas. Sā kas 7.30 un beidzas 10.00. Turklā t laika joslu starpī ba ir -2, tas ir, pulksten 10 Kijevā jau ir pusdienas. Š ajā situā cijā , ja jū s aprobež ojaties ar š ī m brokastī m, tad pē c stundas jū s nomirsiet no bada.
4. Patiesī bā migla karā jas pā r visu piekrasti un saule tur ir diezgan reta parā dī ba. Naktī vē ss.
Lī dz ar to kondicionieri tur nevajag, tikai atver durvis uz balkonu un viss bū s kā rtī bā . Ja esat aizmirsis aizvē rt balkonu uz dienu, darbinieki paš i to aizver un aizvelk aizkarus.

Kopsavilkums. Mū su stikla, betona un spoguļ u laikmetā mē ģ inā jums izveidot antī ku stilu ir cietis neveiksmi. Kopumā iespaids par viesnī cu nav slikts, "vecajā " Eiropā viesnī cas ir daudz sliktā kas. Tomē r ir 2 nopietni BET. Pirmkā rt, Marokā ir tā da lieta kā hammam - vanna. Lieta ir ļ oti stū rē jama un tai ir piestiprinā ta vē l viena ne mazā k stū rē jama lieta - masā ž a. Tū ristu publiskais hammam + masā ž a maksā.300 tugrikus. Daž ā m viesnī cā m ir š ā ds pakalpojums un tā s pā rdod klientiem 2 reizes lē tā k. Otrs BET ir tas, ka daž i dienesti Marokā ir ļ oti aktuā li, un civildienesta darba grafiks ir ļ oti specifisks - 3 stundas no rī ta un 3 stundas pē cpusdienā . Tā pē c labā k, ja tie ir pa rokai viesnī cā.
PS. Fotogrā fijas tika ielā dē tas ne kā rtī bā . Un apraksts pilnī bā neatbilst (
Вид на комнату. Все чинно-благодатно. Ванная комната. Мыло есть, шампуня - нет. Туалет и биде там же, слева (фотку забыл сделать). Коридор. Стены в хорошем состоянии, чистые. Ковер чистый но старый  потертый. Перила на лестнице затертые. Дверные замки - это что-то. Ригель в замке отсутствует, подпружиненная личинка отводится поворотом ключа, а не ручки. В общем то это защелка. Вот и первый попандос. Столик ободранный. Бассейн хороший. Лучше чем в некоторых отелях рангом повыше. Второй попандос: откосы ниши тоже оббиты.
аватар dimzg
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Š eit ir bildes no viesnī cas, kas netika ielā dē ta pirmajā reizē . Vē los piebilst, ka WIFI viesnī cā ir bez maksas, bet tas ir ļ oti kaprī zs. Vienī gā vieta, kur vairā k vai mazā k stabils signā ls ir reģ istratū rā aiz letes pie bankomā ta. … Tomēr ▾ Š eit ir bildes no viesnī cas, kas netika ielā dē ta pirmajā reizē . Vē los piebilst, ka WIFI viesnī cā ir bez maksas, bet tas ir ļ oti kaprī zs. Vienī gā vieta, kur vairā k vai mazā k stabils signā ls ir reģ istratū rā aiz letes pie bankomā ta. Pieķ erti arī kaimiņ u interneta kafejnī cu tī kli.
Вид на отель с улицы. Кстати, отель хорошо просматривается с тыльной стороны, если начинал блукать в трех соснах, надпись на отеле помогала вернуться. Холл. На потолке резьба по алибастру. На стенах резьба по дереву. Внутренний двор с бассеином Входная в номер дверь.
Parādīt vairāk »


iemiesojums delena5
Labdien! Lūdzu, pastāstiet man, kuru numuru labāk lūgt, reģistrējoties (ar skatu uz baseinu vai ....). Viņi saka, ka viesnīca atrodas blakus ceļam un tāpēc ļoti trokšņaina. Es gribētu klusumu. Turklāt vai istabā ir tējkanna un fēns? Paldies! Elena
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums viacheslavv
1. Pēc provizoriskiem datiem izbraukšana no Agadiras plkst.23.00 pēc vietējā laika. Vai viņi ir spiesti pamest istabu pulksten 12.00?? 2. Cikos (pēc Kijevas) mēs ierodamies Kijevā?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен недалеко от центра Агадира, в 400 метрах от пляжа. Построен в 1976 году, реставрация проводилась в 2016 году.

Atrašanās vieta Расположен в 30 км от аэропорта г. Агадир.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 246 номеров в 4-этажном здании.

Istabās

Телевидение, сейф (платно), душ или ванна, балкон.

Adrese Rue des Administrations Publiques BP. 335
Tālruņi: +212 5288-21125
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).