Kā C pakāpe, tik lieliska viesnīca, pat negaidīju!

Rakstīts: 15 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 8 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Š odien tikko atbraucā m no atvaļ inā juma, un nolē mā m rakstī t bez kavē š anā s, emocijas pā rņ emtas! Liels paldies Konstantī nam un Jeļ enai, kuri atstā ja iepriekš ē jo apskatu, mē s nodevā m sveicienus no jums Mano (vairā k par to vē lā k). Kostja un Ļ ena visu aprakstī ja sī ki un sī ki, viss par viesnī cu ir vienā ds, bez problē mā m iereģ istrē jā s istabā pirms 12:00. Es tikai izdarī š u nelielu labojumu, katru dienu, ejot uz pludmali, mē s nolikā m 1 USD = 150 rū pijas uz gultas un Chupa Chups, mē s ar mums ieguvā m vairā kus kilogramus saldumu, tā pē c gulta un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Katru dienu volā ni ar dvieļ iem un svaigiem ziediem, ne sliktā k kā Ē ģ iptes 5-kahā , tā bija pirmā viesnī ca praksē zem 5*, ar visu bijā m apmierinā ti. Saldumus (ledenes, š okolā des maskas) tur visi mī l, izdalī jā m visiem, arī personā lam. Bē rni ī paš i priecā jas par saldumiem, cilvē ks ar gaiš u ā du arī viņ us cienā ja ar konfektē m, viņ iem tas ir ļ oti patī kami un viņ i uzskata, ka tas viņ iem nes veiksmi, jo Budam visā s viņ a attē los ir gaiš a ā da.
Pateicoties Kostjas un Ļ enas atsauksmei, iepazinā mies ar brī niš ķ ī gu cilvē ku un kuram izdevā s kļ ū t par mū su draugu Mano, Mano pastā stī ja, ko un kā viņ š mani uzreiz aizveda pusdienot uz kafejnī cu netā lu no Patty Place, ē dienkarte ir krievu valodā , saprā tī ga cenas un garš ī gā kas nekur citur negatavo, var pamē ģ inā t arī citus iestā dī jumus, vē l atgriezī sies pie Patty (ī paš nieka vā rds). Pateicoties Mano, mū su atvaļ inā jums bija neaizmirstams, apmeklē jā m daudzas interesantas ekskursijas, kuras tika organizē tas visaugstā kajā lī menī un par labu cenu. Mano tieš ā m izrā dī jā s ļ oti pieklā jī gs un godī gs cilvē ks, tā du cilvē ku tagad ir maz, viņ š pret mums izturē jā s nevis kā pret kā rtē jo tū ristu ar naudu kabatā , bet gan kā pret draugiem, kas ieradā s pie viņ a, palī dzē ja it visā un jebkurā . izdevums. Viņ š pat mums izveidoja kompā niju, kad gribē jā m aizbraukt uz Unawatuna uz diskotē ku, organizē ja 6 cilvē ku kompā nijai transfē ru turp un atpakaļ un kategoriski atteicā s ņ emt no mums naudu par ceļ ojumiem. Bijā m apmierinā ti ar visu, viesnī ca, atpū ta, saule, okeā ns un iespaidu jū ra, kā negribē jā s doties prom. Kad esat Koggalā , uzsveiciniet Mano un viņ a draugiem Romā nu un Kumaru no Kijevas Sergeja un Jū lijas. Lai laba atpū ta un emociju okeā ns!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu