Rinno 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Rinno Vilnius atrodas Viļņas vēsturiskajā, kultūras un biznesa centrā. Viesnīcas lieliskā atrašanās vieta padara to vienlīdz pievilcīgu gan tūristiem, gan uzņēmējiem. Viesnīca atrodas netālu no vecpilsētas centra, Katedrāles laukuma, Krievu drāmas teātra, izstāžu kompleksa "Litexpo" (10-15 minūtes ar automašīnu), dzelzceļa un autoostas (800 m), lidostas (6). km).Vairāk →
аватар Yulia33
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā kā mums vajag vismaz reizi gadā apmeklē t Lietuvu. Cenš amies apmesties daž ā dā s viesnī cā s. lai bū tu priekš stats par daž ā dā m viesnī cā m. Š oreiz izvē lē jā mies Reno 4 *, ļ oti klusu un komfortablu viesnī cu. … Tomēr ▾ Tā kā mums vajag vismaz reizi gadā apmeklē t Lietuvu. Cenš amies apmesties daž ā dā s viesnī cā s. lai bū tu priekš stats par daž ā dā m viesnī cā m. Š oreiz izvē lē jā mies Reno 4 *, ļ oti klusu un komfortablu viesnī cu. Tiesa, aprakstā bija teikts, ka nav tā lu no centra, bet tik un tā nebija ļ oti tuvu no centra, kā das 15-20 minū tes kā jā m. Viesnī cā viss sakā rtots, paņ ē mā m suite (tā tika pasludinā ta par king-size gultu) gulta tieš ā m liela, bet vannasistaba vē l lielā ka (nezinu kā pē c tā ds izmē rs). Ne pā rā k apmierinā ts ar brokastī m, bufete ir viens nosaukums...Uzkodas ir ļ oti maz. Un, ja izvē laties vienu pamatē dienu. tad ja gribas ko citu (piemē ram, pankū kas paņ em, un vē l desiņ as gribas), tad vajag piemaksā t. Un tā pē c man viss ļ oti patika, pasū tiet taksi restorā nā , tas maksā s 2x lē tā k nekā maksā jot taksistam.
аватар wekoswet
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu. Mazs, bet ļ oti mā jī gs. Labs serviss, izpalī dzī ga dā ma reģ istratū rā . Pā rsteidzoš i gardas brokastis: olu kultenis, pankū kas, kū kas. Izbraukš anas dienā – Valentī na dienā viņ i tika cienā ti ar š okolā des konfektē m sirsniņ u formā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu. Mazs, bet ļ oti mā jī gs. Labs serviss, izpalī dzī ga dā ma reģ istratū rā . Pā rsteidzoš i gardas brokastis: olu kultenis, pankū kas, kū kas. Izbraukš anas dienā – Valentī na dienā viņ i tika cienā ti ar š okolā des konfektē m sirsniņ u formā . Jauki. Numuri ir tī ri un ē rti. Vienī gais 3 stā vā ir jumta logi, neliels skats. Zē ni bildē s - ak! Un dī vā ns zem kā pnē m - vienkā rš i brī nums!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Annas baznīca
Novērtējums 10.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Svēto Pētera un Pāvila baznīca
Novērtējums 9.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija
Vārti Asie vārti
Novērtējums 8.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Ринно Вильнюс расположен в историческом, культурном и деловом центре Вильнюса. Прекрасное месторасположение гостиницы делает ее одинаково привлекательной как для туристов, так и для бизнесменов. Гостиница находится в непосредственной близости от центра старого города, Кафедральной площади, Русского драмтеатра, выставочного комплекса "Litexpo" (10-15 мин на автомобиле), железнодорожного и автобусного вокзалов (800 м), аэропорта (6 км).

Atrašanās vieta в Старом городе, в пяти минутах ходьбы от Кафедральной площади Вильнюса.
Viesnīcā

интернет, конференц-зал, аренда автомобиля, прокат автомобилей, охрана (личная), прачечная, химчистка, рыбная ловля, ночной клуб, экскурсионные программы.

Telpu apraksts

15 номеров.

Istabās

ванная/душ, туалет, фен, ТВ - российские телеканалы, ТВ - спутниковое, телевизор, телефон.

Tīmekļa vietne: Rinno
FAQ