Viesnīca nepiesaista pat trīs zvaigznes

Rakstīts: 9 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 28 janvārī 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 3.0
Lielais trū kums ir WiFi trū kums telpā . Turklā t pieejams vestibilā ir ļ oti nestabils.
Mā jā telpā gandrī z nav karstā ū dens - nav spiediena un temperatū ras. Nav matu ž ā vē tā ja vai ledusskapja. Tualetē nav tualetes birstes. Ventilā cija ir tikai dabiska – caur atvē rtu logu.
Dvieļ i ir pilnī gi absurdi. Sā kumā mē s abi redzē jā m divus izmazgā tus dvieļ us, vienu mazu un vienu lielu. Kad es paskaidroju, ka ir jā bū t diviem lieliem un maziem komplektiem, mazais tika nomainī ts uz lielu. Sā kumā duš ā viņ am pie kā jā m tika mests neliels dvielī tis, tač u viņ š tur nogulē ja tikai vienu dienu un arī tika aizvests. Mazgā š anas lī dzekļ i nepapildina tikai vienu ziepju tableti.

Viesnī cas personā ls ā tri nereaģ ē uz visā dā m neē rtī bā m, kas rodas svē tku laikā . Dž akuzi strā dā ja divas dienas, pē c tam sabojā jā s, un neviens to nelaboja pirms aizbraukš anas. Istabai netika piegā dā ts karstais ū dens.
Divas dienas pirms izlidoš anas sabojā jā s veļ as maš ī na un radā s problē mas ar pludmales dvieļ iem. Viesnī cā ir daudz putnu, tač u nesteidzieties sakopt savu darbī bu sekas. Mū su mā jā pie ieejas siena tika apmesta visu svē tku laiku. Viesnī cas pakalpojums ir ļ oti garš ī gs, saņ emot dzeramnaudu. Jums nav jā ļ auj reģ istratū rā nest koferi uz istabu, jo viņ š par to sagaida 5 USD. Apmetoties viņ i cenš as dot mā jienu par piemaksu par labā ko istabu. Tukš as č eku veidlapas viesmī ļ i var parakstī t kā dzeramnaudu. Tie, kas nes dzē rienus, varat arī iedot kā du no saviem dzē rieniem istabā , viņ i arī labprā t pieņ em.
Kas attiecas uz viss iekļ auts, tad sistē ma ir nekompetenta, jo par mū su dzē rieniem (ū dens-alus) katru dienu jā piesakā s atseviš ķ i reģ istratū rā un tad jā paraksta rē ķ ins. Sulas arī jā pasū ta atseviš ķ i un jā paraksta katrai glā zei.
Izbraucot ekskursijā , nez kā pē c tikai Ocean Villa neizsniedz pusdienu kastī tes un neatstā j vakaru tiem, kas atgriež as vē lā k.

Runā jot par paš ā m ekskursijā m, programmā norā dī tā s cenas ir ļ oti augstas. Izmantojā m vietē jo gidu pakalpojumus. Godam jā saka, ka daudzi cilvē ki brī vi pā rvalda krievu valodu un kopš septiņ u gadu vecuma neko nav iemā cī juš ies par angļ u valodu. Pā ri ielai no viesnī cas galvenajiem vā rtiem aiz trases dzī vo singalietis vā rdā Sems. Mē s ar viņ u veicā m trī s ekskursijas par diezgan pieticī gu samaksu, un viņ š piedā vā ja papildu braucienu uz Gali. Ļ oti jauks un jauks cilvē ks un viņ a ģ imene.
Valsts atstā jusi neaizmirstamu iespaidu, tač u viesnī ca neveicina uzturē š anos tajā . Tas nav pā rsteidzoš i, jo pē c trī sdesmit gadus ilguš ā kara ar ziemeļ u separā tistiem, kas nesen beidzā s, tū risms tikai sā k piecelties.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu