The Blue Water Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

30
Novērtējums 8.010
№1 viesnīcas reitingā Wadduwa
7.9 Numurs
8.2 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.3 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Mājīga viesnīca, kas atrodas Wadduwa krastā. Atvērts 1998. gadā, pēdējo reizi renovēts 2008. gadā. Sastāv no vienas dažāda augstuma ēkas. Plaša sakopta teritorija, labs apkalpošanas līmenis un mājīgas telpas, kuru apdarē izmantoti dabīgi materiāli. Viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan draugiem. Ir iespēja organizēt kāzu ceremonijas.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atraš anā s vietas, kas bū tu tuvu lidostai, kā arī pē c fotogrā fijā m un ieteikumiem. Galvenais ir izvē lē ties pareizo sezonu ceļ ojumam š eit. Mē s izvē lē jā mies nepareizu sezonu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atraš anā s vietas, kas bū tu tuvu lidostai, kā arī pē c fotogrā fijā m un ieteikumiem. Galvenais ir izvē lē ties pareizo sezonu ceļ ojumam š eit. Mē s izvē lē jā mies nepareizu sezonu. Viss bija labi, bet okeā ns bija slē gts, jo bija vē trains. Pludmale lieliska, serviss labs. Ē diens ir tieš i tā ds. Ar internetu viss kā rtī bā .
аватар 7854Mariyu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst savam lī menim. Solids 5*! Cena ir pilnī bā pamatota. Atpū tā mies kā pā ris, gribē jā m atrast viesnī cu ar ē rtā kajiem apstā kļ iem un klusu, mā jī gu vietu. Mē s iegā dā jā mies tū ri caur tū roperatoru TPG. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā atbilst savam lī menim. Solids 5*! Cena ir pilnī bā pamatota. Atpū tā mies kā pā ris, gribē jā m atrast viesnī cu ar ē rtā kajiem apstā kļ iem un klusu, mā jī gu vietu. Mē s iegā dā jā mies tū ri caur tū roperatoru TPG. Pā rvaldniece mums ieteica š o viesnī cu kā vienu no pirmajiem variantiem, uzklausot mū su vē lmes. Liels skaits plusu un pozitī vu atsauksmju tikai apstiprinā ja pā rliecī bu par izvē les pareizī bu. Paldies tū roperatoram par lielisko lidojumu un diezgan komfortablu, kaut arī ilgu (gandrī z stundu) transfē ru uz viesnī cu. Viesnī cas reģ istratū rā ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs personā ls, ļ oti detalizē ti pastā stī ja par apkalpoš anu un apmetā s uzreiz. Tika pieš ķ irta istaba ar skatu uz okeā nu. Viesnī cas numuri nav ī paš i slikti. Mums bija plaš a, gaiš a un tī ra istaba. Liela gulta ar lieliskiem spilveniem. Gaisa kondicionieris, TV, mini bā rs, seifs, daudz vietas uzglabā š anai. Skaņ as izolā cija ir laba. Mums bija vannas istaba ar duš u, vienmē r bija pietiekami daudz tī ru dvieļ u un kosmē tikas. Katru dienu tika uzkopta istaba, mainī ti dvieļ i un gultas veļ a un atnests viss nepiecieš amais. Apkalpoš ana un apkalpoš ana bija ļ oti patī kams pā rsteigums. Personā ls viesnī cā ir smaidī gs, draudzī gs, lī dzjū tī gs, centā s palī dzē t it visā . Teritorija liela un kopta, apstā dī jumi, visur puķ es, ir baseini. Nemitī gi varē ja redzē t, kā viņ i teritorijā saved kā rtī bā , tī ra baseinus, spieto puķ u dobē s. Pludmale ir jauka un tī ra. Atkritumu nav. Viļ ņ i bija patiesi, bet diezgan mazi. Ieieš ana ū denī ir gluda, man patika. Ē diens nav slikts, paņ ē mā m tikai brokastis - ir daž ā dī ba. Daž ā das omletes, izcirtņ i, augļ i un dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi, pankū kas, jogurti un daudz kas cits. Garš ī gi un apmierinoš i. Manuprā t, viesnī ca ir vienkā rš i ideā la klusai, mē renai atpū tai, tajā ir visi apstā kļ i ē rtai atpū tai. Liels paldies viesnī cas personā lam par uzmanī bu un rū pē m par mums. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā un iesakā m to visiem!
аватар alexandra2611
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu Š rilankā . Mē s ar vī ru plā nojā m atvaļ inā jumu no 11.01. 2015 lī dz 19.01. 2015. Viņ i sā ka plā not ceļ ojumu iepriekš , lū dza ceļ ojumu aģ entū rai sarakstu ar labā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m salas dienvidrietumos. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu Š rilankā . Mē s ar vī ru plā nojā m atvaļ inā jumu no 11.01. 2015 lī dz 19.01. 2015. Viņ i sā ka plā not ceļ ojumu iepriekš , lū dza ceļ ojumu aģ entū rai sarakstu ar labā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m salas dienvidrietumos. Š ajā sarakstā ir iekļ auta Blue Water Resorts & Spa 5 * viesnī ca no uzņ ē mē jas kompā nijas EXOTIC HOLIDAYS INTERNATIONAL. Par to un pā rtrauca savu izvē li.

Bija paredzē ts palikt piecu zvaigž ņ u viesnī cā , tač u pē c ieraš anā s bija atklā ti vī luš ies. Recepcija visa nobruž ā ta, ū dens baseinā netī rs, restorā nā ļ oti vienkā rš as mē beles, nepatī kami uz tā m sē dē t, jo viss notraipī ts; Gatavā ē diena kvalitā te ir 3 zvaigž ņ u lī menī . Un vispā r Blue Water Resorts & Spa 5 * viesnī ca nekā dā veidā neatbilst deklarē tajā m piecā m zvaigznē m, maksimā li 3 zvaigznē m. Es daudz ceļ oju un zinu par ko runā ju, ir ar ko salī dzinā t. No plā notajā m deviņ ā m dienā m viesnī cā pavadī jā m tikai piecas, pē c kurā m mainī jā m biļ etes un lidojā m mā jā s.
Neviens mums nepieš ķ ī ra kompensā ciju par atlikuš ajā m apmaksā tajā m dienā m viesnī cā un biļ eš u maiņ u.

Š ā da situā cija nebū tu izveidojusies, ja EXOTIC HOLIDAYS INTERNATIONAL sniegtu tū ristiem patiesu informā ciju par piedā vā to viesnī cu lī meni. Tū ristam ir tiesī bas zinā t par viesnī cas neatbilstī bu vispā rpieņ emtajiem š ī s kategorijas viesnī cu standartiem. Esam vī luš ies EXOTIC HOLIDAYS INTERNATIONAL darbā un neiesakā m apmesties Blue Water Resorts & Spa 5 * viesnī cā , ja plā nojat atpū sties pieczvaigž ņ u viesnī cā .
аватар artdiline2015
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i! Man patika viss. . . Apkalpoš ana teicama. Pludmalē satikā m gidu (vispā r jau viņ u ir daudz....), bet š ī bija ar ukraini...tā bija likteņ a dā vana !!!! ! ! Ne es, ne mans vī rs nerunā jam angliski, viņ i mū s pavadī ja ekskursijā s (safari, uz Kandi, uz bruņ urupuč u fermu, uz ū denskritumu utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i! Man patika viss. . . Apkalpoš ana teicama. Pludmalē satikā m gidu (vispā r jau viņ u ir daudz....), bet š ī bija ar ukraini...tā bija likteņ a dā vana !!!! ! ! Ne es, ne mans vī rs nerunā jam angliski, viņ i mū s pavadī ja ekskursijā s (safari, uz Kandi, uz bruņ urupuč u fermu, uz ū denskritumu utt. ). Viss ir TIK forš i!!! ! ! Turklā t, pateicoties viņ iem, es apceļ oju visus apkā rtnes veikalus (var labi kaulē ties - Tara ir lieliska (tā sauc gida). Viņ š darī ja visu, lai mē s bū tu ē rti š ajā pasakainajā viesnī cā . Starp citu , iesaku š o puisi, esam ar viņ u pa š o laiku sadraudzē jā mies!!!! ! Vā rd Tara, tel. +947.582-20-26. Var pajautā t pludmalē , atradī s. Vispā r viesnī ca ir super, gids jauns!!!! ! !
Территория отеля Отель, вход Вид на территорию отеля с нашего номера Океан, перед отелем
аватар potapenkos
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es rakstī š u visu kā rtī bā , lī dz nekas netiks aizmirsts: 1) Mē s ar vī ru lidojā m ar Emirates Airlines Kyiv-Dubai (Airbus A 330) vidē ji, lai gan bijā m paē duš i un lidojuma laikā bija ko darī t. Krē slos iebū vē ti ekrā ni ar daž ā dā m spē lē m un pā ris filmā m krievu valodā . … Tomēr ▾ Es rakstī š u visu kā rtī bā , lī dz nekas netiks aizmirsts:
1) Mē s ar vī ru lidojā m ar Emirates Airlines Kyiv-Dubai (Airbus A 330) vidē ji, lai gan bijā m paē duš i un lidojuma laikā bija ko darī t. Krē slos iebū vē ti ekrā ni ar daž ā dā m spē lē m un pā ris filmā m krievu valodā .
Ierodoties Dubaijā , mums bija 2 stundas brī va laika. Mē s visu š o laiku pavadī jā m, meklē jot tranzī ta transfē ru un vietē jo Duty Free. Vispirms nokā pā m lejā ar liftu, tad braucā m ar metro un izgā jā m muitas kontroli.
Lidojums Dubaija-Kolombo pagā ja ē rtā kos apstā kļ os, lidojā m jau ar Boeing, 3.5h lidojums un esam jau Š rilankas galvaspilsē tā Kolombo. Mū s sagaidī ja vietē jais vī rietis ar privā tu transfē ru, kas nevarē ja, lū dzu. Viņ u ceļ i ir cits stā sts, es neko tā du neesmu redzē jis, vesels bars cilvē ku, kas ir uz kā : vieni ar velosipē diem, citi ar mopē diem, tuk-tukiem, autobusiem (transportā durvis nepā rtraukti vaļ ā , cilvē ki karā jas margas, skatī ties pusceļ ā pa logiem ), mikroautobusi. 2 stundas ceļ ā , š ķ ē rsojot dzelzceļ u !!! ! ! viņ a ir tur...un mē s esam viesnī cā s.
2) Kā mē s visi, viņ i mū s satika (puika ir ļ oti labs, neatceros viņ a vā rdu, viņ š zina pietiekami daudz krievu), pacienā ja viņ u ar sulu ar papaiju un aizveda uz istabu. Tā bija istaba 3. stā vā ar skatu uz okeā nu. Manuprā t, 307. Bet tur bija vannas istaba nelabā stā voklī un ledusskapī bija kalyuzha. Mē s nokā pā m uz reģ istratū ru un lū dzā m viņ am mainī t istabu 1. stā vā . Viss tika mainī ts bez problē mā m, nokā rtots 107, viss ir super.
3) ņ ē mā m all inclusive, brokastis vienmuļ as, vakariņ ā s jau ir zivis, garneles, bija pat krabji. Vakariņ as ir tā das paš as kā pusdienas. No augļ iem: banā ni, ananā si, papaija, arbū zs, laims. Ē dnī cā ir daudz muš u, tiesa. Tas pats stā sts un uz ielas, kur ir galdiņ i.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs, bet ir tā di, kas nekavē jas lū gt dzeramnaudu, piemē ram, lai izdzī tu no istabas ķ irzaku, kas izlauzusies cauri balkonam, viesnī cas darbiniece prasī ja pā ris eiro. .
Bā rā pie viesnī cas ir daudz kokteiļ u, bet tie nav garš ī gi, var pasū tī t kolu, spritu, fantu, soda, tie nemaz nav tā di kā mū sē jie, un konteiners, kurā tos raž o, nav pirmais svaigums. Iesaku izmē ģ inā t karalisko bizi, eksotisku
4) No atš ķ irī bā m š ī ir ū dens aerobika baseinā , es ar prieku iesaku 7, lai gan tas viss notiek saulē , kur es personī gi apdegos. Daudzas kā zas viesnī cā , pat nokļ uva ceremonijā . Vā rnas ir cits stā sts, tā s ir visur, dzer ū deni no baseina, peldas, ī si sakot, tie tū risti. Viņ i nepievē rš uzmanī bu cilvē kiem.
5) Okeā ns pastā vī gi ir vē trains, jū s nevarat mierī gi peldē t. Bet mī dī t pa viļ ņ iem un pilnas biksī tes č ī kstē t ir JĀ . Bet jautri)))
6) Ekskursija devā s no saimnieka ar gidu Randž o uz Kandiju, ziloņ u audzē tava, garš vielu dā rzs tikš anā s ar dakteri-DIVORION, nepē rk garš vielas tie ir pā ri ceļ am no viesnī cas par puscenu, bot dā rzs, tē jas plantā cija, dā rgakmeņ u rū pnī ca, Budas templis. TAS IR SUPERĪ GI, neko tā du nebiju piedzī vojusi. Mē s ar vī ru jau bijā m pā rbijuš ies pē c 2 stundu braukš anas lī dz pirmajai pieturai. No 05 lī dz 22 tas ir par daudz, es nezinu, kā var visu apbrī not, ja uz ceļ a nav komforta, autobuss š ausmī gi smird pē c smarž u eļ ļ ā m. Es neesmu ī paš i izvē lī ga, un tas, ka man ir tikai 27 gadi, bet pat es to nevarē ju izturē t. . . Beigā s, kad cilvē ki lū dza apstā ties, lai iegā dā tos augļ us, mū su Randž ans aizmiga un mē s atbraucā m bez augļ iem....
Ī sā k sakot, ko lai saka, principā pā rē jais bija veiksmī gs, saule, okeā ns, mī ļ ie, bet valsts ir ļ oti nabadzī ga, visi vē las jū s maldinā t. Es vairs nebraukš u uz Š rilanku.
аватар gvineja85
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vakar atgriezā s! Sheri Laka ir ļ oti skaista sala un okeā ns un saule...man tas viss patī k . . bet par viesnī cu es teikš u tik pamatī gi 3 ! ē dienu izvē le ļ oti slikta - jū ras produkti nav iekļ auti bufetē ! Cenas viesnī cā ir % reizes lielā kas nekā lielveikalā ! Istaba ! ! - sasists, pē dē jā dienā uz balkona izkrita stikls)) Kopā ar mani istabā dzī voja ķ irzaka)) Brī dinu - VISI braucieni ar gida pavadī bu no viesnī cas bū s 3 reizes dā rgā ki nekā tikai ar taksi un brauc pats! Veikalos ceļ vež i par otkatiem, lai uzreiz var palū gt apstā ties kur gribi nevis kur atvedī s - piemē ram, gribē ju nopirkt tautas drē bes sarri - š oferis mani vispirms atveda ar tuk tuk kur viņ am bija atsitiens - mē ģ inā ja pā rdot sarri par 35000. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā s! Sheri Laka ir ļ oti skaista sala un okeā ns un saule...man tas viss patī k . . bet par viesnī cu es teikš u tik pamatī gi 3 ! ē dienu izvē le ļ oti slikta - jū ras produkti nav iekļ auti bufetē ! Cenas viesnī cā ir % reizes lielā kas nekā lielveikalā ! Istaba ! ! - sasists, pē dē jā dienā uz balkona izkrita stikls)) Kopā ar mani istabā dzī voja ķ irzaka)) Brī dinu - VISI braucieni ar gida pavadī bu no viesnī cas bū s 3 reizes dā rgā ki nekā tikai ar taksi un brauc pats! Veikalos ceļ vež i par otkatiem, lai uzreiz var palū gt apstā ties kur gribi nevis kur atvedī s - piemē ram, gribē ju nopirkt tautas drē bes sarri - š oferis mani vispirms atveda ar tuk tuk kur viņ am bija atsitiens - mē ģ inā ja pā rdot sarri par 35000. tugriks- palū dzu atvest uz bā zi, nopirku par 1500)) neesiet sū cē ji! Kilograms vidē ja izmē ra garneļ u bazā rā ir 250 rū pijas viesnī cā -6500 !
1 dolā rs-130 rū pijas! Maini likmi lidostā.129-128! viesnī cā.119! Izskatā s, ka tas tā ir! Es braucu uz Indiju)) Visi forš ie ceļ ojumi)
аватар kovilina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visiem, kas š aubā s, atbilde ir viena – jā iet! Tas viss garlaicī gais lidojums, salū zis autobuss un plus autobuss nevarē ja piebraukt lī dz viesnī cai, bija jā brauc ar tuk-tuk, tas tikai papildina eksotiku. Visi ir ļ oti draudzī gi un laipni cilvē ki. … Tomēr ▾ Visiem, kas š aubā s, atbilde ir viena – jā iet! Tas viss garlaicī gais lidojums, salū zis autobuss un plus autobuss nevarē ja piebraukt lī dz viesnī cai, bija jā brauc ar tuk-tuk, tas tikai papildina eksotiku. Visi ir ļ oti draudzī gi un laipni cilvē ki. Viesnī ca ļ oti tī ra, eiropeiska. Ē diens izcils, katrs atradī s sev visu, ko vē las, kas neiztur asu ē dienu, atradī s sev pē c vē dera. Bija brokastis un vakariņ as, viņ i pusdienoja ar alu, ananā siem, sviestmaizē m, viņ i paņ ē ma visu restorā nā , neviens neapstā jā s, viņ i tikai smaidī ja) Visu, ko viņ i neē da, apē da burunduki un vā rnas. Viņ i ņ ē ma ekskursijas un gidu, viņ u sauc Kinzli, viņ š labi runā krieviski, cenas ir ļ oti normā las. Pludmalē ir pazī stams Mali pludmales zē ns, viņ š nekrā pjas, strā dā tikai un vienī gi uz otkatiem, tas ir, lai kur viņ š tevi aizvedī s, viņ š saņ em atlī dzī bu. Viņ š nomainī ja mums naudu pē c lidostas likmes un atnesa alu. Aizvedu uz kā du forš u zivju restorā nu, viņ š vienmē r sē ž un gaida, cik vien vajag.
No desmit dienā m trī s dienas ekskursijas, 7 dienas pludmalē , viņ i izklaidē jā s, nedaudz peldē jā s okeā nā , pastā vī gi karā jas sarkans karogs. Bet tas tevi neapbē dinā ja, tu peldi, tad pusi dienas esi klā ts ar smiltī m, tad lej no visā m vietā m) Baseins lielisks, silts. Nedē ļ as laikā viesnī ca ir pustukš a, brī vdienā s ir daudz arā bu un vietē jo iedzī votā ju, tas netraucē . Daž reiz animators organizē ja ū dens polo. Sestdienā s ir diskotē ka, katru vakaru viesnī cas vestibilā dzī vā mū zika, tautas dejas, vietē jie dziedā tā ji, viss ir ļ oti krā sains. Tas viss pirms pulksten 11, ar to pietiek. Pludmale ar zā li, skraida burunduki, ielidoja gā rnis, reiz ieskrē ja mē rkaķ is, bet viņ us vajā viesnī cas teritorijā . Vā rnu ir daudz, reiz nozagts maiss ar pā rtiku, tā s nepā rtraukti dzenā apsargi ar petardē m. Pē c nedē ļ as atpū tas viņ i nevarē ja nā kt pie prā ta, jo bija 100% atpū tuš ies dvē selē un miesā . Nevilcinieties, viesnī ca ir ļ oti forš a. Lai visiem labi atpū š as)))))))
аватар sbeloborodoff
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko vakar atgriezos. Atpū ta tikai š ajā viesnī cā . Pavadī ja vienu nakti citā viesnī cā divu dienu braucienā uz Kandy Sigiriya. Nu ko lai saka! ? Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Viesnī ca ir izdevī ga salī dzinā jumā ar 2 stundu sasniedzamī bu no Kolombo lidostas. … Tomēr ▾ Tikko vakar atgriezos. Atpū ta tikai š ajā viesnī cā . Pavadī ja vienu nakti citā viesnī cā divu dienu braucienā uz Kandy Sigiriya.
Nu ko lai saka! ?
Kopumā svē tki bija izdevuš ies.
Viesnī ca ir izdevī ga salī dzinā jumā ar 2 stundu sasniedzamī bu no Kolombo lidostas.
Viņ i lidoja no Kyiv Air Arabia. Ar pā rmaiņ ā m Š ā rdž ā . Lidojums aizkavē jā s par pusstundu, bet ieradā s tikai 15 minū tes. vē lā k nekā plā nots. Rezultā tā transplantā cijai 45 minū š u vietā . tas bija 30.
Bet, ņ emot vē rā to, ka Kijevā joprojā m tiek reģ istrē tas iekā pš anas kartes abiem reisiem, problē mu nebija. Viņ iem izdevā s iziet cauri arā bu dutikam un joprojā m pakavē ties tvertnē . Tur, starp citu, ir smē ķ ē tava-tualetes, un ir maza bezjē dzī ga.
Reģ istrā cijā ieradā mies vē lu, bet tomē r paspē jā m par papildus samaksu nopirkt vietas pirmajā rindā . 208 UAH no pieres Tikko nokrita cena no 275. Jautā reģ istratū rā .
Lidojums turp un atpakaļ pagā ja bez aizķ erš anā s. Jauna lidmaš ī na A320. No Kijevas izlidoja pirmais reiss - ē diens tik un tā . Nebija svaigs. Otrajā gadī jumā gandrī z nekā nebija. Viss atpakaļ ir labi. Essno ē dieni un dzē rieni tiek apmaksā ti.
Atseviš ķ i es vē los pateikties Š rilankas personā lam reģ istrā cijas laikā .
Mē s atgriezā mies ar 15 kilogramu bagā ž as lieko svaru.
Sā kumā viņ i skaitī ja 290 USD, bet piekrita 200 USD.
Manē jais sā ka pā rkrā mē t koferus, ieliekot vienu rokas bagā ž u lielajā somā , bet iznā ca divas bagā ž as 22-23 kilogramus, + viens ne mazais tā da tipa koferis rokas bagā ž ā uz 13kg. Plus vē l daudz somu un paku. Rezultā tā viņ i bagā ž ā paņ ē ma treš o koferi, uzskaitot to kā rokas bagā ž u. Bet viņ i paskaidroja, ka labā k ar viņ u lidmaš ī nā nejaukties.
Un viņ i saskaitī ja lieko svaru - 3 kilogramus. Ī sto 15-20 vietā .
Samaksā ja 50 vairā k.
Normā li puiš i, es piedā vā ju cilvē kam 20 eiro, viņ š teica, ka nepieņ ems un ka nopelnī s maksimums 50 $.
Kopumā Š rilankas uztvē rē ju attiecī ba ir stabila 5.
Koferi nebija ietī ti folijā , tikai viens. Viss izdevā s 100%.
Par viesnī cu.
1. Norē ķ ins.
Ierados Kolombo pulksten 4:00
Mē s bijā m viesnī cā.7.
Gids, lai kā viņ š centā s, nedeva viņ am ā tru izlī gumu. Bet tiklī dz viņ š aizgā ja, ar smaidu uz lū pā m mums iedeva atslē gas un atnesa mū su bagā ž u. Un 7:30 devā mies brokastī s, kur mū s uzņ ē ma ar smaidu. Tas viss bez kukuļ iem.
Restorā ns bija pustukš s.
2. Ē diens.
Brokastis nav sliktas, izvē le ir liela.
Vienī gais, kas apbē dinā ja, visu laiku keč ups nebija, tā pē c ņ emiet lī dzi vai iegā dā jieties tur.
Pusdienas neņ ē mā m. Nevis kā pē c.
Vakariņ as arī nav sliktas, visu nevar izmē ģ inā t. Bet visi dzē rieni ir apmaksā ti, ja ne AI.
Un nav lē ts.
Bet neviens neaizliedz ņ emt lī dzi uz istabu ē dienu.
Jū s mierī gi paņ emat š ķ ī vi un iekā pjat istabā un dzerat visu, ko sirds kā ro. Š eit nav Tunisijas-Ē ģ iptes sarkanā kakla.
Jū s pat varat iepriekš pasū tī t brokastis savā numurā .
Ir pilnvē rtī ga apkalpoš ana numurā . Atš ķ irī bā no Tunisijas, kur AI AlaCarte vakarā ē dienkarte ir saī sinā ta lī dz neiespē jamai, un nav nekā prā tī ga ē st.
3. Izklaide.
Neviens ī paš i. Treš dienā s pirms vakariņ ā m kokteiļ u vakars. Vieglas uzkodas un kokteiļ i, no kuriem izvē lē ties. Viss ir bez maksas.
Pie bā ra gandrī z katru vakaru skan dzī vā mū zika. Dienu vē lā k viņ i atved ziloni Moniku, jū s varat braukt par naudu.
Nav diskotē ku, nav animā cijas vispā r.
Daž kā rt apmeklē tā ju grupas pasū ta atseviš ķ i, ar tā m var pabū t.
Vā rdu sakot - 100% relaksā cija.
Ir SPA salons, aizvedu sievu uz spa akciju. Masā ž as veids ar atlaidi. 15 USD par 30 minū tē m. Rezultā tā bija 20
Jebkuri nodokļ i apē da vē l 5
Viņ i tur vairs negā ja.
Var peldē ties okeā nā , bet tas ir grū ti. Lieli viļ ņ i.
Ja skatā ties uz jū ru, duš a atrodas viesnī cas stū rī pa labi.
Baseins ir hlorē ts. Tī rs.
Kraukļ i neko daudz nesaņ em. Darbinieki laipni noslauka ekskrementus no krē sliem un galdiem.
4. Personā ls.
Atsaucī ga un smaidī ga. Kā tu izturies pret viņ iem, tā viņ i izturas pret tevi.
Pē c divā m dienā m istaba tika mainī ta, jo mū su gaisa kondicionieris nedarbojā s labi.
Peldmē teļ i ir jā pieprasa. Viņ i to nedos.
Ja nepiecieš ams, tiek mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Palagi sasmē rē jā s jau pirmajā dienā un uzreiz nomainī ja.
Likā s, ka dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tos nemetot uz grī das. - Acī mredzot krievu ukraiņ u tū risti viņ us mā cī ja)))
Angļ u valodā ir papī rs - Ja vajag nomainī t dvieli, met tos....Un tad papē ž a zī mē jums.
Ne visi uzreiz sapratī s.
5 zvaigž ņ u viesnī ca noteikti. Jums vienkā rš i ir jā uzstā j uz to. ))
Reģ istratū rā ir viens kolē ģ is, viņ š saprot krievu valodu.
Tā tad, labi atpū tieties.
аватар vicapost
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tagad 02/09/2013 mē s atpū š amies apmē ram. Š rilanka, viesnī cā Blu Water 5 *. Viesnī ca attaisnoja visas cerī bas, nevis 5 * - solī ds 4. Viesnī ca ir koloniā lā stilā , nedaudz nobruž ā ta, ē diens ir tikai kauš anai (mē s paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, ko mē s jums iesakā m) - tik daudz labuma - š is nav paredzē ts vā jprā tī gajiem. … Tomēr ▾ Tagad 02/09/2013 mē s atpū š amies apmē ram. Š rilanka, viesnī cā Blu Water 5 *. Viesnī ca attaisnoja visas cerī bas, nevis 5 * - solī ds 4. Viesnī ca ir koloniā lā stilā , nedaudz nobruž ā ta, ē diens ir tikai kauš anai (mē s paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, ko mē s jums iesakā m) - tik daudz labuma - š is nav paredzē ts vā jprā tī gajiem. Laiks lielisks, nav karsts, lai gan, kad atbraucā m (07.02. 13. ) bija ļ oti smacī gs, mitrums 100%. Par brī vdienā m Š rilankā kopumā : Neiesaku hipertensijas slimniekiem, cukura diabē ta slimniekiem (š eit , ja ir salds, nu ļ oti salds), laiks jū tī giem cilvē kiem un maziem bē rniem (galu galā ļ oti grū ts lidojums, ilga un grū ta pā rcelš anā s uz dzī vesvietu). Par ekskursijā m nerunā sim, es rakstu par viesnī cu:
1. Sports - divi ļ oti labi mā la tenisa korti (var redzē t, ka pieskata) - ja nav sparinga partneris, tad spē lē fitnesa instruktors (par velti - lī menis vidē js, bet viņ i cenš as, skaidrs, ka viņ i gribas mā cī ties jo tas ir viņ u darbs). Kas Kijevā -tie zina cik maksā.1. stunda spē lē jot uz zemes. Fitnesa centrs ļ oti labā Eiropas lī menī , tas viss par velti. Sports izcils.
2. Atpū tieties-tur ir Taizemes spa (taju sievietes strā dā ) cenas tur nokož visu dolā ros + vē l 10% kaut kā da blē dī ba. Par kvalitā ti nezinu, nebiju.
3. Teritorija liela, no palmā m noplū kti visi kokosrieksti, lai nevienam nekrī t uz galvas, pietiekami daudz pludmales dvieļ u un sauļ oš anā s krē slu. Pludmales parka personā ls vienmē r ! ! ! gatavs ņ emt lī dzi pludmales dvieļ us un matraci. u003d bezgalī ba. Ū dens silts. Okeā ns ir SPĒ KS. . . Tiesa, ja okeā nā ir daudz cilvē ku, tad gar krastu skrien viesnī cas glā bē js un pieskata.
Š obrī d sē ž am viesnī cā Coffe bar (pē c sā tī gā m grilē tā m vakariņ ā m - viens no ē dieniem ir vesels cepts cū kgaļ as š ķ iņ ķ is - nogriež at sev gabaliņ u) skan dzī vā mū zika (labā angļ u lī menī ) viens alus un kafija ar pienu(brū vē ta kafija kafijas kannā - kur -kaut kas 300 ml + 100 ml piena) un par visiem 5 dolā riem + bezmaksas wi-fi. Mī nus ir vā rnu bars, no rī tausmas lī dz krē slai ir KĀ PĒ Š ANA UN Ā Ķ Ē Š ANA galvā s, sauļ oš anā s krē slos, baseinā utt. Novē rtē jums ir labs.
4. Cipars atbilst 4*-tur pazū d, tur nestrā dā , bet solī ja salabot, bet tas relaksā cijas lī meni neietekmē (istaba mā jī ga, tī ra un ē rta) Var pieslē gt USB zibatmiņ a pie televizora(nav krievvalodī go kanā lu). vispā r viss kas rakstī ts telpas aprakstā , viss ir. Personā ls labi apmā cī ts, tā du ir daudz, tā pē c no viņ a uzmanī bas tas kļ ū st neē rti.
5. Dodamies tā lā k par viesnī cas SIENU (teritoriju). Sā kumā nolē mā m ar kā jā m izstaigā t tuvā ko apkā rtni un lī dz lielveikalam, nogā jā m 200 m un sapratā m, ka 5 km š urpu turpu pie tā da klimata priekš . baltais cilvē ks ir ekstrē mi. Nolē mā m braukt ar TUK-TUK . Rezultā ts tā ds ka š oferis divas stundas veltī ja tikai mums, aizveda kur prasī ja, parā dī ja ko prasī ja, nopirka ko gribē ja, atnesa zem viesnī cas siena - un tas viss par 5 dolā riem. (Alus, rums, ū dens - maksā uz pusi mazā k kā viesnī cā ) . Augļ us nepirkā m, nav jē gas, kokosriekstu sula, svaigas sulas, augļ i, tas viss brokastī s un vakariņ as viesnī cā , pā rē sties negribas.
аватар TERNOP
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, ļ oti uzmanī gs personā ls, pē c "zvaigznes" diezgan pazī stama 4*, teritorija liela, aiz ž oga okeā ns. Krastā dieniš ķ o maizi pelna vietē jie pludmales zē ni. Protams, ar viņ iem ir daudz vieglā k: daudz piedā vā jumu kur paē st, kur nopirkt augļ us, un par nestandarta ekskursijā m / papildus tū risma aģ entū ru piedā vā jumiem / No tiem ir vē rts baidī ties, ļ oti adekvā ti, jauki cilvē ki. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, ļ oti uzmanī gs personā ls, pē c "zvaigznes" diezgan pazī stama 4*, teritorija liela, aiz ž oga okeā ns.
Krastā dieniš ķ o maizi pelna vietē jie pludmales zē ni.
Protams, ar viņ iem ir daudz vieglā k: daudz piedā vā jumu kur paē st, kur nopirkt augļ us, un par nestandarta ekskursijā m / papildus tū risma aģ entū ru piedā vā jumiem / No tiem ir vē rts baidī ties, ļ oti adekvā ti, jauki cilvē ki. ir kaut kā da minimā lā angļ u valoda. Pē c sarunas viņ i izvē lē jā s Raš iko. Iesaku visiem, mū su un mū su draugu pā rbaudī ts. Papildus angļ u valodai viņ am ir nedaudz krievu valoda, tā pē c pilnī gi iespē jams izskaidrot. Ļ oti veikls, labi audzinā ts, uzmanī gs. Iesaku visiem
viņ a tā lruņ a numurs ir 0777443605.
Parādīt vairāk »


iemiesojums anyuta1
Plānojam atpūsties jūlijā-augustā ar bērnu. Izvēlieties starp Hikkaduwa un Wadduwa. Sakiet kur ērtāk., viļņi mazāki, vairāk kafejnīcu, veikalu, hangouts vispār))) top ekskursijām cenas mazākas? Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums bogggg
Sakiet, lūdzu, Blue Water, vai ir izdevīgāk ņemt "BB" vai "HB" diviem? Vai tuvumā ir kādas pienācīgas jūras velšu iestādes? Paldies jau iepriekš. Jurijs
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Уютный отель, расположенный на побережье Ваддувы. Открыт в 1998 году, последняя реновация проведена в 2008 году. Состоит из одного здания разной этажности. Большая ухоженная территория, хороший уровень сервиса и уютные номера, в отделке которых использованы натуральные материалы. Отель подходит как для семейного отдыха, так и для отдыха в кругу друзей. Возможна организация свадебных церемоний.

Atrašanās vieta Отель расположен на юго-западном побережье острова в курортном городке Ваддува, в 33 км от Коломбо и в 65 км к югу от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 2 часов.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, усуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно, Wi-Fi в лобби (бесплатно), магазины (сувенирный, ювелирный), 2 конференц-зала (на 250 и 550 чел.), 3 бара (The Porthole Bar — главный, The Clipper Bar — у бассейна, The Sunset Lounge), кофе-шоп (24 часа), 3 ресторана (The Seven Seas: 24 часа, Admiral’s Room: главный ресторан —шведский стол, The Nautilus: меню a la carte), 1 открытый бассейн, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, сад.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ночной клуб Blue Wave (открыт 1 раз в неделю, по субботам), дискотека по субботам (в ночном клубе), вечернее шоу, спа-центр (есть аюрведические процедуры), массаж (платно), 2 теннисных корта (с освещением) — платно, настольные игры, бадминтон, кулинарные курсы (платно), водные виды спорта платно (за пределами отеля). Обеспечивается трансфер в центр водных видов спорта в Бентоте (около 30 км).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 140 номеров (все с видом на океан):

83 Deluxe (42 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Однокомнатные номера, расположенные на 1–3 этажах. Терраса или балкон.

13 Superior Deluxe (49 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Более просторные однокомнатные номера, расположенные на 2 этаже. Балкон, джакузи.

39 Club Suite (69 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Просторные номера улучшенной планировки, расположенные в отдельном крыле на 1–4 этажах. Балкон или терраса, джакузи.

4 Suite (73 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Двухкомнатные номера, расположенные на последнем 4 этаже. Отдельная спальня и гостиная с зоной отдыха и зоной столовой, балкон, джакузи.

1 Presidential Suite (133 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Самый большой и роскошный двухкомнатный номер отеля расположен на последнем 4 этаже. Спальня, просторная зона отдыха и зона столовой, балкон, джакузи.

Istabās

Потолочный вентилятор, кондиционер, CD/DVD-проигрыватель (кроме номеров Deluxe), телевизор, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар (платно), сейф, Wi-Fi (бесплатно), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), джакузи (кроме Deluxe), ванна или душ, фен, халат и тапочки, утюг и гладильная доска: по запросу, балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Thalpitiya, Wadduwa, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 (0) 38 2235067-8 Fax: +94 (0) 38 2295708
Tīmekļa vietne: The Blue Water Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.