Jautājums o Šrilanka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1124 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kas ir pludmales zēni?
Es lasīju daudzās atsauksmēs par cīņām pludmalē. Vai viņi ir tikai tirgotāji, vai tas ir tuvības jautājums?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2013-01-3011 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Marafetka
pludmales cīņas ir pludmales darbinieki. Tie. tie, kas izdala un savāc dvieļus, uzkopj pludmali, iekārto sauļošanās krēslus utt. Nu ko par tuvību... ja runājam par Ēģipti vai Turciju, tad par šo notiek ne tikai postu cīņas :)))
аватар eugenie.ukr
Vēl viens pludmales zēns ir vietējie puiši, kuri pludmalēs tirgo dažādas preces (Šrilankā tās ir publiskas) (ieskaitot ekskursijas).
аватар uulllaa
tie ir vietējie uzņēmēji)) viņi ir gatavi palīdzēt it visā (iepirkšanās, ekskursijas utt.) par samaksu tas nav dabiski.Viņu ekskursijas ir daudz lētākas nekā gidi, bet kvalitāte bieži klibo) (lai gan ir patīkami izņēmumi) plkst. intimitātes izmaksas ir maz ticamas, viņi nav arābi, salā ar šo lietu nav problēmu)
аватар Pachok
Pludmales zēni ir pludmales darbinieki, Marafetkai ir pilnīga taisnība. Protams, arī visus pārējos puikas var saukt par "kaujām", un ja viņi klīst pa pludmali, tad priedēklis "posts", bet termins tiek lietots tieši pludmales darbiniekiem :)
аватар DataDeath
saistībā ar atsauksmēm par Šrilanku, pludmales zēni ir tieši vietējie uzņēmēji. tā kā visas viesnīcas atrodas pirmajā rindā, tām nav citu vietu, kur pārdot savus pakalpojumus, izņemot tieši pludmalē. tur viņi piedāvā ceļojumus, ekskursijas, dzērienus utt.
аватар agent_borabora
Palīdziet arī ar tuvību
аватар ludasivak
Viņi staigā pa pludmali, piedāvā ekskursijas, ceļojumi ir dažādi. Mēs esam izmantojuši viņu pakalpojumus. Aizveda mūs tur, kur lūdzām: uz augļu tirgu, uz veikaliem. Mums atveda garneles, ļoti garšīgas zivis, kokosriekstus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šrilanka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl