Mani iespaidi par Lanku

08 Decembris 2013 Ceļošanas laiks: no 09 Novembris 2013 ieslēgts 20 Novembris 2013
Reputācija: +156
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki! Padalī š os iespaidos par atpū tu Š rilankā . Pirms ceļ ojuma izlasī ju daudz atsauksmju par viesnī cā m un valsti, liels paldies visiem, kas dalī jā s pieredzē ceļ ojot uz š o brī niš ķ ī go valsti, varbū t kā dam mans apskats noderē s : ). No “pieredzē juš o” padomiem pielietoju daž us, un iesaku nā kamajiem ceļ otā jiem, tajā skaitā : lidmaš ī nā ņ emt lī dzi pā rtiku (sviestmaizes, cepumus, saldumus)...lidojums prasī s ilgu laiku, lai saglabā tu savu mute aizņ emta : ))) (nopirkā m ū deni duty free ). . . Dubaijā brauc uz duty free, atkal nopē rc ū deni lidojumam uz Kolombo un. . ja dzer "labu": ) alkoholu, tad labā k pirkt tas š eit. Kolombo lidostā nomainiet naudu un iegā dā jieties SIM karti (nopirkā m "Dialogu", runā jā m ar radiem un vietē jo gidu...kontā bija neliela neizmantota summa).

Viesnī ca: Atpū tā s Koggala, The Long Beach Resort no 2013.11. 10. lī dz 19.11. 2013. , pasū tī ja numuriņ u trī s personā m, luksusa ar skatu uz okeā nu. Mū s izmitinā ja istabiņ ā s507. . . izcili! : ), ē rts un privā ts : ) (vē l trī s numuriņ i un ž ogs norobež o viesnī cu), istabiņ a pirmajā stā vā - atver durvis uz terasi, tad pā ris desmiti soļ u un. . . SVEIKA OKEĀ N! ! ! Viesnī cā visi numuri ir lieli, bet divvietī gi...viss nepiecieš amais treš ajai personai istabā - gulta, gulta, spilvens, treš ais dvieļ u komplekts utt...viesnī cas darbinieki informē ja gandrī z lī dz vakariņ ā m : ))), viena vienī ba...ar 30.40 minū š u intervā lu, tobrī d atpū tā mies - sauļ ojā mies, peldē jā mies, periodiski apjucis uzskaitot nepiecieš amo (spī tī gi atvests: ) pa vienī bai). Istabā ir viss nepiecieš amais. . . kondicionieris, ventilators, ledusskapis, fē ns, tē jas komplekts, elektriskais fumigators, seifs, telefons (neizmantoju), TV (neieslē gts : ))...viss ir darba kā rtī bā . Britu stila rozetes, nepiecieš ams adapteris, lai gan var iztikt arī bez tā (sprauž ot kontaktdakš u rozetē , treš ajā atverē ievietojiet pildspalvu vai koka irbulī ti). Nauda un dokumenti glabā jā s seifā , pā rē jais, kā ierasts, plauktos skapī un koferos, nekas nebija pazudis, lai gan dzirdē ju sū dzī bas par cigareš u pazaudē š anu un vē l kaut ko sī kumu : ). Istabu tī rī ja katru dienu, pacieš ami : ), atstā jā m š okolā des un konfektes (naudu neatstā jā m)...reiz aizmirsa noņ emt zī mi “netraucē t”, jauneklis, kurš uzkopa telpas, mū s sagaidī ja plkst. teritoriju, uztraucā s par mū su nesakopto istabu. Ē diens normā ls, brī ž iem ē dieni bija asi : ), bet izvē le pietiekama. . . var atrast ko ē damu. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. . . iesaku  - vakarā restorā nā dzī vā mū zika un garš ī gi, daudzveidī gi deserti.


Pludmale: OCEAN SUPER! ! ! Spē cī gs, spē cī gs, tomē r silts un sirsnī gs. Vilnis ir nemainī gs, labi daž ā da stipruma. Lē kt pa viļ ņ iem, klī st paralē li krastam, izņ emot dū koņ u. . . trī s vienā - ū dens aerobika, Š arko duš a un solā rijs , brī ž iem mazā ks vilnis var aizpeldē t gar krastu, no viesnī cas robež as virzienā uz lidmaš ī nu, bet uzmanī gi un ne ilgi (velkas). Piekraste ir smilš aina un tas ir tas skaistums : ), devā mies uz Unavatū nu - mums nepatika (krasts - oļ i un akmeņ i, gliemež vā ki, beigti koraļ ļ i un netī rumi (: )

Ekskursijas: Pē c atsauksmē m sapratā m, ka ar tū roperatoru labā k nerunā t, te vienā no atsauksmē m uzzinā jā m par vietē jo krievvalodī go gidu-tuktukeri Č intaku, piezvanī jā m viņ am pē c ieraš anā s un notika sekojoš ā iepazī š anā s ar Lanku. viņ a kompā nijā : ). Pieklā jī gi, atbildī gi, ieradā s ā tri, un pē c iepriekš ē jas vienoš anā s, vienmē r laikā . Viņ š vienmē r sazinā jā s septiņ simt septiņ desmit č etrus, piecsimt č etrdesmit č etrus, septiņ simt trī sdesmit divus. Mē s devā mies ar viņ u uz Galle, Unavatuna… un vē l daž as interesantas vietas…. Forš ā kā un neaizmirstamā kā divu dienu ekskursija pa Sigiriya-Kandy! SUPER! ! ! Savā c kompā niju vai sarunā ar Chintaku pievienoties vismaz 8 cilvē ku kompā nijai, tad cena vienai personai bū s aptuveni 130 dolā ri +/-. Darī jums : ). Izbraucā m no viesnī cas 4os no rī ta, braucā m diezgan ilgi, ekskursijas programma sā kā s no Sigirijas. Karsti, mitri, slapji soļ i. . . un vienmē r augš ā : ). . . š eit svarī gi ir ē rti apavi, uzkā p lī dz paš ai augš ai, tas ir tā vē rts! Tad ziloņ u izjā des, š eit, kā arī visur citur Š rilankā , kaulē ties vajag...ilgi un cī tī gi : )))...mums neizdevā s (solī to 1800 rū piju/pers. vietā braucā m uz 3000/pers. ), templis Kandijā (ņ em lī dzi zeķ es, kurpes piedā vā ja atstā t mikroautobusā ). Man ļ oti patika Karaliskais botā niskais dā rzs, tē jas plantā cijas un tē jas fabrika Nuwara Eliya, ū denskritumi. Informatī vi - garš vielu dā rzs, bet zī da veikals (: , kvalitā te zem vidē jā s. Man ļ oti patika viesnī ca, kurā nakš ņ ojā m Kandī (Grand Kandy Villa). Draudzī gs smaidī gs personā ls; tī ri plaš i numuri; labi, garš ī gi, skaisti dekorē tas vakariņ as un brokastis. Ar mū su mikroautobusu nokā rtoja š oferis-AS! Š aurs lī kumots ceļ š , pa kuru guļ un klī st dzī vnieki, skrien bē rni, brauc motorolleri un tuk-tuki, regulā ri autobusi un kravas maš ī nas. . bet mē s droš i atgriezā mies viesnī cā , plkst. otro dienu vē lu vakarā , knapi paspē jot pavakariņ ot. Š rilankā joprojā m ir daudz interesantu vietu, kuras gribē jā m, bet nesanā ca apskatī t.

Š rilanka ir nabadzī ga valsts un tā s pilsoņ i, cenš oties dzī vot labā k, apmā na mū su brā li-tū ristu, kurš var , tā pē c: vienojieties par cenu iepriekš , IZDEVĒ JIES visur, izņ emot vietas, kur ir ieteicamā s cenas (lai gan tā s ir tur biež i tiek pā rvē rtē ts, piemē ram, pē rkot alu), maksā jot par pakalpojumiem vai precē m, noskaitiet naudu pie pā rdevē ja un tikai pē c tam atdodiet to, esiet gatavi ā rkā rtas situā cijā m (tie sniedz roku, palī dzot jums pacelties vai nokā pt pa kā pnē m, un tad viņ i pieprasa naudu par š o darbu).

Š rilanka ir apbrī nojama, brī niš ķ ī ga valsts ar saviem plusiem un mī nusiem, es to redzē ju tā , bet katrs ceļ otā js pats atš ķ irs labo no sliktā , un var man nepiekrist Lai š o valsti redz visi, kas vē las! Veiksmi!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
королевский кокос
Чинтака на фруктовом рынке
вид на океан с террасы номера
пришли на ужин
Сигирия
фрески
часть пути на вершину
начало подъема на Сигирию. Вид с горы.
остаток от лапы льва
Сигирия
красный ананас не съедобен
в саду специй
какао в саду специй
в саду специй
в саду специй
храм в Канди
в храме
на территории храма
наш макроавтобус возле храма в Канди
магазин шелка
орхидеи в нац ботсаду
орхидеи в ботсаду
в нац ботсаду
в нац ботсаду
дерево посажено Николаем II
пьяный лес
в ботсаду
дерево посажено Ю. Гагариным
В бот саду
чайные плантации
сбор чая
водопад
водопад
узкие ланкийские дороги
по дороге из Нувара-Эллие
по дороге из Нувара-Эллие
песчаный берег
Отель и пляж...песочек:)
Пляж в отеле
Закат
Пляж Унаватуны
Пляж Унаватуны
пляж Унаватуны....камешкиии
фруктовый рынок в Унаватуне
где-то в Коггале
блюда национальной кухни. ОЧЕНЬ ОСТРЫЕ:)
Вид на океан из ресторана(направо)
Вид на океан из ресторана(влево)
вид во двор отеля
бассейн на территории отеля
часть номера
Бурундук (лена)
десерты на ужин
на черепашьей ферме
Вечер. Пресноводное озеро Коггала
Завртак
бассейн  при входе на территорию отеля слева
На рецепции
Вид на отель со стороны океана
на этих столбиках сидят рыбаки во время ловли рыбы
Рассвет
Десерты на ужин
Закат
Вечер
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums