Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
neatkarīgs ceļojums uz Šrilanku - kurš tā gāja?
situācija - māsa piedāvā braukt uz turieni vispār bez atrunām, redz, dzirdējusi, ka uz visu ceļojumu var ņemt taksi vai mašīnu ar šoferi turpat lidostā noīrēt. un pats šoferis pateiks kur interesanti, un aizvedīs kur gribi, un dzīvos viesu namos, ko šoferis arī pastāstīs... personīgi man tas viss ir ļoti stulbi, kaut kā neesmu pieradusi uz tādu nenoteiktību, tāpēc lūdzu padomu un viedokļus, bet labāk - no personīgās pieredzes šādos braucienos... (plānojam uz janvāri-februāri, tikai viss jāizlemj iepriekš)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2014-05-2310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар TombArthur
Ceļoju kā mežonis, apvienoju Indiju ar Šri, viss bija viegli un vienkārši. Mājokli vienmēr atradīsiet uz vietas, arī grub.
Vispirms izlasi par valsti, uz kuru vēlies doties – ir lēts sabiedriskais transports, var pat iznomāt mopēdus.
Gidu un citu partiju slaukšanas pakalpojumus neizmantoju.
аватар ollennka
))) Mana māsa bija tāda pati kā jūs: viņa baidījās no jebkādas nenoteiktības neatkarīgos ceļojumos.
Šrilankā neesmu bijis, bet pēc citu Āzijas valstu pieredzes šādos braucienos problēmu nav. vienīgais ieteikums, lai jūs ar māsu vēl pirms brauciena palasiet par valsti un kūrortu, sagatavojieties garīgi, pretējā gadījumā, ja šoferis izrādīsies vienaldzīgs un neko interesantu neieteiks, jums būs jāorientējas reljefā pašiem.
аватар Oleksii64
"Paņemiet taksometru vai automašīnu ar šoferi tieši lidostā, lai noīrētu visu ceļojuma laiku." - Bet kaut kas tāds mani mulsina. Kāpēc jūs pastāvīgi braucat zem "vienas vietas"? Cik daudz tas ir? Jums jāguļ pludmalē. Kā iet ar valodām, ar šoferi varēsi paskaidrot? Divas meitenes, apsardze..."un pats šoferis pateiks kur interesanti,"- visticamāk pateiks kur"interesanti " (izdevīgi).
Es domāju, ka mums ir jāizlemj par bāzes pludmali, un tad jālemj uz vietas ar braucieniem. Mājokli var apskatīt arī rezervēšanas vietnēs vai arī hosteli izvēlētajā pludmalē. Ir nepieciešams kaut kāds plāns, kurā ņemtas vērā jūsu vēlmes. Vēl ir laiks – interneta plašumi tev palīdzēs.
аватар MaiYoko
neuztraucieties par drošību - mēs tur nebūsim vieni ;)
par valodām - mēs varam izskaidrot, es domāju))
Kas attiecas uz visu pārējo, paldies visiem, es jau paspēju pārlasīt daudz forumu un pārskatu, šķiet, ka daudzi cilvēki to dara =)
un pludmalēs arī ejam atpūsties, par mašīnu uz pastāvīgu laiku, es domāju brīvdienu ekskursiju daļu
аватар osek69
Jūs nolaižaties Kolombo, pirms zvanāt Samanam, viens ir Hikaduvā, viņi jūs sagaidīs lidostā. Viņi jūs atvedīs uz vietu, palīdzēs iekārtoties un arī ar ekskursijām.
аватар oksana_minsk1
Mēs gājām pagājušajā gadā. Un otro reizi es dotos tieši tā, kā jūsu māsa plāno)). Es jau zinu cenas un zinu, kur doties. Iepriekšēja rezervācija absolūti nav vajadzīga.Lētāk ir īrēt viesnīcu uz vietas un nepārmaksāt Agoda vai Booking (lētāk ir sarunāt uz vietas).Un viss ir pa īstam. ļoti droša valsts. Galvenais ir izstrādāt sev plānu, pamatojoties uz "Internet prstory))
аватар serega829
Mēs arī tā gājām un nenožēlojām :)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl