Villa Ocean View 3*– Atsauksmes

80
Novērtējums 6.010
№4 viesnīcas reitingā Wadduwa
6.4 Numurs
6.5 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.6 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Populāra viesnīca ar sakoptu teritoriju, draudzīgu personālu un labu apkalpošanu. Viesnīca tika atklāta 1982. gadā, pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Tas sastāv no trīsstāvu galvenās ēkas un divstāvu villu kompleksa. Viesnīca atrodas starp gleznainiem kokosriekstu audzēm, no kuriem paveras burvīgs skats, Šrilankas rietumu krastā. Piemērots ģimenēm. Viesnīca var organizēt kāzu ceremonijas.Vairāk →
аватар artur1503
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
un pludmalē (var zvanī t pa viber). tas ir par brī vu. ē diens ir ļ oti slikts, bet mē s nebijā m izsalkuš i (mums bija FB). mē s dzī vojā m bungalo, mū su kondicionieris darbojā s, bet tie, kas dzī voja centrā lajā ē kā , nekur nestrā dā ja. … Tomēr ▾ un pludmalē (var zvanī t pa viber). tas ir par brī vu. ē diens ir ļ oti slikts, bet mē s nebijā m izsalkuš i (mums bija FB). mē s dzī vojā m bungalo, mū su kondicionieris darbojā s, bet tie, kas dzī voja centrā lajā ē kā , nekur nestrā dā ja. un lai cilvē ki nebū tu saš utuš i, viņ iem iedeva pusdienas (kuri ieradā s brokastī s un vakariņ ā s) un pirms izbraukš anas izlika no istabā m (bet par morā lo kaitē jumu man jā saka). TV mū s nerā dī ja vispā r un mū su kanā lu nav. Krievu valodu saprot, bet kad tu par kaut ko sū dzies, tad nesaprot. ir tikai viens baseins. Pludmalei dvieļ u par maz, no istabas paņ ē ma baltu. arī sauļ oš anā s krē slu nepietika, tie gulē ja uz matrač iem uz smiltī m. laika apstā kļ i mū s priecē ja. lietus nekad nav lijis. bija ļ oti karsti. tuvu pludmalei. OKEĀ NS ir lielisks. Ū dens ir ļ oti silts, gribē tos, lai bū tu nedaudz vē sā ks. okeā ns nepā rtraukti kū sā , ū dens necaurredzams, bet viļ ņ i klases! ! ! Izlemiet pats vai sazinieties ar viņ iem. To cenas visam ir normā las, proti, pie viņ iem var pasū tī t zivis, gatavas garneles. viņ i tos pagatavo ļ oti garš ī gi. aiz vā rtiem jū s sagaidī s tuk-tuki. ar viņ iem var doties ekskursijā s. galvenais pieķ ersies vienam un citi tevi neaiztiks. jū s varat tirgoties ar viņ iem. mē s ceļ ojā m ar Denisu. viņ a tuk-tuk saka DENIS uz muguras. par viņ u lasā m internetā , ka viņ š nekrā pj (ir daž ā di nepatī kami gadī jumi, tā pē c jā iet kopā ar uzticamu cilvē ku). viņ i labi runā un saprot krievu valodu. var arī pasū tī t garneles utt vilciens tur vispā r netraucē . lielveikals atrodas 10 min. staigā t. netā lu ir arī tirgus. kur viss atrodas, jā jautā atpū tniekiem. Uz pilsē tu jā dodas, kamē r vē l gaiš s. gā jā m makš ķ erē t, cē lā mies 3.00 no rī ta, bija mē ms, jo bija tumš s un okeā ns plosī jā s. tika nozvejotas zivis un tad to mums gatavoja. Makš ķ erē š ana diviem maksā.90 USD. SVARĪ GĀ KAIS, ka augļ us nevar vest mā jā s rokas bagā ž ā tikai bagā ž ā . Un tad mū s atveda visus saburzī tus. KOPĀ : kas tikuš i pie okeā na, te viss super, bet komforts..... .
аватар Evgenij7110
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir lieliski, mums patika! Ja godī gi, par summu, ko š ī viesnī ca maksā , tas ir ok. Vieta jauka, personā ls draudzī gs. No mī nusiem, kad bijā m iekā rtojuš ies, mazliet nogaidī jā m, nevarē jā m pieslē gties wi-fi, darbinieks, kurš tobrī d atradā s reģ istratū rā , nezinā ja, kā to izdarī t un nekā di nevarē ja mums palī dzē t. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski, mums patika! Ja godī gi, par summu, ko š ī viesnī ca maksā , tas ir ok. Vieta jauka, personā ls draudzī gs. No mī nusiem, kad bijā m iekā rtojuš ies, mazliet nogaidī jā m, nevarē jā m pieslē gties wi-fi, darbinieks, kurš tobrī d atradā s reģ istratū rā , nezinā ja, kā to izdarī t un nekā di nevarē ja mums palī dzē t. Bet tas ir cilvē cisks faktors, jo visi pā rē jie darbinieki bija ļ oti pieklā jī gi, palī dzē ja it visā , ja vajadzē ja. Pati viesnī cas teritorija forš a, liela, viss ir, bet ir brī ž i, ka kaut kur sā ka bū vē t baseinu un nepabeidza, kaut kur ir smiltis. . Bet, tā kā teritorijā bija daudz labu lietu, tas mū s ī sti netraucē ja. Ja apraksti teritoriju, tad teikš u, ka jū ra ir 5 metrus tā lā k, caur ž ogu (tas droš ī bas nolū kos). Ir baseins, tad sauļ oš anā s krē sli, tad ž ogs (naktī aizveras), tad pludmale. Pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu. Tas, ka blakus ir jū ra, ir ļ oti labi, mums ļ oti patika. Netā lu no viesnī cas ir piegā des pakalpojumi, ļ oti ē rti, pastā vī gi ir vietē jie, strā dā , piegā dā . Teikš u arī , ka pie viesnī cas tā ir pamesta, no vienas puses, tas ir pluss, jo cilvē ku nav daudz, pludmale brī va, viss kaut kā eksotisks un mež onī gs. No otras puses, tas ir arī mī nuss, ka ir maz restorā nu, tie tiek slē gti 21:00. Mū su ekskursijā bija iekļ autas brokastis, bija liela ē dienu izvē le, visa kā pietika, bet nebija garš ī gi, bet tā das ir valsts ī patnī bas. Mums viesnī cā bija gids, JOIN UP pā rstā vis, viņ š mū s sagaidī ja, visu izstā stī ja, piedā vā ja ekskursijas, iedeva cenrā di, bet mē s atteicā mies, jo gribē jā m uz citā m pilsē tā m braukt paš i.
аватар Evgenij518528
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnca ir C klase ar stripu, super kvalitate tur nebija, bet diezgan normala. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir eksotika, jo daba ir skaista, nav jā paļ aujas uz apkalpoš anu, bet ir vē rts izbraukt, apskatī t dabu, okeā ns ir tā vē rts. … Tomēr ▾ Viesnca ir C klase ar stripu, super kvalitate tur nebija, bet diezgan normala. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir eksotika, jo daba ir skaista, nav jā paļ aujas uz apkalpoš anu, bet ir vē rts izbraukt, apskatī t dabu, okeā ns ir tā vē rts. Par viesnī cu varu teikt, ka viss vecs, bet tī rs. Regulā ri tī rī ts, atkritumu nebija. Viesnī cai ir neliela platī ba, ir palmas, baseins, sauļ oš anā s krē sli, viss pilnī bā atbilst fotoattē lam viesnī cas aprakstā . Mū su ekskursijā bija iekļ autas brokastis, nebija nekā daudzveidī ga, parastā s brokastis: olu kultenis, desiņ as, rī si, pā ris augļ i. Viesnī cas atraš anā s vieta nav slikta, pludmale ir pastaigas attā lumā , 15 metri. Mī nuss ir tā ds, ka no lidostas lī dz viesnī cai ir nepiecieš amas 5 stundas, ja pieskaita 9 stundu lidojumu, tad tas ir diezgan grū ti, jums jā bū t pacietī gam. Nekas tik pretenciozs tur nav, bet tuvumā ir daž as nelielas kafejnī cas, veikaliņ i, masā ž as saloni utt.
Š ī.3* viesnī ca ir diezgan laba par savu cenu.
аватар wika210585
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba atraš anā s vieta, pirmā krasta lī nija, tī ra, kopta pludmale. Klusa un mierī ga vieta ģ imenes brī vdienā m. Draudzī gs personā ls. Tī ras telpas. Lielisks skats uz okeā nu. Garš ī gs ē diens, liela platī ba. … Tomēr ▾ Ļ oti laba atraš anā s vieta, pirmā krasta lī nija, tī ra, kopta pludmale. Klusa un mierī ga vieta ģ imenes brī vdienā m. Draudzī gs personā ls. Tī ras telpas. Lielisks skats uz okeā nu. Garš ī gs ē diens, liela platī ba. Visiem patika.
Villa Ocean View пляж Villa Ocean View, территория Villa Ocean View, территория Villa Ocean View, территория Villa Ocean View, территория Villa Ocean View, обитетели Villa Ocean View, обитетели Villa Ocean View, закат
аватар motulek-fly
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca normā la. Okeā ns, daba super. Pludmale ir lieliska. Mī nuss ģ imenē m ar bē rniem ir spē cī gi viļ ņ i, bet ir baseins. Apkalpoš ana ir normā la. Kā vē lē jums viesnī cas vadī bai - ja viesnī ca nav pilnī bā noslogota, neuzstā t uz izrakstī š anos pulksten 14-00 un pē c atpū tnieku lū guma pā rcelt brokastis vai pusdienas uz citā m dienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca normā la. Okeā ns, daba super. Pludmale ir lieliska. Mī nuss ģ imenē m ar bē rniem ir spē cī gi viļ ņ i, bet ir baseins. Apkalpoš ana ir normā la. Kā vē lē jums viesnī cas vadī bai - ja viesnī ca nav pilnī bā noslogota, neuzstā t uz izrakstī š anos pulksten 14-00 un pē c atpū tnieku lū guma pā rcelt brokastis vai pusdienas uz citā m dienā m. Ļ aujiet man paskaidrot - mē s devā mies ekskursijā s - mē s nokavē jā m brokastis, viņ i mums tā s nedod. Jautā jot pē dē jā dienā , viņ i teica, ka tas ir pretrunā ar viesnī cas noteikumiem. Plaš ā ka informā cija atpū tniekiem - aptieciņ ā ieņ emiet pretalerģ iskos medikamentus. Nekad nav bijuš as š ā das problē mas - bet karstums un augstais mitrums izspē lē ja než ē lī gu joku. Un visspē cī gā kais iespaids ir brī niš ķ ī gie cilvē ki, kurus tur satikā m. Un, ja jū s pret visiem izturē sities ar cieņ u, tad arī pret jums izturē sies atbilstoš i.
Территория отеля Прогулка на слоне на территории отеля Территория отеля
аватар piligrim_2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Lielais trū kums ir WiFi trū kums telpā . Turklā t pieejams vestibilā ir ļ oti nestabils. Mā jā telpā gandrī z nav karstā ū dens - nav spiediena un temperatū ras. Nav matu ž ā vē tā ja vai ledusskapja. Tualetē nav tualetes birstes. … Tomēr ▾ Lielais trū kums ir WiFi trū kums telpā . Turklā t pieejams vestibilā ir ļ oti nestabils.
Mā jā telpā gandrī z nav karstā ū dens - nav spiediena un temperatū ras. Nav matu ž ā vē tā ja vai ledusskapja. Tualetē nav tualetes birstes. Ventilā cija ir tikai dabiska – caur atvē rtu logu.
Dvieļ i ir pilnī gi absurdi. Sā kumā mē s abi redzē jā m divus izmazgā tus dvieļ us, vienu mazu un vienu lielu. Kad es paskaidroju, ka ir jā bū t diviem lieliem un maziem komplektiem, mazais tika nomainī ts uz lielu. Sā kumā duš ā viņ am pie kā jā m tika mests neliels dvielī tis, tač u viņ š tur nogulē ja tikai vienu dienu un arī tika aizvests. Mazgā š anas lī dzekļ i nepapildina tikai vienu ziepju tableti.
Viesnī cas personā ls ā tri nereaģ ē uz visā dā m neē rtī bā m, kas rodas svē tku laikā . Dž akuzi strā dā ja divas dienas, pē c tam sabojā jā s, un neviens to nelaboja pirms aizbraukš anas. Istabai netika piegā dā ts karstais ū dens.
Divas dienas pirms izlidoš anas sabojā jā s veļ as maš ī na un radā s problē mas ar pludmales dvieļ iem. Viesnī cā ir daudz putnu, tač u nesteidzieties sakopt savu darbī bu sekas. Mū su mā jā pie ieejas siena tika apmesta visu svē tku laiku. Viesnī cas pakalpojums ir ļ oti garš ī gs, saņ emot dzeramnaudu. Jums nav jā ļ auj reģ istratū rā nest koferi uz istabu, jo viņ š par to sagaida 5 USD. Apmetoties viņ i cenš as dot mā jienu par piemaksu par labā ko istabu. Tukš as č eku veidlapas viesmī ļ i var parakstī t kā dzeramnaudu. Tie, kas nes dzē rienus, varat arī iedot kā du no saviem dzē rieniem istabā , viņ i arī labprā t pieņ em.
Kas attiecas uz viss iekļ auts, tad sistē ma ir nekompetenta, jo par mū su dzē rieniem (ū dens-alus) katru dienu jā piesakā s atseviš ķ i reģ istratū rā un tad jā paraksta rē ķ ins. Sulas arī jā pasū ta atseviš ķ i un jā paraksta katrai glā zei.
Izbraucot ekskursijā , nez kā pē c tikai Ocean Villa neizsniedz pusdienu kastī tes un neatstā j vakaru tiem, kas atgriež as vē lā k.
Runā jot par paš ā m ekskursijā m, programmā norā dī tā s cenas ir ļ oti augstas. Izmantojā m vietē jo gidu pakalpojumus. Godam jā saka, ka daudzi cilvē ki brī vi pā rvalda krievu valodu un kopš septiņ u gadu vecuma neko nav iemā cī juš ies par angļ u valodu. Pā ri ielai no viesnī cas galvenajiem vā rtiem aiz trases dzī vo singalietis vā rdā Sems. Mē s ar viņ u veicā m trī s ekskursijas par diezgan pieticī gu samaksu, un viņ š piedā vā ja papildu braucienu uz Gali. Ļ oti jauks un jauks cilvē ks un viņ a ģ imene.
Valsts atstā jusi neaizmirstamu iespaidu, tač u viesnī ca neveicina uzturē š anos tajā . Tas nav pā rsteidzoš i, jo pē c trī sdesmit gadus ilguš ā kara ar ziemeļ u separā tistiem, kas nesen beidzā s, tū risms tikai sā k piecelties.
аватар Nataly.Cherutty
Izvē lē jā mies pē c kritē rijiem: 1. ī ss transfē rs (sapratā m, ka pē c nogurdinoš a lidojuma nebū s vē lmes doties vē l 3.30 - 4 stundas, savukā rt pā rsē š anā s uz Villa aizņ ē ma 1.30 stundas); 2. ē rta transporta apmaiņ a (bija plā nota aktī vā atpū ta, ar patstā vī giem citu kū rortu un pludmaļ u apmeklē jumiem, kā arī daudzā m ekskursijā m); 3. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies pē c kritē rijiem: 1. ī ss transfē rs (sapratā m, ka pē c nogurdinoš a lidojuma nebū s vē lmes doties vē l 3.30 - 4 stundas, savukā rt pā rsē š anā s uz Villa aizņ ē ma 1.30 stundas); 2. ē rta transporta apmaiņ a (bija plā nota aktī vā atpū ta, ar patstā vī giem citu kū rortu un pludmaļ u apmeklē jumiem, kā arī daudzā m ekskursijā m); 3. plaš a zaļ ā teritorija; 4. cenas = kvalitā tes attiecī ba.
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 6:00. Tikā m iesē dinā ti uzreiz, negaidot oficiā lo reģ istrē š anā s laiku, BEZ JEBKĀ DIEM PAPILDINĀ JUMIEM! ! !
Istaba galvenajā ē kā , treš ajā stā vā , ar skatu uz okeā nu (starp citu, ē ka uzbū vē ta tā , lai no visā m istabā m bū tu skats uz okeā nu - precī zā k uz tā fragmentiem, jo ​ ​ blī vā s lapotnes dē ļ no palmā m okeā ns ir daļ ē ji redzams).
Istaba liela un plaš a. Telpā papildus mē belē m ir:
- ledusskapis/minibā rs (bez maksas, savukā rt tū ristiem villā s par ledusskapja lietoš anu bija jā piemaksā.10 USD);
- gludinā mais dē lis + gludeklis;
- tē jkanna (tē ja, cukurs, ū dens pirkts paš u spē kiem);
- LCD TV (nav krievu valodas kanā lu);
- vannas un kosmē tikas piederumi (saņ emti trī s reizes uz visu laiku) + fē ns.
Ū dens 1.5 litri bez maksas dienā (bet ar to trī s nepietika siltā , mitrā klimata dē ļ , tā pē c nā cā s pirkt).
Seifs reģ istratū rā , bez maksas. Bet kaut kā aizmirsā m noslē pt portatī vo datoru un devā mies divu dienu ekskursijā - neviens neko nezaga.
Rozetes ar trim caurumiem. Reģ istratū rā viņ i dod adapteri par depozī tu 200 rū piju apmē rā.
Tī rī ts katru dienu, par tī rī š anu sū dzī bu nebija.
Bet dvieļ i bija. Dvieļ i istabā un pludmalē vispā r jā nomaina, pret jauniem! ! ! Mē s paņ ē mā m savu pē c iepriekš ē jo atsauksmju izlasī š anas.
Ē dieni: ē dienkartē iekļ auts: olu kultenis / olu kultenis, piena auzu pā rslas, graudaugi + piens, rī si, nū deles, vistas karijs, zivis, karijs, karija zirņ i, tē ja / kafija, grauzdiņ i / bulciņ as / kruasā ni bez piedevā m, pā ris reizes tur bija gofrē tas vafeles + ievā rī jums vai sī rups, pasifloru augļ i / ananā si / arbū zs / banā ni / papaija, svaigas sulas (vai nu arbū zs un marakujas auglis, vai apelsī ns un arbū zs, vai apelsī nu un ledus kafija). Kā redzat, ē dienkarte nav daudzveidī ga, tač u arī no rī ta negribē jā s tē rē t laiku brokastu meklē š anai.
Izklaide: viesnī cā nav animā cijas (un kā Ā zijā var dabū t labu animā ciju?! ), bet tū risti izklaidē jā s ar tenisu, badmintonu, volejbolu, kriketu. Ir divi baseini (pā rē jais ir dekoratī vs): viens ū dens polo (kurš vienmē r bija tukš s), bet otrs ir sadalī ts sadaļ ā s: parastais, bē rnu, dž akuzi. Brī vdienā s bija diskotē ka, ieeja bez maksas, kokteiļ i 595 rū pijas. Wi-Fi bezmaksas, reģ istratū rā.
Teritorija: liela skaista, BET! ! !
, ķ ē des siets (starp citu, visas normā las viesnī cas norobež o savu teritoriju no pludmales puses, lai vietē jie "uzņ ē mē ji" netraucē tū ristiem) tieš ā m nomā c un ir jā nomaina.

Mē s pusdienojā m kafejnī cā pie Passat, caur dzelzceļ u. d ceļ š . Garš ī gi un lē ti. Viņ š arī iegā dā jā s divu dienu ekskursiju pa Sigiriya-Dambula-Spice Garden (neko neiesaku) - ū denskritumi - karaliskais botā niskais dā rzs - Budas zoba templis - Kandija - ziloņ u audzē tava - tē ja rū pnī ca. Ekskursija iznā ca lē tā k nekā viesnī cas ceļ vedis par 100 USD. e.
Arī Passats bez maksas brauca ar savu tuk-tuku uz Kalutaru (viņ am ir "akcija": "I have you yum-yum, I'll carrying you on the tuk-tuk for free. ") Un vispā r no visiem Š rilankieš i, Passat radī ja kā rtī ga cilvē ka iespaidu, tā teikt izņ ē mums no noteikuma.
Tač u "ā rpus ž oga" ekskursiju rī kotā ji vī luš ies.
Padoms tū ristiem: skaidri noskaidro, kas bū s iekļ auts ekskursijā , vai cenā bū s iekļ auta objektu apskate vai, kā vē lā k izrā dī sies, maksā tikai par transporta pakalpojumiem. Un vē l labā k ir nobiedē t (manuprā t š rilankieš i ir nedaudz nekaunī gi un apzinā ti mā nā s tū ristus), ka, ja tevi apmā na, tad nemaksā si... vispā r mums daļ u naudas atdeva, bet nogulumi, kā saka, palika.
Pē dē jā viņ u uzturē š anā s dienā Monika tika pieķ erta. Brauciet 1000 rū pijas, tikai foto - 500. Protams, viņ i fotografē ja bē rnu, kad viņ š brauca))
Padomi tū ristiem: 1. Saules aizsargkrē ms ar ļ oti augstu aizsardzī bas faktoru (10 dienas dedzinā jā m, nolobā mies un atkal dedzinā jā m, neskatoties uz to, ka pludmalē bijā m maz, kustē jā mies vairā k);
2. Odu atbaidī š anas lī dzeklis (viena pudele izturē ja tikai 3 dienas);
3. Tē ja un garš vielas lielveikalā ir lē tā kas nekā plantā cijā s.

Iesaku viesnī cu, jo
savā cenu segmentā pilnī bā atbilst cena = kvalitā te kritē rijam.
Un es iesaku visiem "auditoriem" Ala Olya Freimut atpū sties Turyaa 4 * / 5 * un Citrus Waskaduwa 4 * / 5 *, kas atrodas tajā paš ā reģ ionā . Bet cenas tur ir daž ā das.
аватар Anya88
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē diens slikts, viesnī cas restorā nā mums nozaga maku ar mobilo telefonu. Vadī ba bija rupja, un neviens par to nerū pē jā s. Daudz ubagu. Tuvumā ir ļ oti maz veikalu, cenas pā rā k augstas. Uzņ ē mē ji ir krā pnieki. Ņ emiet lī dzi savu alkoholu, jo tas ir nekvalitatī vs un dā rgs. … Tomēr ▾ Ē diens slikts, viesnī cas restorā nā mums nozaga maku ar mobilo telefonu. Vadī ba bija rupja, un neviens par to nerū pē jā s. Daudz ubagu. Tuvumā ir ļ oti maz veikalu, cenas pā rā k augstas. Uzņ ē mē ji ir krā pnieki. Ņ emiet lī dzi savu alkoholu, jo tas ir nekvalitatī vs un dā rgs. Visu laiku vietē jie iedzī votā ji vē las apmā nī t balto cilvē ku. Mainiet naudu lidostā , iegā dā jieties tur vietē jo SIM kartes dialogu par 1300 rū pijā m (apmē ram 9 USD), tajā ir 5 GB dienas un 6 nakts satiksmes un daž as minū tes, kuras es nekad neizmantoju.
CIPARI. Apzinā ti no mā jā m rezervē jā m Superior numuru galvenajā ē kā , jo zinā jā m, ka villa ir skumju pilna (nav fē na, nav ledusskapja, viss ir ļ oti vecs, duš a uz grī das utt. ) galvenā ē ka, Superior numuri ir plaš ā ki, ar augstiem griestiem, kondicionieris, ventilators, ļ oti pieklā jī ga vannas istaba, liels balkons, fē ns, gludinā mais dē lis un gludeklis, bija arī televizors, bet ir tikai pā ris kanā li, tur nav ne krievu, ne angļ u. Dvieļ i tika mainī ti bez problē mā m, gulta 16 dienas tikai vienu reizi un pē c tam kā du netī ru. Istabā.2 dienas lika ū deni, un tad beidzā s ū dens, uz manu jautā jumu vadī tā ja teica, ka saimniecei problē mas ar piegā di. Vienlaikus š is pudelē s pildī tais ū dens bez pā rtraukuma tika piegā dā ts vietē jiem iedzī votā jiem. Istabā ne reizi nav mazgā ta grī da, arī neslaucī ta. 16 dienu laikā divas reizes uzlika ziepes un š ampū nu. . . Tad apkopē ju nelaida iekš ā , tikai paņ ē ma dvieļ us un papī ru un paš i iztī rī ja.
MASĀ Ž A UN LABI CILVĒ KI. Viesnī cā ir masā ž a, bet tik dā rga.
аватар Katarakta
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī si pastā stiet punktus tiem, kam nepatī k lasī t stā stus. Izvē lē jā s gandrī z nejauš i un lē tā k, izbrauca cauri Ambotisam, pē c viņ u uzstā jī bas paņ ē ma visu, nenož ē lo. Tā tad plusi: - netā lu no lidostas - tī ra pludmale, maz cilvē ku - liela zaļ ā zona, tī ra, ir burunduki, putni, viņ i atved ziloni Moniku, viņ a ir jauka - ir visi trī s pā rtikas veidi - istaba, lai arī ne jaunā kā , bet tī ra, uzkopš ana katru dienu - veļ a tiek mainī ta katru otro dienu - Jū s varat lū gt fē nu un tē jkannu - katru dienu tiek atnestas 2 pudeles ū dens - ir balkons - ē diens diezgan daudzveidī gs, daudz augļ u, forš i deserti vakariņ ā s, daudz zivju, augļ i: papaija, banā ni, ananā si - peldbaseins un dž akuzi - klusā m relaksē još ā m brī vdienā m ar svaigu sulu rokā s mī nusi: - vecs remonts - darbinieki nerunā krieviski - ē diens kā dam var š ķ ist pā rā k pikants un mazs apmetnis. … Tomēr ▾ Ī si pastā stiet punktus tiem, kam nepatī k lasī t stā stus. Izvē lē jā s gandrī z nejauš i un lē tā k, izbrauca cauri Ambotisam, pē c viņ u uzstā jī bas paņ ē ma visu, nenož ē lo.
Tā tad plusi:
- netā lu no lidostas
- tī ra pludmale, maz cilvē ku
- liela zaļ ā zona, tī ra, ir burunduki, putni, viņ i atved ziloni Moniku, viņ a ir jauka
- ir visi trī s pā rtikas veidi
- istaba, lai arī ne jaunā kā , bet tī ra, uzkopš ana katru dienu
- veļ a tiek mainī ta katru otro dienu
- Jū s varat lū gt fē nu un tē jkannu
- katru dienu tiek atnestas 2 pudeles ū dens
- ir balkons
- ē diens diezgan daudzveidī gs, daudz augļ u, forš i deserti vakariņ ā s, daudz zivju, augļ i: papaija, banā ni, ananā si
- peldbaseins un dž akuzi
- klusā m relaksē još ā m brī vdienā m ar svaigu sulu rokā s
mī nusi:
- vecs remonts
- darbinieki nerunā krieviski
- ē diens kā dam var š ķ ist pā rā k pikants un mazs apmetnis
аватар Kosuhka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vilš anā s visiem, kas rakstī ja negatī vas atsauksmes!! ! Lasī ju pirms "spontā nā s" aizbraukš anas un biju ā rkā rtī gi pā rsteigts par atsauksmju (negatī vo) un realitā tes neatbilstī bu. Mē s ar vī ru plā nojā m klusas brī vdienas bez trokš ņ a. … Tomēr ▾ Vilš anā s visiem, kas rakstī ja negatī vas atsauksmes!! ! Lasī ju pirms "spontā nā s" aizbraukš anas un biju ā rkā rtī gi pā rsteigts par atsauksmju (negatī vo) un realitā tes neatbilstī bu. Mē s ar vī ru plā nojā m klusas brī vdienas bez trokš ņ a. Mē s lidojā m "degoš ā tū rē ", samaksā jā m š odien, lidojā m rī t ....un joprojā m lasī jā m atsauksmes ...bijā m sarū gtinā ti ....bet nolē mā m, ka tas, ko viņ i raksta, ne vienmē r ir patiesī ba, vai raksta tie, kas ir ļ oti dusmī gi ...vai tie, kas ir sajū smā ...Rakstu objektī vi un ticu, ka kā dam tas palī dzē s. Mums palī dzē ja uzņ ē mums "Ejam ar mums" (metro Arsenalnaya, Mazepa iela) un mū su mī ļ ā kā vadī tā ja Kosuha Anna.
Iekā rtojā s ā tri, uzreiz, paē du brokastis (uz pā rskaitī juma no pē dē jā s dienas). Istabu iedeva bungalo mā jiņ ā s 2. stā vā ar skatu uz okeā nu, viss bija kā prasī ts, kad rezervē jā m viesnī cu. Tī rs, standarta, kā.3 zvaigznes, jauks balkons, kondicionieris, dzenskrū ve zem griestiem, iesaku ieslē gt gan kondicionieri, gan ventilatoru, nesaaukstē si....
Tualete parasta, visas flī zē tas, viss izmazgā ts, viss strā dā...tualetes piederumi bija visi, ja vajadzē ja papildinā t...Istabu tī rī ja katru dienu, palagus mainī ja ik pē c 2 dienā m, ū deni atnesa 2 pudeles. katru dienu (ne reizi neatgā dinā ja) pē c 15.00. Puisim, kurš apkalpoja mū su istabu, uzreiz tika uzdā vinā ts saldumu komplekts (uzņ ē mu to apdomī gi "katram gadī jumam", bet vispā r mums patī k ceļ ot un nest dā vanas uz reģ istratū ru un apkalpojoš o personā lu. Vienmē r patī kami visiem saņ emt dā vanas un uzmanī ba. Un š rilankieš i nav izlutinā ti. Tad paldiesTad pateicā s rū pijā s ik pē c 2 dienā m atstā ja gultā. Nekā du pretenziju viss bija kā rtī bā. Par dvieļ iem JĀ tie ir veci, bet tī ri Katru dienu, ja tu jā maina, noliek uz grī das vai poda vā ka, tā ir zī me mainī ties. Ja purns ilgojas pē c paš taisī ta dvieļ a, tad ņ em lī dzi savu mī ļ ā ko, neredzu š ķ ē rš ļ us.
Mums bija labi ar viņ u dvieļ iem, bet vadī bai tam vajadzē tu pievē rst uzmanī bu, ko mē s ar mī lestī bu un novē lē jumu pateicā m mū su brī vdienu noslē gumā . Teritorija lieliska!! ! Liels, kopts, tī rī ts, tī rī ts, tī rī ts katru dienu. Atpū tā mies paradī zē , kopā ar putniem, burundukiem, gā rņ iem un iguā nā m, pie ziloņ a Monikas un saņ ē mā m tikai pozitī vas emocijas. Es vispā r klusē ju par to zaļ umu, kas mū s ieskauj, krā su sacelš anos, savā dā k gribas rē kt un atgriezties...Rē c no laimes, ka ir paradī ze !!! ! Un š o katru rī tu, Okeā na skaņ as, dabas skaņ as un mē s .....svē tlaime. Kafija pie okeā na.....sapņ i vienmē r piepildā s!!! ! Jā , viņ i paņ ē ma savu kafiju, stipru un iecienī tu zī molu, viņ iem restorā nā ir ļ oti vā jš ....tas mums vienkā rš i neder. Atklā ti sakot. kafiju vienmē r ņ emam lī dzi visur, kur atpū š amies (izņ emot Itā liju), vai tur, kur nav Starbucks.
Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, ar mī lestī bu gatavots un tī rs - varu pateikt tikai to, ka ir asi ē dieni, lasi raksti pikanti, neņ em. Mums tas bija garš ī gi, mē s mī lam pikanto ē dienu. Katru sestdienu grilē ta zivs, cū kgaļ a un vista. No rī ta papildus visam cepta ola vai olu kultenis ar dā rzeņ iem. Viss pā rē jais ir Eiropas bufete kā visur citur. Sulas es ievē roju nevis yupi (kā daž i rakstī ja), tie ir meli! Parasts svaigs arbū zs vai papaija vai ananā ss vai asorti.....Augļ i bija no rī ta un vakarā , pā rsvarā ananā si, papaija, arbū zs un banā ni. Pā rē sties. Vakarā deserti, gaļ as izvē le nav liela, mī lam zivis, tā ir katru dienu. Vispā r noapaļ oju ar ē dienu, viss OK! Runā jot par paš iem š rilankieš iem, viņ i ir draudzī gi, pateicī gi. cilvē ki gatavi palī dzē t. sadraudzē jā mies arī ar personā lu, kas mū s apkalpoja restorā nā , ar tiem, kas uzkopa istabu un uzkopa teritoriju, ar viesnī cas apsardzi. viņ i cienā ja viņ us ar saldumiem, un viņ i cienā ja mū s ar augļ iem, ziediem ...
bet es gribu teikt "viņ i bija pirmie kas sā ka... " mē s bijā m vienkā rš i uzmanī gi un draudzī gi, visi viesnī cā mū s zinā ja ...kā pē c es neteikš u . . es nezinu ....viesnī ca apsardze strā dā visu diennakti, vietē jie pat neiekā pj viesnī cā . Atstā ja mantas uz sauļ oš anā s krē sliem, problē mu nav, skatā s. paskaties ....Minē š u piemē ru, mē s atgriež amies no vakariņ ā m. Pienā k apsargs un saka. ka savu kleitu atstā ju pludmalē uz zviļ ņ a. Es jums apliecinu, ka nē , mē s paņ ē mā m visu, bet viņ š neaizmirsa ...Mē s domā jā m, ka viņ š ir apmulsis vai maldī jies, viņ i teica: Labi, bet negā ja pā rbaudī t. un ej uz istabu. Kā ds bija pā rsteigums, kad pē c brokastī m nonā cā m "savā vietā ". un viņ i ieraudzī ja salocī tu kleitu uz zviļ ņ a, es biju galī gi apmulsusi....Pakā ru uz sā niem ž ū t un aizmirsu....pirmā s dienas peldē jos drē bē s, savā dā k sadega pavisam.....Un ar krē miem un ar spē cī gu SPF, tas ir viens un tas pats saule vienmē r ir zenī tā (ekvators ir 600 km) tuvumā un saule uhhhhhh Parunā jā m angliski un iemā cī jā mies daž us vā rdus singā ļ u valodā.
viņ iem bija liels prieks dzirdē t sveicienus un pateicī bas vā rdus savā dzimtajā valodā . Kā arī cienī jamie atpū tnieki, nekliedziet skaļ i krieviski no kuras istabas jū s esat, viņ i jū s nesapratī s no skaļ uma...iemā cieties angļ u valodu, vai palū dziet Google iztulkot kā jū su istabas numurs skan angliski un pastā stiet administratoram plkst. restorā nā , kad ierodaties brokastī s vai vakariņ ā s. Un tad bilde ir komiska, kad dā ma vadī tā jai ausī iekliedzā s “man ir 79, vai tu nesaproti ?? ? un tad paaugstinā ja decibelus.....viņ š nesaprot ....viņ š zina sinhalu , angļ u, tamilu, bet viņ š nezina krievu valodu ....te ir nezinā tā js.....(hee hee) ....MĀ CIES angļ u valodu vismaz nedaudz, mē s arī esam "mī lnieki" .....Vispā r nosvinē jā m kā zu 30. gadadienu- Laiks aprī lī ir brī niš ķ ī gs, lija tikai 2 reizes, pirmā sā kā s ap 21.00 un ilga kā das 15 minū tes, otrā vakarā un ilga apmē ram stundu, pā rē jā laikā bija karsts un okeā ns bija karsts!!!!
Kas attiecas uz ekskursijā m, tā kā bija sezonas beigas, tad maz cilvē ku (paldies Dievam) uz š ejieni brauktu tikai tā dā laikā mums patika miers un klusums. , Teica, lai meklē paš iem, kur doties, mē s bija gatavi cilvē ki. Atrasts Š eldona foruma ieteikumos, vietē jā ceļ ojumu plā notā jā ! Umnichka, mē s varam droš i ieteikt. Godī gi, meklē jam individuā lu pieeju katram, iepriecinoš i, visu izplā nojā m, visu izrā dī jā m, aizvedā m, ieraudzī jā m, izstā stī jā m. . Cenas lieliskas. Mē s palī dzē jā m un atradā m tos, kas gribē ja ceļ ot uz Kolombo, un tas maksā ja 7 USD par degunu, mē s bijā m 7. Auto ar kondicionieri. Izbraucu apskates objektus pa mū su marš rutu + mans marš ruts no tā , ko palaidā m garā m + visu izstā sta krieviski, + man nebija iebildumu iepirkties tur, kur plā nojā m. bet viņ š palī dzē ja...Visi bija apmierinā ti, jo puiš i nezinā ja ko pirkt kur un cik maksā , tā pē c viņ iem ar mums paveicā s.
Pē c tam mē s devā mies uz Galles fortu, bruņ urupuč u fermu mangrovju audzē s. Mē s redzē jā m krokodilus. monitoru ķ irzakas un monitoru ķ irzakas, viņ u mazuļ i, hameleoni, liels bruņ urupucis, mazs krokodils, viens no vietē jiem atnesa bildi, ziņ oju - dzī vs, vesels, bijā m kā rtī gi. Daudzkrā saini putni, lidojoš ie suņ i un pē rtiķ i "brī vī bā " "arbū zu zagļ i un vietē jo suņ u ķ ircinā tā ji. Eksotika! ! Un protams mē s bē rnī bā priecā jā mies, kad vietē jie mū ki atnesa Moniku ziloni!!!! Tas ir prieks! !! Tik liels un skaists! ! !!!! Gribē ju ī si uzrakstī t, bet nesanā ca ......Protams, galvenais ir okeā ns, daba un viss zied un č ivina ! ! !! Brī niš ķ ī gā Š rilankas valsts !!!! Mums jau tevis pietrū kst !! ! , nu, uz lielveikalu vai uz tirgu... ) Mango 200 rū pijas 1 kg, banā ni no 79-150 rū pijā m uz 1 kg, papaija - 150 rū pijas.
par 1 kg mē rci 300 rū pijas, pasifloras augļ i 1 gab. 50 rū pijas, kokosrieksts pludmalē.100 rū pijas, un uz ceļ a no 30-70 rū pijā m par 1 gab. Novē lam visiem bū t un izbaudī t Š rilanku!!! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums annamishina1311
Labdien! mēs dosimies uz Wadduwa no 08/03/14 uz 14 dienām, lietus sezona ir ļoti noraizējusies. kādi laikapstākļi šajā laikā? lūdzu, pastāstiet man savu pieredzi. pateicos jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums belanova3
vai viesnīcā ir kāda animācija un vai aiz viesnīcas var kaut kur pastaigāties?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Katya991
Izlasīju 20 lpp, atbildi neatradu, lidojam no 6. līdz 16. janvārim, nez kā tur laiks vakarā, vai vērts ņemt bikses un siltu jaku?
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Популярный отель с ухоженной территорией, приветливым персоналом и хорошим сервисом. Отель открыт в 1982 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Состоит из трехэтажного главного здания и комплекса двухэтажных вилл. Отель расположен среди живописных кокосовых рощ с очаровательными видами, на западном побережье Шри-Ланки. Подходит для семейного отдыха. В отеле возможна организация свадебных церемоний.

Atrašanās vieta В местечке Ваддува, в 35 км от Коломбо, в 67 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 2 часов.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, room service (с 7:00 до 23:00), 3 банкетные зала (на 50, 150 и 350 чел.), сейфы для хранения ценностей (на Reception, бесплатно), Интернет платно (в бизнес-центре), Wi-Fi платно (в главном здании), магазины (сувенирный, ювелирный, бутик), 3 бара, 1 ресторан, 2 бассейна (1 с джакузи, 1 с водной горкой), у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф, дискотека (2 раза в неделю), караоке, освещение теннисного корта платно, бадминтон (специальный корт), водное поло, аквааэробика, дартс, шахматы, вечерняя развлекательная программа (собственная анимационня команда).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 143 номера:

76 Villa (20 м2, макс. 2 или 2+2 чел.). Расположены на 1 и 2 этажах вилл, сгруппированных в блоки по 4 номера в каждой. Ванная комната с душем. Некоторые номера с видом на сад или на пляж.

61 Superior (29 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Расположены в главном здании. Ванная комната с душем и ванной. Номера с видом на сад или на океан.

6 Suite (35 м2, макс. 4 или 2+2 чел.). Расположены в главном здании, вид на океан. Зона гостиной, просторная ванная комната с душем и ванной.

Istabās

Потолочный вентилятор, кондиционер (бесплатно), телефон, Wi-Fi (платно), сейф (в Villa — по запросу), телевизор, спутниковое ТВ, мини-бар (в Superior и Suite – платно, в Villa — по запросу, платно), ванна (кроме Villa), душ (во всех категориях), фен на ресепшн для номеров категории Villa (по запросу — бесплатно), утюг и гладильная доска (в Villa — по запросу), балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service (с 7:00 до 23:00).

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Molligodawatte, Wadduwa, Kalutara, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 38 4299699 Fax: +94 38 4299699
Tīmekļa vietne: Villa Ocean View
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, гольф (платно), волейбол. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).