Ļoti nepatika

Rakstīts: 18 marta 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 16 februāris 2017
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Uzreiz gribu teikt, ka š ī s nav 4 zvaigznes
Tas, ar ko š ī viesnī ca var lepoties, ir tikai pludmale))) tā ir milzī ga, skaista...Mē s paņ ē mā m istabu pirmajā stā vā ar skatu uz okeā nu, skaistums ir neaprakstā ms)))) diemž ē l nav kopts (
Kas attiecas uz tī rī bu un sanitā riju, viņ i par to nekad nav dzirdē juš i (((nu, es dzē ru vai kaut kur ir pelē jums...Bet SĒ NES, jū s, puiš i, augat duš ā s !!! ! ! Arī par tualeti, mums bija problē ma ar notekas, ja kā ds mazgā jas uz grī das augš ā , vai apmeklē tualeti, tas ir pā rā k daudz, piemē ram, ū dens notecē (man bija kā pums 05.00-05.30)

Kas attiecas uz personā lu, tad viņ š ir ļ oti draudzī gs, laipns, vienmē r gatavs palī dzē t. . bet dzeramnaudu ziņ ā nekaunī gs, daudzi darbinieki š auj cigaretes, viens nav ž ē l, ne ducis dienā...un daž i jau nā k uz augš u ar savu glā zi saka: "Ielejiet" !! ! ))) nu vai paprasiet lietussargu, atbildot: pē c 10 minū tē m "un tā vairā kas dienas. Es viņ u gaidī ju 11 dienas, un tas pats bija ar seifu)) akumulators beidzā s, viņ i lū dza nomainī t...lī dz atpū tas beigas tika mainī tas
Un tagad par ē dienu: vienmuļ i, bet pacieš ami) ē dā m daž ā dā s kafejnī cā s, garš ī gi un nepavisam nav dā rgi (atstā j viesnī cu pa kreisi 300 metrus ir katalī nas grils - tas nemaz nav garš ī gs, personā ls pat ne zinu mazo angļ u valodu, pē c 100 metriem nā kamā kafejnī ca ir Oktober fest - tur zemā kā s cenas, milzī gas porcijas. Ir arī Sea Food, 100 metrus pa labi no viesnī cas, ir vienkā rš i nereā li gatavot rī sus ar garnelē m, haizivī m un pirmie ē dieni) rī si 200 rū pijas porcija, bet tas ir milzī gs, kalmā ri 700 rū pijas, koraļ ļ u zivis kaut kur ap 800 kg) Pasū tī jā m galvenokā rt no Patuma, bet ja neesi viņ a tū rists un neņ ē mi no viņ a ekskursijas, tad viņ š nevar atnes jums pā rtiku)) )) un viņ i labprā t nes ē dienu, jo jū s no viņ iem pasū tā t ekskursijas, un viņ i ar to nopelna ļ oti labu naudu. Un, tiklī dz jū s dodaties š ajā ekskursijā , jū s viņ iem kļ ū stat neinteresanti un viņ i nenes pā rtiku. Tā pē c dodieties pē dē jā s atpū tas dienā s.
Mē s devā mies divu dienu ekskursijā pa Kandiju, Sigiriya ar nakš ņ oš anu viesnī cā Panorama (izvē lieties š o konkrē to viesnī cu - tas ir kaut kas ! ! ! Tiesa, Patums maldinā ja, apsolī ja krieviski runā još u gidu, un viņ š ē da angliski, Viņ š apsolī ja 6 cilvē kus (mū su kompā nijā bija 4), un tajā paš ā laikā es atteicos iet un viņ š norā va vē l 10 dolā rus no maniem draugiem, un rezultā tā aizgā ju uz tū ri 8)))) tā kā es tū rē negā ju, tad š is kū pinā tais brī nums uzrakstī ja, ka grib mani vairā k un piedā vā ja man naudu))) Š ī s ir lietas, ceru, ka mana atsauksme bū s kā dam noderē s!!! !
Lai visiem laba atpū ta
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu