Lieliska pludmale, labas brokastis

Rakstīts: 14 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 22 aprīlis — 4 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s braucā m aprī ļ a beigā s - maija sā kumā . Mē s uzskatā m, ka aprī lis ir lielisks laiks, lai apmeklē tu š o viesnī cu. Lai gan pludmales cī ņ as mums teica, ka sezona jau ir beigusies. Gaisa temperatū ra dienā stabili ap 30, komfortabla. Arī naktī s ir ļ oti silts. Okeā ns - 29 grā di pē c sajū tā m. Cilvē ku nav ļ oti daudz. Ē damzā lē un sauļ oš anā s krē slos vienmē r bija pietiekami daudz vietu.
Viņ i ē da tikai brokastis un pusdienoja restorā nā Catalina Grill, pie kura atrodas zilā lidmaš ī na. Ja jū s atstā jat viesnī cu uz š osejas, jums jā iet 200 metrus pa kreisi un jū s redzē siet š o restorā nu. Mē s mē dzā m paņ emt vienu rī su porciju diviem, vienu salā tu un vienu jū ras velš u porciju un pā rē dā mies. Tas prasī ja vidē ji 8 USD. Bet ne visos restorā nos Š rilankā ir tik lielas porcijas.


Longbī č as pludmale ir brī niš ķ ī ga – bez gliemež vā kiem, bez aļ ģ ē m, bez medū zā m, bez zivī m, bet tikai ļ oti smalkas, maigas smiltis. Tā pē c, kad spē cī gs vilnis tevi notriec un velk pa smiltī m, tas nesā pē s.
Esiet modrs ar "superviļ ņ iem" - viļ ņ iem, kas nā k ik pē c 1.5-2 minū tē m. Tie ir ievē rojami spē cī gā ki par citiem. Gā ju gar krastu, slapjas kā jas. Novē rsā s no okeā na. Un tad - mani lī dz viduklim pā rpludinā ja "supervilnis". Es uzreiz izņ ē mu no š ortu kabatas iPhone - viņ a ekrā nā jau bija redzamas zaļ as svī tras. Uz š osejas pa kreisi no viesnī cas atradā m pieticī gu servisa centru, kurā mums atritinā ja un noslaucī ja telefonu no sā ls. Bet bija par vē lu, bija spē cī ga oksidē š anā s. Pē c tam mā jā s viņ i aizveda iPhone uz vē l pā ris servisa centriem, tač u neviens nevarē ja saglabā t tā lruni. Pat ne rezerves daļ as.
Un vē l viena lieta – ja vē lies peldē t ar action kameru, piesien to pie sevis, jo viļ ņ i tieš ā m ir spē cī gi. Kā vē sta stā sti par kauju postu, tū risti ļ oti biež i tur noslī cina savus GoPro un tad vairs nav izredž u tos atrast, jo straume visu ā tri ievelk okeā nā . Pat ja kamerai ir ī paš s galvas stiprinā jums, piesien kameru arī pie rokas, tas nesā pē s.
Mū su atvaļ inā juma laikā viesnī cas pludmalē atpū tnieki trī s reizes redzē ja kobras - vai nu lielas, vai mazas. Kā mums ieteica vietē jie – ja tu neaiztiec dzī vniekus – viņ i tevi neaiztiek. Un, tiklī dz jū s vē laties ķ ircinā t dzī vnieku, tas agresī vi aizstā vē sies.


Viesnī cas numuriņ i ir tieš ā m noguruš i. Pā rbaudiet savus spilvenus – paskatieties zem spilvendrā nā m – ļ oti iespē jams, ka spilvens ir viss melns no pelē juma. Jautā jā m reģ istratū rā un mums atnesa jaunus, tī rus spilvenus. Telpas uzkopš ana ir slikta. Kad mē s reģ istrē jā mies, zem gultas stā vē ja tukš a ū dens pudele. Mē s to neizņ ē mā m no turienes eksperimenta labad. Rezultā tā pē c 2 nedē ļ u uzturē š anā s viesnī cā pudele palika tajā paš ā vietā ))

Lī dz ar maija sā kumu sā ka š ķ ist, ka sezona tieš ā m beidzas. Okeā ns sā ka nā kt tuvā k viesnī cai, ū denī bija daudz medū zu gabalu, kas dzeļ.
Š ajā laikā ē rtā k bija peldē ties viesnī cas baseinos, kuros ū dens ir ļ oti silts, kā vannā.

Atpū tā mies gandrī z divas nedē ļ as un pa š o laiku lija 4-5 reizes. Gandrī z vienmē r naktī , tā pē c tas mū s netraucē ja. Tikai vienu reizi pa dienu, staigā jot pa Halli, iekļ uva lietū . Bijā m patī kami pā rsteigti, atklā jot, ka lietus mums sniedza atvieglojumu un prieku, karstums uz laiku mitē jā s. Drē bes ā tri izž uva.

Kā du rī tu nolē mā m pastaigā ties pa viesnī cas pludmali. Izbraucā m 5:30. Mū s sakoda pavisam mazi punduri - melni, ar baltiem spā rniem. Uz kodumiem bija sarkani plankumi. Vē lā k viņ i sā ka ļ oti niezē t. Atbraucā m mā jā s, izlasī jā m internetā - raksta, pē c pā ris nedē ļ ā m vajadzē tu pā riet. Mē s gaidam. Mē s iesakā m nestaigā t pa pludmali tik agri. Dienu un vakaru mū s nekosti.

Lielas skaistas zivis un vidē ja izmē ra bruņ urupuč i dzī vo mazos baseinos netā lu no reģ istratū ras.
Vienojieties ar visiem, jo ​ ​ daudzi iedzī votā ji mī l krā pties, cerot, ka nepamanī sit, ka jums ir nepietiekams svars vai esat nepareizi aprē ķ inā ts. Tuk tukeri ir pā rcenoti, vienmē r ir jā notriec.

Vienojieties ar pludmales cī ņ ā m par ekskursijā m, jo ​ ​ tā s ietaupa uz jums. Vienojā mies, ka mū su divu dienu brauciens ar postu ietvers divu vietu apmeklē jumu, katrā ieeja maksā.10 eiro no cilvē ka. Brauciena laikā tā s nomainī ja tā s vietas, kurā s ieeja maksā ja 1 jū . Nauda, ​ ​ neskatoties uz mū su pieprasī jumu, netika atgriezta.
Vienojā mies par braucienu ar vienu pā tagas puiku, kurš labi runā krieviski. Un beigā s mums lī dzi devā s cits, kurš praktiski nesaprata ne krieviski, ne angliski. Protams, par apmeklē tajā m vietā m viņ š mums neko nevarē ja pastā stī t.
Ekskursijas laikā tikā m aizvesti uz vietē jo kafejnī cu ar aizdomī gi zemā m cenā m. Smaku tajā nevarē ja atš ķ irt no smarž as tualetē.
Beigā s sapratā m, ka smarž a nā k no rī siem. Kā dā ū denī tas vā rī ts, var tikai minē t. Baisi. Š ā dā s vietā s ne par ko neē d. Un pirms ē diena uzņ emš anas pasmarž ojiet to. Galda piederumus noslauki ar papī ra dvieļ iem!
Ekskursijā ietilpa arī izjā de ar ziloņ iem. Lai ietaupī tu naudu, mū s visus (6 cilvē ki) sē dinā ja uz viena veca, nomocī ta ziloņ a. Zilonis nogā ja kā dus 50 metrus un mē s visi vienbalsī gi lū dzā m, lai mū s nolaiž no ziloņ a, jo tas bija ļ oti nož ē lojams skats. Viņ iem nav Greenpeace.
Mū su draugi piedalī jā s ekskursijā s no Join Up. Ekskursiju izmaksas ir divas reizes augstā kas nekā cī ņ as par postu. Bet, kas jocī gi, gidi ir tie paš i vietē jie, kuri neprot valodu.

Tā tad, rezultā ti. Neskatoties uz nelieliem trū kumiem, kuru bija daudz, mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s. Sala ir patiesi debeš ķ ī ga, kosmiska. Nekavē jies pie negatī vā , bet maksimā li izbaudi to, ko Š rilanka tev piedā vā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu