Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Lidojums Doņecka-Kolumbo
Vai Dubaijas-Kolombo lidmašīna negaida, kamēr ieradīsies cilvēki no Ukrainas? Kavēšanās no Doņeckas šodien bija 2,5 stundas, bet lidmašīna uz Kolombo negaida un tagad paceļas. Un ko tad cilvēki dara?
Mēs lidojam sestdien, baidos, ka mums nebūs tāpat.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2013-02-0611 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар Pachok
Protams, negaidot!
Kavēšanās gadījumā jūs tiksiet iesēdināts nākamajā reisā ar brīvām vietām. Tas ir gadījumā, ja tika iegādāta viena biļete un reģistrācija Doņeckā būs abiem segmentiem.
аватар mikkiki
Tātad kavēšanās ir pastāvīga! Skatos jau divas nedēļas, un ne reizi vien lidojums nav bijis laikā. ko lidmašīna paceļas no Dubaijas vēlu. un nākamā lidmašīna pēc dienas...
аватар Pachok
Nu, ko jūs piedāvājat?
Segmentā Dubaija-Kolombo tūristi lido ne tikai no Ukrainas, un aviokompānija nepārprotami nav ukraiņu, praksē nav tādas lietas, ka visi gaidītu vienu aizkavētu pārsēšanos.
аватар jabetta
Ja abi lidojumi ir no vienas aviokompānijas, tad pastāv iespēja, ka viņi gaidīs. Bet, spriežot pēc Pachokas amatiem, un viņa ir mūsu eksperte, visticamāk, ka šajā maršrutā tāda veiksme nav iespējama.
Paļaujieties uz likteni un ceriet uz labāko. Katram gadījumam ielieciet zināmu naudas summu šādam nepatīkamam variantam, pretējā gadījumā citreiz lasiet, ka cilvēki paliek lidostā bez santīma.
Veiksmi!
аватар mikkiki
http://www.turpravda.ua/question-24599.html
Lūk, priekšpēdējais komentārs - lidojums uz Šārdžu gaidīja 2 stundas, lai ielidotu reiss no Kijevas. Tie. tas tiek praktizēts.
аватар Pachok
Tas nepavisam nav fakts, ka viņš gaidīja. Viņš varēja apstāties pats. Tie. labi, ja tā notiks, bet es ar to nerēķinātos.
аватар Oleksii64
Tātad caur Šardžu vai Dubaiju?
аватар agent_borabora
Sestdien no Dubaijas uz Kolombo Fly Dubai paceļas tikai vienu reizi plkst. 21.50.
Ja savienojums kavējas, viņi var jūs ievietot nākamajā Emirates Airline reisā plkst. 2.45.
аватар uulllaa
Otrā lidmašīna mūs gaidīja tik ilgi, cik vajadzēja. Un gandrīz vienmēr. Visi tūristi no Kijevas, Doņeckas un Harkovas pulcējas Dubaijā. Un viņi gaida visus (zinu, ka ne reizi) Pārējais ir drīzāk izņēmums
Lai tev labs lidojums
аватар mikkiki
Liels paldies! Es domāju, ka ar mums viss būs kārtībā, bet labāk ir noskaidrot iespējamos variantus :)
аватар Tanunik
Atbalstu iepriekšējās atsauksmes, lidojām ar Air Arabia un mūsu reiss neaizkavējās pat par 1 minūti, tāpēc nesaskārāmies ar situāciju ar kavēšanos, bet pie mums atpūtās cilvēki, kuri izmantoja Fly Dubai pakalpojumus un teica, ka lidmašīna bija. aizkavējās līdz viņu ierašanās brīdim.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl