Dhammika Magic Palace 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.310
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca Dhammika Magic Palace atrodas Wadduwa, 1,5 km attālumā no pilsētas centra un 2 km attālumā no pludmales. Dhammika Magic Palace ir ideāla vieta tiem, kas vēlas atpūsties no steigas, baudīt skaisto dabas ainavu, komfortu un klusumu, atjaunot enerģiju un iekšējo harmoniju.Vairāk →
аватар ElisaWeta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Janvā rī atpū tā s, bija 10 dienas. Mē s pieprasī jā m agru reģ istrā ciju (mū su lidojums ieradā s agri no rī ta), istaba bija gatava 8:00. Istaba tī ra un plaš a, istabā (kas Ā zijā ir ā rkā rtī gi reti) ir pludmales dvielis, vannas dvielis, sejas dvielis un pat č ī bas! Tē jkannas nebija, bet mums kaut kā vajadzē ja. … Tomēr ▾ Janvā rī atpū tā s, bija 10 dienas. Mē s pieprasī jā m agru reģ istrā ciju (mū su lidojums ieradā s agri no rī ta), istaba bija gatava 8:00. Istaba tī ra un plaš a, istabā (kas Ā zijā ir ā rkā rtī gi reti) ir pludmales dvielis, vannas dvielis, sejas dvielis un pat č ī bas! Tē jkannas nebija, bet mums kaut kā vajadzē ja.
Mē s izvē lē jā mies iespē ju ar brokastī m un vakariņ ā m, pa dienu bijā m pludmalē vai ekskursijā s, vakarā pie baseina vai devā mies uz masā ž u. Ī paš i man patika jū ras velš u ē dieni vakariņ ā s un svaigi spiestas sulas brokastī s (ī paš i ananā su un mango), arī brokastī s deva daudz augļ u.
No ekskursijā m man ļ oti patika brauciens uz Kandi uz Zobu relikvijas templi, pastaiga pa Bentotas upi arī bija forš a, mangrovju mež i vienkā rš i pasakaini.
Pati viesnī ca neatrodas netā lu no pludmales, tā pē c, ja pirmā rinda jums ir obligā ta, tad jū s š eit neesat. Tajā paš ā laikā š ī s klases pirmajā rindā viesnī cas ir daudz dā rgā kas. Saimnieks organizē transportē š anu uz pludmali ar tuk-tuk, ja kā dam vajag, mums bija velosipē ds, tā pē c saimnieka tuk-tuk nebija noderī gs. Viņ š labi guļ , gaiss ir ļ oti tī rs un ir daudz daž ā du putnu, it ī paš i vakarā .
Ķ ermeņ a masā ž a amatierim, ja tava ā da mī l dziļ u mitrinā š anu - tad ok, bet man likā s, ka eļ ļ as varē tu bū t mazā k.
Kopumā atvaļ inā jums izdevā s, vienī gais negatī vais bija tas, ka viss bija tik bagā tī gs un kultū ras programma un pludmale un procedū ras, ka atvaļ inā jums ā tri beidzā s.
бассейн
аватар eva8intal
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es izvē lē jos no fotogrā fijā m un atsauksmē m no daž ā dā m lapā m. Es nopirku vairā kas ekskursijas vienlaikus. Man un manai sievai patī k daudz jaunu lietu. Kandy, Sigiriya, Udevalava un Bendota. Nekļ ū dī jos ar izvē li, š ī viesnī ca nav piekrastē , bet ir klusa un tī ra, no rī ta putni tā dzied. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos no fotogrā fijā m un atsauksmē m no daž ā dā m lapā m. Es nopirku vairā kas ekskursijas vienlaikus. Man un manai sievai patī k daudz jaunu lietu. Kandy, Sigiriya, Udevalava un Bendota. Nekļ ū dī jos ar izvē li, š ī viesnī ca nav piekrastē , bet ir klusa un tī ra, no rī ta putni tā dzied. ieraudzī ja zaļ us papagaiļ us un sieva ieraudzī ja pē rtiķ us. mums patika tik skaista veļ a uz gultā m. saimnieks un personā ls ļ oti draudzī gi
хозяин нашего отеля Дамика и наш гид. хорошо знает русский это мы за фруктами приехали это вид из двери нашего номера 42 это мы на сафари Удавалаве
аватар sambba
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies privā tu viesnī cu, prom no izplū des gā zē m un pū ļ a. Atpū tā s ar divu ģ imeņ u grupu ar bē rniem. Mū s izmitinā ja greznā s milzī gā s istabā s. Marmora grī das un mē beles no tī kkoka, kokosriekstu un sarkankoka. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies privā tu viesnī cu, prom no izplū des gā zē m un pū ļ a. Atpū tā s ar divu ģ imeņ u grupu ar bē rniem. Mū s izmitinā ja greznā s milzī gā s istabā s. Marmora grī das un mē beles no tī kkoka, kokosriekstu un sarkankoka. Vecgada vakarā Dammika viesnī cas ī paš nieks mums uzdā vinā ja dā snu maltī ti un ī stu Š rilankas masku dejotā ju priekš nesumu, uguns š ovu un dzī vo mū ziku. Pateicoties Dammikai, mē s uzzinā jā m neticami daudz interesantu lietu par š o valsti, salu, Š rilanku. Š eit vienkā rš i nepietiek vietas, lai uzskaitī tu visas vietas un mū su iespaidus, jo mē s apceļ ojā m valsti ne tikai ekskursijā s, bet arī vienkā rš i vizinā jā mies pa ciematiem, apskatot interesantus nostū rus. Dammika mums palī dzē ja ar suvenī ru un vietē jo gardumu izvē li. Kad bija slinkums doties uz okeā nu, mē s izbē gā m no karstuma baseinā (bē rni vispā r - izkā pa no ū dens paē st un atpakaļ ). Pietiekami daudz ir atstā ts neizpē tī ts un neredzē ts, lai š eit atgrieztos vē lreiz. Ardievu Dammika!
Музыканты на НГ Наш повар Перейро Ден примерки сари на террасе, 3-й этаж здесь была наша сказка


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Dhammika Magic Palace расположен в городе Ваддува, в 1,5 км от центра города и в 2 км от пляжа. Dhammika Magic Palace — это идеальное место для тех, кто хочет отдохнуть от суеты, насладиться красивым природным ландшафтом, комфортом и тишиной, восстановить энергию и внутреннюю гармонию.

Atrašanās vieta Город Маунт-Лавиния и дворец Ричмонд находятся в 20 км от отеля Dhammika Magic Palace, а город Калутара — в 10 км. Города Коломбо и Бентота находятся в 29 км. Расстояние до международного аэропорта Бандаранаике составляет 57 км.
Pludmales apraksts Пляж Ваддува расположился на одноименном курорте на юго-западном побережье Шри-Ланки, недалеко от ее столицы — Коломбо. Это широкий и протяженный песчаный пляж, характерными особенностями которого являются спокойная, непринужденная атмосфера, живописность и малолюдность. Пляж Ваддува покрыт мелким песком золотистого оттенка. Дно также песчаное, заход в воду пологий и удобный. Волны на пляже бывают часто, но, как правило, не очень большие — до 1 метра, так что плавать можно, но соблюдая технику безопасности. Для купания с детьми пляж не очень подходит. Протяженность пляжа: 4 км.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей ресторан, открытый бассейн и детский бассейн.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Гости могут взять напрокат велосипеды. Занятия йогой под руководством опытных инструкторов йоги/мастер регулярно проводятся в отеле. К услугам гостей массажный кабинет, спа-салон и сувенирный магазин. Гости могут посещать фитнес-центр.
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 9 номеров.

Istabās

Удобства в номере: бесплатный Wi-Fi, кондиционер, потолочный вентилятор, холодильник, плиточный пол, ванная комната с душ-кабиной, горячей водой, туалетом и биде, банные полотенца, тапочки, сушилка для одежды.

Adrese No. 52/B/12 Kandaudawaththa, 12650 Ваддува, Шри-Ланка
Tālruņi: +94 71 325 8040
Tīmekļa vietne: Dhammika Magic Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.