Jauka viesnīca ar draudzīgu personālu!

Rakstīts: 20 oktobris 2014
Ceļošanas laiks: 6 — 16 augusts 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 5.0
Patika viesnī ca. Istaba laba, nav sū dzī bu. Regulā ri sakopta. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, ī paš i puiš i virtuvē . Man ļ oti patika virtuve. Daž ā di ē dieni, varat nogarš ot vietē jos ē dienus.
Tikā mies ar masieri Samanu un viņ a ģ imeni. Ļ oti jauki cilvē ki. Mē s ņ ē mā m no tā m ē teriskā s eļ ļ as un augļ us, pasū tī jā m pusdienas, veicā m masā ž u un ar brā li Samanu devā mies ekskursijā . Visi bija ļ oti apmierinā ti. Es to iesaku.
Satikā m arī ļ oti labu tuk-tukeru vā rdā Gayan (tas nav posts no pludmales)! Ļ oti draudzī gs, patī kami sarunā ties, diezgan labi runā angliski, nav uzbā zī gs, uzaicinā ja mū s pie sevis pusdienā s, bija ļ oti patī kami un garš ī gi : ). Un pats galvenais, viņ š brauc labi, nesteidzas un gaidī s, ja vajadzē s! Mē s visu laiku ceļ ojā m ar viņ u un runā jā m. Kā arī pa to braucā m ekskursijā s ar ļ oti labu mikroautobusu ar kondicionieri un arī bijā m ļ oti apmierinā ti. Posta apkaroš anas dienesti vispā r nebija vajadzī gi. Tuk-tukera Gajana kontakti: +9.777 06.920, +9.714143 527. Ja piezvanī siet, to varē siet pateikt no Annas.

Viļ ņ i bija ļ oti lieli, un mē s devā mies peldē ties Lagunā , š eit viņ š dzī vo, un tur mē s viņ u satikā m. Varat arī staigā t. Pagriezieties pa kreisi no viesnī cas pludmales un ejiet apmē ram 30-40 minū tes gar krastu. Lagū na ir aiz zvejnieku laivā m. Tur viļ ņ i bija diezgan mazi un bija ļ oti forš i peldē ties!
Pastaigā jiet pa ciematu, jū s to nenož ē losit. Jū s satiksiet daudz laipnu, vienkā rš u un atvē rtu cilvē ku, kuri ir gatavi jums palī dzē t bez maksas. Tur pie paš as Lagunas upē pretī var redzē t monitorķ irzakas, mangusus, burundukus, pē rtiķ us, pā vus, bifeļ us un pat kaimanu krokodilu : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu