Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai man vajadzētu doties uz Šrilanku aprīļa beigās? Kura daļa?
Kas zina, vai ir vērts braukt uz Šrilanku aprīļa beigās un ja brauc, tad vismaz aptuveni kurā daļā, ja 1 reizi.Cenas ļoti vilinošas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2017-04-197 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар Ann28
Bijām maija sākumā Induruvas pilsētiņā Induruwa beach resort viesnīcā tieši pie okeāna.Induruvas pilsētiņa atrodas salas dienvidrietumu krastā 70km no Kolombo 1,5h no lidostas.Visi 12 dienas bija bez lietus, lielisks laiks un super okeāns.
аватар L.Nechaeva
Ir vērts doties! Aprīlī laika apstākļi ir labi. Jā, maijs ir kārtībā. Mango sezona - lai gan tā ir vienmēr, bet aprīlī tiek novākta lielākā raža. Es ļoti biju Beruvelā. Viesnīca Palms. Lieliska pludmale. Ir lagūna, kas baidās no viļņiem. Jūs varat doties sērfot. Vispār, jūtieties brīvi ēst.
Biju jūnijā-jūlijā un nevarētu teikt, ka mūs būtu traucējis lietus. Šai sezonai ir savas priekšrocības. Nav tik karsts. Mazāk tūristu, lētāki augļi bija.
аватар ollennka
Parasti aprīlis un oktobris ir gadalaiku maiņas laiks: dienvidrietumos sākas vētras, gluži pretēji, ziemeļaustrumos jūra norimst. Lūk, kā tev veicas. Ja gadalaiki mainās pašā aprīļa sākumā, tad labāk doties uz Trincomalee apgabalu.
аватар KsenVeter
Un kur Induruvā vai tās tuvumā var nopirkt pārtikas preces un augļus un dārzeņus?
аватар barda4ok
"Kur Induruvā vai tās tuvumā var iegādāties pārtikas preces, augļus un dārzeņus? Un vismaz sniegt norādījumus par valūtas maiņas kursu un grivnu cenām."
likme 1 USD = 150 rūpijas, tas ir, aptuveni 1 grivna = 5 rūpijas. Vislabāk apmainīt lidostā vai juvelierizstrādājumu veikalos - "goldshop", bankās likme būs zemāka. Cenas precēm ir aptuveni tādas pašas kā pie mums, nedaudz dārgākas. Piena produkti ir dārgi, ar gaļas spriegumu, zivis labāk ņemt tirgū. Tur nav neviena hipermārketa. Lielveikali ir gandrīz vienādi. Ir veikalu ķēdes ar nelielu preču sortimentu. Augļus labāk pirkt tirgos. Bet tur viņi krāps ārzemniekus ...
1,5 litri ūdens - 70 rūpijas, maize - 60 rūpijas, ananāsi gabalā - 150-200 rūpijas, banāni kg - 150-200 rūpijas,
аватар Ann28
Induruvai viss ir tuvu, ir augļu tirdziņš, pārtikas veikali, un garšīgas tējas veikals, labāk pajautājiet vietējiem, viņi parādīs un pacels.fermu un augļu tirgu, viņi parādīja veikalu, kur vietējie iedzīvotāji pērk produktus, piemēram, veikals.Zvejnieki iedeva milzīgus skaistus gliemežvākus, no tiem var pasūtīt ķert garneles un visādus omārus/kalmārus, viņi tos vāra.
аватар ollennka
Ja mēs runājam par pašreizējo aprīli, jūs jautātu tiem, kas tagad atpūšas rietumu krastā, kā tur ir jūra. Lietus sezona jau ir sākusies.
аватар moryachka-1
Atpūtāmies maijā, 20 dienas un dažādās salas vietās, laiks bija lielisks, bet arī okeāns dažādās vietās atšķiras, protams, šikākais bija Trincamali rajons, šī ir salas austrumu daļa, okeāns pilnīgs mierīgs,bet šis ir dārgs kūrorts,Rietumu daļa,spēcīga vētra,vienmēr bija sarkanais karogs un bija bīstami peldēt.Dienvidi bija mazs vilnis,peldējāmies,lēkājām pa viļņiem.BET ! Šrilanka ir tāda paradīze,ka pat vētra būs prieks.Tagad cenas ir nereāli lētas,tikai ja aizbrauc
maksimums 2 nedēļas, uz nedēļu nav vērts iet, ar to nepietiek
аватар ollennka
Es arī esmu par Trincomalee. Man nešķita, ka tur būtu dārgāk nekā dienvidrietumos. Vai Nilaveli pilsētā viesnīcas ir daudz pretenciozākas.
аватар nadin65
Mēs atgriezāmies no Hikaduvas 12. aprīlī, lietus lija gandrīz katru dienu, un nakts bija tik vajadzīga. Atpūties un sadedzināts. Un, ja vēl būs iespēja, izvēlēsimies tikai Hikkaduwa! Pēc augļiem bija liels pieprasījums, un īpaši pēc garnelēm. Daudzas reizes bija jāiet uz tirgu, lai atrastu gatavus ananāsus un citus augļus. Iespējams, ka pietrūka tāpēc, ka viņiem Jaunais gads bija no 13. līdz 14. aprīlim. Arī veikalos mūsu acu priekšā plaukti bija tukši, jaunas preces netika ievestas.
Atsauksme jau ir publicēta
аватар ollennka
Kā ar jūru? Vai ir viļņi?
аватар nadin65
Es pat nevaru iedomāties Šrilanku bez viļņiem,
Peldējāmies bez viļņiem lagūnā pie viesnīcas Lanka supercorals un viesnīcas Hikka Trans līcī un, protams, lēkājām pa viļņiem pie Nippon un Apollo viesnīcām
аватар ollennka
Trincomalee nav viļņu.
аватар moryachka-1
Otro reizi atpūtāmies novembrī, Hikaduwa reģionā, (jau grūti atcerēties apgabalu), kur lielie bruņurupuči dēj olas, par laimi mums līdzi bija pludmales puikas, tāpēc stāstīja, ka tas okeāns ir kaut kā traks. ar kaut kādiem virpuļiem.Vispār mūsējie aizgāja puikas sāka peldēt un vienu sāka vilkt iekšā okeānā,pludmalē glābēju nav,vietējie nav stulbi,izglāba tikai mūsējos,pa brīnumainā kārtā izvilka. aizveda.Mūsu viesnīcas viesi bija šokā par redzēto.Tātad rietumkrasts ir vētra.Bet Trincomalee ir pasaka! Atpūtāmies tur 10 dienas 3 viesnīcās Nilaveli, Chao Blue un Pigeon, cilvēku nebija vispār, dzīvojām kā kaut kādi Robinsoni.
аватар agent_borabora
Šrilanku ir vērts apmeklēt visu gadu. Vakaros vai dienā īslaicīgi līst visu gadu. Ir mākoņaina laika periodi, bet tas drīzāk pasargā no apdegumiem, tāpēc tas neaizēno pārējo.
Un par ievilkšanu okeānā, noslīkušiem cilvēkiem – tā ir taisnība. Pēc neoficiāliem datiem, katru nedēļu 1 tūrists atgriežas cinka drēbēs.
Jums ir nepieciešams peldēt tikai pastāvīgi pieskaroties dibenam ar kājām. Šrilankai nepatīk pašpārliecināti peldētāji.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl