Jautājums par viesnīca Al Moggar Garden Beach Club 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
9 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Sveiki! Vai es varu iemācīties sērfot, uzturoties šajā viesnīcā?
Vai viņi māca sērfot netālu no viesnīcas, vai arī jums ir jādodas kaut kur speciāli ?!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2010-02-0814 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар amulettravel
Ne pašā viesnīcā, bet blakus tāda ir. Brauciet galvenokārt zili baltajā Essaouiras pilsētā. Noteikti dodieties, tajā pašā laikā aplūkojiet šo neparasto skaistumu.) Jā, un neaizmirstiet par Marakešu! Tam arī ir sava krāsa!
аватар kocmikc
Agadirā viņi vispār nesērfo - vilnis nav tas pats. Es piekrītu iepriekšējam runātājam, ka viņi brauc Esauirā. Tikai tas ir aptuveni 170 km attālumā no Agadiras.
аватар saliani
Bija Agadirā. Esmu bijis arī Esauirā. Jūlijā. Nav jautājumu par viļņiem, tie ir agro, tāpat kā daudzie akmeņi un dzegas, kas stiepjas gar krastu un pietiekami tālu jūrā, pret kurām tie sitās. Varbūt pro un kaut kas tur var, bet STUDIJU TUR ??? Vai jūs, bērni, esat bez prāta?
аватар Ivolga5
Liels paldies visiem par atbildi!
аватар amulettravel
Sērfošanai Marokā ir izteikta sezonalitāte: vasaras mēnešos laikapstākļi ir piemērotāki iesācējiem, savukārt no septembra līdz aprīlim (kad vējš saceļ augstus viļņus) - optimāli apstākļi profesionāļiem. Kopējais krasta garums ir nedaudz mazāks par 2000 km, no kuriem 1400 gandrīz nav dabisku līču Atlantijas okeāna piekrastē. Lielākā daļa sērfotāju dodas uz tādām pilsētām kā Agadira, kuras tuvumā atrodas liels apmācību centrs, un Kasablanka, kuras tuvumā ir sērfotāju iecienītas pludmales Sablettes Beach un Bouznika Beach. Un profesionāļi pulcējas Essaouiras kūrortā, kur ir klusāks, mierīgāks un skaistāks nekā citos Marokas kūrortos.
аватар Ivolga5
Nogurdinoši!!!
аватар Nema_the_doc
Tomēr es piebildīšu kā cilvēks, kurš sērfoja Marokā. Esauirā galvenokārt nodarbojas ar kaitsērfingu. Sērfošana ir ļoti populāra netālu no Agadiras. Pati Agadira nav īpaši piemērota, bet nodarbības notiek Agadiras līcī. diezgan piemērots iesācējiem. Agadiras apkārtnē ir daudz mazu ciematu ar sērfošanas pludmalēm. Vispopulārākā ir Tagazou, aptuveni 12 km attālumā no Agadiras. Starp Agadiru un Tagazou un uz ziemeļiem no Tagazou ir daudzas sērfošanas pludmales ar glābējiem. Dēļus var iznomāt Agadirā un Taghazā. Piemēram, vienā no nomas vietām velna klints pludmalē (2 km pirms Tagazou no Agadiras) notiek sērfošanas nodarbības - cenu neatceros. Mums patika pludmale Imessouane zvejnieku ciematā, apmēram 80 km no Agadiras. Ir divas pludmales - viena no tām ar ideāliem viļņiem mācībām. Un arī par labu Agadirai sērfošanai un atpūtai. Mēs bijām Marokā 2008. gada vasarā, jūnijā, Essaouirā ūdens bija daudz vēsāks (ap 18), un Agadirā tajā pašā laikā bija vismaz 22. Ceru, ka tas viss joprojām ir aktuāli :))) Tur būs jautājumi - rakstiet.
аватар Ivolga5
Liels paldies!
аватар Ivolga5
Jā, man ir vēl viens jautājums! Cik ilgs laiks nepieciešams, lai iesācējs iemācītos panesami stāvēt uz dēļa?!
аватар Nema_the_doc
viss atkarīgs no viņa spējām un vispārējās sporta sagatavotības. Gadu pirms došanās uz Maroku bijām sērfošanas skolā Portugālē. Parasti pietiek ar 5-6 dienu regulārām nodarbībām (2-3 stundas dienā), lai uzkāptu uz dēļa un nobrauktu uz pludmali. Viens no mūsu draugiem sāka to darīt jau otrajā dienā, un viņš joprojām nevar apstāties :) Domāju, ja trenēsies ar instruktoru individuāli, vai ne vairāk kā trīs cilvēku grupā, tad viss būs daudz ātrāk, un pēc 2-3 dienām jūs sāksit noķert svētlaimi. Bet, lai brauktu pa vilni un pagrieztos, ir jāpavada vasara pie okeāna jeb divi mēneši. Bet pat nedēļu iesācējs var gūt lielu prieku, tāpēc nevilcinieties un izmēģiniet to. Atcerējos kā sauc ciematu netālu no Taghazu, kur ir sērfošanas skola un laba pludmale treniņiem - Tamrakht. Kad mēs tur dzīvojām, tur būvēja golfa laukumu, iespējams, tagad pieeja pludmalei ir ierobežota, lai gan Marokā visas pludmales ir publiskas un bezmaksas.
аватар Ivolga5
Pateicoties!
аватар VinnyDelNegro
Bijām Legzira pludmalē, tā atrodas apmēram 120 kilometrus no Agadiras, nedaudz pirms Sidi Ifni sasniegšanas. Ļoti skaista vieta, tur bija sērfotāju skola un satriecoši viļņi. http://maps.google.ru/maps?ll=29.424198,-10.134244&spn=0.011139,0.022724&t=h&z=16&lci=com.panoramio.all
fotogrāfijas var apskatīt šeit http://foto.mail.ru/mail/262/tags/%EF%EB%FF%E6%2B%EB%E5%E3%E7%E8%F0%E0
аватар Ivolga5
Liels paldies!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Al Moggar Garden Beach Club 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl