Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Vai Šrilanka ir piemērota cilvēkiem ar slimiem bronhiem un alerģiju pret mitrumu?
Lūdzu pasaki man. Mēs ar mammu vēlamies lidot uz Šrilanku. Viņai ir slimi bronhi un ir alerģija pret mitrumu. Kā viņai tur klāsies, kāds tur laiks, vai viegli elpot?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2017-03-167 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар ollennka
Kolombo ir grūti elpot smoga un lielā mitruma dēļ, citos rajonos lielu mitrumu nemanīju. Bet tādas ir manas sajūtas kā cilvēkam ar veselām plaušām. Mammai labāk konsultēties ar ārstu.
Starp citu, ja pludmale nav galvenais atvaļinājuma mērķis, varat lieliski atpūsties Kandi valsts centrālajā daļā. Šeit klimats ir vienkārši debešķīgs, nav karstuma un mitruma.
аватар Carima
Paldies), bet mērķis ir pludmales brīvdienas) Tikko dažās atsauksmēs lasīju, ka telpās ir mitrs, ka pat gulta smird. Varbūt tas ir atkarīgs no viesnīcas...
аватар ollennka
No viesnīcas, tā ir taisnība. Atvaļinājuma laikā Šrilankā uzgāju vienu tādu mitru, smirdīgu viesnīcu, taču tā nemaz nebija pludmales kūrorta zonā. Tāpēc lasiet atsauksmes par konkrētām interesējošām viesnīcām.
аватар Angela_k
Lielākajā daļā viesnīcu katrā numurā ir gaisa mitrinātāji. Viņi paši tādā vietā atpūtušies. Pirms kādiem trim gadiem gar sienām tecēja ūdens, pērn jau bija gaisa sausinātāji un viss bija kārtībā. Izlasiet viesnīcu atsauksmes un izvēlieties.
аватар mishonok
Ļoti mitrs, nenāktu par ļaunu vērsties pie ārsta
аватар Iren48
Karsts un mitrs! Pirmajā dienā, kad līdz šim esmu pielāgojusies, gandrīz salīmēju spuras kopā. Bet man pietrūkst sirds, nevis plaušas.
аватар SarSar1
Laiks Lankā ir skaists. Bet šeit mitrums nav zemāks par 50-60%. Vai plānojat visu laiku pavadīt viesnīcā? Tāpēc apsveriet šo aspektu. Kopumā skatieties šeit: http://vacationmedia.ru/pogoda-na-shri-lanke-po-mesyacam
аватар lana_181
nunka_93, lieliski tur elpot! Vienīgais, izkāpjot no lidmašīnas, jā.Siltums un mitrums liekas ellišķīgi. Nu.. tas arī viss)) Citādi laukos elpojat lieliski.Protams, ja neapmeklējat valsti lietus laikā Tad, protams, tiek palielināts mitrums. Un jā, viesnīcās ir mitrums.. bet tas jau ir atkarīgs no viesnīcas.
аватар Carima
Paldies visiem par padomu.)
аватар slawka
Manai sievai ir alerģija, kas attīstās līdz astmai. Ne Šrilankā, ne Taizemē viņai nebija nekādu elpošanas problēmu.
аватар erofeeva05
Jūs saprotat, ka viss ir ļoti individuāli. Kad izkāpām no lidmašīnas, drēgnais karstums jau bija elpu aizraujošs, pirmajā dienā nebija ērti, un tad .... Pasaka. Nav nepieciešami mitrinātāji. Es konsultētos ar vairākiem ārstiem. Un viņa to darīja savā veidā.
аватар musja7
Ļoti individuāli. Manam vīram ir hronisks bronhīts. Viņam ir grūti elpot – apmēram nedēļu notiek adaptācija un iespējama saasināšanās. Tad organisms pierod. Bet ņem vērā arī mammas vecumu – ja viņa ir gados, tad paralēli būs slodze uz sirds un asinsvadu sistēmu. Tāpēc šajā gadījumā var būt grūtāk.Šeit viss ir individuāli
аватар agent_borabora
Klimats Lankā ir vienkārši ideāls cilvēkam: nav aizlikts, nav karstuma.
аватар ollennka
Jā, Kolombo jūs vēlaties nošaut sevi no karstuma un smoga, bet citādi tas ir ideāli))))
аватар zagaczkaya1
Man šķiet, ka, ja jūs meklējat pludmales brīvdienas vasarā, tad dodieties uz Trincomalee-Nilaveli reģionu. Šajā laikā okeāns ir mierīgs, var peldēties un nav mitruma! Un mitrums telpās var būt salas pretējā krastā, it īpaši, ja viesnīca atrodas netālu no krasta. Šeit patiešām ir mitrums no okeāna, vējš steidzas tieši uz viesnīcu, un bungalo lietas ir mitras. Tas ir pārbaudīts no pirmavotiem. Gan viens, gan otrs gadījums.
аватар ma-cheri
Pastāsti man, ko tu nolēmi? Vai esi bijis Lankā? Man tāda pati problēma... Astma, alerģija.. Biļetes jau izpirktas, bet jo tuvāk izlidošanas datums, jo briesmīgāk ir lidot.
аватар zagaczkaya1
Šī nav pirmā reize, kad dodamies uz Šrilanku. Un kā jau ierasts, augusta mēnesī un uz viesnīcu, kur jau bijām atpūtušies. Karstā saulainā laikā varat pavadīt laiku pie baseina (izcili) zem kokiem. Apstākļi visādā ziņā lieliski. Viesnīca atrodas lagūnas vidū, un tās priekšā ir okeāns. Teritorijas vidū ir bungalo (tas ir milzīgs!), Un gar krastu gar lagūnu.Viesnīca saucas Club Palm Bay un atrodas Maravilla. Netālu no šīs vietas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl