Rixwell Hotel Konventa Seta 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 4.710
5.3 Numurs
4.7 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Konventa Sēta ir 3 zvaigžņu viesnīca vēsturiskā kompleksā, viduslaiku ēkās, pašā Rīgas vecpilsētas sirdī, netālu no Doma laukuma un Sv.Pētera baznīcas. Renovēts 1996. gadā.Vairāk →
аватар Nomad73
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Istaba vienkā rš a, mē reni nobruž ā ta, bet dzī vot var, logi blakus sienā , vecpilsē tas trokš ņ a vispā r nav. katru vakaru ar rū koņ u iznestā s atkritumu tvertnes traucē , bet ne daudz. Divi lielā kie mī nusi: 1) Var bū t trokš ņ aini kaimiņ i, cik es saprotu, no piektdienas lī dz pirmdienai risks iekā pt tik augstā , nā k tusē t vecpilsē tā un trokš ņ ot kā mā jā s. … Tomēr ▾ Istaba vienkā rš a, mē reni nobruž ā ta, bet dzī vot var, logi blakus sienā , vecpilsē tas trokš ņ a vispā r nav. katru vakaru ar rū koņ u iznestā s atkritumu tvertnes traucē , bet ne daudz.
Divi lielā kie mī nusi:
1) Var bū t trokš ņ aini kaimiņ i, cik es saprotu, no piektdienas lī dz pirmdienai risks iekā pt tik augstā , nā k tusē t vecpilsē tā un trokš ņ ot kā mā jā s.
2) Un pats galvenais, ka istabenes (vai konkrē tā , kas apkalpo mū su koridora telpas, mana istaba ir 227), istabas netī ra vispā r. Treš o dienu izkarinu zī mi ar lū gumu iztī rī t istabu. Izmetiet atkritumus, pakariniet dvieļ us, notī riet gultu. Un vannas istabā grī da jau melna, izlietne tā pati, ziepes dozatorā beiguš ā s.
Kas attiecas uz mani, visas š ī s viesnī cas priekš rocī bas izgaist netī rumos, un tikmē r es esmu diezgan veikls cilvē ks, nevis cū ka. Dī vaini, ka cilvē ki š ā di var darī t savu darbu, un neviens par to ī sti nerū pē jas, jo mans pā rskats par tī rī š anu vai, pareizā k sakot, tā s neesamī bu, ir tā lu no pirmā . Neiesaku un neatgriezī š os š ajā viesnī cā .
аватар dyantselovskiy
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
jauka viesnī ca unikā lā viduslaiku kvartā lā . Netā lu atrodas Va? ? u iela, kur atrodas skaisti veikali, restorā ni un bā ri, ī si sakot, laba vieta pilsē tas iepazī š anai bez problē mā m. WiFi darbojas labi, duš a varē tu bū t lielā ka. … Tomēr ▾ jauka viesnī ca unikā lā viduslaiku kvartā lā . Netā lu atrodas Va? ? u iela, kur atrodas skaisti veikali, restorā ni un bā ri, ī si sakot, laba vieta pilsē tas iepazī š anai bez problē mā m. WiFi darbojas labi, duš a varē tu bū t lielā ka.
аватар xeops
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atrodas paš ā Vecrī gas centrā , lī dz Domam, Pē terbaznī cai, Pulvertornim - var staigā t č ī bā s (sasniedzamā attā lumā )! Patiesī bā pati viesnī ca atrodas istabiņ ā , kas pats par sevi ir vē sturisks objekts, kura sā kumu licis Zobenu ordenis 13. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā Vecrī gas centrā , lī dz Domam, Pē terbaznī cai, Pulvertornim - var staigā t č ī bā s (sasniedzamā attā lumā )! Patiesī bā pati viesnī ca atrodas istabiņ ā , kas pats par sevi ir vē sturisks objekts, kura sā kumu licis Zobenu ordenis 13. gadsimtā !
== Infrastruktū ra ==
Viesnī cas iekš ienē , ja jū s ejat caur vestibila aizmugurē jo istabu, tad pa aizmugurē jā m durvī m varat doties uz tumš o zā li ar zemā m arkā m pagrabā . Noteikti š ajā zā lē daž ā dos laikos sē dē ja daž ā di labi un ne tik labi cilvē ki. Mū sdienā s arī bez Š erloka Holmsa var saprast, ka zā lē sē ž vietē jais Rotari klubs. Noteikti dodieties uz turieni!
Viesnī cas restorā ns atrodas "pā ri ceļ am" no vestibila.
== Par istabā m ==
Telpas mazas, nedaudz "zem liekš ķ eres", kapitā lais remonts bija sen, bet daļ a mē beļ u ir atjauninā tas. Č uguna vanna vannas istabā . Logi - uz kaimiņ u ē ku (jū s to nevarat aizsniegt ar roku, mē s mē ģ inā jā m). Istabā nav č ī bu, nav seifa, nav gaisa kondicionē š anas, nav š ampū nu, nav maisu atkritumu tvertnē s, nav ledusskapja, nav gaismas. Joks, ir nedaudz gaismas.
Latvieš u jaunieš iem ļ oti patī k staigā t pa ielā m pa naktī m un dziedā t dziesmas. Š aurā s ieliņ as un blakus esoš o mā ju tuvums rada izcilu akapellu, padara to balsis spē cī gas, skaļ as, aizraujoš as! Pē dē jie baritoni dodas prom aptuveni pulksten 3:30. Atkritumu tvertnes mū su ielā tiek izvestas apmē ram 4-30, tā s tiek iekrautas apmē ram stundā . Tiesa, ne katru dienu.
== Par brokastī m ==
Viņ iem patī k š eit ē st. Bufete un izvē le ir diezgan pienā cī ga. Amerikas "troikā " bija sliktā k, Ē ģ iptes č etriniekos - apmē ram tā pat, es nesalī dzinā š u ar Turcijas pieciniekiem...
==Par servisu==
Mū su iepazī š anā s ar viesnī cu sā kā s ar to, ka mums iedeva smē ķ ē tavas atslē gas. Papildus atbilstoš ajiem piederumiem (vē rš iem) telpa bija lieliski aromatizē ta ar tabakas dū miem, kas bija ieē duš ies sienā s. Mē s lū dzā m citu istabu, atsaucoties uz mū su pieprasī jumu rezervā cijā . Mū s laipni apgā dā ja, bet otrajā istabā TĀ knibinā ja, ka pat nodomā jā m, ka iepriekš ē jie viesi nekur nav pā rcē luš ies, bet stā v un pī pē aiz aizkariem. Tik ļ oti smirdē ja, ka mē s pat nepā rkā pā m durvju slieksni. Viņ i ā tri skrē ja lū gt atpakaļ pirmo numuru. Bet laipnā reģ istratū ra mums iedeva treš ā s istabas atslē gas, kas izrā dī jā s vienvietī ga (rezervē jā m divvietī gu numuru). Ar CETURTO numuru mums paveicā s. Tomē r varbū tī bas teorija darbojas, tā mū s izglā ba.
Tomē r mū s paglā ba vē l viena lieta - bezmaksas cepumi reģ istratū rā . Katru reizi, kad gā jā m lejā pē c nā kamā s istabas atslē gā m, es paņ ē mu pā ris gabalus, un tas izglā ba pasauli.
Secinā jums: ļ oti iesaku š o viesnī cu, cepumi saglabā !
Один из входов в Konventa Seta Номер Ванна Вид из окна


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Šamanskas pludmale
Novērtējums 10.0
Latvija, Rīga
Pludmales
Melngalvju nams
Novērtējums 9.3
Latvija, Rīga
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Pētera baznīca
Novērtējums 9.5
Latvija, Rīga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Reliģija, Stats

Konventa Seta - это 3-звездочный отель в историческом комплексе, в зданиях Средних веков, в самом сердце старого города Риги, недалеко от Домской площади и церкви Святого Петра. Отреставрирован в 1996 году.

Viesnīcā

ресторан, бар, летнee кафе, 5 конференц-залов, обмен валюты, магазин сувениров, охраняемая автостоянка

Telpu apraksts

140 комнат: 9 одноместных, 2 DBL, 105 TWIN, 14 полулюксов, 10 люксов.

Istabās

ванна\душ\WC, кабельное телевидение, телефон, фен.

Adrese 9/11 Kalēju Street, Riga, LV-1050, Latvia
Tālruņi: +371 66778868
Tīmekļa vietne: Rixwell Hotel Konventa Seta
FAQ