Jurmala SPA Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.810
7.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.3 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca Jūrmala SPA & Conference Center atrodas Jūrmalas galvenajā promenādē - Jomas ielā, 5 minūšu gājiena attālumā no pludmales. Viesnīcai ir 11 stāvi, celta 2005. gadā, renovēta 2015. gadā. Viesnīcas labsajūtas centrs ir izvietots 2 stāvos.Vairāk →
аватар Murena-1964
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Cilvē ku lietainajam, aukstajam oktobrim bija daudz. Reģ istrē š anā s bija ā tra, agra reģ istrē š anā s. Draudzī gs personā ls, lieliskas brokastis. Mani pā rsteidza ā trgaitas lifts, pacē lies lī dz pē dē jam stā vam, izmantoju to kā skatu vietu. … Tomēr ▾ Cilvē ku lietainajam, aukstajam oktobrim bija daudz. Reģ istrē š anā s bija ā tra, agra reģ istrē š anā s. Draudzī gs personā ls, lieliskas brokastis. Mani pā rsteidza ā trgaitas lifts, pacē lies lī dz pē dē jam stā vam, izmantoju to kā skatu vietu. Es negā ju uz spa - tas ir aizliegts. Vī rs man iedeva č etrinieku.
аватар lianochka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu piedā vā ja tū risma firma "Aerotravel" par brī niš ķ ī gu atpū tu, kas patī kami ietekmē ja atpū tas kvalitā ti. Ļ oti iepriecinā ja SPA zona - ir trī s baseini, 2 dž akuzi, 5 saunas, apsildā mi zviļ ņ i. … Tomēr ▾ Viesnī cu piedā vā ja tū risma firma "Aerotravel" par brī niš ķ ī gu atpū tu, kas patī kami ietekmē ja atpū tas kvalitā ti. Ļ oti iepriecinā ja SPA zona - ir trī s baseini, 2 dž akuzi, 5 saunas, apsildā mi zviļ ņ i. . , pieklā jī gi. Standarta numuri ir diezgan ē rti, ir TV, fē ns, mī kstas gultas. Viesnī ca atrodas galvenajā Jomas ielā , kas ir ļ oti ē rta gan iebraukš anai un izrakstī š anā s, gan vakara pastaigā m. Jū ra ir gandrī z aiz stū ra.
аватар sinoptic
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jauno gadu nolē mā m sagaidī t Jū rmalā ģ imenes lokā . No Kijevas uz Rī gu lidojā m ar AirBaltik lidmaš ī nu. Man ļ oti patika lidmaš ī na. Mī nusi ir tā di, ka jā piemaksā par bagā ž u 20 eiro vienā virzienā , plus ē dinā š ana lidmaš ī nā par papildus samaksu, tad pie apļ a biļ eš u izmaksā m jā pieskaita 60-65 eiro. … Tomēr ▾ Jauno gadu nolē mā m sagaidī t Jū rmalā ģ imenes lokā . No Kijevas uz Rī gu lidojā m ar AirBaltik lidmaš ī nu. Man ļ oti patika lidmaš ī na. Mī nusi ir tā di, ka jā piemaksā par bagā ž u 20 eiro vienā virzienā , plus ē dinā š ana lidmaš ī nā par papildus samaksu, tad pie apļ a biļ eš u izmaksā m jā pieskaita 60-65 eiro.
Pē c ieraš anā s mū s ē rti nogā dā ja no Rī gas uz viesnī cu. Transfē rs, ja rezervē ts pie tū roperatora, maksā.90 eiro. Ja braucat ar taksometru, un ar tiem nav nekā du problē mu, tas maksā s aptuveni 55 eiro.
Viesnī ca. Viesnī ca ir veidota mū sdienī gā minimā lisma stilā . Bet mī nuss ir tā spē cī gais telpu nogurums. Mē beles, godī gi sakot, ir lē tas. Telpas ir mazas. Minibā rs ir aizslē gts : ). Plusi - laba akvazona, spa, medus komplekts. procedū ras.
Uzturs. Brokastis nav sliktas, bet š ā di var ē st divas vai trī s dienas. Vienmuļ i, mazi, garlaicī gi. ON 4 * neatbilst. Pusdienas un vakariņ as parasti Jū rmalas restorā nos. Porcijas lielas, gandrī z viss bija ļ oti garš ī gs.
Vecgada vakars. Programma viesnī cā bija ļ oti viduvē ja. Galdiņ š.3. Turpat netā lu sē dē ja cilvē ki, kuri pirms diviem gadiem, pirms krī zes, š ajā viesnī cā svinē ja jauno gadu, teica, ka viss esot daudz gaiš ā k. Starp citu, krī ze Latvijā ir ļ oti jū tama.
Un tā , vispā r, man ļ oti patika atpū ta, skaista vecpilsē ta Rī gā , omulī gā sniegotā Jū rmala. . . skaistums.
Kopsavilkums: viesnī ca piemē rota 3-4 dienu izbraucieniem, to sauc par konferenč u viesnī cu, ilgā kai uzturē š anā s laikam neiesaku.
аватар lll66
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū rmala SPA Hotel ir mū sdienī ga tipiska daudzstā vu kū rortviesnī ca ar lielu SPA centru. Personā ls reģ istratū rā , restorā nā un SPA centrā ir pieklā jī gs un draudzī gs. Atpū tā mies divvietī gā superior istabiņ ā (DBL superior), istabiņ a diezgan plaš a (ap 28 kv. … Tomēr ▾ Jū rmala SPA Hotel ir mū sdienī ga tipiska daudzstā vu kū rortviesnī ca ar lielu SPA centru. Personā ls reģ istratū rā , restorā nā un SPA centrā ir pieklā jī gs un draudzī gs. Atpū tā mies divvietī gā superior istabiņ ā (DBL superior), istabiņ a diezgan plaš a (ap 28 kv. m). Apkalpoš ana numurā ir nevainojama, uzkopš ana notiek katru dienu (kas ir ī paš i svarī gi, jo smiltis no pludmales nonā k istabā ), gultas veļ a un peldmē teļ i tiek mainī ti 1 reizi 3 dienā s, dvieļ i tiek mainī ti biež ā k. Telpas interjers un mē beles ir mū sdienī gas. Telpā ir gaisa kondicionieris, kas automā tiski uztur telpā iestatī to temperatū ru. Ar standarta izmitinā š anu ē dinā š ana ir vienreizē ja - brokastis, bufete. Ē dienu kvalitā te ir laba. Tiesa, kā dreiz kartupeļ i bija nepietiekami novā rī ti, bet tas ir sī kums. Pā rsvarā viesnī cā atpū š as krievi, tostarp popzvaigznes un mā kslinieki, KVN komandu dalī bnieki. Baseins un saunas iedzī votā jiem ir bez maksas lī dz pulksten 18:00. SPA procedū ras pē c pieraksta, izcila kvalitā te par salī dzinoš i zemā m cenā m. Jā atzī mē ē rtā viesnī cas atraš anā s vieta - netā lu no jū ras, centrā lā Jomas iela ar veikaliem un kafejnī cā m (daž i veikali tirgojas lī dz 2 naktī ), un netā lu no Dzintara koncertzā les un mež a parka. Naktī viesnī cas apkā rtne kļ ū st klusa, jo 23:00 beidzas skaļ a mū zika tuvē jā kafejnī cā . Š ī viesnī ca kopumā atstā j vislabā ko iespaidu.
аватар GKA1973
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Pirms brauciena izlasī ju atsauksmi - neticē ju! Atvainojiet! Brokastis - trī s zvaigznes SPA - vidē js Procedū ru cenas ir tuvu Maskavai. Personā ls uzvedas ar "aukstu" pieklā jī bu, it kā iztur, tk. jū s atstā jat viņ iem naudu. Restorā ns viesnī cā ar pretenziju uz "High" virtuvi, bet ne ī paš i kā starp 3 un 4, izvē le ir maza. … Tomēr ▾ Pirms brauciena izlasī ju atsauksmi - neticē ju! Atvainojiet!
Brokastis - trī s zvaigznes
SPA - vidē js
Procedū ru cenas ir tuvu Maskavai.
Personā ls uzvedas ar "aukstu" pieklā jī bu, it kā iztur, tk. jū s atstā jat viņ iem naudu. Restorā ns viesnī cā ar pretenziju uz "High" virtuvi, bet ne ī paš i kā starp 3 un 4, izvē le ir maza. Tur bija augstā kā s klases numurs, par cenu pirms Suite, ļ oti mazs, mē beles no IKEA un viss jau nobruž ā ts, pē dē jā s paaudzes televizors. Aizmirsu DVD atskaņ otā ja vadu, nav nomā jami atskaņ otā ji, ī sti nesaka, kur nopirkt, saka, skatā s maksas kanā lus. Viņ i uztver ļ oti slikti. Smē ķ ē t var tikai uz ielas (nu uztaisi istabas smē ķ ē tā jiem - pie velna ar restorā nu) Bija februā ris klusajā sezonā , tā tad SPA bari (par mazu naudu var nā kt jebkurš ), ko sezonā tur notiek?
аватар vero-kkk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Es vienmē r lasu atsauksmes par viesnī cu, uz kuru doš os, bet nekad nerakstu atsauksmes. Tagad š ā da iespē ja ir parā dī jusies. Gribu brī dinā t cilvē kus, kuri dodas atpū sties viesnī cā Jurmala Spa - Briesmī ga viesnī ca! ! ! Visas labā s atsauksmes par viņ u ir skaidri slē ptas PR. … Tomēr ▾ Es vienmē r lasu atsauksmes par viesnī cu, uz kuru doš os, bet nekad nerakstu atsauksmes. Tagad š ā da iespē ja ir parā dī jusies. Gribu brī dinā t cilvē kus, kuri dodas atpū sties viesnī cā Jurmala Spa - Briesmī ga viesnī ca! ! ! Visas labā s atsauksmes par viņ u ir skaidri slē ptas PR. Spa, uz kuru mē s ar vī ru devā mies, ir pretī gs centrs. Pilna sovdepija. Mē s vē lē jā mies pavadī t nedē ļ u š ajā viesnī cā tū lī t pē c jaunā gada. Pā rnakš ņ ojā m un sapratā m, ka vajag nolaisties - devā mies uz Baltic Beach. Ticiet man, Baltic Beach Jū rmalā ir vispieklā jī gā kā viesnī ca. Bet atpakaļ uz Jū rmalas spa - paņ ē mā m superior istabiņ u - istabiņ a izrā dī jā s niecī ga, viesnī cā ļ oti auksts un ī paš i saldē tava tā saucamajā spa centrā . Cenas ir ļ oti augstas, spa procedū rā m bija augstā kas nekā tā m paš ā m procedū rā m Baltic Beach. Brokastis ir š ausmī gas - nav iespē jams ē st. Kontingents ir kolhoznieki no Krievijas tuksneš a. Tā pē c brokastī s atskanē ja saucieni - Cilvē k, ņ em visas pankū kas, kas tur ir. Viesnī cas restorā ns ir sū dī gs. Lai gan viesnī ca salī dzinā jumā ar Baltic Beach ir jauna, mē beles ir saplā ksnis. Telpu uzkopš ana gandrī z nenotiek. Kopumā drosmī gi izturē jā m tikai vienu nakti. Tagad viesnī ca negrib atdot naudu par neiztē rē tajā m dienā m, jo ​ ​ samaksā jā m par nedē ļ u, un bijā m tikai uz 1 nakti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ķemeru nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Latvija, Jūrmala
Daba, Pludmales
Maiori pludmale
Novērtējums 8.0
Latvija, Jūrmala
Pludmales

Гостиница Jurmala SPA & Conference Centre расположена на главном променаде Юрмалы — улице Йомас, в 5 минутах ходьбы от пляжа. В отеле 11 этажей, построен в 2005 году, реновация проведена в 2015 году. Оздоровительный центр отеля занимает 2 этажа.

Atrašanās vieta 0,3 км до железнодорожной станции «Майори», 12,2 км до международного аэропорта Риги.
Pludmales apraksts В 300 метрах от пляжа «Дзинтари».
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 3 бассейна с водой разной температуры, ресторан с летней террасой на 100 мест, 7 конференц-залов, хранение багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Горка в детском бассейне, детская сауна, детские телеканалы.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массажный кабинет (платно), 5 различных саун, танцевальная площадка, живая музыка.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего 190 номеров: стандартные двухместные 23 м², улучшенные двухместные 29 м², семейные 35 м², люксы 43 м².

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор, телефон, сейф, мини-бар (платно), рабочий стол со стулом, ванная комната с душем, тапочки и халат, фен, бесплатный Wi-fi, балкон или терраса (не во всех номерах), ежедневная уборка.

Adrese Jomas iela 47/49, Юрмала, LV-2015, Латвия
Tālruņi: +371 67784 400
Tīmekļa vietne: Jurmala SPA Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.