Siddhalepa Ayurveda Health Resort 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.510
№3 viesnīcas reitingā Wadduwa
8.6 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.6 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Wadduwa, 39 km attālumā no Kolombo. Viesnīca tika atklāta 1999. gadā, pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Atrodas Indijas okeāna krastā. Piemērots medicīniskai ārstēšanai.Vairāk →
аватар ensto
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Un tā pē c es sā kš u no paš a sā kuma; ) Ar sievu devā mies atpū sties laika posmā no 06.04 lī dz 18.04, bū š u kā rtī bā: Ceļ š: Lidojums bija no Borispilas, aviokompā nija Windrose caur Dubaiju, ceļ š ir kaut kas, plā notais izlidoš ana bija 2. … Tomēr ▾ Un tā pē c es sā kš u no paš a sā kuma; )

Ar sievu devā mies atpū sties laika posmā no 06.04 lī dz 18.04, bū š u kā rtī bā:
Ceļ š:
Lidojums bija no Borispilas, aviokompā nija Windrose caur Dubaiju, ceļ š ir kaut kas, plā notais izlidoš ana bija 2.05 no rī ta, lidojums tika pā rcelts uz vienu stundu sakarā ar smilš u vē tru Emirā tos, lidmaš ī na bija laba Airbus 321, ē diens bija neņ ē ma uz klā ja, viņ i paņ ē ma lī dzi sviestmaizes un neē da, viņ i ī sti negribē ja, viņ i dzē ra tikai ū deni, lidojums bija garš , viņ i visu ceļ u nesē dē ja ē rti. Emirā tos bija degvielas uzpilde, atveda visu degvielas uzpildes tehniku ​ ​ un sā ka uzpildī t, kļ ū das pē c pat mantas sā ka izkraut, ja nebū tu onkulis ar kaklasaiti, mū su lietas Kolombo jau sen bū tu gaidī juš as; ), Paldies Dievam, viss izdevā s! Dubaijā reiss aizkavē jā s vē l stundu, atkal vē tras dē ļ...Ieradā mies kaut kur 17.00 pē c vietē jā laika, vē l 40 minū tes gaidī jā m, lai visi izietu pasu kontroli, tad beidzot devā mies. Viss, ko viņ i š eit rakstī ja, pā rskaita 1.5 stundas ir visas muļ ķ ī bas, mē s braucā m kaut kur 2.
5, varbū t vairā k, kur 21-30 bijā m viesnī cā , bet tas bija tā vē rts...Ierodoties mū s gaidī ja vakariņ as. Tad mē s devā mies uz pludmali, ar dziļ u ziņ kā ri pirmo reizi paskatī ties uz okeā nu, pa smiltī m skrē ja daudz krabju, un okeā ns dzī voja naktī )
Mū s ā tri nokā rtoja, ekskursijā paņ ē ma superior terases istabiņ u, norunā ja uz vietas pilnī gi bez maksas superior balkona istabā , ļ oti patika, ka pat naudu neprasī ja, cilvē ki ļ oti interesanti un draudzī gi ar laipnā m acī m man tā s sā ka patikt jau no pirmā s dienas. Numuriņ š bija ē rts, tī rs, ar skatu uz baseinu un dā rzu. Tī rī ts katru dienu.
Pati viesnī cas teritorija ir diezgan zaļ a, ar skaistu augu, nav lielu ē ku, maksimums trī s stā vi, kur kā dā no ē kā m par maksu varē ja iziet atveseļ oš anā s kursu no ā jurvē das, kas ir diezgan iedarbī gi. un labvē lī gi ķ ermenim; teritorijā dzī voja daudz daž ā du dzī vu radī bu: 3 monitoru ķ irzakas, hameleons, daudz burunduku, 12 pē rtiķ u ģ imene, mums paveicā s, mums tie bija katru dienu, viņ i nekad neatteica brokastis un vakariņ as uz mū su balkona , tā pē c krā j banā nus. Tā di labie pē rtiķ i, lieli un drosmī gā ki, piegā ja pie mums nepilnus 10 cm, bija gandrī z uz rokā m, bet neļ ā va sev aiztikt, viņ i uzreiz to pamanī ja un aizbē ga, viņ iem garš oja banā ni, bet kad viņ i redzē ja, ka ir vē l š okolā de vafeles , tad tā s sanā ca visgarš ī gā kā s)))
Okeā ns, protams, ir ļ oti spē cī gs, mē rogu nenodod, tieš i ā rā nelaida, tvē ra un ievilka + straume aiznesa pa labi no viesnī cas, ko pat nepamana .
Peldē ties tajā ir kaut kas, ļ oti forš s, kā atrakcija, ne vienu dienu ū dens nebija vē ss, pastā vī gi piens; )) Vakarā smiltī s izskrē ja daudzas dzī vas radī bas, piemē ram, krabji un rapanč iki.
Uzturs:
paē dā m brokastis + vakariņ as, ar galvu pietika. Viesnī cas teritorijā ir divi restorā ni: 1. ar Eiropas virtuvi atrodas netā lu no reģ istratū ras, 2. - ar diē tisko virtuvi, jū s varat izvē lē ties jebkuru. Un tas, ko viņ i š eit rakstī ja, ka ē diens ir tikai diē tisks, tas tā nekā dā gadī jumā nav, virtuve ir daudzveidī ga un diezgan garš ī ga. Un tā tā lā k, brokastojā m diē tiskā restorā nā pie okeā na, ē diens bija daudzveidī gs: cepts speķ is, desiņ as, vista, zivs - ļ oti cieta, bet bija arī mī ksta, katru dienu, divu vai trī s veidu sulas, augļ i - ananā si, papaijas ir stabili gan brokastī s, gan vakariņ ā s, laims, apelsī ni, divu veidu banā ni, daudz daž ā das bulciņ as un kruasā ni, tvaicē tas sē nes, grilē ti dā rzeņ i, grilē ti ananā si, tē ja, kafija, ū dens.
Bet, kas attiecas uz kafiju, godī gi sakot, tā nav ī paš i garš ī ga un patī kama, es neiesaku jums to tur dzert. Vakariņ ojā m Eiropas restorā nā netā lu no vestibila, arī ē diens daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs, no gaļ as lī dz gardai ž elejai un kū kai desertā . Mē s saņ ē mā m viņ u Jauno gadu, tā pē c plus bija arī tradicionā lie pikanti, Š rilankas virtuve, daž ā di kebabi, tie tika gatavoti tieš i pie ieejas, daudz veidu gaļ as, un ar ananā siem un garš vielā m, un ceptiem un ko vien vē laties) Garnē jums ir arī daudzveidī gi, ļ oti garš ī gi rī si ar garš vielā m - nav pikanti, makaroni un viegli salā ti + ķ ekars mē rč u, desertā vienmē r kū kas, un vienmē r daž ā das, viss viegls un atkal garš ī gs + ž eleja un augļ i! ) Personā ls ir draudzī gs, vienmē r piedā vā tē ju, dzē rienus, kafiju.

Ekskursijas:
Mē s devā mies divā s ekskursijā s, pirmā bija ar mū su gidu, otrā ar vietē jo zē nu - Lalu.
Ekskursija uz Kandi kopā ar mū su gida bijuš o galvaspilsē tu maksā ja 25 USD vienai personai + ar jums tikpat vai pat vairā k. Bijā m ziloņ u audzē tavā , bija izvē le vai nu valsts vai privā tā , gā jā m uz privā to, jo tur arī ar tiem varē ja braukt, š tatā braukt nevar, cena tie paš i 2000 rū pijas, viņ i braukt tevi kaut kur min. 20. Nā kamā s vietas ceļ ā uz Kandi bija tē jas plantā cijas, kur apskatī jā m kā tē ja aug un Mlesnas veikals, kur arī nopirkā m daudz garš ī gas un diezgan labas tē jas par labu cenu. Tā pat konsultanti ir ļ oti labsirdī gi un draudzī gi – vienmē r labprā t konsultē par jums interesē još u jautā jumu.
Nā kamā pietura bija Karaliskajā botā niskajā dā rzā , ieeja 10$, tur protams ļ oti skaisti, bet laika bija ļ oti maz, savā teritorijā ir ļ oti liels, vajag vismaz 2 stundas, vai pat visu dienu, lai spī dē tu pastaiga pa š o neparasto skaistumu, vietu, un mē s to noskrē jā m 30 minū tē s vai pat mazā k, un tad ne visu apietā m, bet tikai nelielu daļ u no tā ; ((Tad mū s veda paē st, tur, protams, vairā k laika pavadī ja pie mums, nevis uz Botā nu. Dā rzs, piestā jā m labā iestā dē , paē dā m par 1000 rū pijā m no cilvē ka, nā kamā pietura bija dā rgakmeņ u veikalā un kaut kas lī dzī gs izstā ž u raktuvē m, akmeņ u ieguvei, godī gi sakot, nav ko redzē t, cena ir kosmoss, nemulsiniet š o muzeju))) pat par sudrabu š eit Kijevā var nopirkt daudz lē tā k.
Tad nu jau visi noguruš i devā mies uz Zobu relikvijas templi Kandijā , ieeja 1000 rū pijas, paņ em kaut ko lī dzi, lai piesegtu ceļ galus un citā di plecus nelaidī s, mums ar meiteni bija tā ds gadī jums! ! ! Un ja vē lies nofotografē ties uz Budas fona, tad nekā dā gadī jumā nestā vi ar muguru pret viņ u, vari TIKAI SĀ NOS, tā di ir viņ u noteikumi un paraž as, bija gadī jums, pat tiktā l, ka viņ i pat gribē ja paņ emt kameru un lū dza izdzē st fotoattē lu. Pē c visā m š ī m vietā m mū s aizveda uz pā rtikas veikalu, kur skopojā mies ar vē lmi pē c visa, ko vē lē jā mies no pā rtikas un augļ iem, pē c tam, kad mū s aizveda atpakaļ uz viesnī cu - ceļ š , tas ir kaut kas, mē s braucā m 5.5 stundas, mē s gandrī z kļ uva traks; )) Tas vē l nekad nav noticis, ceļ š bija tik nogurdinoš s!
Otrā ekskursija bija ar ļ oti labu, vietē jo puiku - Lalu, viņ š ir krieviski runā još s, ļ oti apzinī gs, pozitī vs un sirsnī gs jauneklis, vienmē r bija tieš i blakus mū su viesnī cai, pludmalē.
Mē s no viņ a devā mies ekskursijā uz vienu no skaistā kajā m Š rilankas pludmalē m, tā s ir Bentota un Hikkadduwa, mē s braucā m č etri, ar pā ris, izrā dī jā s 15 USD no cilvē ka, automaš ī na bija laba ar gaisa kondicionē tā ju. , pa ceļ am dzē rā m kokosriekstus un piestā jā m gleznainā s vietā s fotogrā fijā m . Kā nokļ uvā m pirmajā pludmalē , tur ir skaisti, protams, nopeldē jā mies, fotografē jā mies, baltas smiltis, tā bija Beruwala, tad devā mies uz Hikaduvu, apmē ram stundas brauciens no Bentotas, Hikaduvā ir ļ oti skaisti, sapratā m ka jo tā lā k uz dienvidiem uz salas, jo skaistā k un paš as pludmales gleznainā kas, tur kopā ē dā m par 3000 rū pijā m, ļ oti garš ī gi un lielas porcijas ! ! !
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar ekskursiju, liels paldies Lala)

Tā tad, ja atrodaties Wadduwa, Kalutara vai kaut kur netā lu no š ī m vietā m, ja rodas jautā jumi, sazinieties ar Lalu, š eit ir viņ a mobilā tā lruņ a numurs - 0094 - 724 -787-786! ! !
Lala mū s dzina pastā vī gi un kur vien vē lē jā mies, uz salī dzinoš i lē tiem restorā niem, kur var nobaudī t svaigas un garš ī gas jū ras veltes un daudzas citas Indijas okeā na dzī vā s radī bas, pē c sulī giem augļ iem, nevis dā rgā m lietā m, somā m un suvenī riem, un pat prasī ja atlaidi mums. Un tā pat kā cilvē ks viņ š pats ir ļ oti labs un labsirdī gs, ir par ko runā t. Tā pē c droš i zvaniet viņ am, viņ š noteikti jums palī dzē s! ! !
