Uga Bay 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Šī greznā viesnīca atrodas tikai dažu metru attālumā no noslēgtām pludmalēm Passekudas kūrorta zonā, Šrilankas austrumu provincē. Viesnīca uzcelta 2011. gadā. Piemērots romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Annnyutka
Š ī viesnī ca bija vienkā rš i nereā li zema cena, un, spriež ot pē c atsauksmē m - š ī ir lieliska vieta, mē s uzreiz nolē mā m lidot. Paņ ē mā m biļ eti no TPG, mums nodroš inā ja 8 absolū ti bezrū pī gas dienas) Lidojumi turp un atpakaļ gā ja lieliski, bez kavē š anā s. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bija vienkā rš i nereā li zema cena, un, spriež ot pē c atsauksmē m - š ī ir lieliska vieta, mē s uzreiz nolē mā m lidot. Paņ ē mā m biļ eti no TPG, mums nodroš inā ja 8 absolū ti bezrū pī gas dienas) Lidojumi turp un atpakaļ gā ja lieliski, bez kavē š anā s. Mū s nogā dā ja viesnī cā ē rtā maš ī nā . Ierodoties mū s sagaidī ja reģ istratū ras darbinieki, kas detalizē ti pastā stī ja par viesnī cu un piedā vā ja glā zi aukstas sulas. Mums nebija jā gaida reģ istrē š anā s, mū s aizveda pa taisno uz istabu. Viesnī cas teritorijā atrodas vairā kas 2 stā vu mā jas, vienā no tā m mū su istaba atradā s pirmajā stā vā . Mā jī gs, tī rs, stilī gs remonts, lieliskas mē beles, darba aprī kojums, vannas istaba ar duš u, dvieļ i un nepiecieš amais kosmē tikas komplekts. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a bija regulā ra. Runā jot par personā lu, š eit ir ļ oti labsirdī gi cilvē ki, viņ i sirsnī gi uzsmaida jums un ir patieš ā m gatavi palī dzē t jebkurā situā cijā . Ir tik jauki staigā t pa viesnī cu, viss zaļ š , tī rs. Redzams, ka viesnī ca tiek uzraudzī ta, gan iekš ā , gan ā rā , tajā viss kā rtī bā ! Ē dā m brokastis un vakariņ as. Laba, daudzveidī ga, sabalansē ta ē dienkarte. Lieliska gaļ as, zivju un jū ras velš u izvē le. Daudz dā rzeņ u un augļ u, garš ī gi deserti un konditorejas izstrā dā jumi. Brokastī s omlete un olu kultenis. Sieri, salā ti, aukstie gaļ as izstrā dā jumi. Godī gi sakot, pā rtikas bija pietiekami daudz, lai piepildī tos un katru dienu ē st daudzveidī gi. Š ajā punktā es liktu viesnī cai visus 5 *! ! Ja jums ir nepiecieš ams kaut ko iegā dā ties vai vienkā rš i doties ā rpus viesnī cas, varat to izdarī t, pasū tot tuk-tuk reģ istratū rā . Tagad galvenais ir pludmale. Tā ir vienkā rš i ideā la vieta peldē š anai un sauļ oš anai, tī ra, ū dens dzidrs, dibens izcils. Sauļ oš anā s krē sli un ē rti matrač i, dvieļ i. Ja jums ir nepiecieš ams pā rvietot sauļ oš anā s krē slu, viņ i jums to palī dzē s. Tikai vienas pludmales dē ļ te atgrieztos, tā pē c viss kā pasakā ! ! Ja man veiksies vē lreiz atpū sties Š rilankā , tad noteikti izvē lē š os Uga Bay hotel ! !
аватар kmalinina235
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š rilanka mani uzreiz iespaidoja, tiklī dz mē s ieradā mies) Valsts ir vienkā rš i maģ iska, daba valdzina no pirmā acu uzmetiena) Mē s izvē lē jā mies Uga Bay 5 * viesnī cu un arī š ajā nekļ ū dī jā mies ) Lieliska apkalpoš ana, skaists numurs ar skaistu skatu Vietē jais ē diens, ar ko arī tikā m pacienā ts, izrā dī jā s ī paš i garš ī gs Viesnī cā . … Tomēr ▾ Š rilanka mani uzreiz iespaidoja, tiklī dz mē s ieradā mies) Valsts ir vienkā rš i maģ iska, daba valdzina no pirmā acu uzmetiena)
Mē s izvē lē jā mies Uga Bay 5 * viesnī cu un arī š ajā nekļ ū dī jā mies ) Lieliska apkalpoš ana, skaists numurs ar skaistu skatu Vietē jais ē diens, ar ko arī tikā m pacienā ts, izrā dī jā s ī paš i garš ī gs Viesnī cā . Karijs tiek pievienots gandrī z visiem ē dieniem, un pats kiribā ts ir ļ oti garš ī gs.
Man patika istaba, kurā ir viss nepiecieš amais, liela plaš a istaba, mē beles un logs ar skatu uz brī niš ķ ī gas pilsē tas dabu) Nu, kas var bū t labā ks)))
Mē s noteikti atgriezī simies š ajā valstī , lai iegū tu vē l vienu pozitī vu emociju porciju! )))
аватар Krait07
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ziemā bijā m Beruwala un augustā nolē mā m atkal atpū sties Lankā , š oreiz lidojā m ar air arabia. Lidojums bija kaut kā ikdieniš ķ s: no Borispilas sā kā m laicī gi un pē c 12 stundā m ar pā rsē š anos Š ā rdž ā veiksmī gi nolaidā mies Bandaranaikā (ī paš i gandarī ts, ka š ajā reisā izlidoš ana neaizkavē jā s gan uz Lanku, gan tad uz mā jā m. … Tomēr ▾ Ziemā bijā m Beruwala un augustā nolē mā m atkal atpū sties Lankā , š oreiz lidojā m ar air arabia. Lidojums bija kaut kā ikdieniš ķ s: no Borispilas sā kā m laicī gi un pē c 12 stundā m ar pā rsē š anos Š ā rdž ā veiksmī gi nolaidā mies Bandaranaikā (ī paš i gandarī ts, ka š ajā reisā izlidoš ana neaizkavē jā s gan uz Lanku, gan tad uz mā jā m. ) Vī zas tika noformē ti lidostā burtiski uzreiz un robež a, rindas nekā das, un pē c 10 minū tē m sasveicinā jā s ar tikš anā s kompā nijas Exotic Holidays gidu Uzreiz ielidoš anas zā lē nomainī ja $ pret rū pijā m: kurss 128.75, kontu papildinā š ana plkst. Pē dē jā braucienā iegā dā tā s SIM kartes ienira minivenā (tikai mē s devā mies uz austrumu krastu) un devā mies 8 stundu ceļ ojumā pa visu salu.
