Ļoti laba viesnīca ar nelieliem trūkumiem

Rakstīts: 30 marta 2017
Ceļošanas laiks: 12 — 24 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Ceļ oju ar sievu 2017. gada martā . Viesnī cu izvē lē jā mies ilgu laiku, pē c daudzā m atsauksmē m un ieteikumiem internetā
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, neskatoties uz nelielu skaitu negatī vu atsauksmju, bet mums tie kļ uva pat plusi. Bet vispirms vispirms:
Biļ eti nopirkā m caur tū risma aģ entū ru, beigā s sapratā m, ka labā k ņ emt caur JoinUp tū roperatoru pa tieš o. Bū tu lē tā k, un arī attieksme patī kamā ka pē c naudas iedotas. Bet padarī ts darī ts, atvaļ inā jums mums neko nesabojā s.

Ilgi gaidī tais lidojums ar Air Arabia un pirmais nepatī kamais pā rsteigums: neesam paē duš i. Mē s tam bijā m gatavi un no lidostas sagā dā jā m pā rtiku, un cenas lidmaš ī nā ir diezgan pieņ emamas. Turklā t mū su ceļ ojumu aģ ents teica, ka š ī aviokompā nija pilnī bā atteikusies no ē dinā š anas uz kuģ a – tikai pirkš ana.
Bet ļ oti pā rsteidzoš i bija tas, ka baltkrieviem un krieviem ir iekļ autas maltī tes: acī mredzot mū su tū roperatori vienkā rš i nevē las palielinā t biļ eš u izmaksas par 10 USD.
Transfē rs uz Š ardž u un pē c 9 stundā m esam ilgi gaidī tajā Kolombo. Un no turienes - transfē rs uz viesnī cu. Ir vē rts atzī mē t, ka Longbī č a atrodas tā lu un transfē rs, ņ emot vē rā visu tū ristu transportē š anu, aizņ em apmē ram 5 stundas. Ir vē rts padomā t par individuā lu pā rskaitī jumu - apmē ram 30 USD.
Ieradā mies viesnī cā un viss iepatikā s uzreiz: skaisti, tī ri, gaiss ir piepildī ts ar ziedu aromā tiem un okeā na skaņ ā m, pieklā jī gi draudzī gi darbinieki...bet mē s ieradā mies viesnī cā ap 10 no rī ta, un pā rbaudiet -no pulksten 14:00. Jautā jums tika atrisinā ts stundas laikā : viņ i devā s mums pretī un ļ oti ā tri mū s nokā rtoja.
Istabu skaits labs. Paņ ē mā m luksusa skatu uz jū ru un numuriņ š pilnī bā atbilda mū su cerī bā m: skaists skats uz okeā nu, tī ras gultas, neliela virtuve ar iespē ju pagatavot kafiju/tē ju, ledusskapis. Ē rti un vienkā rš i, bez liekumiem.
Ir nelieli defekti: daž viet krā sa saplaisā jusi, pie griestiem ir nelieli mitruma plankumi, virtuvī tē dzī voja neliels gekons. Bet viņ š tur dzī voja ilgā k par mums, tā pē c mazulis netika vests. Š eit ir vē rts saprast, kurš uz ko iet.
Nā kamais secī bā:

1. Okeā ns ir brī niš ķ ī gs. Tas ir liels, spē cī gs un burbuļ ojoš s. Viesnī ca atrodas atklā tā okeā na krastā , ko nenoslē dz ne rifi, ne akmeņ i, tā pē c pat mierī gā stā voklī ir diezgan spē cī ga viļ ņ u un straumju lī nija. Tā pē c ar bē rniem uz š ejieni labā k neiet – bū s jā satumst lī dzi viļ ņ iem un jā peld tā lā k par viļ ņ u lī niju, lai peldē tu. Apskatiet Mirisu vai Unavatū nu tuvā k.
2. Pludmale. Pat pā rpildī tā kajā laikā smilš u lī nija paliek tukš a un pamesta, un okeā nā jū ties kā uz tuksneš a salas: tuvā kie cilvē ki atrodas 15 metru attā lumā. Mums ļ oti patika. Bet š eit, viesnī cas lī nijā , ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu un daudz mī ļ otā ju, lai tos ņ emtu no rī ta lī dz vakaram, neparā dā s pludmalē.
Tas ir atrisinā ts. Jautā jums ir vienkā rš s: matracis uz zā les zem palmas bez sauļ oš anā s krē sliem.
3. Mē s paņ ē mā m BB veida ē dienu un nekad to nenož ē lojā m. Ē diens garš ī gs un kvalitatī vs, bet ļ oti vienmuļ š . Tā pē c daudz interesantā k ir ē st vietē jos ē dienus un augļ us, tie nav dā rgi, un lī dz tuvē jai Unavatunai ar tuk var nokļ ū t par 50 rū pijā m vienā virzienā . Nemaz nerunā jot par restorā niem, tā lu un ne tik tā lu. Ala carte uz vietas ir ļ oti dā rga un ne pā rā k garš ī ga.
4. Ē diens visur ir normā ls. Pietiek palū gt ne pikantu, ja garš o vidē ji pikants, nepavisam pikants, ja nevar ciest piparus, kā jau vietē jiem, kā to darī ju es - ja gribas sajust patieš ā m asu ē dienu. Ir Eiropas restorā ni. Pirkā m visu, sā kot no ē diena restorā nā un augļ iem lielveikalā lī dz tradicionā liem ē dieniem, kas gatavoti ne gluž i sterilos apstā kļ os. Nekad neko nav saindē jis.
5. Telpas uzkopš ana ir lieliska arī bez dzeramnaudas.

Pā ris reizes aizmirsa ielikt kafiju vai dvieli. Viss tiek atrisinā ts ar vienkā rš u pieprasī jumu.
6. No baseiniem neviens nebrauc - jū s peldat pē c slē gš anas - jū su atbildī ba.
7. Gids tika redzē ts tikai pirmajā dienā . Marija neatstā ja patī kamu iespaidu, viņ a nemitī gi teica, ka esam treš ā s pasaules valstī un, nedod Dievs, paņ emsim biļ eti no vietē jā : apdroš inā š ana izdegs, mū s nozags, mē s pazudī sim, mē s neko neredzē t, viss beigsies slikti...ņ ē mā m ekskursijas no vietē jā , Patums nekad nenož ē loja. Tas izrā dī jā s lē tā k un interesantā k. Vairā k par to vē lā k.
8. Sazinā ties ar vietē jiem iedzī votā jiem ir viegli. Paš i smaida, piedā vā kaut ko, ne ī paš i uzmā cī gi - neviens neķ ers rokā s. Tukeri pie viesnī cā m lauž as trī s ceļ os. Pietiek pā rvietoties 20 metrus tā lā k un pielikt pirkstu - vzhuh - un saprā tī gas cenas. Nebaidieties kaulē ties un jautā jiet, kā pē c. Sakiet, ka nedē ļ u atpū š aties, un kontaktē š anā s bū s vieglā ka.
Mē s ceļ ojā m un staigā jā m ar visu veidu transportu (autobusi, vilcieni, tuks), jebkurā diennakts laikā , ne tikai tū ristu rosī gā s vietā s - bez starpgadī jumiem vai diskomforta.

9. Pē c iepazī š anā s ar Patumu viņ i saprata, kā pē c viņ am uz tuk-tuk bija uzraksts "neaizmirstama atpū ta Š rilankā ". Puisis tieš ā m griež as un dara visu tū ristu labā . Divu dienu ekskursija par 150 USD ar visā m iekš ē jā m ekskursijā m un ieejas maksā m, vakariņ ā m, brokastī m un viesnī ca nav problē ma. Upes safari? LABI. Ņ emiet lī dzi ū deni, garneles, samainiet naudu par izdevī gu kursu, aizvediet uz pludmali vai pilsē tu, organizē jiet vakariņ as š rilankieš u ģ imenē , gatavojot ē dienu paš i, iesakiet, kur to pā rdod lē tā k, izejiet un kaulē jieties paš i. vienalga. Krievu valodu zina labā k nekā daž i krievi. Mē s tik ļ oti sadraudzē jā mies, ka es neņ ē mu naudu par pusi: par ū deni, vakariņ ā m, tuk-tuk. Pagatavoja arī dā vanas. Ja dodaties uz Koggala - rakstiet viņ am un viņ š pā rē jo padarī s vē l labā ku. +9.77 60.9154
desmit.
Ekskursijas bija tik forš as, ka vienkā rš i trū kst vā rdu, lai visu aprakstī tu. Apceļ oja pusi salas par atbilstoš u naudu. Iespaidi uz gadu
11. Izrakstī š anā s no istabas plkst. 12.00. Piemaksa par vē lo izrakstī š anos 10 USD/stundā . Ja nevē laties maksā t vai nav iemesla agrā s izrakstī š anā s dē ļ , vienmē r varat atstā t savas mantas reģ istratū rā bagā ž as nodalī jumā , pavadī t dienu pie okeā na, pē c tam izmantot duš u. Viņ š ir.
12. Aizbraukš ana radī ja zinā mu vilš anos. Lidmaš ī na bija 5 no rī ta, mū s savā ca no viesnī cas 6.20, bet reā li izlidojā m 7. Gaidī jā m 5 stundas (lī dz visus savā ksim), bet autobuss bija pilnī bā piekrauts, uzreiz devā mies uz maksas ceļ u. un pulksten 22 atradā s lidostā . Uzreiz nolē mā m, ka nā kamreiz maksā sim par pē dē jo dienu nevis pē c stundā m, bet uzreiz par dienu un brauksim paš i. Izbraukš ana pulksten 23 uz diviem lidostā . Perfekti. Un tā mē s sē dē jā m lidostā , lī dz varē jā m.

Rezumē jot: pā rē jie kā rkli ir vairā k nekā pilnī bā apmierinā ti.

Mē s daudz peldē jā mies viļ ņ os un atklā tā okeā nā , redzē jā m pā rsteidzoš us saulrietus, apceļ ojā m salu, pavadī jā m neaizmirstamas naktis baseinā zem zvaigznē m, ē dā m Š rilankas ē dienus un apmeklē jā m vietē jo mā ju, pavadī jā m brī niš ķ ī gu laiku patī kamā un tī rā . , un galvenais – draudzī ga viesnī ca. Š ī s brī vdienas ir kļ uvuš as par neaizmirstamā m, uz kurā m visi dodas, bet diemž ē l ne visi iegū st. Noteikti iesaku Longbī č as kū rortu.
Ps. Patum, ja tu š o lasi, paldies. Bez jums bū tu bijis daudz sliktā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu