Atsauksmes un stāsti par viesnīcām Tangalle

Tūristu stāsti par Tangalle pievienot stāstu
SLIKTĀKĀ VIETA — NEKAD NEIET UZ DABAS LANKAS AJURVĒDAS KŪRTU
Vē los visus brī dinā t – NEKAD NEIETIES UZ Š O VIETU – Nature Lanka Ayurveda Resort. Es rakstu š o pā rskatu, lai citi cilvē ki varē tu izvairī ties no kļ ū das un naudas un laika izš ķ ieš anas.
 •  1 gadā atpakaļ
Ranna 212 Beach Resort apskats
Izvē lē jā mies Ranna 212 Beach Resort 4 * viesnī cu, bet ierodoties vietu nebija, no mū su 7 dienā m SURIYA RESORT 5 * viesnī cā tika izmitinā tas 3 dienas, bija vē l labā k.
 •  5 gadiem atpakaļ
Viesnīca ir ļoti forša
Cik š ī ir debesu vieta! ! Esmu priecī ga, ka varē ju apmeklē t Anantara Tangalle Haven Resort and Spa, labi atpū sties un apskatī t salas brī niš ķ ī go dabu!
 •  6 gadiem atpakaļ
Lieliska viesnīca, kur palikt
Palika viesnī cā ar draugiem. Mums ļ oti patika! Neparastas brī vdienas tik skaistā valstī ) Pati viesnī ca pā rsteidz ar savu teritoriju, skaistumu, servisu un protams skatu uz jū ru ) Numuriņ š vienkā rš i š iks, viss darī ...
 •  7 gadiem atpakaļ
Viesnīca tiem, kam nepieciešama daba tās tīrākajā veidā
Patiesī bā Š rilankas eksotika ir š eit. Uz vietas atrodas desmitiem unikā lu augu un ziedu. Smarž as, putnu un pā vu dziesmas, kas starp citu no rī tiem traucē gulē t, bet tā ir daba.
 •  7 gadiem atpakaļ
Ceļojums uz pasaku
Š ī nav pirmā reize, kad apmeklē jam paradī zes salu – 5 gadu laikā valsts ir pasakaini mainī jusies uz labo pusi. Katru reizi mē s redzam kaut ko jaunu, nemanā mu - un iespē ja droš i ceļ ot ar autobusu, vilcienu, automaš ī nu,...
 •  7 gadiem atpakaļ
Lai tur nokļūtu, ir nepieciešams ilgs laiks, bet pēc ierašanās jūs esat paradīzē
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu medusmē nesim, prom un mazā kam cilvē ku skaitam, uzminē jā m . . milzī ga garā pludmale ir pilnī bā pamesta, jo tā ir diezgan tā lu no tuvā kajā m viesnī cā m abos virz...
 •  7 gadiem atpakaļ
Ieteikt viesnīcu
Viesnī ca ir ļ oti apmierinā ta. Atrodas noslē gti. Nav izklaides, bet skaista daba un tī ra pludmale. Virtuve ir daudzveidī ga un piemē rota ikvienam.
 •  7 gadiem atpakaļ
Izcila viesnīca. Atpūta visaugstākajā līmenī
Jau sen gribē ju aizbraukt uz kā du eksotisku valsti. Tā pē c mē s nolē mā m apmeklē t Š rilanku. Mums ļ oti patika Eva Lanke 4 *.
 •  8 gadiem atpakaļ
Vieta paradīzei!
Š ī nav pirmā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā un vē lamies atgriezties vē l un vē l! Pasakaina teritorija, kas vienkā rš i iegremdē ta zaļ umos.
 •  8 gadiem atpakaļ
Parādīt vairāk »


Vairāk par Tangalle