Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kuru reģionu labāk izvēlēties, lai peldētu un dotos ekskursijās?
Marta sākumā plānojam ar kādu jaunu vīrieti doties karstā tūrē uz Šrilanku. No Ukrainas tas iznāk par tādu pašu cenu kā Ēģipte. Ceļojums būs 10-12 dienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-11-234 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар moy_contakt
Fakts ir tāds, ka galvenās atrakcijas atrodas salas centrā, un jūs dodaties atpūsties piekrastē. Tā nu izrādās, ka ceļš līdz šiem pašiem apskates objektiem ir garš. Tāpēc vai nu dodieties tieši no lidostas uz dažām dienām un pēc tam atpūtieties piekrastē, vai arī pirms izlidošanas un no apskates uzreiz uz lidostu.
аватар ollennka
Pilnīgi piekrītu. Atvaļinājumu labāk sadalīt divās daļās, jo no krasta līdz apskates vietām nepieciešams ilgs laiks.
аватар Voityshenko
Tikai ekskursija jebkurā gadījumā uz noteiktu viesnīcu. Mēs domājām, ka varbūt vienkārši doties ekskursijā uz pāris dienām
аватар moy_contakt
Jā, jūs nopērkat ekskursiju un dodieties apskatīt apskates vietas uz dažām dienām. Jūs varat vienoties iepriekš un paņemt jūs no lidostas un uz priekšu, pēc tam jūs tiksiet nogādāts jūsu viesnīcā. Jūs varat tieši no viesnīcas pa vidu (mūs paņēma no viesnīcas un atgriezās viesnīcā, bet ceļš prasīs no 6 stundām vienā virzienā), vai arī mūs savāca no viesnīcas un atveda uz izlidošanas lidosta). Tas, ko izvēlaties, ir atkarīgs no jums.
аватар ollennka
Pāris dienas var apmeklēt tikai Kandiju. Ja gribi normālu ekskursiju, atvēli vismaz nedēļu.
аватар Voityshenko
@mans_kontakts
Sakiet, kur tādas ekskursijas uz pāris dienām var rezervēt? Un jūs nezināt, cik tas maksā?
аватар moy_contakt
Paskaties internetā, neieteikšu to ar kuru bijām neapmierināti, bet pāris lidoja no Kijevas ar mums un uzreiz devās no lidostas uz 5 dienām un bija sajūsmā. Viņiem pietika ar 5 dienām, lai visu izdarītu, es neatceros viņu ekskursijas izmaksas. Un pēc tam, kad viņi tika atvesti uz mūsu viesnīcu un viņi dalījās savos iespaidos. Par cenām neteikšu, tas nebija vakars un cena mainās no dienu skaita, apskates vietām utt.
аватар svarjuna
Nedaudz pārdomājis, turpināšu savu atbildi - būs jāpapūšas par lidojumu, jāsamaksā izmaksu apmērā - par viesnīcām pa ceļam autobuss + ēdināšana un ekskursijas, jāapmeklē daudzas interesantas vietas utt., kas plkst. beigas var izrādīties lētāk nekā rezervēt viesnīcu un izbraukšanu ekskursijās no tās. Vispār apsveriet, domājiet.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl