Labākais starp sliktākajiem

Rakstīts: 17 maijā 2016
Ceļošanas laiks: 21 marta — 2 aprīlis 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ri pirmo reizi. Pirms tam bija Vjetnama, Turcija, Ē ģ ipte, Eiropa, ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cā ieradā mies 18:00 pē c vietē jā laika, Š ri tajā laikā jau bija tumš s. Viss autobuss bija nokā rtots, mū s sapulcē ja ap galdu un lū dza parakstī t papī ru, ka administrā cija viesnī cā neatbild par lietu nozaudē š anu (tieku priekš ā , otrajā uzturē š anā s dienā plkst. viesnī ca, kamē r bē rns peldē jā s baseinā , nozaga spā rnus un mū su mā jas dvieli, treš ajā dienā nozaga kaimiņ am apavus), tikai pē c tam mums iedeva atslē gas. Braucā m ar divā m ģ imenē m, jo ​ ​ viņ i mums pat nejautā ja, kurš kur grib, bet iedeva atslē gas, viena ģ imene vienā viesnī cas galā , otra pretē jā . Kopumā nā cā s vī ties kilometri. Lī dz brī dim, kad atnā cu uz reģ istratū ru un palū dzu pā rcelt ģ imeni uz mums blakus esoš u istabu (viņ š tikko atbrī vojā s). Starp citu, mū su istaba bija pirmajā stā vā ar cauri izeju tieš i uz sauļ oš anā s krē slu))), draugiem sā kotnē ji bija treš ajā stā vā , skats forš s, bet ne vairā k. Tā pē c pā rmaksā t nav tā vē rts. Pirmais ir ē rts. Viesnī cas mī nuss ir vienmuļ ais ē diens, jū ras velš u trū kums (krabju nagi nav ē dami), UN smirdī ga gultasveļ a, spilveni (atvainojos par manu krievu valodu). Es nevarē ju aizmigt. Noņ ē mu visus spilvenus, palagus apsmidzinā ja ar smarž ā m. Mitrums, pelē jums, tas viss ir saprotams, bet smarž a ir nelaba, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! !
Vietē jie: cilvē ki nav vienkā rš i, viltī gi, uz tū ristiem raugā s kā uz nopelnī to. Tas, ko saka par bī stamu tuk-tukā nav patiesī ba, autobusā var braukt, ja ir veseli nervi, ā tras kā jas (lē kā ceļ ā ) un skaļ a balss (KLIEGT, lai apturē tu). Devā mies uz pludmalē m "unawatuna" - vidē ji viļ ņ i, un dž ungļ u pludmalē - pilnī gs miers. Pā ris reizes izdevā s uzlē kt pa viļ ņ iem pie viesnī cas, un, protams, ir bail....Viņ i arī rakstī ja par lagū nu blakus viesnī cai Kogalla Beach, tā pē c š ī lagū na ir 5 metrus plata un 4 metrus gara, kur vietē jie un viņ u bē rni peld.... lielo dž akuzi : ) neiesaku.
Izmaksas: 30 rū pijas autobusa biļ ete vienai personai, 60-100 tuk-tuk uz pludmali, pusdienas pludmalē $15 (š ķ ī vis ar 10 tī ģ ergarnelē m, salā tiem un kartupeļ iem), svaigas 300 rū pijas.

Gidi no [izdzē sis moderators] - divi Maksimi, viens mū s atveda uz viesnī cu un mē s viņ u vairs neredzē jā m, otro satikā m nā kamajā dienā . Jauns, izskatī gs, viņ š stā stī ja, cik biedē još i ir doties ekskursijā s ar vietē jiem, ka tā s ir dā rgas un nerunā krieviski. Noticē jā m un pirkā m, kā izrā dī jā s trī s veidos, gids knapi runā ja krieviski, zinā ja tikai labierī cī bu datumus, serviss bija uz vā ja "3". Tad satikā m tuktuku, viņ š mū s visur veda bez maksas, runā ja pacieš ami krieviski, aicinā ja pie sevis, pacienā ja ar garnelē m : ) Ieteikums: nesteidzieties ņ emt ekskursijas no gida!
Viesnī cā nav izklaides.
Kad devā mies uz pludmales autobusu, no rī ta un vakarā viņ iem tā pat kā mums bija sastrē gumstundas, iPhone nokrita uz ceļ a ī si sakot, jo AUTOBUSA DURVIS NEKAD NAV AIZVĒ RĀ S un 5000 rū pijas no drauga. Tā nu uzreiz tika atņ emta nauda, ​ ​ un telefons (sists, bet strā dā još s) tika atdots. . . vietē jie policisti uz mopē da, kas mū s patī kami pā rsteidza.
Ekskursija: Laivu safari un Jalas zoodā rzs - pilnī gs atkritums, nav dzī vnieku, plostoš ana ir bī stama. Divu dienu Kandija ir obligā ta. Turpat pie viesnī cas ir bruņ urupuč u ferma, ja pagriež at muguru viesnī cai, 200 metri pa pludmali pa labi, ieeja no pieauguš ā.1000 rū pijas, bē rnam 500 rū pijas. Ļ aujiet viņ iem izlaist bruņ urupuč us okeā nā - atdzesē )
Ziloņ i ir pieķ ē dē ti, bijā m sarū gtinā ti, ieeja no pieauguš ā.2000 rū pijas, bē rnam 1000 rū piju.
Vispā r gribē ju atpū sties, sanā ca ekstrē mi. Kontrastu valsts : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu