Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kādi laikapstākļi šobrīd ir Rietumkrastā? Plānojam 4* viesnīcu uz nedēļu, ar ekskursijām un lai varētu sauļoties/peldēties, pirmo reizi. Tiek prognozēts lietus...
Kādi laikapstākļi šobrīd ir Rietumkrastā? Plānojam 4* viesnīcu uz nedēļu, ar ekskursijām un lai varētu sauļoties/peldēties, pirmo reizi. Tiek prognozēts lietus...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2016-11-147 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар ollennka
Kaut kā vēlu šogad sāka mainīties gadalaiki, tāpēc, acīmredzot, novembris joprojām būs lietains.
аватар moy_contakt
Pagājušajā gadā novembrī, pēc prognozēm, arī bija lietus... Un katru dienu un stipri..... bet patiesībā bija, bet parastajā veidā (vakarā un ne katru dienu). Un vispār viņi netraucēja pārējo.
аватар viktorberni13
Es dzīvoju Šri 3 gadus, laika apstākļi ir tādi, ka pie mums līst lietus, tad sausums. Viņiem nav īpašu gadalaiku iedalījumu. Vienīgā atšķirība ir okeānā, tagad rietumu krasts ir mierīgāks nekā ārpus sezonas.
Mani tūristi tagad ir Šri, viņi saka, ka laika apstākļi ir lieliski.
Sazinieties ar mani, lai saņemtu padomu par viesnīcām un ekskursijām.
Viber +380681835150
аватар T-im-ur
Paldies visiem par atbildēm! Mēs domājam)
аватар Katya02
Mēs ar vīru atgriezāmies no Šrilankas svētdien, 13.11., palikām tur 2 nedēļas. Salas centrā bija lietus, turklāt tās bija biežas, varēja ilgt 2-3 stundas. Bet tajā pašā laikā tur nav auksts, tāpēc bija ļoti ērti (galvenais ir paņemt lietusmēteļus, tie mums ļoti noderēja, mēs staigājām pa apskates vietām lietū). Piekrastē mēs dzīvojām Balapitijas pilsētiņā, pastāvīgi bija saulains laiks. Pēdējā mūsu uzturēšanās dienā lija lietus, bet tas ilga apmēram 15 minūtes.Tātad varat droši doties. P.S. Pirms izbraukšanas arī paskatījāmies prognozi un pārraidījām stipras lietusgāzes visas 2 nedēļas, bet īstenībā tā nemaz nebija.
Lai saņemtu padomu par viesnīcu, lūdzu, sazinieties, nekavējoties.
+380934113550 viber Katja
аватар Tyragenstvo
Jauks laiks
аватар zagaczkaya1
Šrilankā esam kopš 27. augusta -2 nedēļas. Bet fakts ir tāds, ka tad, kad mēs jau tur lidojām ar lidmašīnu, prognoze gandrīz visam laikam, ko plānojām tur atrasties, lika vilties: lietus, stiprs lietus un pat pērkona negaiss! Kad nolaidāmies Kolombo, bija pārsteidzoši saulains un sauss laiks.Un šoferis, kurš mūs veda uz Maravillu, teica, ka arī tur nav bijis lietus! Un tā mēs neredzējām nevienu lietu visas 2 nedēļas! Tāpēc prognoze joprojām ir nekāda!
аватар viktorberni13
Ja meitene vēlas, viņai būs viss, bet nē, viņa nepieskarsies ne pirkstam! Viņi mīl mūsu meitenes, bet par vardarbību līdz pat nāvessodam. Tātad viss nav atkarīgs no Čeburaškas, bet gan no viņas.
аватар ollennka
viktorberni13, jautājums ir par laikapstākļiem, nevis par čeburaškām.
аватар viktorberni13
ollennka, par laika apstākļiem jau atbildēju. Bija jautājums par vietējo lipīgumu, tā vairs nav !!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl