Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Janvārī plānojam vest 9 gadus vecu bērnu uz jūru. Vai Šrilankā būs ērti vai man vajadzētu izvēlēties citu valsti? Kas?
Janvārī plānojam vest 9 gadus vecu bērnu uz jūru. pastāstiet man, vai Šrilankā būs ērti, vai man ir jāizvēlas cita valsts? Kas? Paldies visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-08-017 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар ollennka
Ja labi panes karstumu, tad vari doties uz Šrilanku. Visur (izņemot kalnu apvidus) būs karsts un mitrs.
Janvārī man ļoti iepatikās Langkawi sala Malaizijā. Mitrums arī ir, bet ļoti ērts, nav karsts.
аватар Kolhoznic
Nevajag spīdzināt bērna imūnsistēmu! Uz jebkuru Dienvidaustrumāzijas valsti labāk doties oktobra beigās. Un ne mazāk kā 15 dienas.
аватар courier
Ticam, ka būs ļoti ērti (bija dažādos gada laikos). Un par karstumu - tātad tur temperatūra gandrīz vienāda visu gadu. Karstums nav īpaši jūtams lielā mitruma dēļ...
аватар ollennka
Es nezinu par bērniem, bet tieši karstuma un mitruma kombinācija Šrilankā man paņēma smadzenes.
аватар courier
Ir bijis daudzas reizes - nemaz nav stresa...
аватар Shelby2017
Janvāris ir sezona rietumu krastā! Labāk to izvēlēties, jo šajā gadalaikā okeāns šeit ir mierīgāks. Austrumos būs viļņi, sezonas laikā turp dodas sērfotāji. Paturiet prātā, ka okeāns nav jūra, tas ir stiprāks pat mierīgā stāvoklī. Neliels uztraukums un bērnam peldēt būs bīstami. Un karstums ir ļoti izturams, galvenais pludmales brīvdienās ievērot mērenību, pēc 12 īpaši cep un var viegli izdegt pāris stundās. Bet daba ir vienkārši nesalīdzināma.
аватар mitskih
Janvārī Šrilanka ir vienkārši super! Bija janvārī. Un februārī un novembrī. Valsts ir lieliska. Parasti mēs atpūšamies Hikaduvā. Ja esi pludmalē, tad karstumu pacieš mierīgi. , brauciet uz Hikkaduwa Beach viesnīcu, vai jebkuru šajā līnijā uz Lankas superkoralām Šeit rifs klāj lielus viļņus, dibens ir smilšains. Netālu no tirgus.ikdiena un svētdiena aiz dzelzceļa stacijas.
аватар arunayapa
Šrilankā vasara ir visu gadu! Jums vienkārši jāizvēlas kūrorts atbilstoši sezonai. No oktobra līdz aprīlim ieteicams atpūsties dienvidrietumu piekrastē, no maija līdz septembrim - ziemeļaustrumu piekrastē. Bērniem salā būs daudz jautrības! Ar bērniem var doties interesantās ekskursijās. Tās ir senas tempļu ēkas; nacionālie parki ar tropisku veģetāciju; zoodārzi ar retiem putniem, kukaiņiem un dzīvniekiem. Zoodārzā var redzēt šova priekšnesumu ar ziloņiem. Var apmeklēt arī bērnu namu, kurā dzīvo mazi ziloņu mazuļi, palikuši bez vecākiem. Šādas ekskursijas būs ne tikai interesantas, bet arī izzinošas! Ja nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums! Mēs palīdzēsim noorganizēt atvaļinājumu uz salas, sākot no viesnīcu rezervēšanas līdz ekskursiju organizēšanai!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl