Kenzi Europa 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.010
№16 viesnīcas reitingā Agadira
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Kenzi Europa atrodas Agadirā, 2 km attālumā no Kasbah (cietokšņa) un tikai 100 metru attālumā no privātās pludmales un 1 km attālumā no jahtu piestātnes. Viesnīcas ēka celta 1975. gadā, pēdējā renovācija veikta 2014. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes pludmales brīvdienām, gan svinībām.Vairāk →
аватар DegusT
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man godī gi jā saka, ka Kenzi Europa viesnī ca Agadirā vispā r nav 4 *, nu, vismaz apkalpoš anas ziņ ā . Restorā ns: Mē ģ inot ieturē t agras brokastis, es pavadī ju pulksten 4:00. Lī dz pulksten 8 restorā nā tikai kafija, tē ja un pā ris bulciņ as. … Tomēr ▾ Man godī gi jā saka, ka Kenzi Europa viesnī ca Agadirā vispā r nav 4 *, nu, vismaz apkalpoš anas ziņ ā .
Restorā ns: Mē ģ inot ieturē t agras brokastis, es pavadī ju pulksten 4:00. Lī dz pulksten 8 restorā nā tikai kafija, tē ja un pā ris bulciņ as. Ja brokastī s ar pankū kā m, olā m, sagrieztā m desā m un dā rzeņ iem, tad nevar ierasties pirms 8. Vakariņ ā s - ir zinā ma daž ā dī ba, bet tā lu no parasto 4 * viesnī cu ē dienkartes. Baklaž ā nu bļ odā tika manī ts liels naktstauriņ š , gaļ ā iestrē dzis zirneklis. . . tā pē c esiet uzmanī gi.
Baseins auksts un mazs, SPA - pat hammam viesnī cas viesiem - par maksu. . . 30$. Un cenas par procedū rā m kaut kā nesamē rī gas.
Numuri ir daļ ē ji izremontē ti, ar daž iem dekoriem, bet nebū t nav lieli. Santehnika - veca un brī ž iem sarū sē jusi, dvieļ i - normā las kvalitā tes, tualete. piederumi tiek papildinā ti katru dienu.
Vakaros vestibilā notiek nelieli š ovi, uzstā jas mū ziķ i, darbojas bā rs, galerija utt.
Viesnī ca atrodas 2 lī nijā s, lī dz pludmalei - 200 metri caur laukumu. Uz ielas pie viesnī cas atrodas tirdziņ i un suvenī ri, pretī viesnī cai Atlas 5 *.
номер дабл декорации на стенах в лобби отеля бар в  лобби отеля бассейн во дворике отеля приватный пляж отеля Кэнзи - тот что пониже, с желтыми балконами
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiks, Volodja! ! ! Vai tu zinā ji? ? ? Tā pē c arī mē s nolē mā m rakstī t gadu vē lā k, bet labā k vē lu nekā nekad!!!! ! ! Pilnī gas muļ ķ ī bas!!! ! ! Neiesaku jums tur iet, it ī paš i meitenē m bez puiš iem, jo ​ ​ pelē kie arā bi ar nigē risma piejaukumu - graboš s maisī jums, bet tikai viņ i to sauc par krā su))))) Nosaukums kā muš as. … Tomēr ▾ Sveiks, Volodja! ! ! Vai tu zinā ji? ? ? Tā pē c arī mē s nolē mā m rakstī t gadu vē lā k, bet labā k vē lu nekā nekad!!!! ! ! Pilnī gas muļ ķ ī bas!!! ! ! Neiesaku jums tur iet, it ī paš i meitenē m bez puiš iem, jo ​ ​ pelē kie arā bi ar nigē risma piejaukumu - graboš s maisī jums, bet tikai viņ i to sauc par krā su))))) Nosaukums kā muš as. Ja ceļ ojuma mē rķ is ir iepazī t valsts biedrus, laipni lū dzam Marokā ! Pastā vī gi apmā cies, auksts vē jš no okeā na, bet ū dens silts. (Agadira) Apkalpoš ana viesnī cā ir š ausmī ga, ē diens sū dī gs, mē beles, trauki nobruž ā ti. Vakariņ u dzē rieni ir par maksu. Istabu briesmī gā s sienas ir nobalsinā tas ar dzelteniem sū diem, kas drū p. Teritorija, pareizā k sakot, tā s neesamī ba kaitina. baseinā nekad nav peldē jusies - pretī gi. No istabas logiem pavē rā s skats uz jū ru, lai gan patiesī bā bū vlaukumā pa kreisi, ja paskatā s uz leju (2. stā vs) ir pā rtikas pieņ emš ana, atkritumu izveš ana un citi prieki, ceļ š ir pa labi, un brī vdienā s krastmalā notika ballī te, tur bija uzcelta skatuve un vietē jā s "zvaigznes" lasī ja franč u valodu. reps)))) Viesnī cai nav savas pludmales, tā pē c mē s kopā ar draugu un kaimiņ iem sauļ ojā mies citas viesnī cas nož ogota pludmales gabala pakā jē , bet tā bija labā kā vieta, jo guļ starp viesmī ļ iem un citiem darbiniekiem nav aizrauš anā s, un viņ i pludmalē bū vē ligzdas, viņ i piekarina lietussargu ar lupatā m, viņ i visi tur sē ž un asina vistu, un kaulus met smiltī s (Nopirkā m piepū š amos matrač us, gulē jā m un peldē jā mies. Ekskursijas neņ ē mā m, bet tie tū risti, kas tos veda, nospļ auties vē lā k ļ oti ilgi, ī paš i Marakeš a 2 dienas! (š eit ir Ā frika +40 negribē ja izkā pt no autobusa) Ja eju, tad tikai pilsē tā s, var braukt Marakeš a-Kasablanka-Fes-Agadira-Rabata!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca noteikti nav 5 * un es atradu apstiprinā jumu tam reģ istratū rā , mans jautā jums bija par cik...pē c ilgas pauzes viņ i man atbildē ja "č etri". Nokā rtojā mies stundas laikā , gids teica, ka sē dies, piezvanī s, kamē r neviens nenā ca klā t un negrasī jā s zvanī t. … Tomēr ▾ Viesnī ca noteikti nav 5 * un es atradu apstiprinā jumu tam reģ istratū rā , mans jautā jums bija par cik...pē c ilgas pauzes viņ i man atbildē ja "č etri". Nokā rtojā mies stundas laikā , gids teica, ka sē dies, piezvanī s, kamē r neviens nenā ca klā t un negrasī jā s zvanī t. Pludmales nav, skats no istabiņ as kur biju iekā rtojusies pa pusei uz jumta, no otras puses uz stā vlaukumu ar atkritumu izgā ztuvi. Attieksme pret krieviem š ausmī ga, viss savē jiem. Brokastis tā s paš as augļ i vakariņ ā s ir melone vai arbū zs ar apelsī niem. , š ovu programmas pensionā riem. Par paš u valsti neko labu nevar teikt, trulums, mā koņ i, netī rumi a la Kaira, viņ i maldina restorā nos, saule iznā k uz 2h tad atkal mā koņ i , bet tajā paš ā laikā nemitī gi izdeg, un nesauļ ojies, ir forš i peldē ties ū denī nevis ū dens dē ļ , bet gan saules dē ļ . Š ajā valstī nav ko ī paš i skatī ties, dā rgas ekskursijas no kurā m pat nekas neatceras
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
tikai nedē ļ a kopš atbraucā m no Marokas, ja vē lies atpū sties pansionā tā , tad esi Kenzi. Vakaros BINGO, ar "super" balvā m! ! ! Ja esi jaunā ks, tad meklē kā du labā ku viesnī cu, pat visi darbinieki te gandrī z pensijā , izņ emot pā ris animatorus, kuri ir orientē ti uz š ā du auditoriju. … Tomēr ▾ tikai nedē ļ a kopš atbraucā m no Marokas, ja vē lies atpū sties pansionā tā , tad esi Kenzi. Vakaros BINGO, ar "super" balvā m! ! ! Ja esi jaunā ks, tad meklē kā du labā ku viesnī cu, pat visi darbinieki te gandrī z pensijā , izņ emot pā ris animatorus, kuri ir orientē ti uz š ā du auditoriju. . Jā un uz Maroku jā brauc tikai paskatī ties uz okeā nu. Vismaz neesmu saticis nevienu krievu tū ristu, kurš vē lē tos tur atgriezties. Tie kas ņ ē ma vauč erus uz 10-15 dienā m apskauda agrā k aizbraukuš os. Nekā dā gadī jumā nevajag tur braukt ar bē rniem - viņ iem tur vispā r NAV ko darī t !!!!!! ! ! Viņ ai paš ai ir divi bē rni, un labi, ka viņ a iztika bez viņ iem - pensionā riem ir atpū ta
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Balkona durvis istabā s neaizveras un reģ istratū rā saka, ka ne visur ciet un tas ir normā li. Gaisa kondicionieris nedarbojas. Vecas mē beles, nelielas istabas. Viesnī cā dzirdamī ba ir tā da, ka, ja kā ds runā koridorā , š ķ iet, ka cilvē ks runā ar tevi, un, protams, tu precī zi zini, kad atnā ca kaimiņ u numuriņ i un kas notiek viņ u dzī vē . … Tomēr ▾ Balkona durvis istabā s neaizveras un reģ istratū rā saka, ka ne visur ciet un tas ir normā li. Gaisa kondicionieris nedarbojas. Vecas