Reef Villa & Spa 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
1.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Dizaina viesnīca ar oriģinālu ainavu un izsmalcinātu koloniālā stila interjeru. Atvērts 2009. gadā. Tas sastāv no galvenās divstāvu ēkas un vienstāvu villu kompleksa. Tiek nodrošināts augsts apkalpošanas līmenis. Tiek organizēti transporta pakalpojumi uz ūdens sporta centru Bentotā. Iespējamas kāzu ceremonijas. Viesnīca ir nesmēķētāju. Viesnīca ir piemērota nomaļai cienījamai atpūtai.Vairāk →
аватар rauf.rasulov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tā bija jau mū su 5. diena Š rilankā . Pirms tam bijā m jau apmeklē juš i divas viesnī cas un paspē jā m pā rliecinā ties, ka sala ir ne tikai garš ī ga un pretimnā koš a, bet arī apkalpoš ana izcilā lī menī . … Tomēr ▾ Tā bija jau mū su 5. diena Š rilankā . Pirms tam bijā m jau apmeklē juš i divas viesnī cas un paspē jā m pā rliecinā ties, ka sala ir ne tikai garš ī ga un pretimnā koš a, bet arī apkalpoš ana izcilā lī menī .
Un š eit tas ir. . . Reef Villa & SPA izklausā s pē c tā ! Jā , un visur, kur ir rakstī ts 5 zvaigznes, cenu zī me ir atbilstoš a.
No pirmā acu uzmetiena viesnī ca izskatī jā s satriecoš i, interjers un dekors bija pā rsteidzoš s, un uz visu bija interesanti skatī ties, labi, zivis improvizē tajā upē pa ē kas perimetru arī ienesa savu garš u. Bet tas arī viss. . .
Kā ds var nolemt, ka esam izlutinā ti, bet izlasi lī dz galam un sapratī si, ka par to paš u naudu saņ emsi ne tikai daudz labā ku servisu, bet arī pieklā jī gu attieksmi ne tikai pret tevi personī gi, bet attieksmē neklausī si pret krieviem vispā r. Jā , tieš i tā pat.
Mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gs menedž eris, visu parā dī ja, izstā stī ja, ierā dī ja istabu un, kas likā s dī vaini, piedā vā ja stundu pirms restorā na apmeklē juma vakariņ ā s izdarī t ē dienu izvē li, kā arī iepriekš pateikt. ka mē s bū tu brokastī s. Dī vaini, bet ok, tad sapratā m kā pē c.
Telpa ir diezgan plaš a, ar daudzā m interesantā m detaļ ā m. Plaš a vannas istaba ar duš u un vannu, uz kuras ir “ierī ce” ar turē tā ju svecei un š ampanieš a glā zei un pat glā ze (diemž ē l viena un tukš a), paš as sveces nav, bet tomē r izskatā s forš i. Bet kā pē c vannas istabā ir tik smacī gs? Hmm. . . jo ventilā cija ir izrotā ts logs uz ielu, tikai logs bez stikla, tikai aile. . . laikam ne tikai smacī gs, bet kukaiņ i vakarā lido, domā jā m (un nekļ ū dī jā mies). Ā , un š eit ir peldmē telis. . . viens. . . diviem, un š eit ir č ī bas, divi pā ri, bet abi ir 38. izmē rs. . . tā sā kā s citas detaļ as. . .
Jā , ir pienā cis laiks vakariņ ā m, mē s nā kam, viss ir jauki. Ē dienu pasū tī jā m iepriekš . Es neatceros tieš i ko, bet divus daž ā dus vistas ē dienus. Viņ i atnes bā ra ē dienkarti, paņ em divas glā zes daž ā da sarkanvī na. Viņ i to atnes atdzesē tu, tā ka glā zes aizsvī st. Lū dzu, ņ emiet lī dzi normā lu temperatū ru. Atnest. Sasodī ts - es nekad neko tā du neesmu dzē ris, saprotams, kā pē c ved aukstu, grū tā k saprast, ka par 10$/glā ze tev atnesa vī nu par 2$ litrā . Es paņ emu alu. Atnes ē dienu, sasodī ts, divus daž ā dus ē dienus. . . abiem uz iesmiem ir vistas iesmi, virsū pā rklā ti ar daž ā dā m mē rcē m. Tieš ā m? Tie ir arī auksti, ieskaitot rī sus! Sasodī ts, paš i negatavo, tā ir ē diena piegā de! Un š ie ē dieni katrs maksā apmē ram 15 USD, kas Š rilankai ir patieš ā m dā rgi.
LABI. Laiks gulē t. Gaisa kondicionē tā js istabā ir lielisks. Mē s ejam gulē t. Ak, kur sega? ? ? Nē...Meklē jam telefonu reģ istratū ru. Reģ istratū ra vairs nav atvē rta. Viņ š , izrā dā s, tikai lī dz pulksten 22. Kā ds pagrieziens piecu zvaigž ņ u butika viesnī cā ! Labi, es ieš u lejā . Gaisma zā lē ir izslē gta, zā lē neviena nav. Durvis uz ielu ir aizvē rtas! Oho! Pavelku vienu, otru, daž i padodas, es izeju, neviens...es redzu figū ras restorā nā , es eju uz turieni. Cilvē ki! Es prasu segu, saka, bet mē s nedodam, tikai pē c pieprasī juma. Es saku, ka vajag. Viņ i saka, ka caur uzņ emš anu. Es saku, ka tas nedarbojas. Bet cilvē ki, viņ i ir draudzī gi, nolemj palī dzē t. Urrā ! Es atgriež os istabā . Klauvē t. ES atveru. Laipns restorā na darbinieks atnesa burkā saburzī tu segu, burtiski. Kur ir segas pā rvalks? Viņ š ir saburzī ts segas iekš pusē ! Un tas arī neizskatā s svaigs. Nolemjam, ka noteikti aizbrauksim, neskatoties uz priekš apmaksu. Sat uzrakstī ja atsauksmi. Izslē dzam gaisa kondicionieri (ar to ir auksti), guļ am bez segas.
No rī ta brokastojam, brokastis - nu, normas, neapmeloš u.
Satiktais menedž eris tuvojas, saka, ka apskatu redzē jis, lū dz dzē st. Paskaidroju, ka nedarī š u, jo tas nav 5* viesnī cas pakalpojums, par 5* viesnī cas naudu. Viņ š piedā vā mums lielas brokastis, tā pē c mē s noņ emam atsauksmi. . . Nopietni? Paskaidroju, ka esam nolē muš i pā rcelties uz citu viesnī cu un labā kais, ko varat darī t, ir atdot naudu par otro nakti. Pā rvaldniece sola runā t ar saimnieku.
Savā cam mantas, ejam lejā , izsaucam taksi. Pienā k pā rvaldnieks, saka, ka saimnieks atteicies naudu atdot. LABI. Vē l vairā k sabojā t atvaļ inā jumu - nav vē lē š anā s, varbū t viņ i par mū su naudu nopirks jaunajiem viesiem peldmē teli vai č ī bas. Bet tad...parā dā s ī paš nieks, pareizā k sakot, viesnī cas ī paš nieks un visu paskaidroja. Kā da eiropeiska izskata dā ma uzsā ka dialogu ar slē ptu ieraš anos - "tu esi lidostā ? ", viņ a jautā , apzinoties mū su lē mumu pā rcelties, tā dē jā di dodot mā jienu, ka mē s to visu sakā rtojā m tā pē c, ka lidojā m prom, un tā pē c. mē s gribam atdot naudu. Skaidrojam, ka nē , nepatika, nolē mā m pā rvā kties. Kundze, izrā dā s, izlasī ja mū su atsauksmi un paziņ oja, ka tā nav 5 * viesnī ca, tad kā pē c pie velna mē s gaidī jā m apkalpoš anu kā.5 * viesnī cā ? (Atgā dinā š u, ka visos rezervē š anas pakalpojumos viņ i maksā tieš i 5 * un izmaksas ir tā das paš as kā.5 * viesnī cā s Š rilankā ). Nu, nevis 5 *, bet sega, kuru jū s nedodat. Uz ko mums augstprā tī gi pateica, ka š ī jums nav kaut kā da Krievija. . . Ko? Un š eit ir š is? Kā ds prieks vispā r ir apmeklē t mū su valsti? Nebija vē lmes ar viņ u runā t tā lā k, un taksis jau tuvojā s. . . ne bez sarkasma, viņ š teica, ka bija patī kami satikt un viņ as izskats daudz ko izskaidro, un mē s braucā m prom.
Tikai 10 km attā lumā no š ī butika viesnī cas kalna viņ i par to paš u naudu atrada ķ ē di, bet patiesī bā.5 * viesnī cu. Ticiet man, visa kvalitā te bija tikai par kā rtu augstā ka, nesalī dzinā mi augstā ka. Vā rdu nerakstī š u, lai neviens to neuzskatī tu par sludinā jumu. Bet, ja paskatā s kartē nedaudz uz dienvidiem, kaimiņ u ciemā , tad domā ju, ka atradī si. Mē s š o soli neesam nož ē lojuš i.
Kopumā neatkā rtojiet mū su kļ ū das. Neticiet lieliem vā rdiem. Uzmanieties no augstprā tī gajiem eiropieš iem Š rilankā . Lai jums lieliskas brī vdienas!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Бутик-отель с оригинальным ландшафтным дизайном и изысканными интерьерами, выполненными в колониальном стиле. Открыт в 2009 году. Состоит из главного двухэтажного здания и комплекса одноэтажных вилл. Обеспечивается высокий уровень сервиса. Организуются трансферы в центр водных видов спорта в Бентоте. Возможно проведение свадебных церемоний. В отеле не разрешено курение. Отель подходит для уединенного респектабельного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в городе Ваддува, в 29 км от Коломбо, в 61 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 2 часов. До железнодорожного вокзала Ваддувы — 10 минут езды.
Pludmales apraksts 65-метровый пляж. Шезлонги, матрасы, полотенца на территории отеля (бесплатно).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранение багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), улуги по глажке одежды (платно), room service: есть (8:00-22:00), ТВ-зал, сувенирный магазин, сад, принадлежности для барбекю (платно), 1 ресторан (диетическое меню, по запросу), 1 бар, 1 открытый бассейн, шезлонги, матрасы, полотенца на территории отеля (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, настольные игры, массаж (платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • jogas nodarbības
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 7 номеров:

1 Lily Pond Suite (65 м2, макс. 2 чел). Однокомнатный номер, ванная комната с ванной и душем, небольшой внутренний дворик со spa-ванной, терраса. Расположен на 1 этаже виллы, вид на сад и пруд, через пруд проложен мостик.

4 Ocean Suite ( макс. 2 или 2+1 чел.) Однокомнатные номера, спальня с зоной гостиной, отдельная зона гардеробной, ванная комната с ванной и душем, душ на открытом воздухе, просторная терраса со старинными качелями. Расположены в виллах на 1 этаже, вид на пруд, сад, океан. Номера отличаются размерами: Ocean Suite Namal — 120 м2, Ocean Suite Sepalika — 112 м2, Ocean Suite Sapumal — 100 м2, Ocean Suite Kekatiya — 98 м2

1 Main House Suite Manel (112 м2, макс. 2 или 2+1 чел.). Однокомнатный номер, спальня с зоной гостиной, отдельная зона гардеробной, балкон, ванная комната с ванной и душем, душ на открытом воздухе. Расположен на 2 этаже главного здания, вид на океан.

1 Main House Suite Nelum (150 м2, макс. 2 или 2+1 чел.). Однокомнатный номер, спальня с зоной гостиной, отдельная зона гардеробной, ванная комната с ванной и душем, два балкона (один с видом на океан, бассейн и сад, второй — с видом на пруд). Расположен на 2 этаже главного здания.

Istabās

Телевизор, CD/DVD-плеер, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф, потолочный вентилятор, кондиционер, мини-бар, набор для приготовления чая/кофе, ежедневно бесплатно 2 маленькие (0,5 л) бутылки питьевой воды, ванная комната, фен, халат и тапочки, утюг и гладильная доска: по запросу, уборка номера: ежедневно, room service: есть (8:00-22:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese 78 Samanthara Road, Wadduwa, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 38 228 4442 Fax: +94 38 228 4431
Tīmekļa vietne: Reef Villa & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).