Es vē los sī kā k pakavē ties pie UGA BAY 5 * viesnī cas izvē les iemesliem. Kaut kā maz informā cijas par to tika atrasts netā , izņ emot to, ka tas ir jauns un atrodas tā lu no lidostas : ). Jebkurā gadī jumā š ajā resursā neko konkrē tu par laikapstā kļ iem Passikudā augustā , viļ ņ iem okeā nā š ajā laikā , infrastruktū ru ap viesnī cu utt. , un tā tā lā k un tā tā lā k neatradu. Sanā ca ziņ kā rī gs : )
Ceļ š lī dz viesnī cai nebija viegls, pē c ilga lidojuma vē l 8h, braukš ana pa Š rilankas lielceļ iem joprojā m ir bauda. . . bet viss beidzas tad, kad izdara. Pē c ieraš anā s mū s priecī gi sagaidī ja viesnī cas personā ls, pacienā ja ar brī niš ķ ī gu svaigu un burtiski pē c 5 minū tē m (dizains izdevā s pā rsteidzoš i ā tri) mū s pavadī ja uz istabu. Jā saka, ka visa viesnī ca sastā v no 10 divstā vu bungalo un centrā lā s ē kas, katrā kotedž ā ir 4 plaš i numuriņ i un vē l 3 vai 4 centrā lajā ē kā . Visas mā jas ir celtas blakus okeā nam un izvietotas tā , lai no istabu logiem bū tu skats uz pludmali. Viesnī cas teritoriju klā j kopti zā lieni, daudz palmu, diezgan liels un ē rts baseins, vā rdu sakot - skaistums. Pati pludmale ir pelnī jusi atseviš ķ u stā stu - tī ra (ļ oti tī ras koraļ ļ u smiltis), dziļ ums pakā peniski un ļ oti gludi. palielinā s no krasta un ir aptuveni 2-2.5 pie bojā m metriem, bē guma laikā un pat mazā k Pati Ugas lagū na iegriež as krastā ar aptuveni 2 kilometru loku un tai ir ievē rojama dabas iezī me: abi loka gali uz kreiso un labo pusi no atklā tā okeā na aizsargā rifi un paš ā lagū nā viļ ņ u nav vispā r. Visu uzturē š anā s laiku viesnī cā pat vē ja laikā maksimā lais vilnis lagū nā bija 30-40cm....Pat nespē ju noticē t, ka tas ir okeā ns. Atcerē jos Beruvalas un Bentotas pludmales - bija dienas, kad viļ ņ u dē ļ nevarē ja kā rtī gi nopeldē ties. Ū gas lī cī ū dens ir tī rs un caurspī dī gs, ī paš i no rī tiem kaut kā da smaragda-tirkī za krā sā . No rī ta okeā ns vispā r izskatā s pasakains - absolū ti mierī ga, gandrī z spoguļ veidī ga š ī s krā sas ū dens virsma, tikai prasā s pē c kaut kā das reklā mas : )
Tiem, kas jau ir bijuš i Lankā - pludmalē nav pludmales cī ņ as, tirgotā ju, touč u, vietē jo iedzī votā ju un citu kairinā tā ju !!! ! ! Grū ti noticē t, bet tā ir patiesī ba. . . sauļ oš anā s krē sli pludmalē izvietoti tā , lai viesnī cas iemī tnieki (20-25 cilvē ki), no kuriem lielā kā daļ a nez kā pē c labprā tā k gulstas pie baseina, absolū ti netraucē savā starpā...diezgan biež i no rī ta un pirms pusdienā m pludmalē bijā m pavisam vieni. . . absolū tu klusumu pā rtrauca tikai putni un palmu lapu š alkoņ a. . .
Istaba Ugā - varbū t tā bija labā kā istabiņ a no visiem mū su Dienvidaustrumā zijas braucieniem - plaš a, ē rta, labas mē beles, jauns un jaudī gs kondicionieris, viss nepiecieš amais (halā ti, č ī bas) utt. Ikdienas telpas uzkopš anu darbinieki veica ļ oti rū pī gi, ar obligā tu gultas veļ as, dvieļ u maiņ u, bā ra papildinā š anu, vakaros tika piedā vā ta arī papildus istabu uzkopš ana un, kā jau laba viesnī cas tradī cija, vakara vizī te pie menedž era, jautā jot vai mums kaut ko nevajag? vai mums viss kā rtī bā ? un kā viesnī cas darbinieki var mums palī dzē t? Tik patiesa rū pju izrā dī š ana par viesnī cas viesiem ir ļ oti patī kama.
Virtuve – ī sumā , iespē jams, ka nevar pateikt. . . sā ksim ar to, ka virtuvē valda ī sts Š AVĀ RS. Un tas kļ uva skaidrs jau pirmajā vakarā pē c pirmajā m vakariņ ā m un ē dienkartes izpē tī š anas. . . daudzveidī ga, garš ī ga, interesanta - gandrī z vai autora virtuve. . . brokastis vienmē r pā rstā vē ja š ī m vietā m absolū ti neierastu produktu pā rpilnī ba un daudzveidī ba...gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ u jū ra, brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi, svaigas sulas, jogurti, putas un daudz kas cits. Pusdienas un vakariņ as kopumā ir nepā rspē jamas. Ja godī gi, mē s to negaidī jā m (balstoties uz iepriekš ē jo ceļ ojumu pieredzi Lankā un Indijā ).
Attiecī bā uz ekskursijā m, izbraucieniem un citiem izbraucieniem: visi jautā jumi tika atrisinā ti reģ istratū rā , kur var pasū tī t automaš ī nu vai tuk-tuk ceļ ojumam, kā arī saņ emt padomu, kur doties un ko apskatī t.
Infrastruktū ras ap viesnī cu. . . pilnī gi nav : ) proti, apkā rt tieš ā m nekā nav. Pa kreisi no Ugas ir tā pati mazā viesnī ca Maalu Maalu Resort & Spa, pa labi tā lumā Amethyst Hotel un vē l tā lā k (apmē ram kilometru no Ugas), lī č a galā ir vē l viena viesnī ca, jo es saprast to vietē jiem iedzī votā jiem.
Lai nokļ ū tu veikalā / tirgū , jums jā brauc ar tuk-tuk 6-7 km virzienā uz Kalkudakh ciematu.
Kaut kur kilometru pludmalē , pa labi no viesnī cas, paš ā ciematā (citā di nevar teikt, pē c mū su standartiem tā ir zemnieku saimniecī ba) Pasikudā ir neliels tirgus vietē jiem tū ristiem (baidos, ko viņ i tur pā rdod maz interesē s) un 2-3 ē dinā š anas iestā des : ) par restorā niem nevar nosaukt. . . Viesnī cā un apkā rtnē neviens nerunā krieviski, acī mredzot tā pē c, ka mī ļ ie tautieš i te ir reti viesi, kas ī paš i priecē : )
Rezultā tā varu teikt vienu - tie, kam patī k klusa, relaksē još a pludmales atpū ta ar labu apkalpoš anu un labi apmā cī tu, draudzī gu personā lu, nekļ ū dī sies, izvē loties Uģ i. Kā izrā dī jā s, š arms atrodas lielā attā lumā no salas galvaspilsē ta.
P. S. Gandrī z aizmirsu - neskatoties uz laika prognozē m tī klā , lietus praktiski nebija 2-3 reizes, tikai vakarā vai naktī nedaudz lija un kopumā laiks bija daudz ē rtā ks nekā janvā rī rietumu krastā - nav tik karsts.


iemiesojums lisovizok
BRAUKU JŪNIJĀ, PASAKIET KAS ZIN KĀ IR AR ZVEJNIECĪBU
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Krait07
Vēlos uzzināt vairāk par šo viesnīcu - infrastruktūra ap viesnīcu, apskates objekti, veikali utt., un protams par laikapstākļiem augustā, vai jūra ir vētraina, vai ir ļoti karsts?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Роскошный отель расположен всего в нескольких метрах от уединенных пляжей в курортном районе Пассекуда Восточной провинции Шри-Ланки. Отель был построен в 2011 году. Подойдет для романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 280 км от международного аэропорта, в 36 км от местного аэропорта Баттикалоа.
Pludmales apraksts Рядом с отелем расположен песчаный пляж протяженностью 200 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, магазины, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 38 номеров, расположенных в двухэтажных бунгало.

Istabās

Элегантные номера оборудованы кондиционером, 42-дюймовым телевизором с плоским экраном, док-станцией для iPod и мини-баром. В номерах также имеется гостиный уголок с диваном и принадлежности для чая/кофе. В ванной комнате в номере в распоряжении гостей большая ванна и душ с горячей и холодной водой.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Coconut Board Road Passikudah 00078
Tālruņi: +94 11 5671000
Tīmekļa vietne: Uga Bay
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.