Mē s nemaz negribē jā m izbraukt pē dē jā dienā , gribē jā m atkal un atkal atgriezties pirmajā s ieraš anā s dienā s š ajā brī niš ķ ī gajā dvē seles nostū rī , lai tikai tā s nebeigtos. . ar to nepietika, tu ļ oti gribi tur palikt dzī vot, tas ir tā ds miers, dvē seles un ķ ermeņ a miers...nolē mā m, ka noteikti atgriezī simies svē tī tajā zemē - Š rilankā , š is ir mazs gabaliņ š paradī zes. zeme! ! !
Es ievietoš u daž as bildes, lai apbrī notu š ī s salas un viesnī cas skaistumu…
Visiem, kas gatavojas apmeklē t š o vietu - š iku atpū tu un neaizmirstamus iespaidus! ! !
аватар marina8_saf
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m ģ imene, kurā bija divi bē rni 4 un 9 gadus veci. Neskatoties uz plaš i izplatī to uzskatu, ka š ī ir vieta, kur atpū sties bez bē rniem, mū sē jie bija ļ oti apmierinā ti. Mē s lidojā m pavasara brī vdienā s, no sniegotā s Kijevas vasarai, saulei, siltajam okeā nam. … Tomēr ▾ Bijā m ģ imene, kurā bija divi bē rni 4 un 9 gadus veci.
Neskatoties uz plaš i izplatī to uzskatu, ka š ī ir vieta, kur atpū sties bez bē rniem, mū sē jie bija ļ oti apmierinā ti.
Mē s lidojā m pavasara brī vdienā s, no sniegotā s Kijevas vasarai, saulei, siltajam okeā nam.
Lidojā m ar nosē š anos degvielas uzpildei Dubaijā .
4.5 stundas uz Dubaiju, 1h. Degvielas uzpilde prasī ja 4.5 stundas. uz Kolombo. Mū su baž as par lidojumu (bē rniem) neapstiprinā jā s. Manuprā t, lidojums viņ iem bija pat vieglā ks, pā rsvarā gulē ja un nedaudz vairā k skatī jā s multenes, tā ka viss ok.
Lidostā mainī ja naudu un nopirka SIM karti mobilajam telefonam.
No Kolombo lī dz viesnī cai mums bija apmē ram 3 stundas. Pā rvietoš anā s pa valsti ir tikai lielā kais mī nuss - braukš anas stils, ceļ i. . . Tas ir neaprakstā mi.
Viesnī cā ieradā mies, kad jau bija tumš s, mū s uzreiz aizveda uz istabā m, bet tā pē c, ka mums bija 2 istabas, un mē s gribē jā m, lai tā s bū tu tuvu, mums piedā vā ja 1 istabu pirmajā stā vā , bet otro - 2 stā vā . Mē s nebijā m apmierinā ti ar š o un nā kamo. dienā , samaksā juš i starpī bu, pā rvā cā mies uz Deluxe numuriņ iem, vienā bungalo 500 un 501 istabiņ a ar skatu uz baseinu.
Viesnī cas iezī me ir tā , ka tai ir savs ā jurvē das centrs. Pā rsvarā cilvē ki ierodas tā dē ļ , bet mē s atbraucā m vienkā rš i atpū sties.
Viesnī cā s ir divi restorā ni, viens pludmalē un otrs iekš telpā s ar gaisa kondicionē tā ju. Sarunā jā m, ka ē dī sim ajū rvē das restorā nā pludmalē (tā mums bija ē rtā k), lai gan atpū tniekiem restorā nā ir daudzveidī gā ks ē diens. Pludmalē pā rsvarā dā rzeņ i, augļ i, zivis, viss ir garš ots ar kariju. . .
Ja vē laties gaļ u, š ī nav jums piemē rota vieta. : )
Istabas tika uzkoptas katru dienu, mainī ta veļ a un dvieļ i, vakarā veikta moskī tu profilakse. Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs.
Viesnī cas teritorija ir labi kopta un tī ra. Pludmale ir bezmaksas, vienkā rš i norobež ota ar sē tu, sauļ oš anā s krē sli zem palmā m, tie vienmē r bija bez maksas. Daudzi putni un dzī vnieki (burunduki, ķ irzakas, ķ irzakas, krabji, pē rtiķ i). Okeā ns bija pā rsteidzoš s, lē kt pa viļ ņ iem ir prieks. Baseins tī rs, cilvē ku maz. viss ā rstē š anā . Gaisa un ū dens temperatū ras atš ķ irī bas vienkā rš i nav.
Vakaros reizē m bija animā cija (tū ristu grupai no Izraē las), protams, nevienam nav liegts ienā kt, bet paš ā viesnī cā tā das nav.
Kā dreiz mums nā cā s izmantot ā rsta pakalpojumus bē rnam, saskaņ ā ar mū su apdroš inā š anu. Viss ir labi. Ā rsts pie mums atbrauca pats, ar zā lē m. (galvenais ir skaidri saprast procedū ru, ja nepiecieš ams)
Ar pā tagu Danu devā mies ekskursijā s. Labs puika, mazliet runā krieviski. Mē s devā mies uz Kandiju (Zobu templis, Botā niskais dā rzs) un uz ziloņ u bē rnu namu. Citreiz devā mies ar viņ u laivu braucienā pa upi, garš vielu dā rzu, kur mums bija masā ž a
Mē s savā ciemā nopirkā m augļ us, ū deni, un pē c omā ru un omā ru un citiem veikaliem devā mies uz Kalutaru 20 km. Uz tuk tuk.
аватар IrinaF8
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2013. gada 13. lī dz 21. martam. Izlidoš ana no Kijevas 23.10, lidojums ilga 10.5 stundas ar pieturu uz degvielas uzpildī š anu Dubaijā (jo bija nakts, Dubaija bija izgaismota ar gaismā m, ī paš i Parus un Palma viesnī cas). Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja lidostā , ar mikroautobusu ar gaisa kondicionē tā ju braucā m cauri Kolombo uz Wadduwa (2 stundas) lī dz viesnī cai. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2013. gada 13. lī dz 21. martam. Izlidoš ana no Kijevas 23.10, lidojums ilga 10.5 stundas ar pieturu uz degvielas uzpildī š anu Dubaijā (jo bija nakts, Dubaija bija izgaismota ar gaismā m, ī paš i Parus un Palma viesnī cas). Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja lidostā , ar mikroautobusu ar gaisa kondicionē tā ju braucā m cauri Kolombo uz Wadduwa (2 stundas) lī dz viesnī cai. Ā tri iekā rtojā s. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi, kopta teritorija, pamesta pludmale, robež ojas ar palmā m, zelta smiltī m, silts okeā ns. . . Numurā ir kondicionieris, TV (pat neskatī jos), vannas istaba (fē ns, dvieļ i utt. . ), tē jkanna, krū zes, kafija, tē ja. Wi-Fi maksas - 2 USD. 1 stunda. Mums bija brokastis un vakariņ as. Brokastis vienmuļ as (olas daž ā dā s versijā s, desiņ as, speķ is, bulciņ as - eiropeiskas brokastis), bet mums pietika. Vakariņ as ir labā kas (jū ras veltes, gaļ a, vista, daž ā di piedevas tiem - viss ir ļ oti garš ī gs, ī paš i kū kas, ananā si un citi augļ i). Tē ja, kafija, glā ze ū dens – bez maksas. Mē s nopirkā m ū deni, jo viesnī ca nesniedz bezmaksas ū deni (pat solī tie 0.5 l uz cilvē ku)
Cenas ekskursijā m no Ziņ u ceļ ojumiem:
Kandi 1 diena (brauciens no viesnī cas 4 stundas) - 120 USD. vienai personai (ja grupa 2-3 cilvē ki), 85 USD. - ja no 4-10 cilvē kiem;
uz Sigiriya 1 diena (brauciens no viesnī cas 6-7 stundas) - 145 USD. vienai personai (2-3 cilvē ku grupa), 135 USD (4-10 cilvē ki)
Hallē.1 diena (braukš ana 3 stundas, pa autobā ni - apmē ram stunda) - 65 dolā ri. vienai personai (2-3 cilvē ku grupa), 50 USD (4-10 cilvē ki)
Nuwara Eliya 1 diena (brauc 5-6 stundas no viesnī cas) - 100 USD. (2-3 cilvē ki), 95 USD (4-10 cilvē ki)
Valsts Yala Park vai Udawalawe (tā lu, negā ja) par 1 dienu - 170 USD. (2-3 cilvē ki), 110 USD (4-10 cilvē ki)
Ekskursijas var apvienot.
Cenas ekskursijā m netā lu no Lalas posta nav daudz lē tā kas (Halle 120 dolā ri diviem, no uzņ ē muma - 130 dolā ri), bet var kaulē ties (kaut ko noņ emt).
Mums paveicā s - mums bija individuā la ekskursija ar gidu no News tū risma firmas - Jagat (ļ oti interesants cilvē ks, esam viņ am pateicī gi par aizraujoš o ceļ ojumu). Ar maš ī nu ar kondicionieri devā mies divu dienu ekskursijā . Pirmajā dienā apmeklē jā m ziloņ u bē rnu namu, Zobu relikvijas templi, garš vielu dā rzus, Botā nisko dā rzu, tē jas fabriku, vilkš anas fabriku. akmeņ us, vakarā baudī ja krā sainā s š rilankieš u dejas. Neaizmirstami iespaidi – labā k par to pā rliecinies pats. Nakts Kandi. Otrā diena - pā rcelš anā s uz Dambulu - alu templi, kurā tiek savā kta lielā kā Budas statuju kolekcija. Pā rsteidza statuju izmē ri, alas, klinš u mā ksla, skati, jo. Templis atrodas kalna galā . Tā lā k mē s apmeklē jā m Sigiriya - Š rilankas galvaspilsē tu mū su ē ras 5. gadsimtā , Lion Rock. Uzkā pš ana uz to ir grū ta (apmē ram 1200 pakā pieni), bet apkā rt ir tik sulī gs zaļ ums, tik satriecoš i skati uz kalniem, kalniem, debesī m, dabu, ka gribē tos uzkā pt otro un treš o reizi. . . Un balti un krā saini visur lidoja tauriņ i. Nedaudz atpū tā mies un paē dā m pusdienas. Vē lē jā mies apmeklē t viduslaiku galvaspilsē tu Polonnaruvu pat ā rpus programmas (labā k saglabā jusies nekā Anuradhapura). Te ir piļ u drupas, klosteri, milzī gas brī vdabas Budas statujas, milzī ga ķ ieģ eļ u pagoda. . . Iespaidu pilni, noguruš i, priecī gi, devā mies uz viesnī cu (7 stundas).
Pē c pā ris dienu atpū tas apmeklē jā m Galles fortu (ar Lalas sē rgu), bruņ urupuč u audzē tavu, paš i gribē jā m peldē ties dienvidu krasta Unavatunas debeszilajos viļ ņ os, bet atpū tnieku ir daudz.
Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, iespaidu okeā ns, š rilankieš i ir draudzī gi, noteikti atgriezī simies. . .
Pilnī gi piekrī tu atsauksmei par viesnī cu no akimč ikas.
Neaizmirstamus svē tkus jums! ! !
Слоновий питомник Пинавеле Нам бы такое изобилие свежих фруктов Золотой храм Пещерный храм в Дамбулле Сигирия - львиная скала
аватар beetle_2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 01.04. 2013 lī dz 01.10. 2013. Ļ oti labi atpū ties!!!!! ! ! Bijā m divi precē ti pā ri (bē rni palika mā jā s). Lidojums garš , nogurdinoš s, bet Š rilanka ir tā vē rta! ! ! Lidmaš ī nā viņ i paņ ē ma lī dzi savas sviestmaizes, tas nav aizliegts, bet uz kuģ a varē ja arī pasū tī t ē dienu. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 01.04. 2013 lī dz 01.10. 2013. Ļ oti labi atpū ties!!!!! ! ! Bijā m divi precē ti pā ri (bē rni palika mā jā s). Lidojums garš , nogurdinoš s, bet Š rilanka ir tā vē rta! ! ! Lidmaš ī nā viņ i paņ ē ma lī dzi savas sviestmaizes, tas nav aizliegts, bet uz kuģ a varē ja arī pasū tī t ē dienu. Ierados agri no rī ta, viesnī cā nonā cu ap 5:00. Mums nebija agrā s reģ istrē š anā s, tač u mū s reģ istrē ja stundu pē c ieraš anā s.
Pati viesnī ca ir maza, klusa un mierī ga. Ja jū s meklē jat izklaidi, tad jū s noteikti š eit neesat. Un mē s meklē jā m klusu relaksē još u brī vdienu un atradā m to Siddhalepe. Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. viens no atpū tniekiem rakstī ja, ka viņ i uzliek ā jurvē das procedū ras, tā nav taisnī ba. Viņ i mums pat nepiedā vā ja! Runā jā m ar š ī s viesnī cas dakteri, viņ a pat nemanī ja, ka jā apmeklē š ī s procedū ras. Ja gribi atpū sties - atpū ties, ja vē lies ā rstē ties – ā rstē jies.
Pē c atpū tnieku atsauksmē m (liels paldies) atradā m puisi Lalu, kurš organizē ja visas mū su ekskursijas. Ekskursijas bija ļ oti forš as! Bija ziloņ u audzē tavā , Budas templī , Galles fotoattē lā , botā niskajā dā rzā , bruņ urupuč u fermā . Viss ir ļ oti forš i, bet, tā kā mums bija tikai septiņ as dienas, mē s nedevā mies visur, kur gribē jā m.
Man ļ oti patika Š rilanka, maigs klimats, krā š ņ a daba, satriecoš s okeā ns, un mē s stingri nolē mā m, ka š eit vē l atgriezī simies!! ! ! Tā tad mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs, un es novē lu jums to paš u !!! ! !
аватар keu-konte-gatta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esam tū risti no Ukrainas, atpū tā mies no 2.12. 12 lī dz 10.12. 12 viesnī ca vienkā rš i lieliska, numuriņ i forš i, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, uzkopš ana arī ir, pludmale vē sa, trubas nav, arī restorā ns, tur ir vasaras galds ar skatu uz okeā nu, un slē gts (viņ š ir nedaudz sliktā ks). … Tomēr ▾ Esam tū risti no Ukrainas, atpū tā mies no 2.12. 12 lī dz 10.12. 12 viesnī ca vienkā rš i lieliska, numuriņ i forš i, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, uzkopš ana arī ir, pludmale vē sa, trubas nav, arī restorā ns, tur ir vasaras galds ar skatu uz okeā nu, un slē gts (viņ š ir nedaudz sliktā ks). Ē diens izcils - zivis visu laiku, austeres, mī dijas, retā k, augļ i mainī ti, VISS garš ī gi, tieš ā m! viesnī ca ļ oti mierī ga, daudzi tū risti atveseļ ojas, tā pē c cilvē kus pie okeā na var saskaitī t uz pirkstiem. peldē jā mies okeā nā , sauļ ojā mies un devā mies ekskursijā s. Salī dzinot ar citā m viesnī cā m, Sidhalepe ir ļ oti mierī ga un eiropeiska viesnī ca. Es ceru, ka mans pā rskats jums palī dzē s!
аватар irina_bobko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2012. gada novembra beigā s. Sezona Š rilankā ir tikko sā kusies. Karstuma nebija vispā r, bet gaisā bija liels mitrums. Tā pē c bija grū ti pierast, ī paš i smē ķ ē tā jiem. … Tomēr ▾ Labdien!
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2012. gada novembra beigā s. Sezona Š rilankā ir tikko sā kusies. Karstuma nebija vispā r, bet gaisā bija liels mitrums. Tā pē c bija grū ti pierast, ī paš i smē ķ ē tā jiem. Jo manam vī ram vajadzē ja uzreiz vairā kas cigaretes, lai pē c lidmaš ī nas nomē tā tos ar akmeņ iem. Tas jū tams arī pē c lietu ž ā vē š anas – vē lams paņ emt lī dzi divus peldkostī mus.
Lidojums grū ts, un atvaļ inā jumā jā lido vismaz uz 10 dienā m, uz pā ris dienā m vē l nā ks pie prā ta. Mums nepietika. Turklā t mums vajadzē ja gandrī z divas dienas, lai dotos ekskursijā s.
Ekskursijas. Mums ļ oti patika ekskursija, kuru pasū tī jā m pie pludmales puiš a (vietē jie puiš i pludmalē , viņ i arī sevi sauc par Lalo). Par 15-20 dolā riem katrs (atkarī gs kā kaulē ties, bet kaulē ties vajag visur! ) izkā pā m uz Wadduwa (bija 6 cilvē ki, braucā m mazā busiņ ā ) apmeklē jā m Budas templi, ļ oti skaista, bruņ urupuč u audzē tā ja , garš vielu dā rzs, upes safari, restorā ns. Beechboy mū s aizveda uz restorā nu, kas nebija lē ts, bet cena par to paš u omā ru bija standarta 15 dolā ri. Viesnī cā mē s to pasū tī jā m par tā du paš u summu, lai gan viņ i mē ģ inā ja mū s apkrā pt viesnī cā , kas nedaudz sabojā ja attieksmi par to. Mē ģ inā ja pā rdot nevis trī s, bet piecas porcijas, teicu, lai atņ emu lieko un pā rrakstu rē ķ inu vai zvaniet viesnī cas administratorei. Puiš i ā tri pā rrakstī ja rē ķ inu, saka, ka notikusi kļ ū da. No rī ta, kad devā mies ceļ ā , izrā dī jā s, ka omā rs ir mazs izklaidē jies, tā pē c ar ū deni un oglē m tikā m lī dz lidmaš ī nai. Tā pē c par to paš u naudu bū tu labā k ē st restorā nā .
Starp citu, iesaku nopirkt pamē ģ inā t ingvera alu. Bezalkoholiskais dzē riens, tie, kas mī l ingveru, bū s apmierinā ti. Uz salas uz katras ū dens un alkohola pudeles ir rakstī ta tā s ī stā cena, pievē rsiet uzmanī bu - kā mums ir izgatavoš anas datums, tā viņ iem ir cena. Alkoholu labā k pirkt lielveikalos, tur ir speciā las nodaļ as. Saglabā t. Rums bū s par 10 dolā riem lē tā ks. Bet alu var nopirkt kaimiņ u veikalos - viesnī cā par to prasa 400 rū pijas, veikalā - 160-200. Arī alu iesaku pamē ģ inā t, tikai aukstu. To nevar salī dzinā t ar Obolonu vai Č erņ igovu.
Mē s arī rezervē jā m ekskursiju ar oficiā lu gidu - uz visu dienu. 60 vai 65 dolā ri vienai personai. Ļ oti nogurdinoš i: braucā m ar ziloņ iem, apmeklē jā m garš vielu dā rzu, botā nisko dā rzu, Zobu relikvijas templi, tē jas plantā cijas un fabriku, veikalu (fabrikā uzbrukā m kā traki pirkt tē ju, nesteidzamies, tad bijā m aizvests uz civilizē tu veikalu iepirkš anā s centrā , cenas tā das paš as , bet iepakojums labā ks un izvē le lielā ka, un pati tē ja bū s labā ka, atkritumi tika pā rdoti rū pnī cā ). Mums bija paredzē ts apmeklē t dā rgakmeņ u rū pnī cu, bet nebija laika. Rezultā tā izbraucā m piecos no rī ta, viesnī cā nokļ uvā m pusvienpadsmitos naktī . Labi, ka gids piezvanī ja un palū dza vakariņ as atstā t istabā . Lai arī palikā m izsalkuš i - gurķ u sviestmaize un pā ris mango š ķ ē les mū s neglā ba, nā cā s izglā bties ar alu, lai izdzī votu lī dz rī tam.
Garš vielu dā rzs – sā kumā nezinā jā m, kas tas ir. Tie ir viņ u ā rstē š anas centri, Ajū rvē das. Viņ i audzē visā das garš vielas, augļ us, garš augus un citas lietas, gatavo no tiem eļ ļ as, losjonus, ziedes utt. Piedā vā veikt masā ž u ar eļ ļ ā m - mugura, rokas, galva (kā par velti, bet tad prasa dzeramnaudu, turklā t lī dz 5 dolā riem). Meitenē m - eļ ļ ot un berzē t matus, tā pē c esiet modri, mati tiks sabojā ti. Vienai no mū su meitenē m bija alerģ ija pret eļ ļ u, tā pē c alerģ iskā m - esiet uzmanī gi un neeksperimentē jiet, jautā jiet, ko viņ as smē rē , un nedzeriet visu, ko piedā vā . Ja vē laties kaut ko iegā dā ties, salī dziniet ar cenā m UAH un kaulē jieties. Daž kā rt cenas tiek gandrī z trī skā rš otas, lai jū s varē tu paņ emt rokā s.
Atseviš ķ a saruna – vietē jie. Š ķ iet, ka viņ i ir ļ oti draudzī gi un viesmī lī gi, tač u viņ i cenš as no jums gū t labumu, tā pē c neglaimojiet sev. Mums bija gadī jums - ā rpus viesnī cas iepazinā mies ar pavā ru no mū su restorā na. Viņ š mū s aizveda uz vietē jo garš vielu dā rzu, kur nopirka sandalkoka eļ ļ u lē tā k, uz alkohola tirgu, palī dzē ja samainī t naudu, par to nopirkā m viņ am pudeli par 2 tū kstoš iem rū piju, bet neņ ē ma vē rā tradī cijas - viņ š paņ ē ma pudeli, pat izdzē ra, lai neaizņ emtu, bet tad viņ š sā ka ubagot naudu, kad iekā pā m tuk-tukā , lai dotos uz viesnī cu. Man bija jā dod. Nekad nevar zinā t, ko viņ š bū tu teicis š oferim, viņ š to bū tu atvedis nevietā .
Bet kopumā atpū ta viesnī cas teritorijā ir brī niš ķ ī ga, apkalpoš ana vislabā kajā lī menī , ē diens garš ī gs, lai arī ne daudzveidī gs, nevar salī dzinā t ar Turciju un Ē ģ ipti.
аватар akimchik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojums uz Š rilanku relaksē još a atpū ta, pā riem, bez bē rniem un ne jaunieš iem + eksotika + kluss, mierī gs, maz krievu dzē rā ju tū ristu + vienmē r silts, un ļ oti silts okeā ns - nav krieviski runā još u apkalpotā ju -Okeā ns dienvidaustrumos nav piemē rots tikai peldē š anai, tikai lē kš anai pa viļ ņ iem - labā k neiet ā rpus viesnī cas Lidojums no Maskavas lidot 9 stundas (turp - naktī , atpakaļ - dienā ). … Tomēr ▾ Ceļ ojums uz Š rilanku
relaksē još a atpū ta, pā riem, bez bē rniem un ne jaunieš iem
+ eksotika
+ kluss, mierī gs, maz krievu dzē rā ju tū ristu
+ vienmē r silts, un ļ oti silts okeā ns
- nav krieviski runā još u apkalpotā ju
-Okeā ns dienvidaustrumos nav piemē rots tikai peldē š anai, tikai lē kš anai pa viļ ņ iem
- labā k neiet ā rpus viesnī cas
Lidojums
no Maskavas lidot 9 stundas (turp - naktī , atpakaļ - dienā ). 2 reizes barot. Ir normā li pā rcelt lidojumu, ja tas ir piekrauts ar grā matā m, planš etdatoru un filmu.
Tikš anā s: Tez tour satiekas ar viņ a zī mi, pasaka, kur samainī t naudu (un š ajā valstī acī mredzot to var samainī t tikai lidostā !! ! ), kur nopirkt SIM karti (11 rū pijas minū tē lī dz Maskavai, ielieciet vismaz 1000-1500 rū pijas). Brauciens lī dz viesnī cai bez sastrē gumiem 2 stundas. ar satiksmes sastrē gumiem un ieraš anos visā s viesnī cā s uz ceļ a 4-5 stundas. Tie. lī dz pusdienas laikam jū s tajā bū sit.
Viesnī ca
nav neviena krieviski runā još a personā la. uzkrā jiet sarunvā rdnī cu angļ u valodā vai apgū stiet valodu. bez viņ a nav ko darī t. Jums tiks piedā vā ts garš ī gs dzē riens no garš augiem un aizpildī ta anketa, kurā nekā dā gadī jumā nerakstiet kontaktinformā ciju, jo tie tiks nodoti vietē jiem pludmales zē niem. ja iespē jams, varat duš ā luksusa numurā par 20 USD par nakti. Luksusa numurā ir liela gulta, plazma, ledusskapis, fē ns, duš a un vanna. Kā arī tē jkanna, termoss un tē ja un kafija. No rī ta tī rī ts, ne pā rā k daudz. Vakarā tiek iztaisnota tikai baldahī ns virs gultas. Ar dvieļ u maiņ u vispā r bijā m neizpratnē . mē s beidzā m tikai ar vienu lielu dvieli un daudz netī ru mazuļ u. Tie piedā vā (ja puspansija) brokastis ar gardā m pankū kā m, karstā m desā m, cieti vā rī tā m olā m un bulciņ u ķ ekaru (niecī ga bufete) Un vakarā varat doties uz ā jurvē das ē damzā li (kur ir brokastis) un ē st. neē dami pusvā rī ti kartupeļ i zaļ ajā mē rcē un pupiņ ā s vai aiziet uz restorā nu pie okeā na un ē st normā lu Eiropas virtuvi. Izvē le nav liela, bet katru dienu daž ā di ē dieni. un mū su vā rī tajiem kartupeļ iem ar sī poliem ir pat daudz daž ā du interesantu salā tu un desertu. Bet ne gardē dis, un jū s nesaņ emsit skaidrī bu. Š ī nav jums Turcija. Rē ķ inā iekļ auta tē ja, kafija un ū dens. Papildus maksa: svaigi spiesta sula - 200 rū pijas, vī ns 550 rū pijas, alus (ļ oti garš ī gs) 350 rū pijas. Pusdienā s varat doties uz to paš u restorā nu: ne slikti salā ti par 250 rū pijā m.
Viesnī cā ir liels silts baseins, vakaros (lī dz vakariņ ā m) apgaismots. Ir arī dž akuzi, kas parasti tiek ieslē gta vakarā . Ū dens ir ļ oti silts ar vieglu hlora aromā tu (nu, bez tā neiztikt). Blakus vairā ki sauļ oš anā s krē sli. Dvieļ us un matrač us sauļ oš anā s krē slam ņ emam no onkuļ a pie baseina. Vakarā viņ š pats tā s savā c no visur. un no rī ta var atnest tos uz pludmali. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē (pietiks visiem). ir ļ oti forš i tur gulē t, klausī ties okeā nu, skatī ties uz palmā m un sauļ oties. Galvenais, lai neizdeg – izmanto vismaz koeficientu 30 vai pat visus 50. Citā di apdegums garantē ts. uzkrā jiet pantenolu vai kā du labu lī dzekli pret apdegumiem.
Teritorijā joprojā m dzī vo 3 ķ irzakas un burunduki (slē pjas palmā s. ) Un pieradinā tā s ķ irzakas meklē krabjus smiltī s un ē d tos. ļ oti nekaitī gi dzī vnieki.
Personā ls: Atkā rtoju tikai angliski runā još u, visi sveicina, smaida. Desmit reizes vakariņ ā s jautā s, kurā istabā tu dzī vo (numurs), lai zinā tu, kam izrakstī t rē ķ inu. Reiz pie mums atnā ca apkopē ja sakopt un mē s bijā m istabā un mums uz galda gulē ja nauda, ​ ​ uz kuru viņ š norā dī ja ar lū gumu “Saglabā t”, viņ š bija noraizē jies par mū su labklā jī bu. Daž reiz viņ i izgā ja no telpas, to neaizverot. Un istabas atslē gu viņ a glabā ja zem sauļ oš anā s krē sla matrač a, kurā gulē ja, un atstā ja to tur, dodoties uz okeā nu. Apsardze staigā pa teritoriju - sveš inieki nav ielaisti. Kopumā ar droš ī bu viss ir kā rtī bā .
Okeā ns
tas ir okeā ns, nevis jū ra, tā pē c nepaļ aujieties uz Cote d'Azur un snorkelē š anu, vē rojot zivis vai dibenu. Š is ir elements. tev jā bū t tam gatavam. neticiet tū roperatoriem, kas saka, ka tur var peldē ties. Nē . tas nav ī sts. BET jū s iegū sit daudz neaizmirstamu notecinā š anu un prieku no spē lē š anā s ar viļ ņ iem, lē kā š anas uz tiem, aizrī š anā s un citiem ekstrē mas "peldē š anas" priekiem. Jū s varat izbaudī t okeā nu pilnī bā tā pat vien, ja, protams, esat tam gatavs. Pats okeā ns ir tī rs, tikai viļ ņ i pilni ar smiltī m, tā pat kā tavs peldkostī ms pē c peldē š anā s tajā . Saulriets okeā nā nav ī paš i ē rts, bet jū s varat pielā goties. peldē ties labā k no rī ta - mierī gā ks okeā ns. Mums paveicā s veselas divas dienas, viņ š bija gandrī z mierī gs. viļ ņ i sasniedza parastā s dienā s 1.5-2.3-3 metrus. jū s nevarat peldē t ar matraci - tas jū s aizvedī s. Kopumā tieš i š ajā laikā mū su gids teica, ka janvā ris ir februā ra beigas, visklusā kā okeā na sā kums. Un mums paveicā s ar laikapstā kļ iem - neviena lietus nebija, tikai silts, mitrs gaiss no okeā na. Ir pienā cis laiks ceļ ot š eit.
Ekskursijas
Man izdevā s tikt tikai pie viena, ar gidu no tū res Chamila (vī rietis). Viņ am mums bija sava programma, nedaudz savā dā ka nekā noliktā , bet bija vē l labā k, bijā m pā rguruš i, bet emociju bija daudz. Bē rnudā rza vietā - izjā des ar ziloņ iem (audzē tavā pat jā maksā par fotogrā fiju, bet te vismaz bildē ) nevis tē jas fabrika, tē jas plantā cijas un tē jas veikals (tur 500 gr maisiņ š maksā.650 rū pijas un nevis 1200 kā viesnī cai tuvā kajos veikalos! ). Pē c tam Ajū rvē das dā rzs, kurā jū s vienkā rš i izkrā ps par naudu. Pusdienas ī paš i izvē lē tā restorā nā par 950 rū pijā m, filma un dā rgakmeņ u muzejs ar tā du paš u veikalu (produktu vidē jā s izmaksas ir 250-400 dolā ri). Tad botā niskais dā rzs ar kokiem ar milzī giem stumbriem 2 metru diametrā , kuriem ar pē rtiķ iem nevar pieskarties, bet var nofotografē t) Gagarina stā dī tais koks un vienkā rš i skaisti ziedi. un beidzot mē s nokļ uvā m Kandijā . Lai iekļ ū tu Zobu relikvijas templī , apģ ē rbam jā bū t zem ceļ galiem un pleciem jā bū t nosegtiem. Pats interesantā kais tajā ir Budam ē diena doš anas ceremonija un Zoba kastī tes atvē rš ana, kas notiek 2 reizes dienā un, ja tev ir labs gids, viņ š tev tajā laikā atvedī s. Uz zobu gandrī z neskaties, jo jā aizstā v milzī ga rinda, bet iespaido budisma reliģ ija. Atceļ ā mū s pabaroja ar vietē jo ē dienu - rī su pankū kā m - ļ oti garš ī gi.
Valsts ir ļ oti interesanta. Uz turieni ir jā brauc, plā nojot ekskursijas un viss pā rē jais biedē . Neviens tevi tur neizklaidē s, jo š ī nemaz nav tū ristu valsts, un mē s kā ienā kumu avoti tos krustojam paš ā pē dē jā vietā . Viesnī cā diez vai nekur Eiropā ieraudzī siet superanimā ciju, tā pē c vakarus plā nojiet paš i viesnī cas iekš ienē , un tā kā vakars nā k pē c 18.00 (katrs pasū tī jums! ) Vakari ir gari. Mainiet arī naudu uzreiz lidostā , jo citur nav ko mainī t! Protams, jū s varat uzlabot savu atvaļ inā jumu, izmantojot pludmales cī ņ u izklaides programmu (pludmalē netā lu no Lalas sā mi ir piemē roti), tač u viņ u ekskursijas ir dā rgā kas (tez tour - 35 USD, Lalal - 110 USD). Suvenī ri: ziloņ i, tē ja, maskas un augļ i, un kokosriekstu degvī ns (labā k lū gt gidam vai pludmales zē nam iegā dā ties, jo tū ristiem tas tiek pā rdots par augstu cenu). Bē rniem š ī s brī vdienas nebū s interesantas: viesnī cā nav izklaides programmas, ir tikai bradā jamais baseins, nav arī ī paš a ē diena. Arī okeā nā ar tiem nevar nopirkt un nedoties ekskursijā , kur ir tikai 5 stundu brauciens. Trokš ņ ainiem jauniem uzņ ē mumiem tas arī nav risinā jums: dzerš ana tiek maksā ta, diskotē ka ir tikai Kolombo (40 km ar taksometru - 40 dolā ri). Bet, ja meklē vienkā rš i relaksē još u atpū tu, dvē selei, gozē ties saulē , uzlā dē ties ar jaunu pieredzi un paslē pties no ziemas, tad š ī ir vienkā rš i paradī ze!
Jauku atpū tu!
аватар Lera75
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Eksotiski - š ū puļ tī klā - zem palmā m. Kad dvē sele ir sajū smas pā rņ emta - lieki vā rdi. Š ā di izskatī jā s mū su brī vdienas Š rilankā - š ū puļ tī klā , zem niknā okeā na, palmu ieskautā , un ar regeja mū ziku uz mū ž u. … Tomēr ▾ Eksotiski - š ū puļ tī klā - zem palmā m. Kad dvē sele ir sajū smas pā rņ emta - lieki vā rdi. Š ā di izskatī jā s mū su brī vdienas Š rilankā - š ū puļ tī klā , zem niknā okeā na, palmu ieskautā , un ar regeja mū ziku uz mū ž u. Vakaros - romantiskas vakariņ as - tikko noķ erti krabji un karija rī si - galdiņ i paš ā okeā na malā . Un vē l pieskaitiet - lieliska apkalpoš ana - vai š ī s nav Debesis uz Zemes? Strā dā t? Problē mas? Satiksmes sastrē gumi? - un kas tas ir? Bija tikai okeā ns, saule un visu patē rē još a atpū ta. Starp citu, mums tas izrā dī jā s ne tik dā rgi. Netī š ā m internetā atradā m SOLNZE Tour, Sri Lanka. Š is birojs ir vietē jais – no Š rilankas. Viņ iem bija viszemā kā s cenas. Mē s visiem iesakā m – pat nedomā jiet – kur pavadī t atvaļ inā jumu. Š rilanka - uz visiem laikiem! ! !
Ceylon


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в курортном поселке Ваддува, в 39 км от города Коломбо. Отель открыт в 1999 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Расположен на берегу Индийского океана. Подходит для лечебного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в местечке Ваддува, в 39 км от Коломбо, в 71 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 2,5 часов.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж рядом с отелем.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранение багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды, room service (с 7:00 до 23:00), Wi-Fi в лобби (бесплатно), магазины (аюрведический, ювелирный), комната для переговоров, 2 ресторана, 2 бара, 1 открытый бассейн, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых. Придерживаясь концепции спокойного лечебного отдыха для взрослых, отель не рекомендует размещение с детьми.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Отель ориентирован на оздоровительный отдых, предлагает ряд лечебных аюрведических курсов, занятия йогой и медитацией. На территории есть сад с лекарственными растениями. Волейбол на пляже, бадминтон, карамболь, центр водных видов спорта (в 12 км от отеля, возможна организация трансфера). Фитотерапия. Центр аюрведической медицины (оснащен самым современным оборудованием: консультационные кабинеты, массажные кабинеты, сауны, цветочные и паровые ванны, зал медитаций, йога), специализированный аюрведический магазин.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 50 номеров.

Istabās

Ванна и душ, фен, потолочный вентилятор, кондиционер, набор для приготовления чая/кофе, мини-холодильник, утюг и гладильная доска: по запросу, сейф, телевизор, домашний кинотеатр (только в Deluxe Suite), телефон, балкон или терраса, room service: есть (с 7:00 до 23:00), уборка номера: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 861, Samanthara Road, Pothupitiya, Wadduwa, Sri Lanka.
Tālruņi: Tel: +94 38 2296967 -70
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.