mē beles, nelielas istabas. Viesnī cā dzirdamī ba ir tā da, ka, ja kā ds runā koridorā , š ķ iet, ka cilvē ks runā ar tevi, un, protams, tu precī zi zini, kad atnā ca kaimiņ u numuriņ i un kas notiek viņ u dzī vē . Viesnī cā nav izklaides programmas, kā tā das, ir berberu š ovs-kā zas un papagaiļ u š ovs, kas nā k katru nedē ļ u, pā rē jā laikā spē lē vietē jie restorā na stila mū ziķ i. Dejo vieni pensionā ri, kuri dominē š ajā viesnī cā . Tie, kas pieraduš i pie 5 zvaigž ņ u brī vdienā m Turcijā , noteikti nav š ajā viesnī cā . Ekskursijas izmaksas nekā dā gadī jumā nav salī dzinā mas ar pakalpojumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Viesnī cas atraš anā s vieta: brī niš ķ ī ga, piecas minū tes no pludmales, viena minū te no zoodā rza, 10 minū tes no lielveikala, kur ir ē dieni, dzē rieni un suvenī ri. 2. Ē dieni: daudzveidī gi, viss ļ oti garš ī gs, viesmī ļ i draudzī gi, par nelielu dzeramnaudu kļ ū s vē l draudzī gā ki. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cas atraš anā s vieta: brī niš ķ ī ga, piecas minū tes no pludmales, viena minū te no zoodā rza, 10 minū tes no lielveikala, kur ir ē dieni, dzē rieni un suvenī ri.
2. Ē dieni: daudzveidī gi, viss ļ oti garš ī gs, viesmī ļ i draudzī gi, par nelielu dzeramnaudu kļ ū s vē l draudzī gā ki.
3. Istabas: glī ts, ir fē ns, ledusskapis, TV, terase ar galdu un krē sliem, seifs par papildus samaksu. maksa. Viņ i tī ra katru dienu, lai saņ emtu padomus, viņ i veido bantes no gultas pā rklā jiem.
4. Animā cija: tas ir vienkā rš i neaizmirstami, Turcija atpū š as! Ap baseinu ir standarta diena, kā Turcijā , galda teniss, daž ā das spē les ar bē rniem, š autriņ as utt. Bet vakarā tiek aicinā ti profesionā li burvji, akrobā ti, dejotā ji, č ū sku pieradinā tā ji, dresē ti papagaiļ i. Vienā no nedē ļ as dienā m tiek rī kots Marokas vakars, kurā piedalā s visi viesnī cas iemī tnieki, animatori ģ ē rbjas tautastē rpos. Katru dienu pirms un pē c izrā des skan dzī vā mū zika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums noskov
Vai Kenzi Europe ir pieejami pludmales dvieļi?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Kenzi Europa находится в городе Агадир в 2 км от касбы (крепости) и всего в 100 метрах от частного пляжа и в 1 км от пристани для яхт. Здание отеля было построено в 1975 году, последняя реновация проводилась в 2014 году. Этот отель подойдёт как для семейного пляжного отдыха, так и для проведения торжеств.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Агадира составляет 30 км.
Pludmales apraksts Отель имеет собственный песчаный пляж в 100 м от отеля.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает круглый год), конференц-зал (до 40 человек), 2 ресторана (интернациональная и марокканская кухни), круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, ускоренная регистрация заезда/отъезда.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы, игровая зона в помещении, настольные игры и/или пазлы, мини-клуб (5-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, прямая трансляция спортивных мероприятий, живая музыка/выступление, массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля составляет 236 номеров.

Istabās

Спутниковое телевидение (с российским каналом), центральное кондиционирование с индивидуальным контролем, мини-бар (платно), сейф (платно), душ или ванна, фен, телефон, керамическое или ковровое покрытие, балкон или терраса.

Adrese Boulvard Du 20 Aout BP 808, 26000 Агадир, Марокко.
Tālruņi: +212 5 28 82 12 12
Tīmekļa vietne: Kenzi Europa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).