Calamander Unawatuna Beach 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.210
№5 viesnīcas reitingā Unavatuna
6.0 Numurs
7.2 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Mājīga viesnīca atrodas Unavatunā ar dzīvīgu, nepiespiestu atmosfēru, daudzām kafejnīcām un veikaliem. Netālu no viesnīcas atrodas senais Portugāles Fort Galle. Atvērts 1982. gadā, pēdējo reizi renovēts 2013. gadā. Viesnīca sastāv no četrstāvu galvenās ēkas, vienas trīsstāvu un vienas divstāvu ēkas pie baseina. Piemērots budžeta brīvdienām pludmalē.Vairāk →
аватар chargermann
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s palikā m viesnī cā.12 naktis. 4 pieauguš ie. Gandrī z uzreiz iekā rtojā mies. Divas istabas pirmajā stā vā , netā lu no reģ istratū ras. Š eit pozitī vais beidzas. 1. Istaba bija slikti iztī rī ta. Grī das nekad netika mazgā tas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.12 naktis. 4 pieauguš ie. Gandrī z uzreiz iekā rtojā mies. Divas istabas pirmajā stā vā , netā lu no reģ istratū ras. Š eit pozitī vais beidzas.
1. Istaba bija slikti iztī rī ta. Grī das nekad netika mazgā tas. Dvieļ i nomainī ti netī ri uz to paš u visi notraipī ti. Gultas veļ a tika mainī ta reizi divā s nedē ļ ā s, un bū tu labā k, ja to nedarī tu. Ļ oti izmazgā ts brū ns palags. Tagad +. Istabā katru dienu bija ū dens uz divā m pudelē m. Kafija un tē ja gandrī z vienmē r.
2. Jū ra. Tā kā bija februā ris, joprojā m bija viļ ņ i. Ne vienmē r bija droš i izkā pt no ū dens. Ū dens ir caurspī dī gs, kas ir plus. Mī nuss - uzreiz pie krasta ir ļ oti dziļ i. Bē rniem peldē ties neiesaku. Burtiski vienu metru sekla un tā lā k klints. Mī nuss - smiltis pludmalē nav sliktas, bet nav labi iztī rī tas. Suņ u ekskrementu ir daudz, tā pē c iesaku vienmē r skatī ties zem kā jā m. Turklā t viņ i spē lē ja volejbolu uz dzijas.
3. Ē diens. Noteikti trī s. Brokastī s bija: olu kultenis, cieti vā rī tas olas, bekons, ievā rī jums, bulciņ as, svaigas sulas uz pusē m ar yuppie pulveri. Bet visnepatī kamā kais ir tad, kad maksā par bufeti, un viņ i tev dod augļ us pa mazam gabaliņ am. Tie. tu stā vi un gaidi, kad viesmī lis nogriezī s ananā sa gabaliņ u, tad prasi, ko vē l gribi, un griezī si mazu arbū za gabaliņ u ilgi un lē nā m, liekas, ka viņ iem ir augļ i zelta vē rti, tā pē c tu pats tos nevari paņ emt. Kafija ir pretī ga - tikai ū dens. Pusdienojā m viesnī cas restorā nā , jo pludmalē arī pusdienas nenotiek. Viesnī cas restorā nā visi ē dieni ir a la carte un to izvē le ir maza. Vakariņ ojā m kafejnī cā s labajā pusē , ja ar skatu uz jū ru. Plus - "Tartarugā " blakus viesnī ca - labs restorā ns.
4. Personā la attieksme ir pā rsteidzoš a. Neviens nevienu nesveicina. Ja prasī siet ē dienkarti vai rē ķ inu, jums bū s jā gaida 30 minū tes. Galdi nav noslaucī ti, salvetes, galda piederumi, viss, ko vajag pajautā t. Pretī gā kais personā ls, ko jebkad esmu satikusi. Pilnī ga vienaldzī ba pret visu. Reiz viņ i sadedzinā ja picu, atnesa to un pat neatvainojā s. Ģ enerā lmenedž ere, sieviete, ļ oti tieva un gara auguma, nemaz neuzskata par vajadzī gu sveicinā ties.
5. Ekskursijas. Es neiesaku doties ekskursijā s. Visus sarū gtinā ja tā saucamais "Safari" - tas bija putekļ ains un dreboš s, nebija redzami dzī vnieki. Mē ģ iniet dot naudu bez izmaiņ ā m. Ļ oti nelabprā t dod maiņ u restorā nos un tuk-tuk. Tuktuka cena uz Halli ir 300 rū pijas tur un 300 atpakaļ . Noteikti kaulē jieties, pretē jā gadī jumā jū s paņ ems par piesū cekņ iem. Daudz ubagu.
Kopumā pā rē jo glā ba tikai jū ra. Viesnī ca ir stabilu trī s zvaigž ņ u vē rta un ne vairā k. Ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s izvē lē ties viesnī cu. Jā , un pludmales dvieļ i tieš ā nozī mē , jums ir nepiecieš ams "nopelnī t". Ilgi un velti ubagot, lai viņ u izdod. Kopumā š ī viesnī ca ir pā rā k dā rga.
аватар cveto4ek84
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No Kolombo lidostas jā brauc 2.5-3 stundas. Atkarī bā no satiksmes sastrē gumiem. Viesnī ca ir labā kā piekrastē . Mē s dzī vojā m 11. istabā pie reģ istratū ras, viņ š devā s taisnā ceļ ā uz dā rzu. Mums ļ oti patika. … Tomēr ▾ No Kolombo lidostas jā brauc 2.5-3 stundas. Atkarī bā no satiksmes sastrē gumiem.
Viesnī ca ir labā kā piekrastē . Mē s dzī vojā m 11. istabā pie reģ istratū ras, viņ š devā s taisnā ceļ ā uz dā rzu. Mums ļ oti patika. Labi iztī rī ts, kukaiņ u nebija. Brokastis ir lieliskas. Pusdienas un vakariņ as viesnī cā reti, pā rsvarā pludmales restorā nos.
Viņ i teica, ka jaunie apartamenti ir ļ oti forš i, bet mē s tajos nebijā m, mē s nezinā m. Mū su luksusa numurs bija lielisks.
Пляж Басейн Рынок Пляж. Вид с океана Закат Джангл Бич
аватар vsirf05011971
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š rilankā atpū tā mies 2 nedē ļ as (ģ imene 3 cilvē ki), laiks janvā rī -februā rī ir brī niš ķ ī gs, okeā ns 26-30, gaiss lī dzī gs, mitruma nav, vilnis neslimo. Unawatuna viesnī ca atrodas 3 stundu brauciena attā lumā no lidostas, maza, mā jī ga, ļ oti tī ra, uz katra stū ra ir apsardze, neviens cits cauri netiks. … Tomēr ▾ Š rilankā atpū tā mies 2 nedē ļ as (ģ imene 3 cilvē ki), laiks janvā rī -februā rī ir brī niš ķ ī gs, okeā ns 26-30, gaiss lī dzī gs, mitruma nav, vilnis neslimo. Unawatuna viesnī ca atrodas 3 stundu brauciena attā lumā no lidostas, maza, mā jī ga, ļ oti tī ra, uz katra stū ra ir apsardze, neviens cits cauri netiks. Pludmale ir tī ra, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmales dvieļ i ir jauni un katru vakaru tiek mainī ti istabā . Paņ ē mā m "suite" istabiņ u jaunbū vē (Nr. 508) ar skatu uz okeā nu, vienkā rš i milzī gs! Sanzel 18m ar dž akuzi, istaba ap 40m, kafijas komplekts (regulā ri papildinā ts, kā arī vannas piederumi), LCD TV (krievu kanā ls angļ u val. ). Monitorķ irzakas staigā pa teritoriju, burunduki skrien, pē rtiķ i ā rpus teritorijas. Laba animā cija (joga, volejbols, vē derdejas. . . vakarā dzī vā mū zika) Viesnī cā ir neliels Spasalons un trenaž ieru zā le. Paē dā m brokastis, kuras vē lā k nož ē lojā m, vakariņ as lieliskas (kafija. tē ja ir bezmaksas), Krievijā ir lē tā k maksā t, jo +2 nodokļ i uz vietas (10 un 15%) Vakariņ ojā m pludmales kafejnī cā s, jū ras veltes par santī mu! Dzerā m vietē jo alu "Lyon", ļ oti tumš s rums "Calypso" !! ! aizvedā m uz mā jā m vietē jā veikalā , dutifree nav pieejams! ) Ekskursijas tika veiktas vietē jā aģ entū rā (iziet no viesnī cas uz galvenā ceļ a un netā lu no vī na bodes, aģ entū ra ar izkā rtni krievu valodā ) , saimnieks Surež s labi runā krieviski, lielisks puisis, braucā m ar viņ u pē c vaļ iem, Galā (tad paš i braucā m ar vietē jo autobusu, Galā nopirkā m tē ju, garš vielas, akmeņ us, suvenī rus. . . ), rezervā ts. , makš ķ erē š ana (vī rs noķ ē ra barakudu par 5 kilogramiem, vakarā cepā m savā restorā nā ), vienmē r punktuā ls, pieklā jī gs, maksā caur kasieri, saprā tī gas cenas (kaulē jā s), ceļ ojuma beigā s uzdā vinā ja mums haizivs gabals. Ja tev ir izvē le doties uz Š rilanku vai nē , tad noteikti DĀ C!
аватар victor7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es atvainojos visiem vietnes apmeklē tā jiem un lasī tā jiem - tehnisku iemeslu dē ļ tas izrā dī jā s muļ ķ ī gi ar iepriekš ē jo apskatu. Nosū tu vē lreiz labotā un papildinā tā variantā . Atgriezā s mā jā s pē c divu nedē ļ u atvaļ inā juma Š rilankā , Unavatunā , Beach Resort Hotel. … Tomēr ▾ Es atvainojos visiem vietnes apmeklē tā jiem un lasī tā jiem - tehnisku iemeslu dē ļ tas izrā dī jā s muļ ķ ī gi ar iepriekš ē jo apskatu. Nosū tu vē lreiz labotā un papildinā tā variantā . Atgriezā s mā jā s pē c divu nedē ļ u atvaļ inā juma Š rilankā , Unavatunā , Beach Resort Hotel. Pirms š ī s konkrē tā s vietas izvē les tika veikta sistemā tiska informā cijas meklē š ana internetā , pē c tā s rezultā tiem izvē le kļ uva nepā rprotama: ļ oti gribē ju apmeklē t “mazu paradī zi zemes virsū ”, pagulē t “vienā no 12 labā kajā m pludmalē m pasaule". Visu tur pavadī to laiku un atgriež oties mā jā s, man prā to jautā jums: kas manus tautieš us noveda pie tik mež onī gas, nevaldā mas sajū smas, kas diktē ja entuziastiski rakstī tā s atsauksmes, vai tieš ā m to autori savā garajā vai ne pā rā k garajā mū ž ā neredzē ja neko labā ku?
Par lidojumu uzrakstī š u atseviš ķ u atsauksmi, Air Arabia to ir pelnī jusi. Kolombo lidostā , kur ieradā mies ar divu stundu nokavē š anos, bija jā gaida kā das divas stundas, kas zina, ko, viesnī cā ieradā mies pē c astoņ iem no rī ta, kopš izieš anas no mā jas bija pagā juš as aptuveni 36 stundas. Un tad mū s sagaidī ja pā rsteigums - izrā dī jā s, ka norē ķ inā š anā s notiks 1400, un lī dz tam viesnī cā mū s neviens nevē las zinā t. Formā li viņ iem bija taisnī ba, tā bija rakstī ts vauč erī , bet tajā paš ā kuponā bija manas tiesī bas uzturē ties un brokastis viesnī cā.12 stundas pē c tam, kad izbraucu no tā s uz lidostu.
Divu stundu ieilguš ā s sarunas beidzā s ar ž ē lsirdī gu atļ auju ieturē t brokastis un apmesties istabā , kuras mē beles bija izliktas no ķ ieģ eļ iem un krā sotas uz ģ ipš a, apvienotajā vannas istabā no kanalizā cijas plū da bieza, nepatī kama smaka, un ventilā cijas lū ka no tā s nonā ca restorā na mazgā š anas telpā . Un visa š ī greznī ba kategorijā “superior”! ? . Ceļ š visus spē kus atņ ē ma, protestē t vairs neatlika
No Kolombo lī dz Gallei ir divi ceļ i: vecais, cauri apdzī votā m vietā m, pa kuru brauciens ir vairā k nekā.5 stundas, un jaunā daudzjoslu š oseja ar lielisku pā rklā jumu un dvē seli iepriecinoš u ainavu, tas aizņ em pusi laika. pā rvietoties pa to, un turklā t tas ir daudz droš ā k, bet tā ir problē ma - Par braukš anu tur ir jā maksā . Tā kā pā rskaitī jums ir iekļ auts ekskursijas cenā , tad maksā uzņ emoš ā kompā nija. Kā pē c viņ a nepalielina savus ienā kumus no jums vē l par pieciem dolā riem, ietaupot uz pā rskaitī jumu?
Unavatunas lī cī koraļ ļ u rifa nav un nekad nav bijis, pat pirms pē dē jā cunami, katrā ziņ ā - parastam peldē tā jam bez tehniskiem lī dzekļ iem sasniedzams. Smilš ainajā lī č a dibenā ir neskaitā mi ar aļ ģ ē m klā ti iež u atsegumi. Sē rfs un vē jš pienaglo š ī s aļ ģ es krastā , kuru ū dens atgā dina zaļ o kā postu zupu. Viesnī cas pludmales kā tā das nav un nevar bū t, tas bū tu pretrunā ar valsts likumiem, viesnī ca vienkā rš i atnesa savus sauļ oš anā s krē slus uz brī vpieejas pludmali un ierakā s lietussargos. Pludmalē nemitī gi plosā s bars ļ oti blusu suņ u, nemitī gi sadalot teritoriju savā starpā un cenš oties atpū sties ē nā zem sauļ oš anā s krē sla. Suņ u tualete pludmalē un tuvā kajā apkā rtnē nav atrasta, sekas tam ir acī mredzamas. Piekrastes joslā plaukst daudzveidī gs un kaitinoš s bizness: ik pē c trim minū tē m piedā vā s iegā dā ties lupatas, koka darinā jumus, augļ us, kā dus citus atkritumus, rakstiski aicinā s apmeklē t tuvā kā s ē dinā š anas iestā des un skaistumkopš anas salonu, periodiski ubagu ejas, kas demonstrē savus ievainojumus. Tas iziet cauri dienai.
Lī č a akvatorija nekā dā gadī jumā nav sadalī ta peldē š anas un navigā cijas zonā s, katrs piestā j un dodas tur, kur viņ am ir ē rti. Forš o Š rilankas kapteiņ u un kapteiņ u kronis: paā trinā jums uz pē cdedzinā š anas uz ū dens ar lidojumu uz krastu - uzmanieties, nejauš s garā mgā jē js (bez uzraudzī bas atstā ts bē rns). Bezmaksas un lafa narkomā niem: nemitī gs viegls vē jiņ š no jū ras nes krastā izplū des gā zu mā koņ us no katras pietauvotā s un izbraukuš ā s motorlaivas, laivas, ū densmotocikla, un to lī cī ir vairā k nekā ducis. Vai nu viņ iem visiem ir bojā ts degvielas aprī kojums, vai arī benzī ns ir atš ķ aidī ts ar ē zeļ a urī nu, bet to ir grū tā k elpot nekā pilsē tas smogu krustcelē s.
Nevienam nav ienā cis prā tā mazgā t matrač us uz sauļ oš anā s krē sliem kopš to nodoš anas ekspluatā cijā , kuru pē das ir acī mredzamas un biež i vien neizskatī gas. Visā pludmalē , kur izvietoti sauļ oš anā s krē sli, ir viena metā la atkritumu tvertne un pā ris keramikas podi. Š ī iemesla dē ļ nekaunī gi pludmales apmeklē tā ji visus atkritumus aprakt smiltī s un citi izkaisa. Jā , pludmale tiek tī rī ta, bet tī rī tā ju spē jas atpaliek no piesā rņ otā ju spē jā m.
Papildus iepriekš minē tajam periodiski mē ģ inā jumi pieskaitī t rē ķ inam izmaksas par ū dens pudelē m un š okolā des konfektē m, kas it kā pazuduš as no minibā ra. Sī kumi, bet kaitinoš i.
Nē , tā es iedomā jos “mazo paradī zi zemes virsū ”, lai arī cik entuziastiski to varē tu uzskatī t recenzenti. Pilnī gi lī dzī gu paradī zi par puscenu var dabū t Tunisijā , kur var lidot pa tieš o un divreiz tuvā k, turklā t viss iekļ auts, atš ķ irī bā no Š rilankas HB.
No viena un tā paš a objekta katram subjektam ir savi individuā lie iespaidi un attiecī gie secinā jumi. Esmu attī stī jis iepriekš minē to, un lai Kungs mani soda, ja es izdomā ju vismaz kaut ko no rakstī tā .
аватар emolodec
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š rilanka ir valsts, kas spē j iemū ž inā t un patī kami pā rsteigt! Pirms ceļ ojuma š ķ ū rē ja daudz daž ā du atsauksmju par viesnī cā m, ekskursijā m un valsti kopumā. Atbraukt uz Š rilanku un visu laiku piedzī vot neveiksmes pludmalē ir tikai noziegums! Š eit jums jā dodas ekskursijā s, jā apmeklē tirgus, jā bauda krā sas un jā skatā s uz visā m pusē m! Nevajag braukt uz š o valsti pē c bagā tī bas un greznī bas – tur ir citas vē rtī bas. … Tomēr ▾ Š rilanka ir valsts, kas spē j iemū ž inā t un patī kami pā rsteigt!

Pirms ceļ ojuma š ķ ū rē ja daudz daž ā du atsauksmju par viesnī cā m, ekskursijā m un valsti kopumā.

Atbraukt uz Š rilanku un visu laiku piedzī vot neveiksmes pludmalē ir tikai noziegums! Š eit jums jā dodas ekskursijā s, jā apmeklē tirgus, jā bauda krā sas un jā skatā s uz visā m pusē m!
Nevajag braukt uz š o valsti pē c bagā tī bas un greznī bas – tur ir citas vē rtī bas.

Es centī š os savas atsauksmes padarī t noderī gas.

LIDOSTA. 1) Vē lams samainī t naudu lidostā (izdevī ga likme) savu "mazo" izdevumu aprē ķ ina apmē rā : drē bes, pusdienas kafejnī cā , suvenī ri, masā ž a, augļ i, ū dens u. c. Ekskursiju iegā dei rū pijas nebū s vajadzī gas...š ajā gadī jumā cieniet $$$.

2) Pē rciet vietē jo SIM karti (Dialogs, Mobile vai Yetisalat), no kuras zvani ir lē tā ki nekā Maskavā vai Ukrainā.

3) Nav lieki jautā t vadī tā jam, vai viņ š tevi ved pa jaunu maksas ceļ u vai gā jis bojā.
Pā rsū tī š ana var ilgt kā.2.
5 stundas un 6, un pē c ilga lidojuma tas ir svarī gi. Ceļ i Š rilankā vai, pareizā k sakot, automaš ī nu, motociklu, tuk-tuku, govju, velosipē du kustī ba nav domā ta vā jprā tī gajiem))

TERITORIJA. Mazs, bet priecī gs, ka ir veikls. Tā vietā ā rpus tā ir ko skatī ties (par to vē lā k).

Teritorijā jū s varat redzē t, un klā tbū tnē sē klas, rieksti un barī bas burunduki. Reģ istratū rā ir pieejams melnbaltu Wi-Fi. Tī rs baseins, trenaž ieru zā le. Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs, vienmē r gatavs palī dzē t.

Tū ristu nacionā lais sastā vs: vā cieš i, briti, krievi, ukraiņ i ...lī dz atvaļ inā juma beigā m dominē ja krievi.

Atpū ta viesnī cā nav ballī te, salī dzinoš i kluss.

NUMURS. Mū su istaba bija diezgan plaš a ar normā lā m mē belē m. Tī rī š ana ir laba, katru dienu. Numurā ir viss tē jas un kafijas pagatavoš anai. Ir patī kami katru dienu neaizmirst par divā m ū dens pudelē m. Istabā ir arī lietots seifs. Zā dzī ba nav novē rota.
Santehnika strā dā.
Ziepju rauš anas piederumus nevar ņ emt lī dzi no mā jā m. Ir krē ms, ž eleja, š ampū ns, ziepes, dvieļ i, pludmales dvieļ i, fē ns. Bet mā jā s var iegā dā ties vietē jos dabī gos krē mus, bet galvenais zinā t kur!

Visu UBR telpu izcē lums, tualetes telpas logi vē rsti uz kopē jo koridoru.

Karotes darva: Tū risti, kas atpū tā s viesnī cas vecajā ē kā , ir radoš as dizaina idejas pelē juma veidā...augsts mitrums bija slikts joks.

Pirmajā dienā , kad ierodaties š ajā valstī , jū s saprotat, ka Š rilanka nav tā vieta, kur doties pē c greznī bas. Š eit augstā s prasī bas tiek nomierinā tas.

UZTURS. Mē s paņ ē mā m C + U. Es domā ju, ka tas ir optimā ls. Ē diens kvalitatī vs, garš ī gs, brī ž iem pikants. Jū s varat ieturē t vakariņ as lī dz 22:00 ar dzī vo mū ziku un tē ju vai kafiju b/n. Viņ i nekad nebija izsalkuš i.

Mazliet par pā rbaudī tajā m vietē jā m kafejnī cā m pludmalē:
1) Pa kreisi no viesnī cas (ja paskatā s uz okeā nu) 100 metrus bū s "Pā vs" (garš ī gas jū ras veltes)
2) Pa labi "Tuna Lucky"… laba izvē lne

3) Pa labi, gandrī z sasniedzot akmeņ us, kas ieplū st okeā nā , kafejnī ca "Flamingo"...Garš ī gi kalmā ri un garneles. Kokteiļ i tā , tā , bet solī ja, ka bū s labā k.

4) Blakus "Flamingo" bā ram "Chili" (Č ili): gardi lē ti kokteiļ i mū sdienu mū zikas pavadī bā lī dz vē lam vakaram.

Biju patī kami pā rsteigts, ka viesnī cā ir 3*b/n sauļ oš anā s krē sli ar tī riem matrač iem pietiekamā daudzumā . .

Lagū na, kas ir smilš aina pludmale, ir vislabā kā peldē š anai okeā nā ...daudz redzē ta! Š o lagū nu no dzī vī bai bī stamiem okeā na viļ ņ iem un haizivī m pasargā akmens rifu grē da 300-400 metru attā lumā no krasta.
No rī ta okeā ns ir mierī gs, un tuvā k pusdienlaikam var bū t satraukts. Okeā ns ir pastā vī gi silts (28 *)
"Krū š u" dziļ umā vilnis var pagriezties un trā pī t. Bet mums ļ oti patika te lē kā t pa viļ ņ iem.
Š eit ū denī var redzē t lielu bruņ urupuci. Ja jū s peldat nedaudz dziļ ā k, varat peldē t droš i.

Vieta ir gleznaina. Unavatū nā okeā na krā sa ir pasakaini skaista.
Pludmale ir cieņ a!

Var viegli apdegt saulē ! pat mā koņ ainā laikā . Krē mu var iegā dā ties uz vietas.

Pa labi no lagū nas gala atrodas templis (stupa), kuru gandrī z sasniedzot pludmalē nav viļ ņ u, bet ū dens ir netī rā ks. Š o vietu nedē ļ as nogalē s iecienī juš i vietē jā s ģ imenes.

Bentota pludmale, uz kuru mē s gatavojā mies doties atvaļ inā jumā , mū s nepā rsteidza...peldē ties tur ir problemā tiski.
Mirisa un Veligama pludmales ir piemē rotas sē rfoš anai.

Pludmalē dež urē glā bē ji, kas palī dz ar sī kumiem (atver lietussargus, atnes matraci). Viņ i runā vā ciski, angliski...lai gan mums tas nebija aktuā li, jo runā jam tikai krieviski un dzimtajā valodā ))) Visprogresī vā kais no vietē jiem krievu valodu pā rzina tikai "č au", "kamē r" un "kā Vai Tu esi".
Par laimi es satiku vietē jo gidu Lioš a, kurš runā KRIEVU VALODĀ ! ! ! ! ! Par to nedaudz vē lā k.
Pludmalē vietē jie piedā vā tū ristiem daž ā dus suvenī rus: koka figū riņ as, piekariņ us, T-kreklus, pareo, gultas pā rklā jus, augļ us un daudz ko citu. Ja neinteresē , labā k uzreiz pakratī t galvu "zini, ē na", vai arī viņ i var ilgi stā vē t pie tava klā ja krē sla vai galda un hipnotizē t. Visi grib naudu, jo valsts ir nabadzī ga, bet tas, kas dara laimī gu, ir neuzkrī toš s.

BRĪ VĀ AIKA.
Pludmales cī ņ as pludmalē , kas strā dā paš iem un piedā vā tū ristiem ekskursijas, jo citu viesnī cu š eit nav...tā s rū pī gi izņ em no viesnī cas tie paš i glā bē ji.

No vienas puses, labi, ka š ī s pludmales cī ņ as nerada stresu, lai gan no otras puses - tū ristiem izvē les priekš ā neatliek - un nekas cits neatliek, kā doties tū roperatora organizē tā tū rē . Ekskursija no ceļ ojumu aģ entū ras nav labā kais risinā jums...Pā rbaudī ts!
Tū lī t pē c ieraš anā s mū s iepriecinā ja samaksā t par organizē to ekskursiju un tad doties: programma "ne soli pa kreisi, ne pa labi", š urp cauri Eiropai un vesela autobusa krava cilvē ku.

Tad devā mies tikai ar Leš u, ko nejauš i uzzinā jā m no kaimiņ u pilsē tas tū ristiem. Š is ir gudrs vietē jais puisis ap 20, kurš mums kļ uva tikai par atradumu...saprot mū s un labi runā krieviski, lai gan zina vā cu un angļ u valodu.

Bija lieta, viņ i tikā s pludmalē ar precē tu pā ri no Kijevas. Svetlana un Koļ a "SVEIKA! ».
Vā rds pa vā rdam, mē s runā jā m un uzzinā jā m...Viņ i, tā pat kā.90% tū ristu, kas uzturas Kogalla viesnī cā s, visu laiku nā k peldē ties mū su Unavatunas lagū nā...jo atklā tā okeā nā tas ir bī stami un gandrī z neiespē jami. Starp citu, viņ i š eit nā k vakaros uz kafejnī cā m un diskotē kā m, jo ​ ​ Kogallī tā visa vienkā rš i nav, un 18.00 jau ir tumsa, klusums un kurlums, pat gulē t!
Padoms: manuprā t, labā k ir iegā dā ties ekskursiju uz Unavatū nu, nevis teorē tiski apsvē rt viesnī cu Kogalli.

Š ie puiš i mums ieteica krieviski runā još u gidu Leš u, ar kuru kopā apceļ oja Š rilankas stā vu.
Mums paveicā s, un, kā saka, mē s mantojā m š o vietē jo puisi...un nenož ē lojā m! Un vē lreiz: "Sveiks Kijevā no Odesas! "

Savā pieredzē esam redzē juš i, ka Š rilankā ir ļ oti svarī gi, lai bū tu kā ds, kas var palī dzē t un sniegt padomu, jo nepazī stamā valstī ir daudz jautā jumu. Piemē ram, vietē jos veikalos var viegli nopirkt cepumus vai gā zē tu ū deni ar pipariem, ingveru utt. , un garš vielu dā rzā reimatisma ziedes vietā var iegā dā ties depilā cijas krē mu vai vē l ļ aunā k)))
Lioš a daudzē jā dā ziņ ā bija mū su glā bš anas riņ ķ is, pat elementā rā kajā s lietā s (kas nez kā pē c kļ ū st ī paš i svarī gas ā rzemē s): viņ š kafejnī cā pastā stī s, kas ir ē dams; ekskursiju laikā ieteiks, kam pievē rst uzmanī bu; ko pirkt un ko netē rē t; pā rraudzī t lietas, vest lī dzi uz augļ u tirgu uz veikalu; starp citu viņ š gatavo garš ī gas garneles utt, par ekskursijā m nemaz nerunā jot!

Kā saka, visu var atpazī t pē c salī dzinā juma...Ja nebū tu draugu ieteikumi, es neriskē tu vē lreiz doties simts pudiņ us kā dā s ekskursijā s pa Š rilanku...Rezultā tā mē s devā mies ekskursijā uz Kandiju, un pē c tam uz Ellu, safari, vaļ u...un nenož ē lojā m...Ž ē l, ka tik ī ss atvaļ inā jums!
Tikai tagad esam novē rtē juš i individuā lā s ekskursijas priekš rocī bas: var apskatī t interesantas "netū ristu" vietas, pā rrunā t marš rutu, gū t komfortu un maksimā lu pozitī vismu, netiks ignorē ti galvenie pamatlū gumi, kā tas bija organizē tā ekskursijā , kad nevarē jā m palū gt divas stundas. un atceļ ā mū s pat neapturē ja, lai nopirktu kokosriekstu vai ū deni...teica "nav laika"). Atkal, jū s varat kaulē ties ...un, lai samazinā tu ekskursiju izmaksas, jū s varat viegli atrast tā du paš u tū ristu kompā niju, kas vē las redzē t Š rilanku.

Sā kumā , neskatoties uz labiem padomiem, attieksme pret mū su gidu bija piesardzī ga, jo bija dzirdē ts par vietē jiem audzē tā jiem.
Tač u mums par pā rsteigumu Lioš a izrā dī jā s adekvā ts, atbildī gs, godī gs un dzī vespriecī gs puisis.

Es negribē ju reklamē ties...nepateicī gs!
Bet mē s neesam mantkā rī gi...
mums paveicas ar pā rē jo, varbū t tev vajadzē s š ī puiš a kontaktus:
Tā lrunis: 009.75 8288699 - ja zvanā t no NVS valstī m (dā rgi), +94758288699 - labā k to darī t Š rilankas lidostā.
Pasts: litty @ gmail. com
Viņ š ir vk. com (Litty Sri Lanka)
www. facebook. com (Litty Srilanka)

Manuprā t, lai iemī lē tu Š rilanku, nav vajadzī ga luksusa viesnī ca, bet gan pozitī vs noskaņ ojums un ī stais cilvē ks nenā ks par ļ aunu! ! ! !!

IEPIRKŠ ANĀ S. Sā kotnē ji iepirkš anā s nebija iekļ auta mū su atvaļ inā juma plā nā , bet, kā rā da pieredze, no tiem nav kur iet))) Nopirku: masī vas ā das ceļ ojumu somas; gandrī z vairumtirdzniecī bā savā kti jebkā di krē mi, losjoni, eļ ļ as daž ā dā m kaitē m (forš a lieta pret reimatismu... atkal jā zin kur ņ emt); ne bez gredzena ar briljantiem, nemaz nerunā jot par suvenī riem, T-krekliem un daudz ko citu.

MASĀ Ž A. Pludmalē veica diezgan labu masā ž u. Pirmo reizi viņ i samaksā ja 2600 Rs (20 $) un kaut kā nepā rsteidza. Viņ i vē l riskē ja ar citu pludmales masieri, maksā ja divreiz vairā k, un 100 reizes vairā k prieka un relaksā cijas.
Š is ir apaļ š vī rietis ar 40 gadu mugursomu...diemž ē l neatceros vā rdu.

DISKO.
1-3 reizes nedē ļ ā Unavatū nā notiek diskotē kas: "Happy Banana" (ce, piektdien vai sestdien); tā lā k pa labi aiz akmeņ iem (tr vai sestdien); pa kreisi no viesnī cas vienā no daivinga klubiem (tur bija redzami puiš i ne tikai alkohola reibumā ).
Pa kreisi no viesnī cas atrodas nirš anas skola.

Ir jautā jumi, es atbildē š u.
Ja š is pā rskats kā dam palī dzē s, es priecā š os.

Kopumā viesnī ca man patika, pā rē jais iespaidoja, Š rilanka aizkustinā ja!

Neuzminē š u kad, bet noteikti zinu, ka atgriezī š os š ajā valstī vē l!
аватар Barada
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es vē lē tos ieteikt lielisku dzī vokli Unavatū nā . Ī paš nieki ir krievu ģ imene, kas jau vairā k nekā gadu dzī vo Š rilankā . Dzī vokļ i tapuš i 2012. gadā , pilnī bā mē belē ti un bū tiski atš ķ iras no Unavatunas tipiskajiem piedā vā jumiem uz labo pusi. … Tomēr ▾ Es vē lē tos ieteikt lielisku dzī vokli Unavatū nā . Ī paš nieki ir krievu ģ imene, kas jau vairā k nekā gadu dzī vo Š rilankā . Dzī vokļ i tapuš i 2012. gadā , pilnī bā mē belē ti un bū tiski atš ķ iras no Unavatunas tipiskajiem piedā vā jumiem uz labo pusi. Pat ja jū s neplā nojat katru vakaru rī kot ballī tes un vakariņ as, virtuve un ledusskapis nekad nav slikta ideja.
Gandrī z katru dienu pie mums nā ca pē rtiķ i. No rī ta pamostos no putnu skaņ ā m. Un vakarā uz terases lī goš ana š ū puļ tī klā pie tē jas tases.
Ja ceļ ojat ar bē rniem vai diviem pā riem, tad š is apmeš anā s variants noteikti ir labā ks un ē rtā ks par viesnī cu vai viesu namu.
Терраса Спальня Гостинная Кухня
аватар sistematour
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba 4 * viesnī ca 1. lī nijā lagū nā , uz okeā na gandrī z nav viļ ņ u, jo dabiskie rifi okeā nā . Lieliska aizsargā jama pludmale. Pļ ā vē jiem ļ oti patī k - tū risti, kuri atkā rtoti ierodas viesnī cā . … Tomēr ▾ Laba 4 * viesnī ca 1. lī nijā lagū nā , uz okeā na gandrī z nav viļ ņ u, jo dabiskie rifi okeā nā . Lieliska aizsargā jama pludmale. Pļ ā vē jiem ļ oti patī k - tū risti, kuri atkā rtoti ierodas viesnī cā . Noteikti savas naudas vē rts. Ā rpus viesnī cas ir kur doties, daudz veikalu. Jū s varat doties uz Galli - lī dz centram 4 km, lī dz slavenajam fortam - 6 km. Viesnī cai ir 30 gadi, bet uzcelta jauna, moderna ē ka. Vecajā ē kā (3 stā vi, standarta un luksusa numuri) - jaunieš i ir labā ki, istabas ir pamatī gas, bet nedaudz "noguruš as". Jaunbū vē s (2 stā vi pie baseina, luksusa numuri) - drosmī gi ikvienam, liela platī ba, mā jī ga, liela vannas istaba. Visiem.
номер luxury номер luxury старый корпус вид на территорию бассейн новые корпуса пляж пляж
аватар Tana999
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
LIDOJUMS Lidmaš ī nā s nav ne ē damo, ne dzē rienu : -) Ja nedaudz (ne vairā k kā stundu) aizkavē jas izlidoš ana no Jū su pilsē tas, tad neuztraucieties - pā rsē ž oties uz Dubaiju, nā kamā lidmaš ī na kavē sies, lai pasaž ieriem bū tu laiks . … Tomēr ▾ LIDOJUMS
Lidmaš ī nā s nav ne ē damo, ne dzē rienu : -) Ja nedaudz (ne vairā k kā stundu) aizkavē jas izlidoš ana no Jū su pilsē tas, tad neuztraucieties - pā rsē ž oties uz Dubaiju, nā kamā lidmaš ī na kavē sies, lai pasaž ieriem bū tu laiks . Kad ieradā mies, maiņ as kurss bija 124 rū pijas par dolā ru. Nedē ļ u iepriekš , 128 rū pijas par dolā ru, nedē ļ u pē c ieraš anā s, 129 rū pijas par dolā ru.
CEĻ Š UZ VIESNĪ CU
Š oseja jau ir nodota ekspluatā cijā un lī dz Unavatunai braucā m tikai 3 stundas atseviš ķ ā autobusā ar gaisa kondicionē tā ju. Mē s bijā m 3 cilvē ki. Bet ja bū tu daudz, tad bū tu jā iziet cauri visā m apdzī votajā m vietā m un viesnī cā m un tas bū tu daudz ilgā k - 5-6 stundas, jo Unavatuna ir gandrī z galamē rķ is. Tas ir, ja iegā dā jā ties ceļ ojumu, tad nevarat paredzē t ceļ ojuma laiku - cik paveicies.
VIESNĪ CA
Kartē (Atpū tas vieta) viesnī ca ir atzī mē ta pilnī gi nepareizi. Tas ir daudz tuvā k okeā nam, bez ceļ a krustojumiem. Apmetā s vienkā rš ā kajā istabā ar skatu uz basketbola laukumu. Negribē ju mainī t, jo numurs ir vajadzī gs tikai gulē š anai. Pat vienkā rš ā kajā s istabā s (superior istabā s) ir seifs, ledusskapis, tē jkanna, krū zes, tē ja, kafija, cukurs, 2-3 pudeles ū dens, fē ns, dvieļ i (atseviš ķ i pludmales dvieļ i), š ampū ns, duš as ž eleja, krē ms, ziepes, TV. Mini bā rs par maksu. Nekavē joties lū gt parā dī t, kā darbojas seifs un kā pieslē gt rozetes - ir atš ķ irī bas no citā m viesnī cā m. Katru dienu atstā ju 100 rū pijas jeb 1 dolā ru un rumba ļ oti centā s - neaizmirsa atjaunot tē ju, kafiju, cukuru, kosmē tiku, ū deni, par tī rī bu nemaz nerunā jot. Viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs. Viņ i izturas pret visiem kā pret saviem iecienī tā kajiem klientiem. Ja rodas problē mas, viņ i nekavē joties reaģ ē . Tajā paš ā laikā nav pat ne miņ as no dzeramnaudas – tie tikai palī dz ar smaidu. Tā ir milzī ga atš ķ irī ba no, piemē ram, Ē ģ iptes. Bet pati viesnī ca ir ļ oti vā ja. Teritorijas vispā r nav. Ceļ š -viesnī ca-pludmale. Sā kumā biju sarū gtinā ts – skaistuma nav. Un tad es atradu skaistumu apkā rt citā s vietā s un nomierinā jos. Teritorijā pie viesnī cas es satiku ķ irzakas, burundukus, pē rtiķ us, nekaitī gu č ū sku, mazu monitoru ķ irzaku
Ē DIENS
Viesnī ca ir ļ oti daudzveidī ga – piemē rota ikvienam – un maziem un lieliem ir no kā izvē lē ties. Pusdienas un vakariņ as ir daudz dā rgā kas nekā restorā nos pludmalē - pusdienas 1780 rū pijas, vakariņ as 1500 rū pijas. Restorā nos var ē st no 590 rū pijā m. Var protams un lē tā k, bet tas nav interesanti. Š iks krabis ar rī siem un garš ī giem salā tiem maksā ja 1000 rū piju. Pā rsvarā ē da Lucky Tun - lē ti, garš ī gi, ā tri. Pā rē jais - vai nu dā rgā ks, vai iet tā lā k, vai nepatika. Bet krabja dē ļ man, protams, bija jā iet, jo nebija Lucky Tun.
PLUDMA. OKEĀ NS
10-20 metru attā lumā no viesnī cas. Noņ emts katru dienu. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi ir jauni, ē rti, vienmē r pā rpilnī bā . Okeā ns ir pā rsteidzoš s. Saulriets jū rā pie viesnī cas ir stā vs un traucē viļ ņ i. Tā pē c, uzlē cis pa viļ ņ iem, nogā ju 200-300 m pa kreisi - tur var stundā m mierī gi noturē ties ū denī . Ū dens 28 grā di. Te jā brauc pē c okeā na!! !
NIRŠ ANA
Vienojieties par cenu. Ļ oti vā jš maijā . Redzamī ba pirmajā reizē bija 10 m, otrajā reizē.3-5 metri. Papildus skaistā m daudzkrā sainā m zivī m es redzē ju sprū da (no kuras instruktors sā ka ļ oti ā tri vilkt), milzī gu bruņ urupuci (es nepaspē ju : -)), divus daž ā dus dzeloņ rajas - lielus un mazus. Lē nā m sā k augt koraļ ļ i. Skaisti zila, dzeltena, oranž a.
EKSKURSIJAS
Esiet gatavi tam, ka visi mē ģ inā s izkrā pt naudu, tā pē c pā rbaudiet informā ciju vairā kā s vietā s un kaulē jieties. Tomē r saprā tī gi novē rtē jiet pakalpojumus. Piemē ram, mani ļ oti stingri pierunā ja doties tuk-tuk tū rē uz Sinharadž u – tas ir pilnī gs absurds. Ar tuk tuku var braukt tikai nelielos attā lumos - bruņ urupuč u audzē tava, garš vielu dā rzs, Galle.
Sinharaja - 55 USD, autobuss ar gaisa kondicionē tā ju. Izbraucā m 5os no rī ta. Traki ceļ i, un tad skaistums ir neaprakstā ms. Visi baidī jā s no dē lē m – satika tikai 3 no 7 cilvē kiem. Divi vienkā rš i rā poja. Vienam izdevā s iekost meitenē - bez sā pē m, bez divu stundu asiņ oš anas. Izplū st tikai nedaudz asiņ u un paliek maza sarkana apļ a brū ce, kas ā tri sadzī s. Ū denskritums ir skaists. Dracaena seš i metri. Hameleons, milzī ga melna vā vere (apmē ram kā mū su ļ oti lielajam kaķ im) - nebija iespē jams nofotografē t - suņ i aizbaidī ja. Bija ļ oti grū ti atgriezties - karstums bija neizturams (ņ emiet vē rā tos, kuri nevar izturē t karstumu).
Š ī s ekskursijas laikā kā rtē jo reizi saņ ē mu dzī ves mā cī bu - no aizslē gta autobusa nozagti 100 dolā ri. Tajā paš ā laikā viņ i atstā ja 80 dolā rus. Tie ir "godī gie" zagļ i - pē dē jo neatņ em : -)
Izlasī ju, ka zog viesnī cā s un nolē mu ekskursijā paņ emt lī dzi dolā rus (un samaksa bija jā maksā par nā kamo ekskursiju) - naivais domā ja, ka nauda nepazudī s no aizslē gta autobusa ar š oferi. Atbildot uz maniem apgalvojumiem, š oferis bija ļ oti aizvainots, teica, ka ir musulmanis un zagt viņ am ir grē ks. Gids arī sā ka jautā t – varbū t aizmirsu. Ī sā k sakot, nekas nav pierā dī ts. Esiet gudri – neatstā jiet naudu pat apsargā tos un aizslē gtos autobusos. Tieš i zā dzī bas dē ļ viņ a atcē la braucienu uz Jalla parku. Man bija jā brauc ar š o vadī tā ju. Un bija par vē lu meklē t citus.
Bruņ urupuč u ferma - tuk-tuk 700 rū pijas, ieeja 400 rū pijas. 4 peldbaseini 2x3 metri. No smiltī m rā pā s ā rā bruņ urupuč i – man ļ ā va tos savā kt un iemest baseinā . Lielie bruņ urupuč i gludinā ja visus. Viņ a nesa mazos uz rokā m. Man ļ oti patika.
SPICE DĀ RZS
Darbinieks diezgan labā krievu valodā vada ekskursiju bez maksas. Bet tad viņ š audzē daž ā du eļ ļ u, garš vielu u. c. iegā dei. Netā lu no dā rza, pa upi brauc laivas. Solī ja man parā dī t monitoru ķ irzakas un krokodilus (ar mani izš ķ ī rā s par 2000 rū pijā m) - tur nav ne monitoru, ne krokodilu. Tikai braukš ana ar motorlaivu nemaksā.2000 rū piju.
IEPIRKŠ ANĀ S
Ananā ss - 150 rū pijas, banā ni 150 rū pijas, soursop 200 rū pijas, carom 7 gab. 100 rū pijas. Drē bes ir pilnī gas muļ ķ ī bas. Un man bija slinkums iet uz lielajiem veikaliem. Rotaslietu ir daudz, bet par kvalitā ti nevaru teikt. Tē ja - tikai viens veikals ar labu tē ju un nedaudz dā rgu. Pā rē jais - iepakots, nesaprotu kurš .
LABĀ KĀ PIEREDZE - OKEĀ NS, viesnī cu un restorā nu darbinieki, bruņ urupuč u audzē tava, Sinharaja.
Рисовые поля. Рис собирают 3 раза в год
аватар 54383
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brauciens no 2012. gada 29. aprī ļ a lī dz 9. maijam. Lidojā m č etri: es ar vī ru un mana meita un znots. Esam apmeklē juš i daudzas valstis, pietiekami redzē juš i, daudz lasī juš i, daudz dzirdē juš i par Š rilanku – ļ oti gribē jā s. … Tomēr ▾ Brauciens no 2012. gada 29. aprī ļ a lī dz 9. maijam. Lidojā m č etri: es ar vī ru un mana meita un znots.
Esam apmeklē juš i daudzas valstis, pietiekami redzē juš i, daudz lasī juš i, daudz dzirdē juš i par Š rilanku – ļ oti gribē jā s. Es rū pī gi gatavojos - izvē lē jos viesnī cu, lasī ju atsauksmes, uzkā pu forumos, lasī ju par valsts vē sturi, izvē lē jos apskates vietas...
Tā tad, tas ir izdarī ts! Kā parasti, viss ir kā rtī bā .
LIDOJUMS. Airarabia aviosabiedrī bas nolaiž as Š ā rdž ā . Reisa G90294 izlidoš ana 14:35, reģ istrē š anā s Borispilē pē c 3 stundā m, B terminā ls, bez kavē š anā s, viss ideā li, laicī gi. Lidmaš ī nas jaunas, viss strā dā , monitori rā da kam jā bū t, tualete labi smarž o, labi attā lumi starp sē dekļ iem (kā jas var iztaisnot), stjuartes runā krieviski, 99% pasaž ieri mū sē jie, lū gš ana arā bu valodā "Allah Akbar" pirms pacelš anā s utt. Lidmaš ī nā VISS ir par naudu - ē diens, ū dens, dzē rieni, austiņ as, segas, spilveni. Padoms: ņ em visu, kas ir tavs, ierobež ojumu nav, ū deni, sulas mazos iepakojumos Kijevā kontrolē neņ em (seviš ķ i Š ardž ā š ķ idrumu ņ em lī dzi cik gribi). Pirmais lidojums ilgst piecas stundas. Laika starpī ba no AAE ir 2 stundas uz priekš u. Pā rsū tī š anas laiks ir 1 stunda 25 minū tes. Lidojums G90505 uz Kolombo; Kontingents ļ oti mainā s - 95% - "nav mū su. " Lidmaš ī nas ir tikpat ē rtas, viss kā pirmajā lidojumā , otrais lidojums ilgst 4 stundas un 30 minū tes. Nolaidā mies š ausmī gā negaisā , lieliski nosē dā mies, piloti super, laika starpī ba ar Š ardž u 30 minū tes, kopā ar Kijevu starpī ba 2.5 stundas priekš ā . Vī za 25$ no cilvē ka, liek uz lapiņ as nevis pasē , pasē vispā r nekā das atzī mes neliek, pasē vispā r nav ceļ ojuma "pē du"! Saņ ē mā m bagā ž u, satikā m firmas pā rstā vi, saprotami runā krieviski, lidostā nomainī jā m valū tu, izdevī gā kā likme 1$ = 127.75 rū pijas, nopirkā m vietē jo karti Mobitel zvaniem (1000 rū pijas = 7.83 $ no kuriem 900 rū pijas uz kontu, saziņ a ir pā rsteidzoš i lē ta, es runā ju ar Kijevu katru dienu + ar visiem pā rē jiem, kontā palika 125 rū pijas !! ! ), mū su operatori - Kyivstar, Life un citi Ceilonā NESTRĀ DĀ ! Lī dz viesnī cai ar maš ī nu bija nepiecieš amas 3 stundas.
VIESNĪ CA Unawatuna Beach Resort 3*. Uzreiz pacienā ja ar aukstu tē ju, iedeva slapjus dvieļ us, lai atsvaidzinā tos, ā tri nokā rtojā s (8:30 no rī ta! ), Paē dinā ja brokastis. Mē s pasū tī jā m luksusa numurus Kijevā un domā jā m, ka tie ir numuriņ i jaunā ē kā netā lu no baseina, bet nē ! luksusa ir "superior" klases numuri vecajā ē kā virs reģ istratū ras. Istabas principā nav sliktas, ja ne skats pa logu (pirmais piedā vā tais bija strikti par stā vvietu). Garā s izsoles sā kā s no $1200 papildus par 2 istabā m uz 9 dienā m lī dz pat $600, mums ļ oti patika Super Deluxe numuriņ i, piemaksa bija tā vē rta. Jā teic, ka viesnī cas mā jaslapa ir š ausmī gi stulba un novecojusi, bildē s pat nav redzama jaunā ē ka, + nav pareizi izvietotas istabiņ as, citā di mē s visu uzreiz Kijevā bū tu pasū tī juš i. Apmeties ē kā pie baseina, 409. un 410. istabas 2. stā vā . Istaba 50 kv. m, vannas istaba 12 kv. m, kluss kondicionieris, augļ i ierodoties istabā , ū deni pievienoja 2 pudeles pa 0.5 katru dienu, uzkopš ana katru dienu, atstā ja 100 rū pijas, dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas un pludmales dvieļ i mainā m pē c vē lē š anā s, katru dienu tiek pievienoti ž elejas, š ampū ni, ķ ermeņ a losjons, ziepes, halā ti, č ī bas, trauki, tē jkanna, tē ja, š ķ ī stoš ā kafija, cukurs, krē jums - viss kā solī ts, mini bā rs par maksu. Numuros ir bezmaksas internets un seifs, bez zā dzī bā m! Ū dens auksts, karsts bez pā rtraukuma, dž akuzi, santehnika ideā lā stā voklī , pat poda vā ks ar mikroliftu! Ē rtas gultas (nepā rvietojas), ē rta veļ a. Kopumā telpa ir cieta 5 *.
UZTURS. Mē s 2 cilvē ki ē dā m pilnu pansiju, 2 - brokastis un vakariņ as (izrā dā s, ka ir "viss iekļ auts", atkal nekur nav pozicionē ts). Pietiekami daudz, jū ras veltes katru dienu, vairā ku veidu gaļ a. Ir gan Eiropas, gan nacionā lā virtuve. Vakarā dzī vā mū zika. Vairā kas reizes ar meitu gā ju uz kafejnī cā m krastā , vakariņ ot viesnī cā sanā k lē tā k un daudzveidī gā k! Izsalcis noteikti nepaliksi, augļ i ir klā t 3 reizes dienā , dzē rieni iekļ auti ē dienreiž u cenā , vakariņ ā s labs saldais galds, kā rtī gs vietē jais alus, diezgan pieņ emams. Netā lu no viesnī cas ir labs augļ u tirgus, jautā jiet, viņ i jums pastā stī s, kā lī dz tam nokļ ū t, jū s gaida eksotiskā kie un neizpē tī tie sezonas augļ i.
PLUDMA. TAS IR LIELISKI!! ! ! tī ras mī kstas smiltis, lieliska ieeja no okeā na, akmeņ u nav vispā r, ū dens tī rs, ū dens temperatū ra 26-29 grā di! Ir jā piespiež sevi izkļ ū t no okeā na. Sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi bez maksas. Koki ar blī vu apstā dī jumu tieš i krastā , ē nas pietiek. Galvenais, lai nav lielu viļ ņ u, š is ir ļ oti veiksmī gs un skaists lī cis. Cilvē ki peldē ties Unavatū nā ierodas no citā m viesnī cā m, kur nav lī č a, un vietē jie iedzī votā ji nedē ļ as nogalē s. Ir nirš ana, mē s nenirtā m, bet visi saka, ka okeā na bruņ urupuč i ir "vienmē r krā jumā ".
DABA. Tā pē c jums ir jā dodas uz š o valsti! Pamosties un aizmigt, klausoties dž ungļ u skaņ as no filmā m. Pē rtiķ i nā k atpū sties kokos pie balkona, var dabū t ar roku, vakarā un naktī var dzirdē t, kā viņ i skrien pa jumtu, burunduki nav mē rī ti, mangusi staigā zem ķ ermeņ a, un kā da š ķ irne no putniem! Zem istabas loga bija ezers ar lielā m zivī m, no balkona viņ i baroja bulciņ u, tur makš ķ erē ja gā rņ us un daž as mazas pī les. Jū s pludmalē guļ at sauļ oš anā s krē slā un skatā ties, kā iguā nas staigā pa kokiem, burunduki vajā , nedē ļ u pirms mū su ieraš anā s harkovas iedzī votā ji teica, ka pludmalē zem viņ u galda izš ķ ī luš ies bruņ urupuč i....Es nesaku, ko jū s redzē s ekskursijā s.
INFRASTRUKTŪ RA. Viesnī cas tuvumā nav iepirkš anā s, no vē rtī gā un eksotiskā var nopirkt tikai slavenos zvaigž ņ u safī rus. Lī dz Gallei ar tuk-tuk vienā virzienā.300 rū pijas, forts lielisks, gar sienā m arī.2 metrus garas monitorķ irzakas. Veikalos kaut ko var atrast, ja nepiecieš ams draugiem atnest suvenī rus un, protams, tē ju! Pirkā m rū pnī cā ekskursijā , bet var nopirkt arī Hallē .
EKSKURSIJAS. Ej droš i! ! ! Izvē lies un izvē lies iepriekš , lasi internetā . Visas apskates vietas atrodas salas centrā , 1 dienā nevarē siet aizbraukt turp un atpakaļ , plā not ekskursijas 2-3 dienas ar izbraukš anu no viesnī cas. Nekā ds nogurums un garš , lē ns ceļ š aizē nos redzē to. Izbraucā m 2 dienas ekskursijā (pie viesnī cas ir neliels birojs), gids slikti runā krieviski, bet angliski ļ oti panesami, auto bija pilnī gi jauns mersedess uz 6 sē dvietā m, bija ļ oti ē rti un ē rti, neskatoties uz ilgu laiku. ceļ ojumi un kalnu ceļ i. Ū denskritumi, Nuwara Eliya, Maxwell tē jas fabrika, nakš ņ oš ana maģ iskā viesnī cā netā lu no trakojoš a ū denskrituma, Kandija, Zobu relikvijas templis, Kandijas botā niskais dā rzs, garš vielu dā rzs un mā jvieta viesnī cai. Neko neaprakstī š u, citā di izstiepsies vē l uz trim lappusē m. Varu tikai teikt, ka 2 dienas ir ļ oti, ļ oti ī ss un ļ oti saspiests!
IESPAIDS. Š ai valstij ir ko parā dī t un pā rsteigt, un tā ir pelnī jusi jū su uzmanī bu, atveriet savu sirdi pā rsteidzoš ajai pasaulei. Š rilanka ir maģ iska sala, pat tik ī sā ceļ ojumā par to var runā t stundā m ilgi. No š ejienes jū s atņ emat drū mo š ķ irš anā s sajū tu un vē lmi atgriezties. Mana Lanka, es noteikti atgriezī š os pie jums!
Вид из окна авто в горах Бухта Унаватуна Один их обитателей деревьев на пляже Бурундуки на том же дереве на пляже ... Вид из окна номера. Обезьяны отдыхают на дереве Вид на бухту Унаватуна сверху с храма Одно из сохранившихся зданий, построенных голландцами в Галле
аватар Tana999
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tagad š ajā viesnī cā . Tiem, kam patī k bū t dabā viesnī cā , tas nepatiks. Viesnī cai gandrī z nav teritorijas. Tas ir piemē rots tikai nakš ņ oš anai. Okeā ns ir pā rsteidzoš s, bet peldē ties netā lu no viesnī cas ir neē rti. … Tomēr ▾ Tagad š ajā viesnī cā . Tiem, kam patī k bū t dabā viesnī cā , tas nepatiks. Viesnī cai gandrī z nav teritorijas. Tas ir piemē rots tikai nakš ņ oš anai. Okeā ns ir pā rsteidzoš s, bet peldē ties netā lu no viesnī cas ir neē rti. Ass dziļ ums un gandrī z vienmē r viļ ņ i. Peldē ties var pē c 200-300 metru pussaulrieta un maziem viļ ņ iem. Bet tad labā k ir ņ emt viesu mā jas tuvumā , nevis pā rmaksā t par viesnī cu. Lī dz atradu skaistu dabu. Bet okepn ir brī niš ķ ī gs. No Hikaduvas un Kogalas cilvē ki š eit ierodas peldē ties. Es nesaprotu, kā pē c viņ i tur devā s. Nirš ana ir vā ja. Pravdv nā kamreiz solī ja parā dī t lielas zivis - redzē sim. Vispā r pē c ceļ ojuma uzrakstī š u atsauksmi, bet pagaidā m neiesaku sakarā ar to, ka nav gaidā ms skaistums. Pusdienas un vakariņ as viesnī cā ir dā rgas, lai gan labas. Pusdienas 1780 rū pijas, vakariņ as 1500 rū pijas
Parādīt vairāk »


iemiesojums doktorzalia
Pastāsti man lūdzu!!! cik ilgs laiks nepieciešams lidojumam no Doņeckas uz Kolombo? (caur Dubaiju)
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Tana999
Es došos uz Unawatuna Beach Resort 5. maijā. Mans sapnis ir jāt ar ziloni. Tādu prieku var gūt netālu no Unavatunas. Spriežot pēc atsauksmēm, jums ir jāiet tālu.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums Gladkoffa
Draugi, sakiet man, lūdzu, vai Unavatunas pludmalē ir internets? Bezvadu internets? Apmaksāts?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Unavatunas pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Unavatuna
Pludmales

Уютный отель расположен в г. Унаватуна с живой непринужденной атмосферой, множеством кафе и магазинчиков. Недалеко от отеля находится старинный португальский Форт Галле. Открыт в 1982 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Отель состоит из четырехэтажного главного здания, одного трехэтажного и одного двухэтажного корпуса у бассейна. Подходит для бюджетного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta В 120 км к югу от Коломбо, недалеко от отеля находится старинный португальский форт Галле. Отель расположен в заливе Унаватуна, в 110 км от Коломбо, в 165 км от аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 3 часов.
Pludmales apraksts До хорошего песчаного пляжа — 10 минут ходьбы.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранение багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (7:30-24:00), 2 ресторана, диетическое меню (по запросу), 1 бар, ювелирный магазин, 2 открытых бассейна — бассейн со стеклянным фасадом, расположенный в собственном саду на пляже, бассейн Sun — первый в мире бассейн с водой алого цвета, оттенок которой напоминает закат на Унаватуне, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика, уроки йоги, бадминтон, дартс, настольные игры, водные велосипеды, каяки, уроки дайвинга (пробное дайв-погружение в бассейне), возможность организации поездок на дайвинг и снорклинг, волейбол на пляже.
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 82 номера:

48 Deluxe Garden View (20 м2, макс. 2 чел.);

8 Super Deluxe Garden View (33 м2, макс. 3 или 2+2 чел.);

4 Super Deluxe Sea View (33 м2, макс. 3 или 2+2 чел.);

10 Family Suite Pool View (45 м2, макс. 3 или 2+2 чел.);

12 Family Suite Sea View (45 м2, макс. 3 или 2+2 чел.).

Istabās

Ванна (только в Super Deluxe Garden View и с функцией джакузи в 12 Family Suite), душ, фен, халат и тапочки (только в категориях Family Suite), кондиционер, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, телевизор, телефон, сейф, Wi-Fi (бесплатно), балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service (7:30-24:00).

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Unawatuna, Tangalle Galle, Sri Lanka
Tālruņi: Tel +94 91 438 4545
Tīmekļa vietne: Calamander Unawatuna Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.