Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Vai kāds ir īrējis skrejriteņus? Interesē pārvietošanās izmaksas un drošība
Vai kāds ir īrējis skrejriteņus? Interesē pārvietošanās izmaksas un drošība
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-12-064 gadā atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар sugak70
Man bija bail ņemt skrejriteni, bet daži paņēma (es domāju eiropiešus). Divu nedēļu laikā redzēju arī vairākus notriektus motorollerus, dažkārt ar bēdīgu iznākumu. Ceļu satiksmes noteikumu nav vispār. Galvenais, ka visi baidās no lielā autobusa, tā, kas brauc starp pilsētām - no vārda VISPĀR tam nav noteikumu. Pat vietējie iedzīvotāji pret viņu izturas ar lielu cieņu. Uzziniet to. Veiksmi
аватар lesyaz
kaut kas man radīja vēlēšanos to paņemt (((
аватар ollennka
Piekrītu, ka ar skrejriteni tur braukt nav droši. Tur tuk-tuki ir ļoti lēti, ar tiem labāk braukt.
аватар sugak70
tas ir pareizais lēmums. Vietējie prot tādā haosā pārvietoties. Tuktuki tiešām nav dārgi - kaulējies, cena no deklarētās gandrīz vienmēr kļūst uz pusi mazāka. Iepazīstieties ar vietējiem iedzīvotājiem - viens no viņiem aizvedīs jūs savā paspārnē, lai sniegtu ārzemju ēdienu un dažādus pakalpojumus (ekskursijas, tirdziņi utt.), Un viņi parasti jūs visur vedīs ar savu tuk-tuk bez maksas. Labāk paskaties uz vietas, var vai nevar, un nepārvērtē savus spēkus. Ņemiet vērā arī to, ka patiesībā ietvju nav – no vārtiem izeja uzreiz uz brauktuvi un ar ko un kur jūs tiksies tuvākajā minūtē, ir liels jautājums.
аватар nadin65
Joprojām neparasta kreisās puses kustība. Mēs bijām neizpratnē par to, kā iekāpt autobusā. Lielie autobusi vietējiem gandrīz nekad neapstājas, bet tikai samazina ātrumu uz izeju, viņi mūs apturēja. Pārsvarā izmantojām autobusus, dažreiz arī tuk tuks, ja atradāmies tuvumā.
аватар nadin65
Maksa ir atkarīga no autobusa klases. Sarkana zīme virs vējstikla - par vilciena cenu, pārējie ir dārgāki un ērtāki
аватар V.Zolot
Pilnīgi piekrītu sugak70, satiksme uz Šrilankas ceļiem ir ļoti bīstama un neparedzama. Un kas ir tas Lielais autobuss, ko piedzīvojām visā tā krāšņumā. Brīnumainā kārtā izdzīvoja! Vienos no rīta gājām pa klusajām ieliņām Hikaduvas nomalē, un pēkšņi ar skaņas ātrumu un ar šausmīgu signālu mums piesteidzas DIVI!!! blakus autobuss. Iela šaura, knapi paspējām ielēkt kāda pagalmā un ar bailēm vērojām divu autobusu sacīkstes. Ja viņi būtu vilcinājušies kaut sekundi, tad nebūtu bijis divu pasaules apceļošanas cienītāju. Labi, ka pirms brauciena gatavojāmies, visu izlasījām, noskatījāmies video un radās priekšstats par Lielo autobusu. Starp citu, viņi ne vienmēr apstājas pieturās. Mums bija jālec ceļā! Un pats brauciens šajā autobusā joprojām ir atrakcija!
Par skrejriteni domas bija, īre nav dārga. Bet tas ir ļoti bīstami, un jums ir jāatstāj pase nomas birojā.
аватар V.Zolot
Kā jau iepriekš teicāt, vienkāršākais veids, kā salā eleganti atpūsties un apskatīt interesantākās vietas gandrīz par neko, palīdzēs vietējie. Pirmajās atpūtas dienās satikāmies ar vairākām vietējām ģimenēm. Mums tuk-tuk rādīja daudz interesantu lietu. Mūs cienāja ar vietējiem ēdieniem un jūras veltēm. Šrilankieši ir ļoti laipni un viesmīlīgi, uzņem viesus un uzskata par goda lietu uzņemt ciemiņu savās mājās.
Tāpēc iepazīstieties ar vietējo Šrilankas ģimeni, un jūsu atvaļinājums bija veiksmīgs!
аватар turist638
Braucām ar mikroautobusu, pilsētās apgrūtināta, haotiska satiksme. Papildus nomas maksai ir arī nobraukuma limits. Neiesaku braukt tumsā. Kalnos (Nuwara Eliya, Sigiriya) ir bīstami, ceļi šauri, no stūra izlido traki vietējie autobusi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl