Super viesnīca Šrilankas dienvidos

Rakstīts: 24 augusts 2015
Ceļošanas laiks: 8 — 10 jūlijā 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ar vietē jā tū risma operatora Lankarus starpniecī bu pē c draugu ieteikuma, kuri rezervē ja viesnī cu pie viņ iem Tangalle.
Viņ i strā dā ā tri un efektī vi, atbild krieviski un precī zi.
Mē s nemaz nesatraucā mies, jo no Kolombo pie mums veica transfē ru tieš i uz viesnī cu.
Toreiz bija 2 krieviski runā još i menedž eri, tagad dzirdē ju, ka pat vairā k, jo Lankarus ļ oti strauji attī stā s, ī paš i Š rilankas dienvidos, kur mums patī k atpū sties. Pieteikums transfē ram, viesnī cai un ekskursijā m uz vietas darī ja. Mums ā tri atbildē ja. http://lankarus.com/ Viesnī ca tagad pieder viņ iem. Netā lu no mū su Turtle Bay bija arī.3 daž ā das viesnī cas, arī Lankarus ī paš nieki.

Viesnī cā ir 7 numuri, bet nosaukti 7 vietē jie bruņ urupuč i. Virtuve oboldennaya, 2 baseini. Viens ir paredzē ts tikai pieauguš ajiem, bet otrs ir paredzē ts bē rniem. Netā lu ar kā jā m atrodas Kalametiya putnu rezervā ts. Jū s varat doties uz turieni tieš i no viesnī cas.
Nu, okeā ns, protams, ir silts un neaprakstā mi skaists. Apkā rt nav lielu pilsē tu. Bet ir Bata-Ata botā niskais dā rzs, bija arī ekskursija no viesnī cas ar tuk-tuk. Lieliski, nevar aprakstī t vā rdos. Netā lu atrodas arī Madunagala karstie avoti. Mē s paš i braucā m, lai gan varē jā m doties ekskursijā pa Turtle Bay.
Paldies visiem! Sujiva, Sergius, Denis, jū s esat labā kie Š rilankā . Mē s tikai iesakā m jū s visiem. Paldies par padomiem, smaidiem un visu palī dzī bu, ko sniedzā t mums, lai mē s atcerē tos savu atvaļ inā jumu vē l daudzus gadus. Mē s atgriezī simies pie jums!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар