Trinco Blu by Cinnamon 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
8.0 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šrilankas ziemeļaustrumos, Indijas okeāna piekrastē, neparasti skaistā vietā Uppaveli, netālu no Trincomalee līča – viena no gleznainākajiem dziļūdens līčiem pasaulē, ko atklājis leģendārais angļu admirālis Nelsons. Atvērts 2002. gadā, pēdējo reizi renovēts 2010. gadā. Tas sastāv no galvenās ēkas un divstāvu kotedžu kompleksa. Ērta viesnīca ar labu servisu, skaistu teritoriju un plašu pludmali. Viesnīca var organizēt kāzu ceremonijas. Viesnīca ir piemērota klusai, noslēgtai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар dumlav
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā mies Š rilankā . Viesnī cu meklē jā m pē c atsauksmē m un laikapstā kļ iem maija mē nesī daž ā dos reģ ionos. Viesnī ca ļ oti laba. Dzī vojā m pludmales chaletā pie okeā na(iesaku). … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Š rilankā . Viesnī cu meklē jā m pē c atsauksmē m un laikapstā kļ iem maija mē nesī daž ā dos reģ ionos. Viesnī ca ļ oti laba. Dzī vojā m pludmales chaletā pie okeā na(iesaku). alkohols ir diezgan kvalitatī vs ī paš i tumš ais rums (iesaku).
аватар julia_for
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem. Es gribu teikt, ka atpū ta š ajā valstī bija veiksmī ga. Pirmkā rt, es atzī mē ju, ka es nebiju vienā viesnī cā , bet daudzā s, apceļ oju š o valsti no ziemeļ iem uz dienvidiem, no rietumiem uz austrumiem. Ziemeļ os man ļ oti patika Heritance Kandalama 5 * viesnī ca, tā atrodas dž ungļ os starp pē rtiķ iem, kas nā k uz istabu, zog un ē d visu, ko viņ i redz, tā pē c jums ir jā bū t uzmanī giem. … Tomēr ▾ Sveiki visiem.
Es gribu teikt, ka atpū ta š ajā valstī bija veiksmī ga.
Pirmkā rt, es atzī mē ju, ka es nebiju vienā viesnī cā , bet daudzā s, apceļ oju š o valsti no ziemeļ iem uz dienvidiem, no rietumiem uz austrumiem. Ziemeļ os man ļ oti patika Heritance Kandalama 5 * viesnī ca, tā atrodas dž ungļ os starp pē rtiķ iem, kas nā k uz istabu, zog un ē d visu, ko viņ i redz, tā pē c jums ir jā bū t uzmanī giem. Restorā na kvalitā te ir vislabā kā . Tas patieš ā m ir 5. Apmeklē ts: Sigiriya kalnu cietoksnis, ko uzcē lis karalis Kaš japs (477-495 AD), ir iekļ auts Pasaules mantojuma sarakstā . "Lauvu kalns" - neparastā skaistuma iemiesojums - paceļ as 200 metrus virs kuplajiem dž ungļ iem. Kalnu ieskauj grā vis, vaļ ņ i un plaš s parks, tostarp slavenie dī ķ i.
Pasaulslavenā s fresku galerijas "Debesu jaunavas" apskate, kas paslē pta dziļ i kalnā . Freskas krā sotas ar dabī gu pigmentu uz ģ ipš a
Polonaruva – Š rilankas 2. galvaspilsē ta, celta 11. -12. gs. n. e.
, un mū sdienā s viens no nozī mī gā kajiem valsts kultū ras mantojuma centriem. Ē ku, piļ u un klosteru drupas atstā j neaizmirstamu iespaidu. Š eit jū s redzē siet:

• Karaļ a pils drupas

• Gal Vihara templis – viena no slavenā kajā m vietā m Polonnaruvas alu templī , kurā atrodas 4 labi saglabā juš ā s Budas statujas daž ā dā s pozā s, kas cirsts no cieta granī ta 12. gadsimtā , tiek uzskatī tas par ī stiem Š rilankas mā kslas š edevriem. Neskatoties uz to, ka skulptū ras ir milzī gas, tā s pā rsteidz ar savu reā lismu.

• Skatī tā ju zā le

• Vanna-Lotoss

• karaļ a Parakramabahu statuja

• Parakrama Samudraya – tas ir, "karaļ a Parakramabahu okeā ns", milzī gs cilvē ka roku radī ts ezers, atrodas pilsē tas rietumu pusē.

• Kā arī : Š ivas templis, Lankatileke – milzu Budas statuja, Š aivistu templis, Vatadaj – amfiteā tris, Galpotha, Kiri Vehera un kā dreizē jā Zobu relikvijas tempļ a paliekas.
Otrajā viesnī cā Chaya Blu 4 *, kas atrodas Trincomal, mē s nonā cā m pie okeā na. Es tieš ā m tur atgrieztos, jo man ļ oti patika viesnī cas interjers, atmosfē ra istabā . Piekraste ir ļ oti maiga, un okeā ns ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Apkalpojoš ais personā ls pret jums izturas kā pret bē rnu, savukā rt gribu atzī mē t, ka Ē ģ iptē vai Turcijā nav tā du riebī gu skatienu vai joku nozī mē , viss ir ietvaros.
Bet es vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka satiksme uz ceļ iem lika man baidī ties par savu dzī vī bu, nav noteikumu, š ī ir cī ņ a par izdzī voš anu.
Esiet modri ar taksometru vadī tā jiem, runā jiet iepriekš , lai viņ i brauc lē nā k.
Par suvenī riem un augļ iem gribu teikt, ka suvenī ri ir ļ oti dā rgi, bet ne augļ i.
аватар igor1003751
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirms pā riet pie detaļ ā m, es vē lē tos nekavē joties kliedē t ilū zijas tiem, kuri sagaida, ka 4 zvaigž ņ u viesnī ca patieš ā m bū s gatava iekļ ū t 2 — nu, varbū t 3 zvaigž ņ u kategorijā . Un tas nav saistī ts ar kā du vienu trū kumu, bet gan ar veselu daž ā du faktoru kombinā ciju. … Tomēr ▾ Pirms pā riet pie detaļ ā m, es vē lē tos nekavē joties kliedē t ilū zijas tiem, kuri sagaida, ka 4 zvaigž ņ u viesnī ca patieš ā m bū s gatava iekļ ū t 2 — nu, varbū t 3 zvaigž ņ u kategorijā . Un tas nav saistī ts ar kā du vienu trū kumu, bet gan ar veselu daž ā du faktoru kombinā ciju.

VISS š eit aprakstī tais ir nofotografē ts. Jū s varat lejupielā dē t š os fotoattē lus un redzē t pats. Diemž ē l fotogrā fijas ir kvalitatī vas un sver daudz, tač u tā s atspoguļ o visas detaļ as.
Visas fotogrā fijas var lejupielā dē t no saites http://faili. pastu. ru/IL1Y7T (apmē ram 30 Mb)

Jā , aizmirsu, un viesnī cā nav ne ā rsta, ne pirmā s palī dzī bas punkta. Bā rmeņ i brū ces mazgā ar degvī nu. Jū s pats to redzē jā t.

1. Viesnī cas gatavī ba
- patiesī bā viesnī ca vē l nav pabeigta
- nav piebraucamā ceļ a
- teritorijā - bū vgruž u atliekas
- pa teritoriju gar pludmali nepā rtraukti pā rvietojas dī zeļ traktori ar bū vmateriā liem.
SKATIES FOTO
2. Teritorija
- ļ oti mazs faktiski 300 metri gar pludmali un 100 dziļ i
- nav iež ogota
- no vienas puses, militā rā bā ze - kur nav ieteicams doties naktī , jo viņ i var atklā t uguni
- otrā pusē - zvejnieku ciemats, kur pa nakti tiek izlikti tī kli, kas izdala attiecī gu smaku
- pa dienu makš ķ ernieki izliek tī klus viesnī cas pludmalē un izvelk tā s teritorijā
- teritorija vietā m klā ta ar izdegusi zā li un smiltī m
- vajag uzmanī gi staigā t basā m kā jā m - varbū t ir izsists stikls
- pludmales vidū no smiltī m nedaudz izvirzā s sarū sē jusi caurule, kā dreiz bijuš ais volejbola statī vs
- pludmalē visai viesnī cai ir pat 5! ! ! ! mazie lietussargi, kas pusdienlaikā nepasargā pat 2 cilvē kus no saules
- neliels sekls taisnstū ra baseins apmē ram 8x17 metrus
- daudz vā rnu, tā pē c pa dienu sauļ oš anā s krē slus klā j izkā rnī jumi
SKATIES FOTO

3. Istabas un remontdarbi
- neskatoties uz to, ka viesnī ca ir atvē rta 15. maijā , viss jau brū k
- izkrī t ventilators pie griestiem
- pē c stipra lietus daž i numuri ir appludinā ti ar ū deni (piemē ram, numuri 220.218, 208.
206… un daž as kotedž as)
– Kotedž as patiesī bā ir tā s paš as divstā vu mū ra ē kas. Bet telpas ir nedaudz lielā kas. Pirmais stā vs tieš ā m iet gandrī z lī dz pludmalei.
- Periodiski izslē dziet elektrī bu (labi, tas nozī mē gaisa kondicionē tā jus) - tā pē c telpā s ir pat lukturī š i plus strā vas pā rspriegums .....
- pirmā s 2 dienas nebija karstā ū dens, jo bija duļ ķ ains - un silda no saules
- tikai nedē ļ u vē lā k iedeva segu, un sā kumā tā s vietā iedeva blī va auduma gabalu, kas nosmē rē ts ar baltu krā su
- Absolū ts skaņ as izolā cijas trū kums! pieguļ oš ā s telpas var apvienot blokos un atdalī t ar saplā ksni! durvis - visu var dzirdē t.
- ū dens izlietnē mums visu nedē ļ u slikti notecē ja, un vasarnī cas tvertne draugiem nedarbojā s
- zem un ap durvī m ir milzī gas spraugas, kurā s viegli ielī st vietē jie dzī vnieki - tarakā nu zirnekļ i utt.

4. Izklaide – animā cija
- pilnī bā trū kst
- visā viesnī cā ir viens bā rs, kas atvē rts lī dz 24 stundā m
- vienī gā mū zika ir treš ā s klases duets, kas vakariņ u laikā dzied senas romantiskas melodijas
- pat pie baseina un pat pa dienu nav mū zikas
- attiecī gi nav ne naktskluba, ne diskotē kas, ne kazino - nekā das citas jebkā da veida izklaides
- nav animā cijas
5. Restorā ni - pā rtika
- viesnī cā ir 1 bā rs, viens restorā ns, kurā ē d visi - un viens a la carte restorā ns
- neliels bā rs ar parastu dzē rienu izvē li
- restorā ns ē dinā š anai - regulā ra bufete ar dominē još iem ļ oti pikantiem vietē jā s virtuves ē dieniem
- divā s vietā s restorā nā ē diens tiek gatavots uz uguns - kamē r nav tvaika nosū cē ja un smakas izplatā s pa visu restorā nu, vienī gais bā rs un telpas pie baseina, jo teritorija ir ļ oti maza. Ī paš i lieliski smarž o ne svaigs jē rs -)
- ierī ces nemainā s - vienkā rš i pā rslē dzieties uz citu plā ksni
- viesmī ļ i pā rliek tī rus traukus no galda uz galdu - lai neiet uz virtuvi
- "Crab" - neliels restorā ns krastā , kur saldē ti omā ri un krabji ir bezgarš ī gi (nav vietē jie, cenas: omā rs - 30 dolā ri, krabis - no 15)
6. Viss iekš ā
- sliktā kais, ko mē s jebkad esam redzē juš i
- pē c ieraš anā s neviens nezinā ja, kas tas ir un kas tajā ietilpst
- pē c ilgiem skandā liem lī dz svē tku beigā m parā dī jā s 2 ē dienkartes - viena parastajiem viesiem - un otra visiem iekš ā (piemē ram, AI ir iekļ auti 3! ! daž ā di hamburgeri, 3 salā ti un 3 veidu cepti kartupeļ i) SKATĪ T FOTO . Vietē jo pussaldo vī nu pasniedz tikai pa glā zei - pie ē dienreizē m, viena veida vietē jā alus utt.
- Sausais vī ns NAV dots
- trakā kais ir tas, ka par jebkuru pasū tī jumu atnes rē ķ inu, kas jā paraksta - kas ir ļ oti neē rti - vienu dienu, lai parakstī tu rē ķ inu par 2 glā zē m vī na, viesmī lis ielauzā s mū su istabā.22. 45 ! ! ! !
- bā ra lietoš anas laiks ir ierobež ots ar vadī bas noteikto laiku
7. Serviss
- ierindas lī menī darbinieki cenš as.
tomē r vadī ba neuzskata par vajadzī gu sazinā ties ar klientiem
- piemē ram, aizbraucot ekskursijā no viesnī cas - mums iedeva sauso devu 2 banā ni un iepriekš ē jā dienā pagatavots hamburgers, no kura visiem bija problē mas ar vē deru. SKATĪ T FOTO
- atbildot uz sū dzī bā m par apkalpoš anas kvalitā ti, visi IN - zemā kā lī meņ a vadī tā ji sā ka regulā ri rī kot kā rš u izrē ķ inā š anos vakariņ u laikā - kamē r mē s nekad neredzē jā m augstā kā lī meņ a vadī tā ju. Uz lū gumu parunā t pa dienu, viņ i atbildē ja, ka tagad viņ iem ir ē rti, un pa dienu esot aizņ emti.

8. Personā ls

VIENĪ GAIS patieš ā m pozitī vais ir parastie cilvē ki. Bā rmeņ i, viesmī ļ i u. c. . Viņ i ir nemitī gā konfrontā cijā ar vadī bu ļ oti zemā atalgojuma dē ļ un ir gatavi atbalstī t tos, kas karo pret vadī bu. Cilvē ki ir draudzī gi un atvē rti. Apspriediet ar dvē seli neatkarī gi no gala.
Mē s pē dē jā dienā iedevā m visu atlikuš o vietē jo naudu, un mums radā s iespaids, ka viņ i to nebija gaidī juš i.

9. Nirš ana un ū dens sporta veidi
- ū dens sporta veidi kā tā di vē l nebija - veca kanoe ar sarū sē juš u airi.
Ja esat NIRĪ JS - NELIETOJIET SAVU APRĪ KOJUMU - nevienā viesnī cas istabā nav vannas - nav saldū dens tvertnes un nav nirš anas centra - tā pē c nav kur atsā ļ ot. Vienī gā iespē ja ir veikt atsā ļ oš anu bē rnu baseinā.
 kā laiva tiek izmantota maza motorlaiva bez tenta ar desmit zirgspē ku motoru
 vienī gais faktors, kas situā ciju labo, ir ļ oti draudzī gs un profesionā ls instruktors vā rdā Fili, kurš š ā dos apstā kļ os dara visu iespē jamo

10. Cenu lī menis
- Pietiekami garš vietai.
- maksa par iknedē ļ as ekskursiju ar brokastī m salas dienvidrietumu lī menī un virs 5 zvaigznē m
- daž as cenas bā rā dolā ros par 50 gramiem = viena iesala viskijs 10, kokteilis 6-10, vī na pudele - no 30). sviestmaize - 6-9, campari 10, konjaks 10, liellopa gaļ a otrā.7, jē ra gaļ a 17)

11. Kontingents

Fakts ir tā ds, ka š ī viesnī ca ir atpū tas vieta vietē jiem "vē sajiem un spē cī gajiem š ī s pasaules". Tā pē c uz labā kajiem galdiņ iem restorā nā parasti tiek rakstī ts "rezerve". Vietē jo "cienī jamo" klientu ieraš anā s gadī jumā lielā kā daļ a viesmī ļ u, ieskaitot restorā na direktoru, ir vē rsta uz viņ iem. Kopumā uz nedē ļ as nogali - ap 50% atpū tnieku ir vietē jie "varenie" ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m uzvedī bas kultū rā.

12. Walkers Tour vietē jais ceļ ojumu aģ ents

Tā ir daļ a no viesnī cas – un tas visu izsaka. Patiesī bā tas aizsargā viesnī cu, nevis tū ristu. Jebkurā konfliktā viņ š nostā jas viesnī cas pusē . Jā piebilst, ka transfē ri bija labi organizē ti. Atceļ ā maš ī na kavē jā s 30 minū tes, bet Š rilankai tas ir normā li.
Maš ī nas ir vecas (apmē ram 10 gadus vecas) japā ņ u Nissans ar kondicionieri, tā pē c ir diezgan komfortabli.

Secinā jums.

Ja esat pieradis pie normā la relaksā cijas lī meņ a no 4 zvaigznē m un augstā k – tas nav priekš jums. Tiem, kas novē rtē ļ oti plaš o pludmali, ā rkā rtī gi klusu atpū tu, izklaides un mū zikas trū kumu un ir gatavi viduvē jai apkalpoš anai, š is ir pieņ emams variants.
Огромный бассейн рыбаки на пляже битые стекла и территория Отель 2-3 звезды в котором идет стройка звукоизоляция два меню Дайвинг водные виды спорта
аватар Lankasfan
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā š ī gada maijā . Iespaidi joprojā m ir svaigi. Tū risma aģ entū ra mums ieteica doties uz austrumu krastu - Trincomal, jo. š ī ir tieš i tā vieta Š rilankā , kur vislabā k atpū sties vasarā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā š ī gada maijā . Iespaidi joprojā m ir svaigi. Tū risma aģ entū ra mums ieteica doties uz austrumu krastu - Trincomal, jo. š ī ir tieš i tā vieta Š rilankā , kur vislabā k atpū sties vasarā . Kamē r valsts rietumos un dienvidos lī st lietus un okeā ns ir vē trains, te Trincomal ir kluss un gluds, spī d saule, baltas smiltis, mierī gs okeā ns, maz tū ristu. . . vispā r pilnī ga atpū ta. Š ajā piekrastē ir tikai 2 viesnī cas: Nilaveli Beach (viesnī ca, protams, ir vienkā rš ā ka, pē c bildē m man ļ oti nepatika) un jaunā Chaaya Blu viesnī ca. Mē s iegā jā m tajā .
Viesnī cā ieradā mies treš ajā dienā (! ) pē c tā s oficiā lā s atklā š anas! Viesnī cā ir veikta pilnī ga telpu atjaunoš ana. Kad mē s vē l pabeidzā m vasarnī cu pludmalē , bet viņ i solī ja lī dz jū nija vidum pabeigt viesnī cas rekonstrukciju! Tā tad jū s varat droš i doties.
Pati viesnī ca tika uzcelta š rilankieš iem neparastā veidā - augsto tehnoloģ iju, bet ar daž iem indieš u motī viem. Numuri ir pilnī gi jauni un ļ oti plaš i. Man patika arī ē diens: daudz jū ras velš u. Š ī piekraste ir patiesi unikā la: vienā dienā jū s varat redzē t 2 lielā kos dzī vniekus jū rā un uz zemes: vaļ us un ziloņ us! Ekskursijas ir vienkā rš i lieliskas! Tas ir iespē jams nacionā lajā aizej uz parku un apskati vaļ us, un uz Balož u salu (tur ir brī niš ķ ī gi koraļ ļ i), Sigiriya, Dambulla utt.
Un paš ā viesnī cā nav izklaides, pē c vakariņ ā m - bainki. Tā pē c ne visiem tas patiks. Bet tie, kas vē las justies kā Robinsoni, tie, kas alkst miera, relaksā cijas, peldes jū rā un tajā paš ā laikā dzī vo normā los apstā kļ os - jū s esat š eit


iemiesojums dumlav
Mēs lidojam maijā caur Join Up in Trincomal, Mēs lasījām sliktas atsauksmes par tikšanās uzņēmumu.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums dumlav
vai viesnīcā ir internets? istabā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums dumlav
būsim 14 naktis, ieteikumi par ekskursijām no š salas daļas, lūdzu norādīt cenas (aptuvenās vai precīzās) PALDIES.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums dumlav
Nosēšanās Dubaijā, transfērs uz Trincomal?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums slavsk93
mēs braucam aprīlī, cik daudz naudas man jāņem 9 dienas? (divas ēdienreizes dienā), gribam uz sigiriju, tējas plantāciju, botānisko dārzu, ziloņiem un kaut kādu nacionālo. parks. Vai Trincomal ir krieviski runājoši gidi? kādas drēbes ņemt? kādi laikapstākļi tur tajā gadalaikā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на северо-востоке Шри-Ланки, на берегу Индийского океана, в необычайно красивом местечке Уппавели, недалеко от бухты Тринкомали — одной из самых живописных глубоководных бухт в мире, открытой легендарным английским адмиралом Нельсоном. Открыт в 2002 году, последняя реновация прошла в 2010 году. Состоит из главного здания и комплекса двухэтажных шале. Комфортабельный отель с хорошим сервисом, красивой территорией и широким пляжем. В отеле возможна организация свадебных церемоний. Отель подходит для спокойного, уединенного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на северо-восточном побережье недалеко от г. Тринкомали, в 269 км от Коломбо, в 251 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 6 часов.
Pludmales apraksts Зонты, шезлонги, матрасы, полотенца – бесплатно на территории отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно, врач по вызову (платно, возможна организация трансфера (20 минут езды) в госпиталь в г. Тринкомали), магазины (сувениры, книги, одежда), 1 конференц-зал Lighthouse (макс. 40-50-75 чел.), 1 открытый бассейн, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Ресторан Captain’s Deck — главный ресторан, шведский стол. Просторный зал ресторана оформлен в виде капитанской рубки корабля, предлагает аутентичные блюда местной кухни в современном исполнении. Часы работы: завтрак: с 7:00 до 10:00, обед: с 12:30 до 15:00, ужин: с 19:30 до 22:00.

Ресторан The Crab — a la carte ресторан, расположен на открытом воздухе на пляже, предлагает разнообразные блюда из морепродуктов. Часы работы: с 11:00 до 23:00.

Бар The Rum Hold — имеет открытую веранду с видом на Индийский океан, предлагает большой выбор алкогольных напитков. Часы работы: ежедневно с 9:00 до 24:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Наблюдение за китами и дельфинами, прогулки на яхтах и каноэ, экскурсии на коралловый остров Пиджеон, в форт Фредерик. Дайвинг-центр PADI, где предлагаются водные виды спорта (с мая по октябрь), включая сноркелинг (платно), рыбную ловлю (платно) и дайвинг (платно). Бадминтон, дартс, шахматы. вечернее шоу.
  • biljards  FREE 
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 81 номер:

43 Superior Room (26 м2, макс. 2 или 2+1 чел.). Однокомнатные номера, расположенные в главном здании на 1 или 2 этаже, имеют балкон или террасу. Есть 4 смежных номера (interconnecting).

36 Beach Chalet (32 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Двухместные номера, расположенные на 1 или 2 этаже в шале рядом с пляжем с видом на океан. Терраса или балкон.

2 Suites (65 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Спальня с кроватью king-size и небольшая зона гостиной. Расположены в главном здании на 1 и 2 этажах. На первом этажу между спальней и гостиной есть дверь, на втором этаже двери нет, вид на океан

Istabās

Потолочный вентилятор, кондиционер, телевизор, CD/DVD-проигрыватель (кроме Superior), Wi-Fi (бесплатно), сейф, телефон, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска (в Superior — по запросу), ванная комната, фен, халат и тапочки (кроме Superior), балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно.

В номерах Beach Chalets дополнительно — халат, тапочки, DVD-проигрыватель, душ, большой выбор туалетных принадлежностей.

В номерах Suites дополнительно — большая ванна, халат, тапочки, DVD-проигрыватель, просторная зона отдыха, большой выбор туалетных принадлежностей.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Upuvali, Trincomalee, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 11 2161161 Fax: +94 11 2320862
Tīmekļa vietne: Trinco Blu by Cinnamon
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).