Rock Fort Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Šī pludmales viesnīca atrodas Unavatunā, tikai 500 metru attālumā no Unavatunas galvenās pludmales. Uzcelta 2015. gadā. Viesnīca atrodas 4 km attālumā no Bruņurupuču fermas, 8 km attālumā no tējas fabrikas, 77 km attālumā no Siharajas nacionālā parka un 20 km attālumā no Kotavas lietusmeža. Japānas miera pagoda un Yatagala templis atrodas 2,4 km attālumā no viesnīcas Rock Fort Hotel & Spa. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Taras447131
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pati, jo interesē ja tieš i š ī pludmale. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s viesnī cā noritē ja raiti. Istaba bija laba, bet Š rilankas specifikas dē ļ tur bija daudz visā du kukaiņ u. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pati, jo interesē ja tieš i š ī pludmale. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s viesnī cā noritē ja raiti. Istaba bija laba, bet Š rilankas specifikas dē ļ tur bija daudz visā du kukaiņ u. Š eit tas ir lietu kā rtī bā .
Netā lu no viesnī cas var atrast veikalus un restorā nus, visu, ko vē laties. Visu brī vdienu laiku baseinā nepeldē jos, visu laiku paliku pludmalē . Viesnī cai nav savas pludmales kā tā das, tur varē ja tikai sē dē t un skatī ties uz okeā nu. Un, ja jū s peldē jat, jums bija jā iet pa kreisi vai pa labi.
Personā ls š eit ir ļ oti atsaucī gs. Es nevaru komentē t ē dienu, jo es neē du viesnī cā .
Kopumā viesnī ca ir diezgan pieņ emama. Ir mierī gi, nav trokš ņ a un trokš ņ a.
аватар sv852003
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā Š rilankā.2016. gada februā rī . Pats galvenais, kas jā ņ em vē rā , ir apbrī nojamā daba un skati no viesnī cas! ! ! Š ī viesnī ca noteikti patiks tiem, kam patī k aizmigt un pamosties no sē rfoš anas skaņ as, apbrī not skaistā s ainavas no balkona! Viesnī ca ir diezgan maza un uzbū vē ta tā , ka no visiem numuriem paveras skats uz okeā nu! Viesnī ca atrodas uz klints, patiesī bā , tieš i virs okeā na. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā Š rilankā.2016. gada februā rī . Pats galvenais, kas jā ņ em vē rā , ir apbrī nojamā daba un skati no viesnī cas! ! ! Š ī viesnī ca noteikti patiks tiem, kam patī k aizmigt un pamosties no sē rfoš anas skaņ as, apbrī not skaistā s ainavas no balkona! Viesnī ca ir diezgan maza un uzbū vē ta tā , ka no visiem numuriem paveras skats uz okeā nu! Viesnī ca atrodas uz klints, patiesī bā , tieš i virs okeā na. Ja jums patī k apbrī not jū ru (okeā nu), baudī t sē rfoš anas skaņ as, tad jū s noteikti esat š eit! BET! ! ! Viesnī ca atrodas ciemata malā , un tai nav savas pludmales. Tas ir jā ņ em vē rā . Pavisam netā lu, netā lu no blakus viesnī cas, ir plaš a smilš u pludmales josla ar palmā m un mā jī giem š ū puļ tī kliem, kur var iegā dā ties, piemē ram, gardu svaigu arbū zu sulu un lieliski atpū sties! Tur var paē st arī gardas un salī dzinoš i lē tas maltī tes. BET - š ajā pludmalē ir ļ oti spē cī gi viļ ņ i! tur gandrī z neviens nepeldā s! viļ ņ i tevi vienkā rš i notriec, kad tu ieej lī dz ceļ iem dziļ ā ū denī . Tā pē c jū s varat lieliski atpū sties tur, bet jū s to nevarat iegā dā ties. (bet ir lielisks wi-fi). Ja gribē sies peldē t, lī dz paš am ciemam bū s jā dodas vai nu kā jā m kā das 15 minū tes pa ceļ u, vai arī piedā vā s braukt ar tuk-tuk, bet par to prasī s daudz. Bet tur ir garā kā pludmale, jū s varat apstā ties jebkurā vietā un peldē ties. Ja vē laties atpū sties zem lietussarga uz sauļ oš anā s krē sliem, vienkā rš i iegā dā jieties kaut ko pludmales bā rā .
Pā rē jā viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, ē rta, labi plaš i numuri. Angļ u valodā runā još s personā ls. Atpū š as galvenokā rt eiropieš i. Mē s iekļ ā vā m tikai brokastis (tradicionā lā s Eiropas). Mē s devā mies uz ciemu vakariņ ā s. Es iesaku š o viesnī cu pā riem, jaunlaulā tajiem, kuri nav neē rti, ka jums ir jā iet uz pludmali))) un gleznainas dabas mī ļ otā jiem. Mē s devā mies pirms gada, un pā rskats (tas vienkā rš i notika) tiek rakstī ts tikai tagad, tā pē c man var pietrū kt daž as detaļ as. Bet es ceru, ka š is pā rskats kā dam palī dzē s atstā t iespaidu par viesnī cu.
пляж, который рядом с отелем (с сильными волнами) местных школьников привезли на экскурсию)) кровать с балдахином в номере ванная комната в номере


iemiesojums feld_max
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Unavatunas pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Unavatuna
Pludmales

Отель расположен на побережье города Унаватуна, всего в 500 метрах от главного пляжа Унаватуны. Был построен в 2015 году. Отель находится в 4 км от черепаховой фермы, в 8 км от чайной фабрики, в 77 км от национального парка Сихараджа и в 20 км от тропического леса Коттава. Расстояние от спа-отеля Rock Fort до японской Пагоды Мира и храм Ятагала составляет 2,4 км. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2,2 км от Unawatuna Railway Station. Аэропорт Koggala – в 7,4 км.
Pludmales apraksts У отеля собственная пляжная зона.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей общий лаундж/гостиная с телевизором, услуги консьержа, камера хранения багажа, ускоренная регистрация заезда/отъезда, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер. Экскурсионное бюро. Услуги по глажению одежды. Размещение домашних животных не допускается. Есть места для курения.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В округе популярен дайвинг, ныряние с маской и трубкой, рыбная ловля (за территорией). В отеле есть услуга массажа.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 30 номеров.

Istabās

Все номера оснащены телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. В некоторых номерах обустроена гостиная зона для отдыха после насыщенного дня. В распоряжении гостей каждого номера собственная ванная комната с душем и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Dalawella, Unawatuna, Galle, Sri lanka
Tālruņi: +94912250341
Tīmekļa vietne: Rock Fort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).