Delta Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Delta atrodas mazāk nekā 10 minūšu pastaigas attālumā no Luksemburgas dzelzceļa stacijas. Viesnīcā ir bārs ar terasi un labsajūtas telpa ar burbuļvannu. Pilsētas centrs un Lielo hercogu pils atrodas tikai nedaudz vairāk kā 15 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар hatinka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m š eit ar 8 cilvē ku grupu vienu dienu. Izvē le krita uz viņ u tikai cenas un solī juma dē ļ , ka š is ir centrs. Maksa dubultā.60 eiro ar brokastī m. Izrā dī jā s, ka š is nav gluž i centrs, kaut arī ne nomale. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š eit ar 8 cilvē ku grupu vienu dienu. Izvē le krita uz viņ u tikai cenas un solī juma dē ļ , ka š is ir centrs. Maksa dubultā.60 eiro ar brokastī m. Izrā dī jā s, ka š is nav gluž i centrs, kaut arī ne nomale. Ejot lī dz ī stajam centram ir kā das minū tes 20. Š ķ iet, ka nenogurdinoš i, bet laikapstā kļ i mums lija lietus un 20 minū tes likā s kā mū ž ī ba ; -)
Pati viesnī ca atrodas vecā ē kā , tai ir sava maksas autostā vvieta pagalmā - neizdevā s novietot kaut kur uz ielas - viss ir aizņ emts.
Viesnī cas durvis ir dī vainas - cieš i veras vaļ ā , es nekad nemā cē ju tā s atvē rt - vienmē r ieradā s kā ds no reģ istratū ras. Un ieč ekojoties š o durvju dē ļ knapi tikā m iekš ā viesnī cā , domā jā m, ka viesnī ca jau slē gta, jo mums bija gandrī z nakts check-in.
Istabas ir ļ oti mazas, bet jaukas. Atpū ta tur ir nereā la, vienkā rš i pā rnakš ņ o un dodies tā lā k.
Mantā m vietas maz. Bet viss ir tī rs, viss darbojas. Pati viesnī ca arī iekš ā ir veca (man tas patī k) - senas margas, koka č ī kstoš i pakā pieni. Bet ne visiem tas patī k!
Arī paš i gaiteņ i viesnī cā , restorā ns un citas telpas ir mazas.
Brokastu bufete - viss parasti ir garš ī gs, bez sū dzī bā m.
Viesnī cā bija daudz cilvē ku, iespē jams, joprojā m populā ri)
Люксембург Люксембург Люксембург Люксембург Люксембург Люксембург Hotel Delta,Люксембург Hotel Delta,Люксембург


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Delta находится менее чем в 10 минутах ходьбы от железнодорожного вокзала Люксембурга. В отеле есть бар с террасой и оздоровительный зал с гидромассажной ванной. Центр города и Дворец великих герцогов находятся чуть больше чем в 15 минутах ходьбы от отеля.

Atrašanās vieta Отель Delta находится в 10 минутах езды на автобусе от Кирхберга и Европейских учреждений. До автобусной остановки примерно 400 метров.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • lifts
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Все номера отеля Delta располагают телевизором, мини-баром и письменным столом. В некоторых номерах есть балкон.

FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .