30. kāzu gadadiena Šrilankā!

Rakstīts: 20 aprīlis 2016
Ceļošanas laiks: 2 — 13 aprīlis 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Vilš anā s visiem, kas rakstī ja negatī vas atsauksmes!! ! Lasī ju pirms "spontā nā s" aizbraukš anas un biju ā rkā rtī gi pā rsteigts par atsauksmju (negatī vo) un realitā tes neatbilstī bu. Mē s ar vī ru plā nojā m klusas brī vdienas bez trokš ņ a. Mē s lidojā m "degoš ā tū rē ", samaksā jā m š odien, lidojā m rī t ....un joprojā m lasī jā m atsauksmes ...bijā m sarū gtinā ti ....bet nolē mā m, ka tas, ko viņ i raksta, ne vienmē r ir patiesī ba, vai raksta tie, kas ir ļ oti dusmī gi ...vai tie, kas ir sajū smā ...Rakstu objektī vi un ticu, ka kā dam tas palī dzē s. Mums palī dzē ja uzņ ē mums "Ejam ar mums" (metro Arsenalnaya, Mazepa iela) un mū su mī ļ ā kā vadī tā ja Kosuha Anna.
Iekā rtojā s ā tri, uzreiz, paē du brokastis (uz pā rskaitī juma no pē dē jā s dienas). Istabu iedeva bungalo mā jiņ ā s 2. stā vā ar skatu uz okeā nu, viss bija kā prasī ts, kad rezervē jā m viesnī cu. Tī rs, standarta, kā.3 zvaigznes, jauks balkons, kondicionieris, dzenskrū ve zem griestiem, iesaku ieslē gt gan kondicionieri, gan ventilatoru, nesaaukstē si....
Tualete parasta, visas flī zē tas, viss izmazgā ts, viss strā dā...tualetes piederumi bija visi, ja vajadzē ja papildinā t...Istabu tī rī ja katru dienu, palagus mainī ja ik pē c 2 dienā m, ū deni atnesa 2 pudeles. katru dienu (ne reizi neatgā dinā ja) pē c 15.00. Puisim, kurš apkalpoja mū su istabu, uzreiz tika uzdā vinā ts saldumu komplekts (uzņ ē mu to apdomī gi "katram gadī jumam", bet vispā r mums patī k ceļ ot un nest dā vanas uz reģ istratū ru un apkalpojoš o personā lu. Vienmē r patī kami visiem saņ emt dā vanas un uzmanī ba. Un š rilankieš i nav izlutinā ti. Tad paldiesTad pateicā s rū pijā s ik pē c 2 dienā m atstā ja gultā. Nekā du pretenziju viss bija kā rtī bā. Par dvieļ iem JĀ tie ir veci, bet tī ri Katru dienu, ja tu jā maina, noliek uz grī das vai poda vā ka, tā ir zī me mainī ties. Ja purns ilgojas pē c paš taisī ta dvieļ a, tad ņ em lī dzi savu mī ļ ā ko, neredzu š ķ ē rš ļ us.

Mums bija labi ar viņ u dvieļ iem, bet vadī bai tam vajadzē tu pievē rst uzmanī bu, ko mē s ar mī lestī bu un novē lē jumu pateicā m mū su brī vdienu noslē gumā . Teritorija lieliska!! ! Liels, kopts, tī rī ts, tī rī ts, tī rī ts katru dienu. Atpū tā mies paradī zē , kopā ar putniem, burundukiem, gā rņ iem un iguā nā m, pie ziloņ a Monikas un saņ ē mā m tikai pozitī vas emocijas. Es vispā r klusē ju par to zaļ umu, kas mū s ieskauj, krā su sacelš anos, savā dā k gribas rē kt un atgriezties...Rē c no laimes, ka ir paradī ze !!! ! Un š o katru rī tu, Okeā na skaņ as, dabas skaņ as un mē s .....svē tlaime. Kafija pie okeā na.....sapņ i vienmē r piepildā s!!! ! Jā , viņ i paņ ē ma savu kafiju, stipru un iecienī tu zī molu, viņ iem restorā nā ir ļ oti vā jš ....tas mums vienkā rš i neder. Atklā ti sakot. kafiju vienmē r ņ emam lī dzi visur, kur atpū š amies (izņ emot Itā liju), vai tur, kur nav Starbucks.
Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, ar mī lestī bu gatavots un tī rs - varu pateikt tikai to, ka ir asi ē dieni, lasi raksti pikanti, neņ em. Mums tas bija garš ī gi, mē s mī lam pikanto ē dienu. Katru sestdienu grilē ta zivs, cū kgaļ a un vista. No rī ta papildus visam cepta ola vai olu kultenis ar dā rzeņ iem. Viss pā rē jais ir Eiropas bufete kā visur citur. Sulas es ievē roju nevis yupi (kā daž i rakstī ja), tie ir meli! Parasts svaigs arbū zs vai papaija vai ananā ss vai asorti.....Augļ i bija no rī ta un vakarā , pā rsvarā ananā si, papaija, arbū zs un banā ni. Pā rē sties. Vakarā deserti, gaļ as izvē le nav liela, mī lam zivis, tā ir katru dienu. Vispā r noapaļ oju ar ē dienu, viss OK! Runā jot par paš iem š rilankieš iem, viņ i ir draudzī gi, pateicī gi. cilvē ki gatavi palī dzē t. sadraudzē jā mies arī ar personā lu, kas mū s apkalpoja restorā nā , ar tiem, kas uzkopa istabu un uzkopa teritoriju, ar viesnī cas apsardzi. viņ i cienā ja viņ us ar saldumiem, un viņ i cienā ja mū s ar augļ iem, ziediem ...
bet es gribu teikt "viņ i bija pirmie kas sā ka... " mē s bijā m vienkā rš i uzmanī gi un draudzī gi, visi viesnī cā mū s zinā ja ...kā pē c es neteikš u . . es nezinu ....viesnī ca apsardze strā dā visu diennakti, vietē jie pat neiekā pj viesnī cā . Atstā ja mantas uz sauļ oš anā s krē sliem, problē mu nav, skatā s. paskaties ....Minē š u piemē ru, mē s atgriež amies no vakariņ ā m. Pienā k apsargs un saka. ka savu kleitu atstā ju pludmalē uz zviļ ņ a. Es jums apliecinu, ka nē , mē s paņ ē mā m visu, bet viņ š neaizmirsa ...Mē s domā jā m, ka viņ š ir apmulsis vai maldī jies, viņ i teica: Labi, bet negā ja pā rbaudī t. un ej uz istabu. Kā ds bija pā rsteigums, kad pē c brokastī m nonā cā m "savā vietā ". un viņ i ieraudzī ja salocī tu kleitu uz zviļ ņ a, es biju galī gi apmulsusi....Pakā ru uz sā niem ž ū t un aizmirsu....pirmā s dienas peldē jos drē bē s, savā dā k sadega pavisam.....Un ar krē miem un ar spē cī gu SPF, tas ir viens un tas pats saule vienmē r ir zenī tā (ekvators ir 600 km) tuvumā un saule uhhhhhh Parunā jā m angliski un iemā cī jā mies daž us vā rdus singā ļ u valodā.
viņ iem bija liels prieks dzirdē t sveicienus un pateicī bas vā rdus savā dzimtajā valodā . Kā arī cienī jamie atpū tnieki, nekliedziet skaļ i krieviski no kuras istabas jū s esat, viņ i jū s nesapratī s no skaļ uma...iemā cieties angļ u valodu, vai palū dziet Google iztulkot kā jū su istabas numurs skan angliski un pastā stiet administratoram plkst. restorā nā , kad ierodaties brokastī s vai vakariņ ā s. Un tad bilde ir komiska, kad dā ma vadī tā jai ausī iekliedzā s “man ir 79, vai tu nesaproti ?? ? un tad paaugstinā ja decibelus.....viņ š nesaprot ....viņ š zina sinhalu , angļ u, tamilu, bet viņ š nezina krievu valodu ....te ir nezinā tā js.....(hee hee) ....MĀ CIES angļ u valodu vismaz nedaudz, mē s arī esam "mī lnieki" .....Vispā r nosvinē jā m kā zu 30. gadadienu- Laiks aprī lī ir brī niš ķ ī gs, lija tikai 2 reizes, pirmā sā kā s ap 21.00 un ilga kā das 15 minū tes, otrā vakarā un ilga apmē ram stundu, pā rē jā laikā bija karsts un okeā ns bija karsts!!!!

Kas attiecas uz ekskursijā m, tā kā bija sezonas beigas, tad maz cilvē ku (paldies Dievam) uz š ejieni brauktu tikai tā dā laikā mums patika miers un klusums. , Teica, lai meklē paš iem, kur doties, mē s bija gatavi cilvē ki. Atrasts Š eldona foruma ieteikumos, vietē jā ceļ ojumu plā notā jā ! Umnichka, mē s varam droš i ieteikt. Godī gi, meklē jam individuā lu pieeju katram, iepriecinoš i, visu izplā nojā m, visu izrā dī jā m, aizvedā m, ieraudzī jā m, izstā stī jā m. . Cenas lieliskas. Mē s palī dzē jā m un atradā m tos, kas gribē ja ceļ ot uz Kolombo, un tas maksā ja 7 USD par degunu, mē s bijā m 7. Auto ar kondicionieri. Izbraucu apskates objektus pa mū su marš rutu + mans marš ruts no tā , ko palaidā m garā m + visu izstā sta krieviski, + man nebija iebildumu iepirkties tur, kur plā nojā m. bet viņ š palī dzē ja...Visi bija apmierinā ti, jo puiš i nezinā ja ko pirkt kur un cik maksā , tā pē c viņ iem ar mums paveicā s.
Pē c tam mē s devā mies uz Galles fortu, bruņ urupuč u fermu mangrovju audzē s. Mē s redzē jā m krokodilus. monitoru ķ irzakas un monitoru ķ irzakas, viņ u mazuļ i, hameleoni, liels bruņ urupucis, mazs krokodils, viens no vietē jiem atnesa bildi, ziņ oju - dzī vs, vesels, bijā m kā rtī gi. Daudzkrā saini putni, lidojoš ie suņ i un pē rtiķ i "brī vī bā " "arbū zu zagļ i un vietē jo suņ u ķ ircinā tā ji. Eksotika! ! Un protams mē s bē rnī bā priecā jā mies, kad vietē jie mū ki atnesa Moniku ziloni!!!! Tas ir prieks! !! Tik liels un skaists! ! !!!! Gribē ju ī si uzrakstī t, bet nesanā ca ......Protams, galvenais ir okeā ns, daba un viss zied un č ivina ! ! !! Brī niš ķ ī gā Š rilankas valsts !!!! Mums jau tevis pietrū kst !! ! , nu, uz lielveikalu vai uz tirgu... ) Mango 200 rū pijas 1 kg, banā ni no 79-150 rū pijā m uz 1 kg, papaija - 150 rū pijas.
par 1 kg mē rci 300 rū pijas, pasifloras augļ i 1 gab. 50 rū pijas, kokosrieksts pludmalē.100 rū pijas, un uz ceļ a no 30-70 rū pijā m par 1 gab. Novē lam visiem bū t un izbaudī t Š rilanku!!! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu