Eva Lanka Hotel 4*– Atsauksmes

28
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Tangalle
8.1 Numurs
8.5 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.4 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no skaistākajiem nostūriem Šrilankas dienvidu krastā, starp noslēgtiem džungļiem, netālu no mazās tipiskās zvejnieku pilsētiņas Tangalle. Tas tika atvērts 2001. gada janvārī. Pēdējā renovācija notika 2012. gadā. Piemērots ģimenes un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар gryvka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patiesī bā Š rilankas eksotika ir š eit. Uz vietas atrodas desmitiem unikā lu augu un ziedu. Smarž as, putnu un pā vu dziesmas, kas starp citu no rī tiem traucē gulē t, bet tā ir daba. Nakš ņ oš ana vienstā va bungalo minimā lisma stilā . … Tomēr ▾ Patiesī bā Š rilankas eksotika ir š eit. Uz vietas atrodas desmitiem unikā lu augu un ziedu. Smarž as, putnu un pā vu dziesmas, kas starp citu no rī tiem traucē gulē t, bet tā ir daba. Nakš ņ oš ana vienstā va bungalo minimā lisma stilā . Bez televizoriem jā skatā s uz okeā nu. Vientuļ a pludmale neticamajā lī č a skaistumā . Nevē laties un brauciet ar taksometru uz un no Kolombo par USD 80-90 par automaš ī nu vienā virzienā , pretē jā gadī jumā jū s dosieties ar grupas transfē ru 7-8 stundas.
аватар alikakey93
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau sen gribē ju aizbraukt uz kā du eksotisku valsti. Tā pē c mē s nolē mā m apmeklē t Š rilanku. Mums ļ oti patika Eva Lanke 4 *. Viesnī ca papildinā ja pilnī gi neaizmirstamus eksotiskā s Š rilankas iespaidus. … Tomēr ▾ Jau sen gribē ju aizbraukt uz kā du eksotisku valsti. Tā pē c mē s nolē mā m apmeklē t Š rilanku.
Mums ļ oti patika Eva Lanke 4 *. Viesnī ca papildinā ja pilnī gi neaizmirstamus eksotiskā s Š rilankas iespaidus.
Прогулка на слоне!) Вот как растёт рис Экскурсия по Сафари Велики Храм Будды Бассейн в отеле Eva Lanka 4* Мини базарчик с множеством вкусных фруктов А вот так выглядит такси на Шри-Ланке - Тук-Тук На чайной фабрике
аватар darya_2007
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nav pirmā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā un vē lamies atgriezties vē l un vē l! Pasakaina teritorija, kas vienkā rš i iegremdē ta zaļ umos. Var baudī t un baudī t! ! ! Š oreiz mani iepriecinā ja tē jas veikala atvē rš ana netā lu. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā un vē lamies atgriezties vē l un vē l! Pasakaina teritorija, kas vienkā rš i iegremdē ta zaļ umos. Var baudī t un baudī t! ! ! Š oreiz mani iepriecinā ja tē jas veikala atvē rš ana netā lu. Tagad jums nav jā tē rē laiks, ceļ ojot uz kalniem, lai iegā dā tos labu, ī stu Ceilonas tē ju. Tieš i Tangalle, netā lu no pieminekļ a ar militā rpersonā m, atrodas mā jī gs tē jas veikals. Uz Jauno gadu vē lamies atkal ierasties Š rilankā un noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā!! ! !
аватар o.lukasheva
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es braucu uz š o viesnī cu katru gadu! Pateicoties personā la darbam, viesnī ca ir slavena ar savu tī rī bu un viesmī lī bu. Fermu vada pā ris itā ļ u un vietē jais profesionā lis Manju. Viņ š zina visus veidus, kā nodroš inā t izklaidi vai atpū tu pie baseina. … Tomēr ▾ Es braucu uz š o viesnī cu katru gadu! Pateicoties personā la darbam, viesnī ca ir slavena ar savu tī rī bu un viesmī lī bu. Fermu vada pā ris itā ļ u un vietē jais profesionā lis Manju. Viņ š zina visus veidus, kā nodroš inā t izklaidi vai atpū tu pie baseina. Viesnī ca ir mā jī gs bungalo, kas pazudis Ē denes dā rzā . Dā rzs ir piepildī ts ar putniem un ugunskuriem, laiks vienmē r ir labs. Ī paš i patī kami tur pavadī t laiku, ja neinteresē trokš ņ ainas ballī tes – pa dienu cilvē ki iet pē c saviem plā niem un viss dā rza skaistums paliek rezervē ts. Protams, ar augļ iem, si-rokā m un rodas vairā kas problē mas. Izbaudi sevi!
аватар Bambr72
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta privā tuma, miera un klusuma dē ļ . Es negribē ju mē ģ inā t aizmigt vakaros diskotē kas dā rdoņ ā (ko mums apstiprinā ja cilvē ki, kas atpū tā s citā s viesnī cā s). Ā tri iekā rtojā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta privā tuma, miera un klusuma dē ļ . Es negribē ju mē ģ inā t aizmigt vakaros diskotē kas dā rdoņ ā (ko mums apstiprinā ja cilvē ki, kas atpū tā s citā s viesnī cā s).
Ā tri iekā rtojā s. Lai gan ieradā mies agrā k, viņ i mū s netraucē ja lī dz pulksten 12 un uzreiz pē c brokastī m tikā m iekā rtoti istabā .
Viesnī cas teritorija ir Ē denes dā rzs un zoodā rzs vienlaikus. Istabas ir vecas, bet veidotas ar mī lestī bu. Gaismas patieš ā m ir blā vas.
Pludmale pasakaina, okeā ns super!! ! . Iegū stiet mazus pludmales zē nus. Brokastis ir labas, un vakariņ as ir lieliskas! Personā ls ir pieklā jī gs un neuzkrī toš s.
Gribas atgriezties vē lreiz! ! !
Тангалле Номер Пара Ресепшен и вход в ресторан Баунти :) На местном транспорте в Тангалле Местные
аватар o.babiychuk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i atpū tā s kā pā ris. Viņ i dzī voja kotedž ā . Laba viesnī ca, ikdienas uzkopš ana, veļ a tieš ā m nav mainī ta, bet pā rtaisī ta. Wi-Fi ir pieejams tikai restorā nā un nedaudz pie galvenā baseina. Pludmale un apkā rtne ir lieliska. … Tomēr ▾ Viņ i atpū tā s kā pā ris. Viņ i dzī voja kotedž ā . Laba viesnī ca, ikdienas uzkopš ana, veļ a tieš ā m nav mainī ta, bet pā rtaisī ta. Wi-Fi ir pieejams tikai restorā nā un nedaudz pie galvenā baseina. Pludmale un apkā rtne ir lieliska. Ē diens ļ oti nepatika. Sā kotnē ji viņ i paņ ē ma tikai brokastis, viesnī ca nopirka vairā k vakariņ as (zviedru) - izmaksas ir 10-15 dolā ri. Vakariņ ā s - nav skaidrs, pē c kā da kritē rija tika iekasē ta maksa: runā jā m ar tū ristiem - katrs maksā ja citu cenu : )
Ir viens bet! ! - nokļ ū š ana no lidostas aizņ em ļ oti ilgu laiku, un ņ emot vē rā vietē jo braukš anas stilu (brauc kā mež oņ i) - tas ir bū tisks faktors. Redzē jā m vairā kas avā rijas ceļ ā uz viesnī cu!! ! ! Rezultā tā , atgriež oties no ekskursijas, viņ i paš i cieta avā riju - nokļ uva pilsē tas slimnī cā ar smadzeņ u satricinā jumu un citā m traumā m - tas ir vienkā rš i š ausmī gi! Mums patika š ī valsts, bet mē s tur vairs nebrauksim.
аватар korolessi
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izlasot daudz atsauksmju, mē s izvē lē jā mies sev viesnī cu Eva Lanka. Viesnī ca atrodas vistā lā k piekrastē , tā pē c sagatavojieties č etru stundu transfē ram no lidostas. Ceļ š ir ļ oti grū ts. Bet nā kamajā dienā , kad visi gulē ja, ē da un atjē dzā s, tu sā c saprast, kā dā skaistumā esi nokļ uvis. … Tomēr ▾ Izlasot daudz atsauksmju, mē s izvē lē jā mies sev viesnī cu Eva Lanka. Viesnī ca atrodas vistā lā k piekrastē , tā pē c sagatavojieties č etru stundu transfē ram no lidostas. Ceļ š ir ļ oti grū ts. Bet nā kamajā dienā , kad visi gulē ja, ē da un atjē dzā s, tu sā c saprast, kā dā skaistumā esi nokļ uvis.
Viesnī cai ir liela, skaista teritorija. Izmitinā š ana atseviš ķ ā s mā jā s, normā las gultas, strā dā još i kondicionieri, ledusskapji, tē jkanna, krū zes, fē ns, dvieļ i. Negaidiet no rī tiem karstu ū deni - ū deni silda saule elementā rā dzelzs mucā , kas atrodas uz mā jas jumta. TV un wi-fi tikai reģ istratū rā , kas izrā dī jā s tikai +, jo nekas netika turē ts istabā un ļ ā va vairā k baudī t okeā nu, dabu, grā matas un vienkā rš i saziņ u. Kopumā atmosfē ra ir klusa un mierī ga. Personā ls (izņ emot draugu, kurš sē ž reģ istratū rā un viņ u sauc Mandž u) ir pieklā jī gs, draudzī gs, nav izlutinā ts ar mū su rupjī bā m. Ikdienas 2 ū dens pudeles 0.5 l papildinā š ana, tī rī š ana, dvieļ u un veļ as maiņ a. Uz logiem ir moskī tu tī kli, iekš ā pa sienā m rā po salamandras, kas ē d kukaiņ us un nerada bailes. Viesnī cā ir 2 peldbaseini (lielais aptuveni 15-20 m pie reģ istratū ras un mazs ar diametru 5-10 m pie nolaiš anā s lī dz pludmalei) ar jū ras ū deni, ļ aujot peldē ties visu diennakti gan plkst. naktī un lietū . Seifs reģ istratū rā bez maksas. No izklaides vispā r nav nekā . Par skvoš u rakstī ja - nav pat rotaļ u laukuma, ir 2 beigti galdi mazajam tenisam un viss.
Viesnī cā tiek piedā vā ti ā jurvē das masā ž as pakalpojumi (saka, ka nav slikti, bet neesam mē ģ inā juš i), jogas nodarbī bas. Viesnī cas pludmale skaista, smiltis tī ras, lielas dzintara-dzeltenas, ļ oti patī kamas. Okeā na viļ ņ us nodzē š rifs un sasniedz krastu ar droš u spē ku, ka pat bē rni neizlaiž no ū dens. Peldē š anā s uz viļ ņ iem pie krasta ir pilnī gi droš a un sagā dā daudz prieka ikvienam.
Ē diens viesnī cā ir bufete. Brokastis ir standarta: grauzdiņ i, olu kultenis, rī si, vista, dzī vs vietē jais biezpiena jogurts, desiņ as, banā ni, mango, ananā si, kafija, tē ja, piens utt. Pusdienas un vakariņ as netika ņ emtas. Tirgū nopirkā m augļ us (neparasti garš ī gi, saldi), veikalā jogurtu, kefī ru no bifeļ u piena - kur tu pie mums ē d š o? Pludmalē atrodas kafejnī ca, netā lu no viesnī cas 7-10 minū š u gā jiena attā lumā . Jū s varat arī doties uz kafejnī cā m ar tuk-tuk uz Tangalla vai Dikwella. nekā du problē mu. Visi mazliet runā krieviski. Nav ne bā ru, ne naktsklubu, ne veikalu.
Ekskursijas no reģ iona ir droš as un pat vē lamas pludmales zē niem, tū roperatora cenas ir zemā kas. Dodoties lejā uz pludmali, izvē lieties, kurš jums patī k vislabā k. Paņ ē mā m ekskursijas no Maisas un Š amindas, bijā m ļ oti apmierinā ti ar organizā ciju un attieksmi. Mais mums arī noorganizē ja sē rfoš anas skolotā ju. Viņ i bija neapmierinā ti ar Surenu, nekaunī gu tipu: piekrita iet ar viņ u uz Dikvelu uz tē jas veikalu, viņ š pats negā ja, sē dinā ja pie stū res brā li, kurš krieviski neko nesaprata, nezinā ja. kur atradā s š is tē jas veikals, un tad izrā dī jā s, ka viņ š š ajā dienā nemaz negā ja slē gts.
Klimats š ajā salas daļ ā ir ekvatoriā ls, tā pē c visu gadu vienā da temperatū ra dienā ir aptuveni + 28C. Okeā na temperatū ra arī ir aptuveni + 26-28C. Lietus, pareizā k sakot tropisku lietusgā zi, konstatē jā m ieraš anā s dienā , vairā k nokriš ņ u nebija novē rots. Ultravioleto staru daudzums ir pietiekams, lai sadedzinā tu ē nā pat ar ī paš iem krē miem. Padoms: dienas pirmajā pusē valkā jiet cepures, sauļ ojieties un peldieties T-kreklos ar garā m piedurknē m.
Es jau gribu atgriezties.
Kopumā jums ir jā noskaņ ojas atpū tai, labam garastā voklim un atpū tai, un jū su atvaļ inā jums patieš ā m bū s vislabā kais, pilns ar pozitī vā m un tikai labā m atmiņ ā m ! ! !
аватар agent_borabora
Eva Lanka (Eva Lanka / Willow Lanka) ir ekskluzī va kombinā cija no unikā las teritorijas, kas iegremdē ta greznos apstā dī jumos un tropu ziedos, un viena no skaistā kajā m mā jī gajā m paradī zes romantiskajā m pludmalē m visā piekrastē no rietumiem uz dienvidiem. … Tomēr ▾ Eva Lanka (Eva Lanka / Willow Lanka) ir ekskluzī va kombinā cija no unikā las teritorijas, kas iegremdē ta greznos apstā dī jumos un tropu ziedos, un viena no skaistā kajā m mā jī gajā m paradī zes romantiskajā m pludmalē m visā piekrastē no rietumiem uz dienvidiem.

Viesnī ca Eva Lanka ir klusa, mā jī ga romantiska viesnī ca, privā tuma viesnī ca, relaksā cijas viesnī ca, viesnī ca, kas bauda dabu, okeā nu un viens otru, kas veidota tropiskā stilā ar vietē jā m tradī cijā m: atrodas reģ istratū ra, zā le un restorā ns. tikai zem nojumes bez sienā m un logiem . Viesnī ca atrodas uz kalna daž u metru attā lumā no pludmales. Wi-Fi bez maksas ir pieejams tikai reģ istratū rā . Viesnī cas vadī ba ir zema: rupjš menedž eris T-kreklā un š ortos ar kā jā m uz galda neizpildī s nevienu jū su pieprasī jumu. Bet personā ls pieklā jī gs, draudzī gs, nav izlutinā ts ar mū su rupjī bā m.

Ē ka ir atseviš ķ a divstā vu ē ka ar standarta numuriem, un tajā ir arī kotedž a ar skatu uz dā rzu un okeā nu.
Uzmanī bu, lai gan vasarnī cas ar skatu uz okeā nu ir vē rstas pret okeā nu, ne visā m ir atvē rts skats uz okeā nu aizauguš ā s sulī gā s veģ etā cijas dē ļ . Tikai kotedž ā s 5.6, 7 un 19 ir atvē rts skats uz okeā nu! Kotedž ā m Nr. 18 un 19 ir tieš a piekļ uve nelielajam baseinam. Chalet Nr. 19 - atrodas vistuvā k pludmalei. Telpā m nepiecieš ams remonts: vietā m salauzti logu rā mji, sarū sē juš as nodiluš as flī zes, vā ja santehnika, vā jš karstā ū dens spiediens, cieti matrač i un cieta gultas veļ a. Bet ir arī atjauninā tas telpas. Visos numuros ir ledusskapis, gaisa kondicionieris, tē jkanna, krū zes, fē ns, dvieļ i. Uzmanī bu, istabā s nav televizoru. Viesnī ca nenodroš ina vannas istabas piederumus (š ampū nu, ž eleju, pastu un otu). Ikdienas 2 ū dens pudeles 0.5 l papildinā š ana, tī rī š ana, dvieļ u un veļ as maiņ a. Uz logiem ir pretmoskī tu tī kli, iekš ā pa sienā m rā po ķ irzakas, kas ē d kukaiņ us un nerada bailes. Padoms: ņ emiet elektrisko fumigatoru.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini (lielais aptuveni 15-20 m pie reģ istratū ras un mazs ar diametru 5-10 m pie nolaiš anā s lī dz pludmalei) ar jū ras ū deni, ļ aujot peldē ties visu diennakti gan plkst. naktī un lietū . Seifs reģ istratū rā bez maksas. Lietussargi - bez maksas. No izklaides tikai skvoš s. Animā cijas pilnī bā nav. Viesnī ca piedā vā ā jurvē das masā ž as pakalpojumus. Bet ā rpus viesnī cas š ā du masā ž u var atrast par pusi lē tā k.

Teritorija ir rindu, profesionā li pā rdomā ts ainavu dizains ļ auj atpū tniekiem praktiski nesadurties, stilī gas vasarnī cas no ziņ kā rī go skatieniem slē pjas sulī gā un ziedoš ā apstā dī jumā - burunduki, paradī zes putni, papagaiļ i, sikspā rņ i, ķ irzakas. Tas rada relaksā cijas sajū tu kā savā villā . Teritorijas slī pums neliels, gluds, tikai pa pā ris pakā pieniem izeja uz pludmali, it kā nokā pjot lī dz 1. stā vam.
Viesnī cas pludmale ir viena no skaistā kajā m, mā jī gā kajā m, komfortablā kajā m visā dienvidrietumu un dienvidu piekrastē , diezgan gara nelielā lī cī ar pā rkarenā m palmā m un tai ir vairā kas zonas. Pa kreisi no ieejas aiz zemesraga (5 min) atrodas lagū na, kur var pilnī bā atkā pties. Tas rada neapdzī votas paradī zes salas iespaidu. Pa labi no ieejas ir 6 bezmaksas koka sauļ oš anā s krē sli. Okeā na viļ ņ us slā pē rifs un tie sasniedz krastu ar droš u spē ku, ko pat bē rni nevar izlaizī t no ū dens. Peldē š anā s uz viļ ņ iem pie krasta ir pilnī gi droš a un ikvienam sagā dā daudz prieka. Ficus un citi piekrastes koki nodroš ina dabisku ē nu visai dienai. Smiltis ir tī ras, lielas, dzintardzeltenas, kraukš ķ zem kā jā m, nesaduļ ķ o ū deni. Ir gan akmeņ ainas vietas, gan ē rta pakā peniska smilš aina ieieš ana okeā nā no krasta.
Rifs ir dziļ ā ks, ne tik krā sains kā Ē ģ iptē , brī ž iem nedzī vs, snorkelē š ana nav iespaidī ga un pat bī stama spē cī go okeā na viļ ņ u un izvirzī to akmeņ u salu dē ļ . Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas, tač u tie ne vienmē r ir pieejami vajadzī gajā daudzumā.

Ē diens viesnī cā ir bufete. Brokastis ir standarta: grauzdiņ i, olu kultenis, dzī vs vietē jais biezpiena jogurts, desiņ as, banā ni, mango, ananā si, kafija, tē ja, piens utt. Pusdienas netika ieturē tas. Vakariņ as vienmē r daž ā das, iesaku: cū kgaļ a, liellopu gaļ a, jū ras veltes (bija pat omā ri un tī ģ ergarneles), makaroni, 2 rī su ē dieni, 4 veģ etā rie ē dieni, ceptas jū ras zivis, saldumi, kafija, tē ja, piens. Alus 4$, svaigas sulas 4$ (atš ķ aidī ta ar ū deni). Porcija kafejnī cā pludmalē pa dienu zivis $8-10, garneles $10-12, kalmā ri $12-15. Ē dot droš i un garš ī gi.

Infrastruktū ra ā rpus viesnī cas nav attī stī ta, viesnī ca atrodas atseviš ķ i no ciemata, pā ris kafejnī cas pā ris kilometru attā lumā no viesnī cas 7-10 minū š u gā jienā.
Nav ne bā ru, ne naktsklubu, ne veikalu.

Klimats š ajā salas daļ ā ir ekvatoriā ls, tā pē c visu gadu vienā da temperatū ra dienā ir aptuveni + 28C. Arī okeā na temperatū ra ir ap +28C. 2013. gada decembra sā kumā pā rsvarā bija daļ ē ji apmā cies laiks, biež ā k saules stari nebija tieš i, bet caur mā koņ u dū maku. Neskatoties uz š o ultravioletā starojuma daudzumu, pietiek ar to, lai sadedzinā tu ē nā bez ī paš iem krē miem. Padoms: krē ma aizsardzī bas pakā pe ir vē lama vismaz 50, pretē jā gadī jumā apdegumi tiek garantē ti pat ā dai, kas nav tumš a vai viegli iedegusi. Nokriš ņ i sistemā tiski katru otro dienu vakarā vai naktī , tikai reizi 8 dienā s lija pē cpusdienā . Neskatoties uz augsto gaisa mitrumu, to ir ļ oti viegli elpot, absolū ta komforta sajū ta nav ne smacī ga, ne karsta.

Transfē rs no Kolombo lidostas aizņ em apmē ram 4.5-5 stundas, ņ emot vē rā visus jaunos autobā ņ us. Piemē ram, Air Arabia ierodas 13.30 pē c vietē jā laika. Izbraukš ana no lidostas plkst. 14.00. Autobā nis lī dz Kolombo 30 min.
Transfē rs caur Kolombo 14.30-15.30. Autobahn Colombo - Gale 130 km 15.30 - 17.00. Lī kumots š aurs ceļ š starp Gale-Tangalle apdzī votā m vietā m 64 km 17.00-18.30. Marš ruts ir interesants cauri Kolombo, tropu mež iem, kokosriekstu audzē m, tē jas plantā cijā m un ciematiem. Nogurums no ceļ a uzreiz pā riet, tiklī dz atrodies viesnī cā . Jū s saprotat – ceļ š ir tā das debesu vietas vē rts.

Ekskursijas no reģ iona ir droš as un pat vē lamas pludmales zē niem, tū roperatora cenas ir zemā kas. Grupa “Okeā na vaļ u vē roš ana ar laivu” no pulksten 7 lī dz 1.50$/pers. individuā li Gallē (Ā jurvē das dā rza veikals, bruņ urupuč u pludmale, forts, bā ka, juvelierizstrā dā jumu fabrika, izjā des ar ziloņ iem, Budas templis, tē jas plantā cija un dž ungļ u fabrika) no 11:00 lī dz 18:0.25 $/pers. “Safari Yalla parkā + Ravana Eliya ū denskritums kalnos” no 5 lī dz 16 stundā m 50$/pers. Pa labi no ieejas pludmalē - Suren, pa kreisi no ieejas - Sean 071-326-55-48. Jū s izvē laties, kurš jums patī k vislabā k, mē s ņ ē mā m no abiem, mums patika gan organizā cija, gan apkalpoš ana.
Lidojumam Air Arabia ir nianses. Neviens negarantē vietu tuvumā un vē l jo vairā k pie loga, pat ja esat pirmais, kas ierodas reģ istrē ties. Viņ i var stā dī t daž ā dā s rindā s lī dz pat Kolombo. 9. un 10. rinda bez sē dekļ a regulē š anas, nedod Dievs! Tieš saistes reģ istrā cija biļ etē m kompleksajā s tū rē s netiek nodroš inā ta (Alkohols uz kuģ a netiek piedā vā ts un aizliegts dzert beznodokļ u iegā dā tā s. Ē dienus var iegā dā ties uz kuģ a, rī su ē dieni ir diezgan garš ī gi. Uz kuģ a nav izklaides, uz segmentā Kolombo-Š ā rdž a 4 stundas monitoros mirgo vismaz dati par lidojumu un segmentā Kijeva-Š ā rdž a 5 stundas - monitori vispā r ir izslē gti. Viens glā biņ š ir iedzert pirms lidojuma un gulē t. Š ā rdž as lidostā izbraukš anas zona ir atdalī ta ar muitas kontroli. Tā pē c visi pirkumi, kā arī uzkodas ir jā veic pirms garā mbraukš anas Ja nevē laties maiņ as vietē jos dirhē mos, tad dubultais č ī zburgers un frī kartupeļ i McDonaldā bū s tieš i 10$.
Š ā rdž ā beznodokļ u rež ī ms ir daudz pieticī gā ks nekā Kolombo.

Suvenī ri: tē ja, magnē ti, atslē gu piekariņ i, rotaslietas – Kolombo var iegā dā ties pirms izbraukš anas. Tač u lē tā k to izdarī t pie vietē jiem tirgotā jiem brī vdienu reģ ionā . Š rilanka ir pilna ar dā rgakmeņ iem, juvelierizstrā dā jumu cena patī kami pā rsteigs. Augļ i un č aumalas bez problē mā m izņ emti bagā ž ā kastē . Aizliegts eksportē t neapstrā dā tus dā rgakmeņ us un koraļ ļ us.

Eva Lanka ir stabila 3 zvaigž ņ u viesnī ca pakalpojumu, aprī kojuma un numuru krā juma ziņ ā . Tač u mā jī ga teritorija, kā botā niskais dā rzs un viena no skaistā kajā m pludmalē m visā piekrastē , kompensē visus trū kumus tiem, kas vē las vientulī bu, dabas apceri un droš as peldes baudī š anu Indijas okeā nā .
аватар sveta_shrilanka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki, tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Š rilankā bijā m pirmo reizi, viesnī cu mums ieteica draugs. Viesnī ca un personā ls mū s nepievī la. Mums viss ļ oti patika. Lieliska uzņ emš ana neskatoties uz to, ka viesnī cā ieradā mies vē lu, mū s sagaidī ja un paē dinā ja ar gardā m vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Sveiki, tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Š rilankā bijā m pirmo reizi, viesnī cu mums ieteica draugs. Viesnī ca un personā ls mū s nepievī la. Mums viss ļ oti patika. Lieliska uzņ emš ana neskatoties uz to, ka viesnī cā ieradā mies vē lu, mū s sagaidī ja un paē dinā ja ar gardā m vakariņ ā m. Lielisks, smaidī gs personā ls un viesnī cas menedž eris. Dzī vojā m 28. istabā . Viņ i piedā vā ja skatu uz okeā nu par papildu samaksu, tač u skats un dā rzs uz vietas pā rsniedza visas cerī bas. Nebija jē gas mainī ties. Istabā bijā m ļ oti reti. Numurā ir viss nepiecieš amais, uzkopš ana, veļ as un dvieļ u maiņ a katru dienu. Ņ em kopā ar brokastī m un vakariņ ā m. Ē dienkarte ir ļ oti daudzveidī ga gan brokastī m, gan vakariņ ā m. Ir viss amatierim, pasniedz: vista, jū ras veltes, zivis, ir grils, ir ļ oti daudz daž ā du piedevu, vienmē r svaigi salā ti, augļ i, sulas, garš ī gi deserti. Viesnī cas teritorija ir vienkā rš i lieliska, daudz putnu, burunduki, gekoni, ķ irzakas, papagaiļ i, redzē ja pā vu, monitoru ķ irzaka un daudzi citi dzī vnieki. Skaists dā rzs ar skatu uz okeā nu. Mē s ar Surenu devā mies ekskursijā s. Ļ oti labs, godī gs, zinā tkā rs, punktuā ls un dzī vespriecī gs jaunietis. Mē s par viņ u lasī jā m daudz atsauksmju, tā pē c uzreiz pē c ieraš anā s viņ i ar viņ u sazinā jā s. Runā krieviski un angliski. Mē s ar viņ u devā mies vaļ u vē roš anas ekskursijā uz jahtas. Mē s atradā mies okeā nā apmē ram 5 stundas un redzē jā m vairā k nekā.20 vaļ us. Mē s ļ oti iesakā m. Atceļ ā Surens mū s atveda uz Ā jurvē du, kur viņ i nopirka daudz augu izcelsmes zā ļ u. Atrodoties Galles templī , viņ us sauca divi ziloņ i: meitene Lasanta un zē ns Kalama. Jū s varat braukt ar ziloni, tas maksā.1500 rū pijas. Apskatī jā m templi, ļ oti skaistu ar savu vē sturi. Mē s piestā jā m, lai iepirktos, tē ju, suvenī rus un augļ u tirgu. Apģ ē rbs tur nav ī paš i labs, bet nopirkā m pā ris T-kreklus)) Pusdienot devā mies galvenokā rt uz Tomu, š ī ir kafejnī ca pludmalē kreisajā pusē . Ļ oti garš ī gi pavā ri viņ š paņ ē ma garneles, krabjus, kalmā rus, rī sus un salā tus. Pludmales ir ļ oti pamestas, var doties uz jebkuru pludmali, tā das ir trī s. Okeā ns un smiltis ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Peldē jā mies stundā m, ū dens ļ oti silts. Naktī peldē jā mies okeā na ū dens baseinā . Viesnī cā ir divi. Mē s devā mies uz ū denskritumu pa ceļ am uz Nuwaraeliya. Kopumā mē s ļ oti iesakā m š o viesnī cu un ceļ vedi Suren ikvienam. Kad dosimies atvaļ inā jumā , mē s dosimies tikai uz š o viesnī cu š ajā zemes paradī zē . Lai visiem laba atpū ta. uzkrā t pantenolu)))
Кафешка.
аватар pletu_kosichki
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki, viesnī ca Eva lanka patieš ā m ir ļ oti skaista. brī niš ķ ī gi skati uz okeā nu. Pludmale ir tī ra, okeā ns ir silts. Viesnī cas personā ls vienmē r ir izpalī dzī gs un draudzī gs. Mē s ņ ē mā m tikai brokastis (ē diens brokastī s ir vienmuļ š ) Pusdienā s ē dā m pie (Mē ness upes) pie Amā las, viņ š ieradā s pē c mums viesnī cā un aizveda mū s atpakaļ , jū s varat staigā t pa pludmali un pa ceļ u (Izkā piet no viesnī ca un pa labi pa ceļ u , ejiet 5-7 minū tes. … Tomēr ▾ Sveiki, viesnī ca Eva lanka patieš ā m ir ļ oti skaista. brī niš ķ ī gi skati uz okeā nu. Pludmale ir tī ra, okeā ns ir silts. Viesnī cas personā ls vienmē r ir izpalī dzī gs un draudzī gs. Mē s ņ ē mā m tikai brokastis (ē diens brokastī s ir vienmuļ š ) Pusdienā s ē dā m pie (Mē ness upes) pie Amā las, viņ š ieradā s pē c mums viesnī cā un aizveda mū s atpakaļ , jū s varat staigā t pa pludmali un pa ceļ u (Izkā piet no viesnī ca un pa labi pa ceļ u , ejiet 5-7 minū tes. Viņ š gatavo ļ oti garš ī gi, neticami lielas porcijas un nav dā rgi) Ar Amā lu mē s arī devā mies ekskursijā (koraļ ļ u rifi Hikaduvā ) un braucā m ar motorlaivu. okeā ns.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lapchenko
vai viesnīcās ir ūdens slidkalniņi?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums annushka64
mēs atkal lidojam uz šo paradīzi zemes virsū, mēs bijām šajā viesnīcā martā - dārzs un līcis ir skaistākais, ko esmu redzējis uz zemes !!!! braucam no 5. līdz 21. augustam (viesnīcā 14 dienas), viesnīcas saimnieki mums dod lielu atlaidi.. Biļetes pirkām paši arābijas gaisā. manam dēlam ir 7 gadi - viņš ir ļoti sabiedrisks un ļoti pietrūkst draugu! kam interesē - rakstiet
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
iemiesojums 41275
Lidojam 03.06.2012 no Doņeckas ar pārsēšanos. Rakstiet par pārtikas, iepirkšanās, ekskursiju cenām. Paldies jau iepriekš.Irina
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums irina_gibina
Vai kāds ir lidojis ar savienojumu ar Šardžu no Maskavas uz Kolombo? Viņi saka, ka tiek nozaudēta daudz bagāžas. Baisi.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Tamara59
Blakus Evai Lankai
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в одном из самых красивых уголков на южном побережье Шри-Ланки, среди уединенных джунглей, неподалеку с небольшим типичным рыбацким городком Тангалле. Был открыт в января 2001 года. Последняя реновация проводилась в 2012 году. Подходит для семейного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 190 км южнее Коломбо, в 235 км от международного аэропорта.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж рядом с отелем.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

К услугам гостей 2 открытых бассейна (с пресной и морской водой), ресторан a`la carte (международная и местная кухни, морепродукты), ресторан аюрведической кухни, бар на пляже (напитки и закуски). Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, аюрведический центр, массажный кабинет, прокат лодки, дайвинг-центр.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 29 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), набор для кофе и чая, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • tālrunis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Unakuruwa, 82200 Тангалла, Шри-Ланка
Tālruņi: +94 472 240 940
Tīmekļa vietne: Eva Lanka Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.