B&B Florens 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
2.0 Numurs
3.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
2.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Viesu nams atrodas skaistā 19. gadsimta ēkā Viļņas viduslaiku daļā.Vairāk →
аватар Sheric
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labu laiku visiem! Izvē lē jos š o viesnī cu, pateicoties tā s tuvumam centram, bezmaksas interneta un autostā vvietas pieejamī bai. Nodomā ju, ka nav jē gas tē rē t vairā k, vienkā rš i nakš ņ ot 2 naktis. . . Izrā dī jā s, ka ļ oti kļ ū dī jos. … Tomēr ▾ Labu laiku visiem!
Izvē lē jos š o viesnī cu, pateicoties tā s tuvumam centram, bezmaksas interneta un autostā vvietas pieejamī bai. Nodomā ju, ka nav jē gas tē rē t vairā k, vienkā rš i nakš ņ ot 2 naktis. . . Izrā dī jā s, ka ļ oti kļ ū dī jos.
Ierodoties š ajā tā saucamajā viesnī cā , man uzreiz likā s aizdomī gi, ka ieeja tajā ir parastas vecas ē kas dzī vojamā s mā jas 2. stā vā...Uzkā pā m pa stā vajā m kā pnē m. Mani satiktais menedž eris vairā kas reizes jautā ja vai tieš ā m gribu š eit palikt! ! Toreiz es viņ a vā rdiem nepieš ķ ī ru lielu nozī mi...bet velti!
Mē s esam izvē lī gi cilvē ki, istaba bija diezgan tī ra ar spartieš u iekā rtojumu. Santehnika strā dā ja, lai gan es neuzdroš inā jos iekā pt duš ā...Galvenā problē ma bija, ka nebija apkures.... Par ko mani š is pats vadī tā js godī gi brī dinā ja. Patiesī ba nodroš inā ja elektrisko sildī tā ju.
Bija par vē lu, lai mē s ar bē rnu mainī tu plā nus, tā pē c vienojā mies, ka dzī vosim tā pat : o).
No rī ta sapratu, ka nevaru izturē t otro auksto nakti....nolē mu izvā kties. . .
Samaksā ju skaidrā naudā par nakš ņ oš anu un aizbraucu uz citu viesnī cu. Starp citu, otro dienu mums pē c tam tika norakstī ts no kartes. Laipni cilvē ki. . .
Viss jau bū tu labi, bet tikai no rī ta, kad braucā m prom, mums pateica, ka apkuri labi varē ja ieslē gt! ! nebija nekā du problē mu! Mē s vienkā rš i nejautā jā m! Lieliski, es teicu, mē s vē l neesam prasī juš i ū deni un elektrī bu, bet tas bija viss. . .
Vispā r, pat redzot mū s ar bē rnu un zinot, ka naktis jau ir aukstas, mē s vienkā rš i netē rē jā m naudu apkurei, jo tā bija jā ieslē dz visā viesnī cā uzreiz ! !
Un ī sumā . Numuriņ š nobruž ā ts, brokastī s bija 2 maizes š ķ ē les, š ķ iņ ķ is un siers. Lai gan istabiņ a nebija dā rga, vairā k nebija jā gaida. . . Vannasistaba bija ļ oti nobruž ā ta un ļ oti š aura. Marš rutē tā js stā vē ja koridorā uz grī das vadu tī klā . Kopumā budž eta istabu mā ja, kas nelabprā t atgriež as.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Annas baznīca
Novērtējums 10.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Svēto Pētera un Pāvila baznīca
Novērtējums 9.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija
Vārti Asie vārti
Novērtējums 8.0
Lietuva, Viļņa
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Пансион расположен в красивом здании 19 века, в средневековом районе Вильнюса.

Atrašanās vieta Ворота Остра Брама (200 метров), Ратушная площадь(400 метров), пешеходная улица Пилес (600 метров), Кафедральная площадь и Вильнюсский университет (менее 1 км).
Viesnīcā

Парковка, трансфер, камера хранения багажа, бар.

Telpu apraksts Istabās

* Туалет, Ванная комната, Душ;
* Отопление;
* Беспроводной доступ в Интернет (бесплатно);
* Телевизор;
* Фен.

FAQ