Luksusa brīvdienas Šrilankā

05 Februāris 2016 Ceļošanas laiks: no 26 Janvāri 2016 ieslēgts 27 Janvāri 2016
Reputācija: +41.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tikko atgriezos no š ī s lieliskā s valsts! Un vē los uzrakstī t atsauksmi, jo visu ceļ ojumu plā nojā m pateicoties atsauksmē m. Paldies cilvē kiem, kas tos raksta.

Lidojums:  Mē s paš i esam no Odesas, izvē lē jā mies lidojumu no Kijevas. Mē s lidojā m uz Kolombo ar Flydubai. No Kijevas (Zhulyany lidosta). Uz klā ja nav pā rtikas, bet apkalpoš ana un pati lidmaš ī na ir augstā kā s klases. Viss ir tī rs, kā rtī gs, lidojums ir lielisks, gluds un mī ksts. Apmierinā ts.

Uz Dubaiju lidojā m uz 5 stundā m. Pā rsū tī š ana ilga 2 stundas. Š ajā laikā mē s nolē mā m paē st McDonald's (tur ir cits nosaukums) un pastaigā ties pa Duty Free)

Mē s lidojā m 4 stundas uz Kolombo. Ieradā s Kolombo pulksten 5:00 pē c Š rilankas laika. Tur es satiku gidu, kā arī visus pā rē jos, kuri izmantoja š o ceļ ojumu aģ entū ru.

No Kolombo transfē rs 5 stundas uz Kogallu, uz viesnī cu. Mē s atvedā m katru tū ristu uz viesnī cu, tieš i lī dz durvī m. Mazliet kaitinoš i, jo tas prasī ja ļ oti ilgu laiku.


Pē c atsauksmē m un cenas viesnī ca Kogalle mums bija piemē rota. Toreiz mē s nezinā jā m, ka tas ir TIK tā lu no vietē jiem apskates objektiem.

Viesnī ca: ierodoties The Long Beach Resort Koggala 4*, radā s problē mas. Strā dnieki teica, ka brī vu vietu nav. Viņ i sacē la skandā lu, un mū s iekā rtoja priekš apmaksas tū rē , ko veica luksusa kompā nija ar skatu uz jū ru. Mū su tū risma operators mū s uzreiz brī dinā ja, ka numuriņ i ar skatu uz dā rzu un baseinu ir daudz sliktā ki.

Istaba, ko viņ i mums iedeva, bija vienkā rš i krā š ņ a. Otrajā stā vā . Ļ oti tī rs un bez defektiem. Skats uz okeā nu, vē ss balkons, gaisa kondicionē tā js TV, tē jkanna un tē ja numurā ar kafiju. Vannas istabā visu laiku ir vē ss, tī rs, karsts ū dens. Istabu tī rī ja katru dienu, katru dienu atstā jā m 200 rū pijas. Strā dnieki izlika mums uz gultas visā das figū riņ as.

Viesnī cas teritorija ir skaista un labi kopta. Bruņ urupuč i un burunduki priecā jā s. Pludmale ir lieliska, okeā ns ir tī rs. Bet peldē t nav iespē jams, viļ ņ i ir milzī gi.

Mē s devā mies peldē ties blakus esoš ajā s Unavatunas un Mirisas pludmalē s.

Arī baseins ir hlorē ts. Labā k ir doties uz Viļ ahu, kur baseins ir lielā ks un labā ks.

Ē dinā š ana: Apmaksā jā m puspansiju (brokastis un vakariņ as uzreiz). Reģ istratū rā jums tiks izsniegtas sarkanas rokassprā dzes, kas nozī mē ē dinā š anu 2 reizes. Mums teica, ka ē diens bū s maz un vienmuļ š . Bet viņ i bija š okē ti, kad devā s uz pirmajā m vakariņ ā m. Bufetes restorā ns ar skatu uz okeā nu. Ļ oti daudzveidī gs un bagā ts. Apmē ram 40 ē dieni un ā rprā tī gi garš ī gi deserti. Brokastis: cepiet priekš ā , ko vien vē laties: olas, olu kulteni, bekonu un grauzdiņ us. Izņ emot visu bufeti. Vakariņ as vispā r ir atseviš ķ a tē ma : ) Tik brī niš ķ ī gus desertus neesam ē duš i. Apmē ram 50 veidu deserti, augļ i ir svaigi un garš ī gi. Viņ i dod ananā sus, papaiju, pasifloras augļ us, sausiņ us. arbū zi, pomelo uc Salā ti ar jū ras veltē m, vistu un anī su, daž ā das zivis un gaļ u. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Nož ē loju. ka viņ i uzreiz nesamaksā ja par pusdienā m, jo


viesnī cā maksa par 1 vakariņ ā m ir 5000 rū pijas diviem. Tas ir dā rgs. Ar olatu uzreiz sanā k krietni lē tā k.

Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu.

Vienī gais negatī vais, ja vē laties ceļ ot, tad š ī viesnī ca atrodas pā rā k tā lu no apskates objektiem. 7 stundas lī dz Kandi, 10 stundas lī dz Sigiriya. Braucā m, bet ceļ š bija nogurdinoš s. Un tā , mē s devā mies uz Galli, uz Mataru, uz Jalu nacionā lo parku. Kogalle okeā nā peldē ties nav iespē jams un nā cā s doties uz kaimiņ u pludmalē m, kur mums tika nozagts nesen pirkts un dā rgs telefons. Varbū t, ja jū s varē tu peldē ties mū su pludmalē . Man nebū tu jā brauc un nebū tu nozagts : ) Bet ko tu dari)

Personā ls ļ oti draudzī gs! Par agru izrakstī š anos, bezmaksas viesnī cas teritorijas un duš as izmantoš ana, dvieļ i pirms transfē ra

Mē s iesakā m visiem The Long Beach Resort Koggala 4 *! Viņ š ir maģ isks!

Mū su ceļ ojumi:

Mē s ar vī ru nemaz nevarē jā m nosē dē t uz vietas.

Pirmajā dienā mums bija pludmales diena, kas ilga lī dz pusdienā m un pavisam drī z apnika. Jau 14.00 bijā m Hallē , ejot pa slaveno holandieš u Fordu. Tajā paš ā dienā paspē jā m izstaigā t vietē jo tirgu, nopirkt augļ us, iedzert kokosriekstus par 50 rū pijā m 1, - 2 par 100. Un atradā m vietē jo veikalu ar fiksē tā m cenā m tē jai. Tad mē s to tur nopirkā m kā suvenī rus mī ļ ajiem, mū su ceļ ojuma beigā s.

Otrajā dienā mē s nolē mā m apskatī t Kogalla ezeru un nonā cā m pie vietē jā ā rsta, kur mū s patiesī bā aizvilka tuk-tukers, kurš laipni piedā vā ja mū s tur aizvest, kad ieraudzī ja mū s uz ceļ a pie viesnī cas. . 100 rū pijas ir dā rgi un tagad jau klausā mies stā stus par neticamā m augu ā rstnieciskajā m ī paš ī bā m. Kopumā mē s ilgi klausī jā mies, izmē ģ inā jā m to uz sevi, un tomē r viņ š mū s izgrieza par trim lī dzekļ iem. Iztē rē juš i $50, nolē mā m, ka ezers mums vairs nav tik interesants un nolē mā m doties uz Mirissas pludmali. Izgā jā m trasē un iekā pā m vietē jā autobusā , braucā m 20 minū tes.


Un ne velti. MĒ S nonā cā m š ajā neprā tī gi skaistajā pludmalē un pavadī jā m tajā visu dienu, raiti pā rvietojoties pa visu pludmali. Lī dz saulrietam mē s uzkā pā m uz salu un no augš as vē rojā m krā š ņ o saulrietu. Pludmale ir pā rsteidzoš a, mež onī ga, un tajā ir daudz dzī vo radī bu. Vē roja visā dus krabjus, zirnekļ us un citus vietē jos. Starp citu, netā lu no Mirisas (10 min braucienā ) atrodas zvejnieku pilsē tiņ a. Tur atradā m vietē jos veikalus ar maizi. Bet viņ i joprojā m pā rdod pī rā gus. Jā mē ģ ina. Tik garš ī gus smalkmaizī tes nebiju ē dusi. Tas maksā.300 rū pijas par 1 kg. Un viss ir civilizē ti, kā mū su maizes veikalos. Š o gardumu es atcerē š os ilgu laiku. Nopirkā m dzeltenā s krā sas ar sukā des un š okolā des konditorejas izstrā dā jumus (pī rā gus). Garš ī gi!

Nā kamajā dienā mē s nolē mā m apmeklē t Jallas nacionā lo parku. Uz turieni nolē mā m doties paš i, ar pā rsē š anos Matarā . Regulā rā vietē jā autobusā . Izgā jā m uz ceļ a, apturē jā m autobusu ar uzrakstu Matara un apsē dā mies. Tur braucā m kā du 1.5h.

Patika, ka varē jā m ieraudzī t kā du pilī ti no savvaļ as dzī vnieku dzī ves.

Mē s devā mies atpakaļ pulksten 18.30 un autobusa pieturā nonā cā m pulksten 19. Diemž ē l pē dē jais autobuss izbrauca 18.30. Ž ē l, ka nezinā jā m. Vietē jais tuk tuker piedā vā ja mū s aizvest uz Kogallu par $ 35. Izejas nebija un mē s piekritā m. Mū su ceļ ojums atpakaļ ilga 4 stundas. Ieradā mies viesnī cā , pa ceļ am veikalā nopirkā m gardumus. Mē s ē dā m un nomira 12 naktī (vakariņ ā s, mē s, protams, kavē jā m).

Nā kamajā dienā pirms pusdienā m pavadī jā m viesnī cā , pē cpusdienā devā mies uz tuvē jo Unavatunas pludmali. Tur ir skaisti un ir Dž ungļ u pludmale (pludmales galā ), kur var vē si nopeldē ties, ir lī č i. Dodieties uz vietē jo templi un izbaudiet brī niš ķ ī go skatu. Tajā paš ā dienā mē s atradā m savu gidu viesnī cā un vienojā mies par divu dienu ekskursiju pa Kandy-Nuwara Eliya. Maksa ir 100 USD vienai personai par nakti. Ieejas biļ etes maksā atseviš ķ i.

Naktī pulksten 3 no rī ta mē s devā mies ceļ ā , pulksten 7:00 bijā m Kolombo.

Mē s nokļ uvā m Ziloņ u bā reņ u namā pulksten 8:00.

Es vē los atzī mē t, ka ekskursija notika ē rtā Eiropas autobusā ar gaisa kondicionē tā ju. Bet man tas bija tik grū ti, tik neē rti. Mē s esam pieraduš i braukt vietē jos ā trgaitas autobusos ar atvē rtiem logiem un mū ziku. Ceļ š š ajā autobusā bija grū ts, man, vī ram bija ē rti gan tur, gan tur. Varbū t tū risma aģ entiem vajadzē tu padomā t par to, ka š ie autobusi nav paredzē ti vietē jiem š auriem ceļ iem. Viņ i nemaz nav veikli : )

Bē rnudā rzā mē s vizinā jā mies ar ziloņ iem, mums tas ļ oti patika.


Mū su nā kamā vieta ir Spice Garden. Pē c mū su ezera un vietē jā Doktora mē s jau apzinā jā mies, kas mū s sagaida. Tā arī bija, vietē jie ā rsti mums pā rdeva visā dus lī dzekļ us. Krē mi par 25.50 un 100 dolā riem un daudzi citi. Nopirkā m 1 krē mu par 25$, ko vē lā k nož ē lojā m. Jo pē dē jā dienā , kad devā mies iepirkties pē c suvenī ru un tē jas Gallē , uzgā jā m bodiņ u, kurā š os krē mus tirgoja par 500 rū pijā m.

Un pat viņ u slavinā tā sandalkoka eļ ļ a tajā paš ā iepakojumā . Secinā jums 6 "Tas viss ir krā pniecī ba. Neklausieties, nepē rciet. " Mani krē mi ir mā jā s un tajos nav nekā ī paš a.

Tā lā k mē s devā mies pusdienā s. Gids piedā vā ja pusdienas par 10 USD no personas, viesnī cā (Bufete). Apskatī jā m viesnī cu, uz kuru viņ š mū s atveda, un nebijā m pā rsteigti par pusdienā m un paš u viesnī cu. Kamē r visa grupa gatavojā s pusdienā m, mē s devā mies uz citu vietu. Mē s nogā jā m 10 soļ us un nonā cā m viesnī cā ar budisma tē mu. Viesnī cas darbiniece mū s aizveda uz 5. stā vu uz restorā nu, kur paē dā m brī niš ķ ī gas vakariņ as par 1000 rū pijā m no cilvē ka. Bija arī bufete, tikai daudzveidī gā ka un restorā nā ar krā š ņ u skatu. Lū k, gidi visi ir uz otkatiem, tā s vakariņ as ne tuvu nebija tā s naudas vē rtas, tā s vairā k atgā dinā ja sabiedrisko ē dinā š anu. Tā pē c vienmē r var iet 2 soļ us un atrast vietu ar savā dā kā m pusdienā m, kas ir garš ī gā kas un patī kamā kas.

Tad mē s devā mies uz Kandiju uz botā nisko dā rzu. Man tur ļ oti patika.

Vē lā k vakarā mē s nokļ uvā m vietē jā s dejā s un dievkalpojumā Zobu relikvijas templī . Tas ir jā redz savā m acī m.

Plkst. 21:00 mē s bijā m viesnī cā Kandi, Mt. Viesnī ca ir š ika, vakariņ u klase. Apmierinā ts.

Tā lā k. diena, ekskursija uz tē jas plantā cijā m un ū denskritumiem.

Mū su gids vakarā piedzē rā s, un viņ š vairs nebija atkarī gs no mums. Mē s bijā m š okē ti)))) Viņ š sā ka mū s vest uz visā m vietā m, kur bija iespē jams kaut ko nopirkt. Maskas, audumi, akmeņ i utt. . Vispā r pilnī gs krā pnieks. Un tas aizņ ē ma apmē ram 4 stundas.


Mē s devā mies uz plantā cijā m pulksten 2 pē cpusdienā . Ejalido 4 stundas pa briesmī giem serpentī niem. Slimī bas pchti visi, izņ emot vī rieš us. Protams, skati ir aizraujoš i, bet ceļ š ir murgs. Gluž i kā spinings : ) Nokļ uvā m McWoods tē jas fabrikā . Kamē r visi mū su grupas tū risti devā s atkal kaut ko nopirkt, mē s ar vī ru pastaigā jā mies pa tē jas plantā cijā m. Satriecoš s. Ē kā iekš ā dzē rā m vietē jo tē ju un devā mies uz Anglijas pilsē tu augš ā . Tur bija diezgan auksts. Un mē s tur bijā m apmē ram stundu.

Mē s nekad neredzē jā m kritienus. Kā mums teica mū su gids 6 "Š obrī d nav sezona" Mē s esam š okē ti. Mē s samaksā jā m 200 USD, un ekskursijas nebija. Labā k bū tu iet pats. Ļ oti nož ē lojā m, ka nebraucā m paš i, jo neko daudz neredzē jā m un tū re bija nogurdinoš a. Starp citu, mē s devā mies š ajā tū rē no Maxim un no "Exotic" Tū re ir atklā ti sakot "Ga*no". Secinā jums ir tikai viens - Labā k braukt paš am : )

Labi, ka bija daudz skaistu vietu un ka atdalī jā mies no savas grupas un fotografē jā mies)))

Pā rē jā s dienā s mē s devā mies uz tuvē jā m pludmalē m, gozē jā mies siltajā okeā nā un brī niš ķ ī gos saulrietos.

Š rilanka ir satriecoš a, dinamiska valsts. Tā s patiesi ir debesis uz zemes! Cilvē ki ļ oti draudzī gi, izpalī dzī gi, laipni. Iepriekš nopirkā m Ukrainā saldumus (ledenes) ar daž ā dā m garš ā m un pacienā jā m vietē jos iedzī votā jus. Pā rsvarā autobusos. Viņ i bija ļ oti priecī gi un mums uzsmaidī ja. !

Noteikti atbrauksim uz š ejieni vē l, jo tik daudz neesam redzē juš i : ) Starp citu, gan man, gan vī ram š is ir pirmais lidojums un pirmais ā rzemju ceļ ojums. Mē s nebaidī jā mies no ceļ a pulksten 10))) Lai gan ceļ š atpakaļ ilga 30 stundas. Bet viņ a tika viegli pā rcelta, un Š rilanka ir tā vē rta! Tā tieš ā m ir paradī ze!

Mē s ceram, ka mū su pā rskats kā dam palī dzē s plā not savu ceļ ojumu!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums