Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Puiši, es atradu labu mājokļa variantu, bet lūdzu tos, kas zina, komentējiet!
Puiši, ceru uz jūsu mājienu, jo vēlos atslābināties ar budžetu un neiekulties nepatikšanās mājokļa izvēles dēļ!
Gribam aizbraukt uz Hikaduvu un uzreiz apskatījām Hikka Trans un Citrus viesnīcas. Bet patiesībā atsauksmes liecina, ka cenas ir pārāk augstas, plus vēlamies doties ekskursijās. Izbrauksim ekskursijas no viesnīcas, uzreiz pēc lidojuma nevaram, jo ​​būs grūti. Tāpēc žēl maksāt tādu naudu par viesnīcu un doties ekskursijās.
Mēs atradām tik labu moteli Tamara Motels ar ļoti labām atsauksmēm.
Bet ir viens BET:
1. Blakus dzelzceļam un vilcieni dārd arī naktīs.
2. Man ir bail no dažiem viesu namiem, jo ​​tur raksta par zādzībām un to, ka naktīs guļot kāpj pa logiem cilvēkiem.
3. Ir istabas ar virtuvi, bet vai tiešām Šrilankā ir iespējams gatavot pašiem, ja ir tik karsts un mitrs?
Lūdzu, dodiet padomu, vai tas ir tā vērts? Cena ir pieņemama, un nav tik nožēlojami doties ekskursijās uz 3 dienām.
šeit ir saite
https://www.booking.com/hotel/lk/tamara-motels-hikkaduwa.en-gb.html?aid=356980;label=gog235jc-1DCAsohQFC
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-04-105 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар kazkova
1. Mums bija viesu nams blakus dzelzceļam. Iespaidi, protams, ne tik. Dārdoņa ir šausmīga, vienkārši biedējoša, bet, tomēr, vilcieni tur kursē reti, pirmais vilciens ir kaut kas ap 6 no rīta (tas ir Bentotā, tātad Hikaduvā ar aptuveni 45 minūšu starpību). Otrajā reizē tiešām padomātu, vai ņemt mājokli tieši zem dzelzceļa.
2. Mums nebija nekādu problēmu, neviens pie mums kāpa.
3. gatavot vai nē - paša ziņā, vai gribi mocīties, neatkarīgi no karstuma, valsts un kūrorta (telpā nav siltuma. Conder tur)
аватар Kalinichenko7
Paldies! Viens viedoklis jau :)
аватар Gid_Sri_Lanka
1. Jā, dzelzceļa sliedes iet gar visu piekrasti, tāpēc lielākā daļa viesnīcu un viesu namu atrodas netālu no krasta dzelzceļa tuvumā. Jā, vilcieni nekursē bieži, ne pa nakti, bet tie var pamodināt no rīta.
2. Ar zādzībām viss ir diezgan mierīgi, vismaz Bentotā, Hikaduvā sliktāk, īpaši līdz jaunajam gadam. Pārāk uztraukties nevajadzētu, taču ir svarīgi būt uzmanīgiem: aizveriet logus/durvis, izejot no telpas, neatstājiet mantas bez uzraudzības, vērtīgas mantas ielieciet seifā - kopumā kā visur citur :)
3. Grūti atbildēt viennozīmīgi, daudz kas ir atkarīgs no tā, ko gatavo un ēd. Taču svarīgi ir saprast, ka mums ierastajā "lielveikalu" formātā veikalu nav daudz, visticamāk, ka katru reizi uz veikalu vajadzēs doties ar tuk-tuk, turklāt preču izvēle krietni atšķiras no pie kā esam pieraduši. Un, protams, atvaļinājuma laiks, kas tiks pavadīts braucieniem uz veikalu, ēdiena gatavošanai, trauku mazgāšanai...
аватар blade04
Labāk nekā Kogalla vai Unavatuna, Hikaduva ir pārvērtēta, jo tur ir daudz tūristu no Rietumiem... SHL par dolāru var braukt ar motocikla taksi (tuk-tuk) līdz 10km...
аватар nadin65
Kāpēc Kogalla ir labāka?
Vai ir lielveikali?
Vai ir iespējams peldēt bez viļņiem, vai ir lagūna?
аватар Kalinichenko7
Jā, mēs izvēlējāmies no apsvēruma, ka Hikaduvā ir lagūna un bruņurupuči un arī pludmale ar zivīm. Blakus atrodas lielveikals. Šķiet, ka viss ir forši, bet dzelzceļa sliedes ir apkaunojošas!
аватар hanno4ka
Dzīvojām pirms kādiem 6 gadiem Hikka Trans un pirms pāris gadiem Citrus ar atlaidi starpsezonā, cenu zīme noteikti par augstu, ja nebaidās staigāt, apsvērtu mājokli Narigamā, tur ir viļņi un līdz lagūnai būs jāiet pusotrs kilometrs , bet gandrīz pirmajā līnijā var dzīvot diezgan lēti.
аватар hanno4ka
Attiecībā uz zādzību - 4 reizes bija Hikaduvā, trīs reizes Uppuweli Kandi, Mirissa, Passikud, Kataragama, nevis viesu namos, bet viesnīcas bija ļoti dažādas, seifs nebija visur, patika vai nē, tas ir cits jautājums, bet mēs nekad neesam nozagti
аватар _688206
Šeit ir forša gida numurs, kurš visu izstāsta un parāda par ļoti pieticīgu dzeramnaudu, viņš palīdzēs izvēlēties super villu par 25 USD dienā, pludmales ir tik bez viļņiem, labi darīts. Viber jebkurā laikā
аватар nadin65
Kad gājām pa Hikkaduwa ielām blakus pludmales ielai, mēs tuvāk apskatījām mazās viesnīcas, ko ieskauj palmu zaļumi, un baseinu.
Hotel Thai Lanka un Hotel Finlanka,
Vai 1. līnijā netālu no Hikka Trans un Lanka Supercolals viesu nama Curry Bowl Restaurant & Turtles Rest
аватар nadin65
Es izlasīju jaunākās atsauksmes un ļoti gribēju, mēs apskatījām šo pagalmu, un cena ir lieliska, un vieta kopumā ir lieliska!))
аватар Kalinichenko7
Paldies!!! Apskatiet šīs mājokļa iespējas! Es tiešām nevēlos ne par ko pārmaksāt!
аватар chamindaranjan1
Labdien! Man ir viesnīca. Tas ir jauns un arī mājīgs.
Santehnika un mēbeles arī ir jaunas.
Ir karstais ūdens un gaisa kondicionētājs.
Ir koplietošanas virtuve, taču to var izmantot par maksu. Lēts
аватар chamindaranjan1
Jums var tikt noorganizētas arī ekskursijas.
аватар chamindaranjan1
Mans tālruņa numurs ir +94778608900
Man ir whatsapp un viber
аватар Iren48
Mēs dzīvojām Hikā blakus dzelzceļam. Kaut ko es neatceros, ka viņa mūs sasprindzināja. Gatavot pašam un ēst kafejnīcā – ietaupījumi ir ļoti būtiski. Mums nebija daudz laika tam. Protams, mēs nevārījām boršču un ne pīrādziņus. Šeit jautājums ir atšķirīgs. Es šogad pat neapsveru Lanku. Ar visu manu vienaldzību. Tur notiek dažas nopietnas lietas. Kad novembrī izlidojām no turienes, ieeja lidostā bija pilnīgi bez maksas. Tas jau mani satrauca. Lidojums bija vēlā vakarā, un mēs ļoti ilgi sēdējām lidostā un gaidījām reģistrēšanos. Uzmanību piesaistīja kaut kāds tips, absolūti bezpajumtnieka izskats ar kaut kādu kasti. Viņš vilka viņu apkārt. Man bija neērti. Kādu iemeslu dēļ viņus ļoti pievīla drošība. Lūk rezultāts :(((
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl