Villa Tangalle Lagoon 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.510
№3 viesnīcas reitingā Tangalle
8.0 Numurs
7.8 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.2 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Jauna villa. Atrodas Tangalle centrā, 3 minūšu pastaigas attālumā no pilsētas tirgus un 150 metru attālumā no pludmales.Vairāk →
аватар kovalevskaya4
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ar vienu no š ī s viesnī cas ī paš niekiem Serezha tikā mies Odesā . Reģ istrē š anā s noritē ja labi, bet pavisam citā istabā . Kā teica Sergejs, viņ š tajā uzņ em savus draugus. Istaba ir maza, apmē ram 8 kv. … Tomēr ▾ Ar vienu no š ī s viesnī cas ī paš niekiem Serezha tikā mies Odesā . Reģ istrē š anā s noritē ja labi, bet pavisam citā istabā . Kā teica Sergejs, viņ š tajā uzņ em savus draugus. Istaba ir maza, apmē ram 8 kv. metri. Vannas istaba ar atstarpē m virs un zem logiem un durvī m. Apdarinā ta tikai ar cementu, gan grī da, gan sienas. Trī s mū su uzturē š anā s dienu laikā istaba un vannas istaba netika iztī rī ti. Sludinā jumā nebija norā dī ts ledusskapis, televizors, mini bā rs. Otrs dvielis vienkā rš i tika lū gts. Arī dvieļ i netika mainī ti. Restorā nā nebija š efpavā ra. Pagatavojis viena personā la radinieks. Rī sam patika. Nekas cits, kas patī k no piedā vā tā s virtuves. Brokastis ir sliktas, un tē jas maisiņ i vienkā rš i nomā c ar savu krā su. Pē c mū su lū guma pagatavot vakariņ ā s zivis un jū ras veltes, ā tri visu nopirka, parā dī ja, sagrieza, bet neļ ā va ē st, kamē r nebija ieradies saimnieks. Tā nu mē s izsalkuš i sē dē jā m lī dz 21.00 Teica, ka vakariņ osim tikai ar Serež u. Man patika personā la cilvē ciskā s ī paš ī bas. Ļ oti burvī gi cilvē ki. Patika baseins. Bet kur ir bā rs, mē s nekad neatradā m. Savukā rt pa teritoriju skraidī ja viena liela monitoru ķ irzaka (personā ls to baroja aiz virtuves) un mū su istabā skrē ja nedaudz mazā ka monitoru ķ irzaka. Vispirms viņ š lidinā jis virs tualetes, nokritis, steidzies pa istabu, lī dz tika izmests teritorijā . Iespaidi nav patī kami. Labi, ka tas viss notika no rī ta nevis naktī . Kur viesnī cā ir dā rzs, tā du neatradā m. Ir viena jauka "siļ ķ e" un palma. Pazī mes par estakā des gultu tī rī š anu pie baseina trī s dienas netika konstatē tas. Bet viņ i bija klā t Sergeja un viņ a draugu sarunā , kur viņ š lū dza uzrakstī t pā ris labas atsauksmes par viesnī cu. Un vē l viens svarī gs punkts. Rē ķ ins par vakariņ ā m netiek sniegts uzreiz, tajā paš ā dienā . Paldies mū su jaunajiem draugiem no Krievijas, kuri mū s no š ī s brī niš ķ ī gā s vietas kopā ar viņ iem aizveda uz Hikaduvu, uz viesnī cu Oasis Villa. Mē s domā jam, ka Serjož ai vajadzē tu to apmeklē t, lai redzē tu un iemā cī tos organizē t atpū tu par naudu (citā di to nesaukš u). Turklā t cenas tur ir daudz zemā kas, un apkalpoš ana, tī rī ba un pieklā jī ba ir daudz augstā ka. Un pludmale ir daudz labā ka. Jeļ ena un Viktors
аватар Longer
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku š ajā viesnī cā aprī lī . Viesnī ca ir jauna, kas ir jauki. Atrodas zaļ ā zonā , netā lu no upes. Nelielais istabu skaits to atš ķ ir no pā rpildī tā kajā m vietā m. Tā ds chill out. Apkalpoš ana un virtuve ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā aprī lī . Viesnī ca ir jauna, kas ir jauki. Atrodas zaļ ā zonā , netā lu no upes. Nelielais istabu skaits to atš ķ ir no pā rpildī tā kajā m vietā m. Tā ds chill out. Apkalpoš ana un virtuve ir visaugstā kajā lī menī . Varbū t tas ir ī slaicī gi, kamē r viņ i nesen strā dā , bet es domā ju, ka to ir viegli pā rbaudī t nā kamā s vizī tes laikā , bet ziemā . Es nelikš u desmit, jo ir nelieli trū kumi, bet jū s esat pelnī juš i stabilu deviņ u!
p. s. Viesnī cas ī paš nieks no Ukrainas teritorijā netika manī ts.
аватар SECRET1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar ģ imeni atpū tā mies Š rilankā izcilajā Tangailes Lagoon Villa viesnī cā , kas atrodas salas dienvidu krastā ! Villa ir ļ oti grezna! Lieli numuri ar gaisa kondicionē tā ju (kas nav mazsvarī gi), divvietī gā m gultā m un plus … Tomēr ▾ Ar ģ imeni atpū tā mies Š rilankā izcilajā Tangailes Lagoon Villa viesnī cā , kas atrodas salas dienvidu krastā ! Villa ir ļ oti grezna! Lieli numuri ar gaisa kondicionē tā ju (kas nav mazsvarī gi), divvietī gā m gultā m un plus dī vā ngultu! Tā pē c mē s ar bē rniem jutā mies ļ oti ē rti! Villā ir pietiekami liels baseins un baseins bē rniem! Apkalpoš ana ļ oti laba, personā ls draudzī gs! Ē dieni restorā nā ir daudzveidī gi - vietē jais, Eiropas, japā ņ u! Ir cepeš krā sns, zivis var pat uzcept pats (viesnī cas vadī tā js atļ auj)! Viesnī ca atrodas 100m no okeā na!
аватар kruglyachenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā villā pavadī jā m vairā k kā nedē ļ u. . Pirmā un bū tiskā atš ķ irī ba ir klusums un miers. . citviet kā likums maš ī nu un autobusu troksnis ir visu diennakti. . Lielas istabas, lielisks baseins, t. sk. bē rniem. … Tomēr ▾ Š ajā villā pavadī jā m vairā k kā nedē ļ u. . Pirmā un bū tiskā atš ķ irī ba ir klusums un miers. . citviet kā likums maš ī nu un autobusu troksnis ir visu diennakti. . Lielas istabas, lielisks baseins, t. sk. bē rniem. . Serviss mū sē jais))) . Ī paš nieks ukrainis)) ļ oti kluss un mā jī gs. . vieta ideā la. . lī dz okeā nam un lī dz pilsē tas centram - 1 minū te ar kā jā m. . Gar villu atrodas upe kur brī niš ķ ī gi kož zivis un š efpavā rs mums turpat pagatavoja. . Vienī gā vieta uz visu ceļ ojumu kur ir SUŠ I))) Vispā r - iesakā m, nenož ē losiet. . un galvenais, tur ir tikai 5 istabas))) tā pē c tas ir diezgan patī kami . . Paldies
аватар dmitry.krugl
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par lielisko valsti – Š rilanku esam dzirdē juš i ne reizi vien, tač u, pirmo reizi apmeklē jot Villa Laguna Tangalle, nodzī vojuš i š ajā dieviš ķ ajā vietā vairā k nekā divas nedē ļ as un vē l vienu nedē ļ u apceļ ojuš i visu valsti, var teikt: NEVIENS VĀ RDS NESPĒ J PĀ RVEST LAIMAS SAJŪ TU no visa - klimata, cilvē kiem, dabas, komforta, veselī bas uzlaboš anas, atjaunoš anā s utt. … Tomēr ▾ Par lielisko valsti – Š rilanku esam dzirdē juš i ne reizi vien, tač u, pirmo reizi apmeklē jot Villa Laguna Tangalle, nodzī vojuš i š ajā dieviš ķ ajā vietā vairā k nekā divas nedē ļ as un vē l vienu nedē ļ u apceļ ojuš i visu valsti, var teikt: NEVIENS VĀ RDS NESPĒ J PĀ RVEST LAIMAS SAJŪ TU no visa - klimata, cilvē kiem, dabas, komforta, veselī bas uzlaboš anas, atjaunoš anā s utt. , un tā tā lā k. un tā tā lā k.
Ar draugiem un radiem devā mies paš i, bez tū risma aģ entū ru palī dzī bas. Iepriekš izvē lē ta un saskaņ ota naktsmī tne jaunajā villā Tangalle Lagoon Villa (www. villatangalle. com). Saziņ as valodas ar menedž eri Sergeju ir krievu, ukraiņ u, angļ u, franč u. Š oferis mū s sagaidī ja un daž u stundu laikā aizveda no Kolombo uz Tangalle. Mū s piesaistī ja sekojoš ais - pilsē ta atrodas brī niš ķ ī gā piekrastē , daudzu kilometru gara tī ru, neskartu plaš u pludmaļ u josla, ē rti plaš i numuri ar gaisa kondicionē tā ju ar vannas istabā m un duš ā m - ar vē su un karstu ū deni, privā ts baseins ar bē rnu baseins (un bijā m ar 1.5 gadī gu mazmeitu) .
Villa atrodas lagū nas - upes, kas ietek okeā nā , krastā . Ļ oti ē rta villas atraš anā s vieta - lī dz pilsē tas centram (veikali, bankas, tirgus) ar kā jā m 5 minū tes, lī dz pludmalei - 3 minū tes. Tajā paš ā laikā pilsē tas trokš ņ us un sē rfoš anu okeā nā apslā pē dž ungļ i, koku un palmu zaros pastā vī gi tika novē roti papagaiļ i un pē rtiķ u ģ imene. Š o savvaļ as dzī vnieku sacelš anos var novē rot tieš i no restorā na, kas atrodas virs lagū nas ū dens. Aprī kots ar tiltiņ iem makš ķ erē š anai upē - knā bā š ana un ķ ē ra vienkā rš i traki. Ikviens, kurš ir saskā ries ar Š rilankas virtuvi, zina, ka no ieraduma ē st vietē jos ē dienus – rī sus un kariju, gandrī z uzreiz parā dā s asaras. Š eit, villā , š efpavā rs Chamarra pagatavos jebko, sā kot no parastajiem Eiropas ē dieniem un beidzot ar japā ņ u suš i, un tas bū s neticami garš ī gi. Mazmeitai tika gatavots ī paš s ē diens, viņ a visu ē da ar prieku. Vairā kas reizes mums tika pasniegti jū ras gardumi - garneles, omā ri, kalmā ri, zivis, tas viss ir ļ oti svaigs - blakus ir zvejas osta.
Vairā kas reizes devā mies vienas dienas ekskursijā s – apskatī jā m gandrī z visas interesantā s vietas valsts dienvidos. Villu vadī tā ju organizē tie braucieni tika veikti ar gaisa kondicionē tā ju 6-vietī gā Toyote par smieklī gā m cenā m. Likumsakarī gi, ka ieejas biļ etes visiem ā rzemniekiem visur bija vienā das. Beidzot, pirms lidojā m atpakaļ , devā mies seš u dienu ekskursijā pa valsti, kas mums tika sastā dī ta villā . Esam apmeklē juš i gandrī z visur un pā rliecinā juš ies, ka izdarī jā m absolū ti pareizo izvē li. Tā bija pareizā izglī tojoš ā s un atpū tas atpū tas kombinā cija. Ir vē rts teikt, ka villa sadarbojas ar Ajurvē das valsts ā rstiem un organizē masā ž as procedū ras - to nav iespē jams salī dzinā t ne ar parasto, ne ar taizemieš u. Kopumā viņ i š eit atjaunojā s ne tikai dvē selē , bet arī miesā .
Nā kamreiz mē s noteikti dosimies uz š ejieni, jo ī paš i tā pē c, ka martā tiks atvē rta jaunā Hambantotas starptautiskā lidosta - un tā atrodas tikai 30 km attā lumā no villas.
Es gribē tu teikt, ka lidojumi Kijeva-Dubaija-Kolumbo (FlyDubai) un Odesa-Š ā rdž a-Kolumbo (AirArabia) ir absolū ti nenogurstoš i. Bagā ž a tiek piegā dā ta bez problē mā m. Transfē rs notika praktiski bez gaidī š anas tranzī ta zonā .
Вид на бассейн, ресторан и семейные номера виллы.
аватар dgrifon
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s tur atpū tā mies ziemā , protams, pē c skumjā m un sniegotajā m Ukrainas ainavā m, ierodoties Tangalle, bijā m pā rsteigti par zaļ umu un saules daudzumu. No villas paveras ļ oti skaists skats uz upi, platforma, no kuras var makš ķ erē t, starp citu, uz vietas var cept pats vai atdot pavā ram gatavot (Chamara Hello). … Tomēr ▾ Mē s tur atpū tā mies ziemā , protams, pē c skumjā m un sniegotajā m Ukrainas ainavā m, ierodoties Tangalle, bijā m pā rsteigti par zaļ umu un saules daudzumu. No villas paveras ļ oti skaists skats uz upi, platforma, no kuras var makš ķ erē t, starp citu, uz vietas var cept pats vai atdot pavā ram gatavot (Chamara Hello). ). Lī dz okeā na pludmalei ir 1-2 minū tes, nedaudz pa kreisi upe ietek okeā nā un ir daudz skaistu gleznainu vietu, iesaku pastaigā ties gar krasta lī niju. Lī dz Tangalles centram - tā s paš as 1-2 minū tes, lai stutē tu, blakus lielveikals "ģ imenes ē diens" un svē tais dzē riens "Arakaba", lai gan dzē rienā tie pielī p 30-40% no izmaksā m, bet jums ir nepiecieš ams lai iedotu tieš i tā du summu, kas norā dī ta uz pudeles : ) Starp citu, saimnieks ukraiņ u villas un ar komunikā ciju problē mu vispā r nebija. Paldies Seryoga par pozitī vo uzturē š anos. Es domā ju atgriezties nā kamgad.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Новая вилла.

Расположена в центре Tangalle, в 3-х минутах ходьбы от городского рынка и в 150 метрах от пляжа.

Viesnīcā

В вилле - 5 просторных номеров люкс, ресторан с местной и европейской кухней, главная изюминка виллы - большой бассейн с баром прямо в бассейне и небольшой бассейн для детей.

Во дворе виллы расположен сад с несколькими прудами и водопадами.

Также во дворе виллы есть лаундж-бар с возможностью обслуживания около бара и прямо плавающим в бассейне.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Telpu apraksts

Жилая площадь номера превышает 22 квадратных метров, а площадь ванной комнаты составляет более 6 квадратных метров.

В каждом номере есть мини-бар, спутниковое телевидение, кондиционер и беспроводной доступ в Интернет.

Дизайн номеров выполнен таким образом, что практически из любого места в комнате есть вид на внутренний двор виллы или на живописную лагуну.

В каждом номере есть балкон, в том числе и в номерах, расположенных на первом этаже. В одной номере есть отдельный выход на крышу, где можно с комфортом отдохнуть и позагорать в большой компании.

Adrese 18/2, Ashoka Mawatha, Medaketiya, Tangalle, Sri Lanka
Tālruņi: booking tel.: +947 217 213 07
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.